|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
skazani na mature u mnie na filmie jest nagrana taka sztuczna 'lekcja wychowawcza' i predstawienie uczniow polega poprostu na sprawdzeniu obecnoci i kazdy wstaje i mowi ze jest troche to lipa, ale zawsze jakas pamiatka
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!!!!!!!! ;( studniówka w niedziele a własnie się dowiedziałam, że koleżanka, która pracuje w salonie i miała specjalnie dla mnie go otworzyć w ten dzień, wyjezdza i nie bedzie mogła mnie uczesać
jestem załamana Muszę mieć profesjonalne kosmetyki do włosow, bo chciałam mieć fale a mam proste włosy i po pół godzinie by mi się całkiem wyprostowały jak pech to pech
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
była mowa o partnerach to zapytałam :P przynajmniej ktos czyta
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o wstęp do kasety to po studniowce idziemy z klasą do pobliskiego domu kultury gdzie jest normalnie taka scena na ktorej odbywaja sie przedstawienia taiego kolka teatralnego. I bedzie to polegalo na tym ze nasza wychowawcyzni bedzie reżyserem a my aktorami na przesłuchaniu bedziemy po kolei wychodzic wyczytywani przez nią na scene w miejsce gdzie bedzie pdalo takie punktowe swiatlo i bedziemy sie przedstawiac
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
olenk@@ dziękuję bardzo
I chyba jako pierwsza pozytywnie ją skomentowałaś
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Makowa Panienka, ale masz piękne ciało!:yes:
Hmm no i mam sukienkę, spadła mi z nieba, prawie dosłownie. Trudno mi ją opisać a aparatu nie mam... Czarna, do kolan, odcięta pod biustem i puszczona, więc taka luźna i szeroka, "ciążowa" ], pod spodem satyna... Ma mini golfik i prawie gołe plecy, takie hmmm, jakby v? Myślę o butach, czy peep toe do tego pasowalyby?
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie chyba czytaja ale wiekszość pewnie nie potrafiła odpowiedziec na to pytanie bo jak juz mowiąłm to indywidualna sprawa
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
Jej, zamurowało mnie. Dzięki.
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
uhh..jak pech to pech
rozwalily mi sie dzis buty a juz w piatek studniowka!! musze sobie jakies kupic tylko jakie??peep toe mi sie nie podobaja,sandalkow nie chce bo mnie rozdeptaja i sa nie wygodne,a ze szpicem mamasie nie chce zgodzic bo poprzednie mi sie rozwalily (fakt ze w nich chodzilam duuzo przez rok ale i tak ja to nie interesuje):/:/ doradzcie mi jakie mogla bym sobie kupic, plisss!!
|
|
|
|
#2173 |
|
Przyczajenie
|
była mowa o wstępie na kasecie ze studniówki. Moja klasa liczy 24 dziewczyny, dlatego wymyśliłyśmy, że urządzimy SABAT:P przebrałyśmy się za czarownice, wymalowałyśmy, i w plenerze ( parku) nagrałysmy drastyczne sceny czarowania:P nasz wychowawca na koniec nas zamienił w piękne dziewczyny, i wtedy po kolei było przedstawianie wszystkich osób w klasie, już w szkole
nie wiem jak to wyjdzie po obróbce, ale była kupa śmiechu przy nagrywaniu:PP |
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję Waszej rady
![]() czy takie kolczyki troszkę większe w kształcie serduszek, z cyrkonii pasują na studniówkę ;>?
|
#2175 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja taie mam i sa super, a ze szpicem tez nie chcialam, bo juz jedne mam i jednak tak sobie sie w nich czuje.
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie w takich sie anjlepiej czuje
![]() ![]() a poza tym takie zaokraglone z tego co wiem to chyba nie maja cienkiej szpilki a na takiej mi zalezy bo taka jest dla mnie najwygodzniejsza
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musze przyznać że jej się udało i taką miałam fryzure na osiemnasce jednak nie uważam żeby wyglądało to tak samo jak na zdjęciu. Po prostu każdy ma inny kształt twarzy i wtedy już ta fryzura inaczej wygląda więc warto na to uważać. Wiesz fryzura ładna ale zależy jaką masz sukienke bo nie do każdej będzie pasować
|
|
#2178 |
|
BAN stały
|
mart989, moje buty sa dowodem, ze sa buty z zaokraglonymnoskiem na szpilce
tylko, ze ja mam doc wysokie, ale i niskie widzialam w sklepach. Najlepiej juz sie wybrac na poszukiwania. Szukanie w ostatniej chwili jest najgorsze .
