|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
uffff wyspałam się, najadłam sie i... teraz się nei moge ruszyc
![]() kurcze w sobote po południu mój brat zaprasza do domu kolegów z okazji swoich urodzin więc musze sie gdzieś z domu zmyć, bo nawet nie będę miała warunków do nauki;/ już to zapowiedziałam TŻ i ma cos wymyślić
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka, tak to ten
![]() Vill za 9 dni będziesz dorosła ![]() nie umiem zrobić niektórych zada z geo... maaam doła i do tego tęsknię za TŻtem
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() dzis w szkole bylo nerwowo bo wystawiali oceny od ktorych zalezy moj pasek;p z pp mi da 5 z geo tez tylko z faka nie wiem czy mi da 4 jesli tak(oby) to pojde do pana biologa i poprosze zeby dal ta obiecana 5 bo tylko tego mi bedzie wtedy brakowac ehh al eczuje ze nic z tego ni e bedzie i jak zwykle braknie 1, 2 ocen... to jest najgorsze ze tak malo... trudno:/ Black nie przejmuj sie takie barbie sa wszedzie odgryz sie jakos inteligentnie i olej;p Nija zdolna jestes wiec uwierz w siebie bo wiara czyni cuda hehe;p Vill ja Twixa wcinam powiedzialam sobie ze nei odmawiam sobie niczego do maturyt wystarczy ze mam stres ;p Myszka <przytul> nie smuc sie jakos to bedzie wszystkei zdamy spiewajaco to jak czesto sie widujecie? moz episalas ale nei pamietam
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
myszka... to jest straszne!!
zrobilam sie juz na malowana lale ; ) cos cuzje ze za 10 lat bedzie mi szkoda tego zdjecia xDDDDD (jak juz bede taaaaka stara )
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Black ksiezniczke olac trza, niebawem zginie
![]() Myszko dobrze, ze nie kupila zoltego.. ale rozumiem Nija toc jestes madry babsztyl! no a u mnie.. nerwowki z matma ciag dalszy, kolezanka ktora ma nie zdac, mowila mi dzis, ze jak jej nie przepusci to popelni samobojstwo i innej gadki z nia nie bylo.. mowila, ze nie da rady itp.. kurcze nagadalam sie jej, ale do miej nic nie docieralo, a dziewczyna jest bardzo slaba psychicznie.. mam nadzieje, ze zadnej glupoty nie zrobi.. przyszly do nas na wych dwie dyrektorki i glowne stwierdzenie: ze jak bedziemy powtarzac rok, to takie osoby sa autorytetem w nowej klasie i pozniej super zdaja itp.. bossssko... z historii zrobila mi lache i mnie dopytywala na 5.. i normalnie myslalam, ze kobiecie cos powiem.. sie pyta o geneze powstania warszawskiego i ja zaczynam zdanie " tak jak sikorski wiedzial, ze.." a ta mi zdania nie daje dokonczyc.. no albo 5 razy musialam jej powtarzac, gdzie wtedy byly wojska rosyjskie i myslalm, ze mnie krew zaleje.. a dlaczego? bo nie recytowalam ksiazki.. no coz.. piec jest.. caly dzien tluam,czylam klasie jak zrobic zadania z prawdopodobienstwa i wyszlo tak, ze ze zbioru zTz niektore zadania robilam po 4 razy.. normalnie oby jutro takie dala ![]() a teraz nie ma co sie lenic, zabieram sie do pracy
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja będę miała jakies dwójki na świadectwie?
![]() będę miec dwie.... z historii i łaciny ( tak to jest jak się jest w humanistycznej klasie a uczy się czegoś innego ) a reszta to kilka 3, 4 i 5 ....
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko ja bede miala
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Lele - już myślałam,że tu wszystkie mają same 5 i się głupio czułam
![]() ![]() wiecie,że zostało 19 dni ? ![]() pamiętam jak Zetka niedawno pisała,że jak się zmieni na odliczaniu Huli na 19 to coś sobie zrobi czy jakoś tak
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko to pewnie dlatego tu jej nie ma
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie straszcie ludzi tymi dniami ile zostalo
![]() zrobilam ten glupi plan prezentacji :/ ale za to juz dzis nic nie robie tzn czekam na TŻta i idziemy na zakupy na ta wycieczke jakies
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
fajknie masz pretty
![]() hja wyslalam koda i zostalo mi 3 doladowania i nowy telefonik sobie wezme tylko jaki;p
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurcze tez bym tak chciała;/ mi zostało 16 dołądowań i musze się męczyć z tym telefonem co mam teraz, bo odkąd mój stary telefon został przejechany przez samochód to mam taki stary ;/ |
||
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia tez mialam niedawno ten problem ktory telefon wybrac, ale wybralam Sony Ericsson K550i i wogole nie zaluje bo jest swietny pod kazdym wzgledem
![]() Straaaaasznie chcialam kupic sobie SE w580i (bialy ![]() A nad jakimi myslisz telefonami?
