EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 13:04   #2161
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Euro 2008: mecz Polska-Austria

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Wy na serio myślałyście,że my możemy cokolwiek wygrać ?

Przezabawne są sondy w necie-kto wygra euro 2008 i wygrywa Polska.
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM -pytanie nie jest o Twoje marzenie a oto kto wygra
Kibice maja to do siebie, ze ZAWSZE kibicuja swojej druzynie i wierza w jej zwyciestwo nie zwracajac uwagi czy gramy z Azerbejdzanem czy Brazylia.
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:06   #2162
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
dokłdnie zasłużył
myślę sobię że chyba Artur powinien być kapitanem taki motywator dla chłopaków i ma charyzmę

ja też nawet teraz gadam TŻtowi ze ja tak naprawdę to chciałabym być komentatorem albo pracować w przeglądzie sportowym czy coś takiego a on się smieje

i potrafi ich rowno opiprzyc na boisku

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:07   #2163
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Że tak się wtrące, czy na początku swojej kariery w PL nie mówił, że powołuje piłkarzy TYLKO i WYŁĄCZNIE grających na co dzień w swoich klubach????
To tak a propos tych słów, że większość piłkarzy nie gra w swoich klubach raz/dwa razy na tydzień...

Tak czy siak z Chorwacją będzie mega ciężko, ale wygramy i awansujemy, Austria oczywiście wygra z Niemcami i przejdziemy jako drużyna mająca więcej bramek na swoim koncie, bo Austia strzeli Niemcom dwie, a my Chorwatom 3

TAK!!! Artek zdecydowanie powinien być kapitanem!!!
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:10   #2164
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Dokładnie. Pamiętacie przekręty w Korei? Naciąganie tylko po to aby gospodarze honorowo coś pokazali..
i teraz mamy powtórkę z rozrywki

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Najbardziej bawią mnie ludzie,którzy na piłce nożnej się nie znają,nie ogladają a mają najwięcej do powiedzenia. Żenada. Piękne mamy tutaj przykłady na wizażu.
tak dokładnie. ktoś raz od wielkiego dzwonu obejrzy jeden mecz bo: 'tak własciwie to sie piłką nie interesuje' i ocenia zawsze WSZYSTKO ŹLE a przynajmniej większość. w domu, przed tv to każdy mądry.

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Kibice maja to do siebie, ze ZAWSZE kibicuja swojej druzynie i wierza w jej zwyciestwo nie zwracajac uwagi czy gramy z Azerbejdzanem czy Brazylia.
PRAWDZIWI KIBICE tak ale nie zapominaj o sezonowych. Jak wygraliśmy z Portugalią to ojejej euforia wszyscy ochy i achy a jak już na me nie poszło genialnie to 'wiedziałam ze tak będzie', 'a nie mówiłam' i dziwnym trafem najczęściej są to Ci których piłka nie interesuje

co do meczu to wypowiadałam się już w watku o Euro i nie chce mi się powtarzać. Dla mnie gol nie padł ze spalonego bo teraz uefa zmieniła przepisy i jest trochę nowości, a nawet jeśli padł ze spalonego to nie znaczy że sedzia 'z kapelusza' dyktuje rzut karny. Jakby za takie faule dyktowali od razu karny to w bundeslidze i premieship byłoby po 10 karnych na mecz co najmniej a za kartki wylecieliby wszyscy z boiska.
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:11   #2165
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość

Tak czy siak z Chorwacją będzie mega ciężko, ale wygramy i awansujemy, Austria oczywiście wygra z Niemcami i przejdziemy jako drużyna mająca więcej bramek na swoim koncie, bo Austia strzeli Niemcom dwie, a my Chorwatom 3

Jakoś nie chce mi się wierzyć .

a i Leo jeszcze dodał, że piłka to loteria i gramy do końca

a co do Artka, tak Ma chłopak gadane, poza tym jest energiczny, z werwą. A nie jak Żuraw, taka mimoza...