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
wyliczyłam sobie,że będę miała okres na 100dniówce. słyszałam,że da się go przesunąć za pomocą witaminy C, słyszałyście o tym? Próbowałyscie?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
szzceze to ja szukam na wyskoiej szpilce bo jestem dosc niska a poza tym uwielbiam wysoka szpilke ;D uhh jutro ide na poszukiwania,moze cos znajde a jak nie to uhh...
|
|
|
|
#2181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja sukienka: sukienka.jpg
|
|
#2182 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Ja mam 9cm wiec troche wysoko, musze sie przyzwyczajac, bo nie chodzilam w wyzszych niz 5-6cm :P.
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe a ja wlasie wiosna lato jesien i zima chodze w 9 cm;D a jak zakladam zwykle buty teraz w zime to jakos mi dziwnie sie chodzi xd
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu sama ją sobie robiłam. Wszystko zależy od ciebie. Musze przyznać że na doborze fryzury do kreacji kompletnie się nie znam ale myśle że będzie ok. Mam podobny problem. Tylko ja biorę talbetki hormonalne (nie są to typowe antykoncepcyjne tylko takie które zmniejszają nadmiar testosteronu i bóle miesiączkowe) więc będe mogła ich użyć do przesunięcia miesiączki. Ale o witaminie c słyszałam jednek zamiast brania tabletek z witaminą bardziej polecam picie dużej ilości herbaty z cytryną i miodem. Wiem że moja koleżanka tak robiła ale istnieje ryzyko że całkiem rozreguluje ci się okres. Poza tym każdy organizm reaguje inaczej więc nie wiadomo czy u ciebie to zadziała
|
|
#2185 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
mam nadzieje że mi doradzicie a więc we wtorek idę na studniówke z chłopakiem tylko do tej pory nie mogę się zdecydować na fryzurę nie orientuje sie jaka tearz panuje moda loczki czy co... mam carne włsy zminimalnie wychodzą za ramiona a pomyslu an fryzure brak...chciałambym coś bardziej orginalnego bo sukienke mam dosyć skromną więc jakoś chce to wszystko razem doszlifować ...pomóżcie mi plisssss
|
|
|
|
#2186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tego calkiem fajny i wiem ,ze mi obciachu nie zrobi na pewno,a wrecz przeciwnie,no i wiem ze nudzic sie tez na pewno nie bede,hihi Dasz rade,zobaczysz!! A ja zaczynam myslec intensywnie nad sutdniowka,bo oprocz poloneza bede tanczyla potem układ ,takie show taneczne Coprawda proste kroki ,ale boje sie ,ze w obcasach wywine orła i zastanawiam sie nad balerinkami na plaskim (oczywiscie tylko na zmiane ,bo tak normalnie to mam dopasowane do sukienki inne buty na obcasie),ale do mojej sukienki jakos tak dziwnie wygladaja ![]() Widze tez ,ze poruszana tu byla kwestia krawatow Ja mam czarna sukienke i srebrne dodatki,wiec troche problem z doborem krawatu jest ,bo widze ze srebrny ostro krytykowany jest,tez tak sadze,ze do bialej koszuli to nie pasuje Nie wiem czy w ogole pasuje taki krawat,jakos tak dziwnie....no chyba ze taki bardziej stalowy a nie perfidnie srebrny
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! Edytowane przez mysiamysia Czas edycji: 2008-01-09 o 23:15 |
|
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
Oglądałam właśnie zdjęcia z pewnej studniówki i jestem w lekkim szoku ;p my się obawiamy,że będziemy źle wyglądać.. a tutaj takie coś
Panna na studniówce w glanach patrzcie
|
|
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w weekend wyruszam na poszukiwania, mam nadzieje ze cos znajde Jak bedziesz miala butki to wrzuc fotke
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, DeadlySilence,no niezla fotka...
bardzo pocieszajaca wrecz ![]() Wlasnie przegladalam tak sobie sonde w tym dziale i ponad 30% dziewczyn wybralo kolor czarny sukienki...hmm ja tez mam czarna ,a do tego standardowo te srebrne dodatki i wiecie co mysle???? To nic ,ze bedzie duuzo czarnego na studniowce...wazne ze mi i mojemu partnerowi sie podoba!
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

(mam nadzieje ze wiecie o co chodzi)
skazani na mature
troche to lipa, ale zawsze jakas pamiatka

jestem załamana

Nie wiem czy w ogole pasuje taki krawat,jakos tak dziwnie....no chyba ze taki bardziej stalowy a nie perfidnie srebrny