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Hul atez to przezywalam;p nadeszla wolosc
![]() mysle mnad takim zeby mial aparat mp3 radyjko karte pamieci taki okolo 200 300 zl za te 24 czy 30 doladowan i ladny hehe
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szczerze mówiąc olewam to, 5 z historii i 4 z WOSu wynagradza wszystko ![]() ![]() Uczyłam się średniowiecza, powoli zaczynam coś z niego rozumieć Właśnie jestem na etapie jak Krzywousty dzieli państwo między swoich synów i co oni tam wyrabiają dalej Dzięki dziewczyny, kochane jesteście : * Po prostu zrobiło mi się tak głupio, bo ona naprawdę bardzo rzadko mówi komuś takie rzeczy - a to akurat było na poważnie, czasem mówi coś w stylu "tylko tobie mogę zaufać" do kogoś z klasy, ale to są takie żarty... ja nie wiem skąd ona wzięła tę pracowitość, nie mam pojęcia... i tę inteligencję... na sprawdzianach wypisuję bzdury, brakuje mi podstawowej wiedzy z niektórych tematów, koleżanka uczy się dużo więcej z tego wosu niż ja, a ja usłyszałam coś takiego : ) cieszę się bardzo, ale też czuję odpowiedzialność...
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Wen żyje, gg nie działa, skróciłam prezentację, a dzisiaj ją poczytam. Z histy robię PRL i jednocześnie coś ze średniowiecza. W planie mam przypomnieć sobie XVIII wiek w RP i rewolucję angielską, ale to nie dzisiaj.
Nija, jak zwykle przesadzasz
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
pretty rzeczywiscie boski
ale Twoj tez a ile kosztuje w mix plusie ten W iles? wogole nie widze go na str plus
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musialam sie meczyc z jakims starowinkiem i to ledwo dzialajacym ![]() Ale teraz ten moj mi sie bardzo podoba, ma wszystko praktycznie, nie ma jedynie wideokonferencji ale po co to mi? ![]() I ja dalam za niego 49zl przy doladowaniach za 50 zl na 30 miesiecy chyba ![]() Ale nie zaluje Nija czyli skoro tak twierdzi ta nauczycielka to widocznie wcale taka slaba nie jestes : przytul: ja Ci mowie ze sama sie po prostu nie doceniasz i twierdzsz ze malo umiesz ale tak naprawde duzo umiesz tylko wystarczy uwierzyć w siebie ; ) |
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasa na koncie w duzych ilościach zawsze się przyda dlatego po maturze jak już nie będe płącić za korki i pójde do pracy to jakoś postaram się do końca wakacji juz spłącić tą umowę. |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
pretty a w mix plusie jest ten se w580i? za ile?
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiec wiem tylko ze ten SE w580i kosztowal na 3 lata po 50 zl doladowanie chyba okolo 500 zl wiec nie malo ![]() A ten moj tak jak pisalam. A moj jest w plusie z tego co teraz zobaczylam ale nie wiem ile kosztuje bo TŻ przyszedl i mi przeszkodzil w patrzeniu
|
||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobię własnie upatrzyłam nokie 6125
chyba mój TŻ taka ma ale nei jestem pewna ![]() ale jeszcze 16 doładowań po 30 zł czyli razem 480 zł i będę mogła sobie wybrac coś
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to wiele wyjasnia
moze jeszcze potanieja do lipca to wtedy bede szukac bedzie kasa z 18 to poszaleje wracam do nauki
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co ja mam teraz zrobic? ![]() ![]() moze jakos dotrwam do tej matury jednak ![]() wróciłam z polskiego, nie dało sie przełożyć i jutro o 13 startuje z maturą u naszej babkiii zaraz skoncze ogladac serial i jade na chwile do kuzyna, potem m jak m i musze cos histy poczytac bo nie zdaze sie jutro nauczyc na czwartkowy sprawdzian. niedlugo 2tygodnie zostana, potem tydzień, dzień i wtedy nadejdzie mój koniec
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
moge sobie w dowodzie wpisac oczy zolto-zielono-brazowe? XDD mogeeeeee?
![]() wpisalam sobie 168 wzrostu a mam 166... i zaraz podpisze ze jestem uprzedzona o odpowiedzialnosci karnej za falszywe zeznania wlasnie zrobilam sobie herbatke i wypelniam wniosek o dowod.... ale to tak szybko szybko bo pedze na 3h do ksiazek... ejj no nie gadajcie ze tylko 19 dni ![]() edit wypelnie drugi wniosek chyba bo pisze ze moga byc oczy wielokolorowe ! zaznaczem xD in teresujaco przynajmniej bedzie!
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza.... wszystkie przerazone pewnie sie ucza
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
NIE NIE NIE, nie mówcie, że zostało 19 dni
![]() Potem będzie 6-5-4-3-2-1 i ![]() NIE, ja nie chcę ![]() Dajcie mi jeszcze 3 miesiące Uczę się średniowiecza
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
ja te znei chce;( najgorsze ze nei ma konkretnie zaplanowanej nauki
ok dzis moze jutro skoncze czytac vademnecum z geo (dopiero niestety) ale jakos wczesniej mnie geo nie obchodzila bo nie dostaje si en ajej podstawie wie cpozniej musze sie do angielskiego przylozyc i niemca ehh a gdzie polski takie fju bzdziu nei nauka;/
|
|
|
|
#2189 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam, połozyłam się..
ból głowy zniknął, poczytałam z gegry i chyba na dziś koniec.. ach Leluś gdybyś wiedziała jak nie mogę doczekac sie końca roku ;D czas jak głupi leci
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Black ja sie nie moge doczekac konca lo.. ale z drugiej strony bedzi emi brakowalo tych ludzi.. a z ta moja matura i przyszloscia nadal do mnei nie dociera..
musze dzis dokonczyc ten rozdzial z wosu.. w piatek matura, a ja leze.. no coz.. matma zabiera mi czas na nauke do matury- chore.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

to jak czesto sie widujecie? moz episalas ale nei pamietam
) a reszta to kilka 3, 4 i 5 ....