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:12   #2166
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alisja Pokaż wiadomość
Spalony był ale nie pierwszy i nie ostatni na tym Euro - w tej kwestii sędziowie czesto sie mylą. Karnego sędzia podyktował nie dlatego że zasłużyliśmy tyko dlatego że sędzia CHCIAŁ. Ewidentnie był w ostatniej minucie stronniczy - w koncu gospodarze przegrywali a jeszcze nigdy w historii Euro sie nie zdarzyło aby gospodarz nie wyszedł nawet z grupy. Mam nadzieje że i tak nie wyjdą - Chorwacja i Niemcy zasłygują na awans.
Gdyby za takie trzymanie koszulki ( jak to zrobił Lewandowski), gdy piłkarz trzymany i tak nie ma szansy dojsc do piłki, sędziowie dyktowali karne to na kazdym meczu oglądali byśmy po kilka jedenastek. Za takie coś w lidze angielskiej Webb zostałby wysłany na przymusowe wakacje !!!
A wiec niech mi ktos tu nie pisze ze wszystko było ok.

i jeszcze pare wykrzyknikow bym dodala!!!!! i mysle dokladnie tak samo!

najsmieszniejsze, ze w meczu Chorwacja-Niemcy Niemiec dostal czerwona kartke za popchniecie chorwackiego gracza, a u nas co?? Najpierw nic po tym jak farbowany blondyn popchnal naszego, a potem 11stka za trzymanie za koszulke! jestem zniesmaczona!
Stary 2008-06-13, 13:14   #2167
karolina2121
siedzę i myślę

Co do tego,czy był spalony to nie mogę się wypowiedzieć,bo za nic nie mogę pojąć kiedy coś takiego się dzieje Pierwsza połowa była bardzo zła,druga lepsza.Boruc oczywiście świetnie się spisał.Karny w końcówce meczu - straszny błąd sędziego.Trochę przykro,że nie zaszliśmy dalej,bo szanse na wyjście z grupy mamy teraz znikome.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:14   #2168
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość

a i Leo jeszcze dodał, że piłka to loteria i gramy do końca
No właśnie Zdaje sobie sprawę jak dobrze grają Chorwaci i Niemcy, ale juz nie takie rzeczy sie działy, więc ja ciągle wierzę
Stary 2008-06-13, 13:19   #2169
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Że tak się wtrące, czy na początku swojej kariery w PL nie mówił, że powołuje piłkarzy TYLKO i WYŁĄCZNIE grających na co dzień w swoich klubach????
To tak a propos tych słów, że większość piłkarzy nie gra w swoich klubach raz/dwa razy na tydzień...

tylko jemu chodziło, moim zdaniem, o to że piłkarze z wysokich lig, są przyzwyczajeni do rozgrywania kilku spotkań w tyg. Bo a to puchar, a to mecz w lidze, a to el. LM albo LM a Polacy są w takich klubach które najczęściej grają raz na tydzień chyba nie miał na myśli tego że nie grają w 1 składach.

yhhh... weszlam na wątek o meczu PL - Austria i krew mnie zalewa co 2 wypowiedź "nie oglądam piłki, nie znam się za bardzo ale grali beznadziejnie, wiadomo było że przegrają i wylecą" omg nie ma jak mądrości ludowe znawców sprzed tv
Stary 2008-06-13, 13:23   #2170
Justin Timberlake
Zakorzenienie

aha, no chyba że tak, to zwracam honor Leo
Stary 2008-06-13, 13:29   #2171
Light_Blue
Raczkowanie

Po obejrzeniu konferencji stwierdzam że Leo jest jeszcze fajniejszy niż myślałam ,dziennikarze jakoś działali mi na nerwy,zgadzam sie ze wszystkim co powiedzial Leo oprocz tego że nie ma sensu nigdzie zglaszac tego czego dopuścil sie sedzia..uwazam ze jest sens..cos takiego nie powinno uchodzić..bo to jest czysta samowolka sedziów..i im bardziej bedzie sie cos takiego tolerowac tym gorzej;/.Co do gry chłopców to po tym jak zagrali w drugiej polowie jestem w stanie im wybaczyć pierwsza poza tym porównajmy sobie jak czesto i w jakich ligach graja nie ktorzy reprezentanci innych krajów ,chłopcy dali z siebie wiele i wierze ze bedzie coraz lepiej..tylko oby nie wywalalili Leo to bylby najwiekszy blad...

21.05.2011...Notre jour
Light_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:30   #2172
buulina
Zakorzenienie

Cytat:
yhhh... weszlam na wątek o meczu PL - Austria i krew mnie zalewa co 2 wypowiedź "nie oglądam piłki, nie znam się za bardzo ale grali beznadziejnie, wiadomo było że przegrają i wylecą" omg nie ma jak mądrości ludowe znawców sprzed tv
taa.. a jak reprezentacja się dostanie dalej.. to nagle wszyscy mecze ogladają.. przegra - juz sa bee. tak samo było z siatkarzami przedtem mało kto siatkówke ogladał. Chociaż piłka nozna byla chyba przez caly czas popularnym sportem.

