![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() A co to się stało, że aż na takie cierpienia go skazałaś? PS. Mój koszule prasuje zawsze sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie o pierdołę ale że byłam podminowana to wpadłam w szał-nie chciał przełączyć małemu na bajki a akurat w tym konkretnym pokoju jest DisneyChanell ![]() Aha oczywiście nie dostał też obiadu a my z Tomkiem pojechaliśmy do pobliskiej pierogerni i bylo pysznie ![]() Co do prasowania to on udaje że nie umie, ja się nad nim lituję i prasuję ale jak jesteśmy pokłóceni to ma zawsze problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, Dorinka, masz rację - pierdoła. Ale coś z tymi facetami jest jednak. Czasami zachowują się jak małe dzieci. Nie ustąpi miejsca albo nie przełączy na inny program, bo on teraz ogląda. To samo zauwazyłąm u siotry mojego TZta. Jej mąż "dyskutuje" z 2,5 letnią córeczką "Kochanie, tatuś teraz ogląda, twoja kolej była wczesniej". Akurat dwulatka na pewno przyjmie jego argumenty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzis okresowa (narazie nic nie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mnie to strasznie irytuje, tym bardziej że mogł iść do drugiego pokoju i sobie oglądać co chce, bo tam jest dodatkowo kablówka a Disney jest akurat tylko w tym konkretnym miejscu. Mam dosyć awantur o telewizor ![]() ![]() Tak naprawdę jak się ma dziecko to człowiekowi zmnieniają sie priorytety, kiedyś też ja rządziłam pilotem i niechyby ktoś przełączył mój ulubiony serial, teraz poddaję się bez walki ![]() A Tż bywa złośliwy i egoistyczny i to mnie najbardziej wkurza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Każdy musi mieć jakieś wady
![]() ![]()
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
moj jak widzi jak ja prasuje (czego nie znosze) to go litosc bierze i on jest w domu od prasowania swoich rzeczy, recznikow, poscieli, i moich rzeczy tez.
a jak cos narzeka to mu przypominam ze sam chcial rownouprawnienia.:rolleye s: co za dzien. wczoraj mnie zab bolal. poszlam do dentystki ale bylo za duzo ludzi i kazala przyjsc jutro. a dzis mi sie pol zeba ukruszylo i dopiero mi daje popalic...
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ledwo żyję, niewyspana, rano na badaniach, do tego brzuch mnie boli (okres ![]() ![]() Co najlepsze w ogóle nie brałam pod uwagę, że mogę do niego podchodzić w czerwcu a tu zonk okazało się, że wszystkie pisemne PNJ zaliczyłam i jutro podchodzę do ustnego ![]() ![]() W niedzielę kupiliśmy z TZ garnitur mmmniam ciacho ![]() ![]() Rozglądam się za jakimś wyjazdem po ślubie, chciielibyśmy pojechać gdzieś na tydzień i odpocząć od tego wszystkiego. Może macie jakieś fajne i sprawdzone miejsca, najlepiej w Polsce i żeby nie było strasznie drogo. Ja się zastanawiam nad Szczawnicą, bo byłam tam kilka lat temu i obiecałam sobie, że jeszcze tam wrócę. Pozdrowionka
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, ja wiem że on by ustąpił za jakieś 10 minut, zawsze jest tak, że chce stawiac na swoim, że on zdecydował i wtedy przełączy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My jedziemy tu, może Ci się spodoba... www.letnia.pl Coraz bardziej chce mi się wyjazdu zagranicznego, Grecja, Egipt mi się marzy -chociaz w październiku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja marzę już o morzu ![]() ![]()
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM ![]() Ależ jestem śpiąca. Można powiedzieć, że śpię na stojąco. Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka. Dziś nów będzie śliczna i ciepła pogoda. Fish, my podpisaliśmy umowę, która zawierała bardzo ogólne informacje, tyle i tyle osób, tyle i tyle pln na jedną osobę. Wszystko.
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dorinko bo ty tez Yasmi bierzesz, a nie miałas nigdy plamienia jak brał pod rząd 2 opakowania?? bo slyszalam, ze moze wystapic, albo że potem ma sie bardzo obfity okres. czy to prawda?? Moja była współlokatorka tak własnie miała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy ten pokój rustykalny, ogólnie wczesnie były tam rezerwacje, bardzo podoba mi się wystrój tych pokoi, wszyscy mówią że to nieistotne a dla mnie tak, bo wieczorem jak mały pójdzie spać to można jeszcze funkcjonowac jak sa dobre warunki, tu jest antresola i taras więc w ogóle super !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ja większego spuchnięcia niż normalnie nie zaobserwowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
moj TZ chce juz starac sie o dziecko.
![]() glownie to sie studiami tlumacze. to on mowi ze po co mi te studia i ze nic sie nie stanie jak zawale ![]() chyba nie jestem jeszcze gotowa. co innego isc do siostrzenicy na godzine a co inneog miec 24 na dobe
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bym chciała i jakby mnie było stać to dwoje od razu, tzn z małą róznicą wieku ![]() ![]() Ogólnie mam jazdy na dzieci ostatnio ...., przypominam sobie jak super było jak Tomek był mały, nawet teraz prosze go aby czasem dał się ponosić na rękach i posiedział na kolanach- uwielbiam to ![]() ![]() Edit Do tej pory nie wiem co to była, może kolka ale 4 miesiące non stop .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała miec dziecko tak po slubie . bedziemy mieli z TZ wtedy po 25 lat jak bym zaszła w ciąze i 26 jak by sie urodził bobasek
![]() ![]() ![]() ![]() Dorinko ja tez podobno jak byłam mała to byłam spokojna tylko wtedy jak rodzice ze mna ganiali po kocich łbach hehe ![]() edit: ja własnie miałam kolkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że chce z nim być, że będę z nim szczęśliwa, ale teraz jestem tego pewna.
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam zamiar zarzucić tabsy wkrótce, chyba zaraz po ślubie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobaczymy,moze los za ans zdecyduje ![]()
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też bym chciała mieć dzidziusia, mój TŻ też, ale myślę, że dopiero po ślubie się o to zatroszczymy. Chociaż gdyby nam się teraz bobas przydarzył, to bym się ucieszyła. Mam 2,5 letnią siostrzenicę, długo się nią opiekowałam, jak siostra wróciła do pracy... i TŻ zdążył poznać posiadanie dziecka nie tylko od strony godzinnej zabawy, ale też karmienia, przewijania, usypiania itp... i wprost marzy o córce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Ja się lubię uczyć języków, a szczególnie angielskiego. No dobra, nienawidzę się uczyć, ale angielskiego jakoś nie muszę, sam mi wchodzi. Zaczęłam się uczyć w liceum, w 3 klasie byłam najlepsza, a praktycznie w ogóle się nie uczyłam. Po licencjacie zapiszę się z TŻ-em na jakiś kurs żeby sobie przypomnieć. W każdym razie czytam angielskie książki w oryginale i problem mam tylko ze słownictwem slangowym i branżowym. To drugie znajduję w słowniku, a to pierwsze wyłapuję z kontekstu
![]() Z niemieckiego jestem na jako takim poziomie, ale nienawidzę tego języka. Mam na niego ogromną alergię, ale TŻ się uczy więc kiedyś też się wezmę. Francuski... Podstawy mam, ale kobieta która mnie uczyła to porażka. Pouczę się sama. To jest właśnie u mnie fajne, że potrafię się sama uczyć języków ![]() A paznokcie... Też się raczej nie kieruję modą. Szczególnie, że nie każdy może się nią kierować... Jak ktoś ma niezbyt piękne paznokcie to niestety wszystko inne niż french lub bezbarwny lakiej wygląda kiepsko. Trzeba mieć trochę samokrytycyzmu ![]() Chyba sobie pokryję paznokcie żelem. Moje paznokcie bardzo cierpią od farb i chemii i chyba to dość dobre rozwiązanie... Ostatnio tak mnie bolały, że w nocy spać nie mogłam ![]() Odnośnie dzieci... Ostatnio mam taki ambiwalentny stosunek do wszystkiego, że nawet mi nie zależy, mogłabym się nie zabezpieczać i zajść w ciążę. Wisi mi to. Wczoraj bez emocji powiedziałam TŻ-owi, że się nie kochamy, ale jeszcze o tym nie wiemy, ale to nic nie szkodzi, nic się nie zmienia. Centralnie wszystko mi zaczyna wisieć. Zastanawiam się czy iść po receptę na yasmin. Od dłuższego czasu mam przerwę i w sumie mi to nie przeszkadza, ale nie chcę mieć okresu w Egipcie. Chcę pływać! |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
ja na niemiecki tez mam alergię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
ja angielskiego dlugo sie uczylam ale tez najlepiej wchodzil.zdalam certyfikat i poszedl w odstawke 4 lata temu. pewnie sporo pozapominalam.
niemieckiego nie znosze-mialam w liceum. gorszy od niego byl rosyjski. francuski w gimnazjum ale niewiele pamietam. hiszpanskiego zaczelam ale nie pasowaly mi godziny zajec. wszystkich tych jezykow "liznelam". z checia poszlabym na jakis (moze hiszpanski albo 2 certyfikat z angielskiego) ale co roku to odkladam ![]()
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tez napisałam, ze tak to jest planowac. zaplanujesz ze bedzie rok po slubie a tu nici z tego. ważne, że jest sie na nie gotowym. teraz pozostaje tylko odstawic tabletki wkiedy sie bedzie chciało i czekac ![]() edit: dziewczyny mama dała mi cynk, ze w jednym z przedszkoli bedzie wolny etat. zadzwonił i to prawda. pani (bardzo miła ![]() ![]() i teraz nie wiem kurde. (wiecie jakby co to isc pójde no pewnie) . ale nie wiem. napaliłam sie na ten wyjazd na 10 miesięcy do Holandii. jak bym dostała prace. mogłabym jechac na krótko. bo tylko do połowy sierpnia. co prawda moim marzeniem jest szkoła, ale przedszkole tez by moglo ostatecznie byc. juz sama nie wiem. jechac tam zarobic kase, czy wtedy zostac i wkecic sie i pracowac w zawodzie. co wy byscie zrobiły? oczywiscie nie mam pewności, ze mnie zaprosza na rozmowe kwalifikacyjna ale jakby nie było zastanawiam się co robic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.