A co do tego 'zgłaszania' to ja sie nie dziwie Leo.. zapewne uefa nic by z tym wielkiego nie zrobiła, a sprawaa by się dłuuuzyłaaaa
Stary 2008-06-13, 13:30   #2173
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
aha, no chyba że tak, to zwracam honor Leo
Doszłam do wniosku, że Leo to jednak zdrowo myślący trener.
Fajny z niego człowiek. Zachowuje cały czas trzeźwy umysł.
Cytat:

Ja już wczoraj nie mogłam . Oglądałam mecz z ojcem a jak matka wparowała to koniec Zaczęła zrzędzić, az mi sie jej nie chciało słuchać

Na jakim forum jest ten wątek?
Poza tym nie warto się tam wypowiadać, tak to już jest, że ludzie ''oglądają Euro'' kiedy gra reprezentacja.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-13, 13:31   #2174
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Najbardziej bawią mnie ludzie,którzy na piłce nożnej się nie znają,nie ogladają a mają najwięcej do powiedzenia. Żenada. Piękne mamy tutaj przykłady na wizażu.
Czekamy aż panna popisze się wszech bogata wiedzą. Phi.

A tymczasem przyznaję się do swojej ignorancji w sprawach piłkarskich, i - jeśli oczywiście łaskawie mogę- wyrażam swoje zdanie, ponieważ mam najwięcej do powiedzenia, że gra to gra. Niestety dzisiaj gra to pieniądze, udowadnianie kto jest lepszy, afera za aferą. A niech tam mu będzie, że to sędziego wina, aj się an tym nie znam, ale jak dzisiaj usłyszałam ze jego rodzina jest pod opieka policji bo na którymś tam polskim portalu umieszczono jego dane osobowe, kontaktowe, że polscy fanatycy grożą mu śmiercią, to rzeczywiście, robimy sobie świetną opinię i po raz któryśtam w życiu wstyd mi ze mieszkam w tym kraju.

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Nie chodzi o to, że dużo forsy się tam przewija. Chodzi o to, że ZA DUŻO. Przez to ci ludzie (tzw. działacze, trenerzy i piłkarze też) tracą z oczu to co najważniejsze - zabawę, sport (bo de facto sport powinien być rozrywką, zabawą).
Pewnie, że jak się jest dobrym w swojej robocie, to powinno się mieć z tego pieniądze. Problem w tym, że teraz dochodzi do absurdów w stylu: transfery za miliony Euro, rozdawanie dużej części biletów na mecze dla sponsorów, korupcja, sprzedawanie meczów i inne patologie. Moim zdaniem to wszystko posuwa się za daleko. Ze stratą dla samego sportu.

Ale rozumiem że sine.ira tez się myli, bo się nie zna na sporcie?

Po dłuższym zastanowieniu dziękuję, bo w sumie cały ten sportowy chłam pomógł mi się ponieść po mojej osobistej porażce. Grałam świetnie, we własnym przekonaniu, ale uprzedzony do mnie sędzia zaszkodził rezultatom mojej pracy. najpierw był żal, obelgi pod adresem tej osoby, ale w sumie ochłonęłam- miałam z tego zabawę, jestem dumna ze swoich osiągnięć, i ważniejsze jest to jak sama na siebie patrzę.

Mówi się, że nie sztuką jest wygrać, ale przegrać z honorem. To też ma się nijak do zasad rządzących piłką nożną?
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:33   #2175
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buulina Pokaż wiadomość
taa.. a jak reprezentacja się dostanie dalej.. to nagle wszyscy mecze ogladają.. przegra - juz sa bee. tak samo było z siatkarzami przedtem mało kto siatkówke ogladał. Chociaż piłka nozna byla chyba przez caly czas popularnym sportem.
dlatego jak zaczynam czytac tego typu posta to w polowie zdania,przewijam na nastepny...takich beznajdziejnych wywodow sie czytac nie da..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:35   #2176
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

A co do tego 'zgłaszania' to ja sie nie dziwie Leo.. zapewne uefa nic by z tym wielkiego nie zrobiła, a sprawaa by się dłuuuzyłaaaa
taaak dokładnie podstawowych pojęć nie znają a się mądrzą

Cytat:
Na jakim forum jest ten wątek?
Poza tym nie warto się tam wypowiadać, tak to już jest, że ludzie ''oglądają Euro'' kiedy gra reprezentacja.
na naszym forum, na plotkowym
Stary 2008-06-13, 13:35   #2177
K!nguśś
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to K!nguśś

Cytat:
Tak, zgadzam się.

Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.

Paolo Coelho
K!nguśś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:36   #2178
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
dlatego jak zaczynam czytac tego typu posta to w polowie zdania,przewijam na nastepny...takich beznajdziejnych wywodow sie czytac nie da..
Ja zaczęłam czytać i wyłączyłam po kilku postach.

Tam nawet niektórzy nie wiedzą, co to jest spalony, a się wypowiadają, ah ci kibice

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-13, 13:37   #2179
buulina
Zakorzenienie

Cytat:
taaak dokładnie podstawowych pojęć nie znają a się mądrzą
bez obrazy dla nikogo .. ale jak juz dziesiąty raz pada pytanie o spalony to mnie trzepie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:37   #2180
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Ale rozumiem że sine.ira tez się myli, bo się nie zna na sporcie?
No ba ! Cały czas improwizuję przecież
Prawdę mówiąc mnie bardziej interesuje to co dookoła piłki, bo szczegółowych zasad tej gry (z przytaczaniem odpowiednich punktów w regulaminie) nie znam, to fakt

Cóż, kibicowanie kibicowaniem, ale trzeba też sobie zdawać sprawę z tych mniej optymistycznych stron tego sportu. Nie wszyscy potrafią przyjąć do wiadomości niewygodne fakty.

Ale mądre kibicowanie jest fajne. Takie z głową, bez ekstremizmów
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:38   #2181
Lena_20
Zakorzenienie

oczywiscie,ze wygramy! jestesmy najlepsi!!!!

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:38   #2182
buulina
Zakorzenienie

nie no przeginaja już troche
Stary 2008-06-13, 13:39   #2183
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dziewczyny, jaki spalony, jaki spalony????

Poza tym nie uważam ciągnięcia delikatnie za koszulkę za błąd godz. 18.00 kolejny mecz, zobaczcie go sobie, obejrzyjcie powtórki rzutów rożnych i przypatrzcie się co sie dzieje w polu karnym...Ciekawe ile dzisiaj będzie karnych za takie "błędy"

Mi sie to podoba, że wszyscy wieszaja flai i wierza w naszych, wreszcie się potrafimy zjednoczyć w dopingowaniu chłopców, ale oczywiście zawsze komuś sie cos musi nie podobać i musi narzekać

edit:
jeszcze odnośnie rzekomego spalonego http://www.youtube.com/watch?v=P6bx4pvRJZI (2:57) oglądałam tą akcję sekunda po sekundzie, zatrzymując w momencie podania z milion razy i Roger był w jednej linii z obrońcą austiackim także gol zdobyty prawidłowo
Stary 2008-06-13, 13:40   #2184
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
oczywiscie,ze wygramy! jestesmy najlepsi!!!!
Ja uważam, że takie obrazki łamią granice wszelkiego smaku.
Uwazam też , ze można go wyzywac, ale grozić śmiercią to już za dużo.
ale to tylko moje zdanie ...

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-13, 13:42   #2185
buulina
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie to podoba, że wszyscy wieszaja flai i wierza w naszych, wreszcie się potrafimy zjednoczyć w dopingowaniu chłopców, ale oczywiście zawsze komuś sie cos musi nie podobać i musi narzekać
taa mój sasiad na odwrot nawet flage powiesił
Stary 2008-06-13, 13:44   #2186
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jaki spalony, jaki spalony????

Poza tym nie uważam ciągnięcia delikatnie za koszulkę za błąd godz. 18.00 kolejny mecz, zobaczcie go sobie, obejrzyjcie powtórki rzutów rożnych i przypatrzcie się co sie dzieje w polu karnym...Ciekawe ile dzisiaj będzie karnych za takie "błędy"

dokładnie takich sytuacji będą dziesiątki
Szkoda tylko ze Polacy zamiast się zjednoczyć potfrafią tylko zrzędzić.

A to Polska właśnie
Stary 2008-06-13, 13:44   #2187
buulina
Zakorzenienie

no to co ogladamy dziś Holandie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:45   #2188
gliwiczanka
Raczkowanie

Cytat:
taa mój sasiad na odwrot nawet flage powiesił
a ja już widziałam kilka przypadków, że ludzie flagę polską i flagę niemiecką wieszali w jednym oknie pewnie dlatego, że mieszkam na Śląsku
Stary 2008-06-13, 13:46   #2189
kr0pka
Zakorzenienie

Ja tam za Włochami

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-13, 13:48   #2190
buulina
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam za Włochami
Włochów tez się obejzy Francuzi cos kiepsko ostatnio grali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości