Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 16:03   #2161
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Poplakalam sie. Widze ze nie jestem sama. Ja tez mam za soba dwa poronienia i wlasnie w tym miesiacu zaczynam konkretne staranka. Boje sie ale co tam, mam wielka nadzieje ze tym razem bedzie dobrze i donosze ciaze. Nie moze byc inaczej.

Alkamor gratulacje!!! Nie ma co czekac na bete juz i tak wszyscy wiedza ze jestes w ciazy. Dwa pozytywne testy wiec nie moze byc inaczej.
Zycze szczescia. Mam nadzieje ze wkrotce spotkamy sie na mamusiowym watku

Witam fruzienka.

olivka_7 juz bola mnie kciuki od trzymania ich za ciebie i twoje zafasolkowanie ale do 2 lipca jeszcze wytrzymam.
Gorzej ze w polsce nie mam internetu a wyjezdzam juz w piatek i co ja biedna zrobie???
Omina mnie takie wiesci.
Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Nie ma co plakac ja przeplakalam tyle dni i nocy i przez trzy lata ani nawet slyszec nie chcialam o ponownej ciazy. Za duzo mnie to kosztowalo. Ale teraz bede walczyc jak lwica o fasoleczke.

należą Wam się w końcu fasoleczki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 16:05   #2162
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma co plakac ja przeplakalam tyle dni i nocy i przez trzy lata ani nawet slyszec nie chcialam o ponownej ciazy. Za duzo mnie to kosztowalo. Ale teraz bede walczyc jak lwica o fasoleczke.

Trzy lata odczekalas??? O rany. Ja pierwsze poronienie mialam jakies 10 lat temu ale to byla "wpadka" a ja bylam mlodziutka wiec nie spieszylam sie z klejna ciaza. Drugi raz poronilam prawie 1,5 miesiaca temu i postanowilam zaczac starania od razu. Nie placze juz z tego powodu i nie rozpaczam wiec nie chce czekac. Mysle ze jestem gotowa, boje sie tylko ze jesli jeszcze raz mi sie to przytrafi to nie dam juz rady. Zycie pokaze. Wierze za nam sie uda. Mam tylko nadzieje ze uda mi sie zajsc bardzo szybciutko i ze nie bede musiala za dlugo czekac.
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 16:05   #2163
myha82
Wtajemniczenie

dzisiaj jest 31 dzień cyklu a norma to 28-29 dni.mój organizm chyba znowu płata mi jakies psikusy.w tym miesiącu nie nakręcałam sie-naprawde.nawet nie czytałam forum,piłam piwsko,opalałam sie (czyli prowadziłam normalne zycie ) i nie patrzałam w kalendarz czy to te dni czy nie.naprawde.poczekam jeszcze dwa dni.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 16:18   #2164
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Trzy lata odczekalas??? O rany. Ja pierwsze poronienie mialam jakies 10 lat temu ale to byla "wpadka" a ja bylam mlodziutka wiec nie spieszylam sie z klejna ciaza. Drugi raz poronilam prawie 1,5 miesiaca temu i postanowilam zaczac starania od razu. Nie placze juz z tego powodu i nie rozpaczam wiec nie chce czekac. Mysle ze jestem gotowa, boje sie tylko ze jesli jeszcze raz mi sie to przytrafi to nie dam juz rady. Zycie pokaze. Wierze za nam sie uda. Mam tylko nadzieje ze uda mi sie zajsc bardzo szybciutko i ze nie bede musiala za dlugo czekac.
Tak wyszlo. Pierwszy raz poronilam w 5 tygodniu i nie najgorzej to znioslam. Wczesna ciaza, ale myslalam zdarza sie. Kolejny raz cieszylam sie tylko 8 tygodni. W grudniu minelo 3 lata. Przezylam bardzo to wszystko nawet odeszlam od meza, winilam siebie bardzo dlugo bo w tym czasie mialam bardzo nerowa prace i stresujaca wredna koleznke ktora chciala mnie wygryzc ze "stolka". Nie dalam sie, ale stracilam fasoleczke. Ona odeszla (pseudo kolezanka) a ja stwierdzialam ze nie warto bylo. Ucieklam od wszystkiego i wszystkich. Po kilku miesiacach wrocilismy z mezem do siebie. Na spokojnie nie planowalismy nic i nawet nie rozmawialismy o tym. Do tej pory duzo nie rozmawiamy bo on wie ze jak nic z tego nie bedzie to znow to ciezko przezyje. Kochany jest i martwi sie o mnie i wie ile mnie to kosztuje. Ale powiedzialam ze sie nie poddam. Mam jakos tyle samozaparcia ze az sie sam sobie dziwie Oby tak dalej a kiedys sie uda na pewno.))
Stary 2008-06-24, 16:19   #2165
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
dzisiaj jest 31 dzień cyklu a norma to 28-29 dni.mój organizm chyba znowu płata mi jakies psikusy.w tym miesiącu nie nakręcałam sie-naprawde.nawet nie czytałam forum,piłam piwsko,opalałam sie (czyli prowadziłam normalne zycie ) i nie patrzałam w kalendarz czy to te dni czy nie.naprawde.poczekam jeszcze dwa dni.
A moze moze? Ja bym juz leciala po testy
Stary 2008-06-24, 16:30   #2166
Aliszcze
Zakorzenienie

Mischoko, dzielna z Ciebie dziewczyna Podziwiam zawsze tych, co po takich trudnych przejściach potrafią stanąć na nogi jestem pewna, że wkrótce uda Ci się spełnić marzenie o fasolce kiełkującej w Twoim brzuszku

A tak poza tym.....byłam u gin i mam dobre wieści to kłucie lewego jajnika to bardzo dobry znak, jak stwierdziła moja gin. Usg pokazało śliczny pęcherzyk, dobrze tym razem zareagował mój organizm na clo w czwartek mam iść na usg zobaczyć, czy bąbel ma odpowiednią wielkość, a potem pregnyl i.....kto wie....aż boje się nawet pomarzyć o tym

Pobiegłam do apteki jak szalona po pregnyl, a tu w aptece mi mówią, że nie mają, że w hurtowniach też pustki, więc nie mogą sprowadzić no ale w drodze do domu zaatakowałam moją osiedlową aptekę i udało mi się kupić ostatnie dwie ampułki Dzwoniłam już do męża z nowinami i oznajmiłam mu, że niech zbiera sił na najbliższe dni

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 16:34   #2167
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Mischoko, dzielna z Ciebie dziewczyna Podziwiam zawsze tych, co po takich trudnych przejściach potrafią stanąć na nogi jestem pewna, że wkrótce uda Ci się spełnić marzenie o fasolce kiełkującej w Twoim brzuszku

A tak poza tym.....byłam u gin i mam dobre wieści to kłucie lewego jajnika to bardzo dobry znak, jak stwierdziła moja gin. Usg pokazało śliczny pęcherzyk, dobrze tym razem zareagował mój organizm na clo w czwartek mam iść na usg zobaczyć, czy bąbel ma odpowiednią wielkość, a potem pregnyl i.....kto wie....aż boje się nawet pomarzyć o tym

Pobiegłam do apteki jak szalona po pregnyl, a tu w aptece mi mówią, że nie mają, że w hurtowniach też pustki, więc nie mogą sprowadzić no ale w drodze do domu zaatakowałam moją osiedlową aptekę i udało mi się kupić ostatnie dwie ampułki Dzwoniłam już do męża z nowinami i oznajmiłam mu, że niech zbiera sił na najbliższe dni
Dzieki wielkie Aliszcze. Ale tak naprawde to gdyby nie moj Misiek to nic by nie bylo z tego. Tylko on wie jak mnie postawic na nogi i przywrocic usmiech na buzi. I chwala mu za to ))

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 16:50   #2168
zanka205
Zakorzenienie

wróciłam z pracy, @ jeszcze nie ma. Temperatura taka jak rano czyli 37, obawiam się, że spada bo popołudniu powinna się zwiększyć o przynajmniej jedną kreskę.
Ból piersi przeszedł na wrażliwość i bolesność sutków.
W pracy co chwilę biegałam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła, ciągle mam uczucie że mam mokro w majtkach.
Po pracy kupiłam test, tym razem nie bobo test, a pre test płytkowy. Wiem, że nie potrzebnie bo tym samym wywołam @.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 16:52   #2169
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
wróciłam z pracy, @ jeszcze nie ma. Temperatura taka jak rano czyli 37, obawiam się, że spada bo popołudniu powinna się zwiększyć o przynajmniej jedną kreskę.
W pracy co chwilę biegałam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła, ciągle mam uczucie że mam mokro w majtkach.
Po pracy kupiłam test, tym razem nie bobo test, a pre test płytkowy. Wiem, że nie potrzebnie bo tym samym wywołam @.
Gdybym mogla poprosic o dopisanie do listy nastepnym razem))) plisss.
Stary 2008-06-24, 16:55   #2170
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym mogla poprosic o dopisanie do listy nastepnym razem))) plisss.
napisz do mnie na PW dane to wieczorem Cię dopiszę.
Zaraz uciekam z TŻ do kumpeli na kawę.

Stary 2008-06-24, 17:15   #2171
Zuziunia
BAN stały

Nie miałam netu do tej pory.

Zanko proszę zmień mi datę, @ przyszła dzisiaj.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 18:20   #2172
Kathi75
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilke lece sie stroic bo malzonek zaraz wraca a my dzis rocznice mamy haha moze juz we czworo kto wie kto wie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 18:23   #2173
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!właśnie wróciłam z bety.Ale nie wytrzymałam.Obok przychodni jest apteka.Weszłam i kupiłam test.Co prawda nie z pierwszego moczu bo wstałam rano ale z drugiego i jest piękna druga kreska!!!Chyba uwierzyłam....Jest bardzo wyraźna!!!!:j upi: Odbiór bety mam jutro
Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Jeju jak się cieszę!!!Co prawda tak na pewno to będę wiedziała jutro po 12 jak betę odbiorę ale ta kreska jest tak wyraźna, że już nie mam aż takich wątpliwości!!!

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke lece sie stroic bo malzonek zaraz wraca a my dzis rocznice mamy haha moze juz we czworo kto wie kto wie
Wszystkiego najlepszego oby we 4

Dziewczynki wieczorkiem pochwale sie nowymi nabytkami, bluzeczką z allegro i ciuszkami z katalogu otto-polska.
Stary 2008-06-24, 18:50   #2174
tinkaaa
Raczkowanie

A ja chodzac dzis caly dzien struta, przez ten nieszczesny @, doszlam w koncu do wniosku, ze biore starania na luz. To dopiero pierwszy cykl za nami, a ja juz zaczynam miec dola ze sie nie udalo. A nie chce, zeby wypatrywanie oznak ciazy i odliczanie dni do @, zdominowalo cale moje zycie.
Oczywiscie bedziemy probowac dalej, ale tak troche bardziej spontanicznie
tinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 18:56   #2175
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tinkaaa Pokaż wiadomość
A ja chodzac dzis caly dzien struta, przez ten nieszczesny @, doszlam w koncu do wniosku, ze biore starania na luz. To dopiero pierwszy cykl za nami, a ja juz zaczynam miec dola ze sie nie udalo. A nie chce, zeby wypatrywanie oznak ciazy i odliczanie dni do @, zdominowalo cale moje zycie.
Ja miałam doła jak zobaczyłam 1 kreskę, dzisiaj dostałam @ i jest ok. W sumie to nawet się cieszę, ze dzidzia nie urodzi sie w lutym a mogliśmy sobie z mężusiem poszaleć bez skrępowania.

Edit: Gdzie są wszyscy ???

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-06-24 o 19:46
Stary 2008-06-24, 20:15   #2176
zanka205
Zakorzenienie

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ:

aga_1981 (Agnieszka, okolice Krakowa, 27 lat) @ 27.05.08 (cykl III)

aguha (Agnieszka, Elbląg, 26 lat) @ 26.05.08 (cykl III)

Aliszcze (Alicja, Poznań, 26 lat) @ 13.06.08 (cykl IV)

alkamor (Alina, Skierniewice, 20 lat) @ 25.05.08 (cykl III)

ania4891 (Ania, Piotrków Trybunalski, 23 lata) @ 17.05.08 (cykl III)

Biricchina (Ewelina, Warszawa, 25 lat) @ 08.04.08 (cykl ?)

blondynkapoznan (Magda, Poznań, 26 lat) @ 23.06.08 (cykl II)

dafreen (Ania, Warszawa, 31 lat) @ 12.06.08 (cykl I)

domi7ks (Dominika, Rzeszów, 24 lata) @ 28.05.08 (poczekalnia)

ewccik
(Ewa, Białystok, 28 lat) @ 14.06.08 (cykl V)

fruzienka (Karolina, Świdnik, 22 lata) @ 23.06.08 (cykl I)

Gabriellao0 (Gabriela, Głogów, 27 lat) @ 16.05.08 (cykl VII)

Imbruglia (Kaśka, Warszawa, 30 lat) @ 04.06.08 (cykl I)

kamila19 (Kamila, Wrocław, 23 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

karenina (Kamila, Braunschweig, 24 lata) @ 17.05.08 (cykl n'ty, 24.06 laparo.)

kasia03222 (Kasia, Okolice Częstochowy, 23 lata) @ 03.06.08 (cykl I)

kasienka3333 (Kasia, Rudnik nad Sanem, 24 lata) @ 16.05.08 (cykl I)

kathi75 (Kasia, Wiedeń, 33 lata) @ 02.06.08 (cykl V)

kisiaczek01 (Karolina, Żnin, ? lat) @ ? (cykl I)

madziwnia (Magda, okolice Darłowa, 23 lata) @ 14.06.08 (cykl II)

Mischoko (Izabela, UK, 30 lat) @ 03.06.08 (cykl V)

nati1309 (Natalia, Bielsk Podlaski, 21 lat) @ 25.04.08 (cykl ?)

olivka_7 (Aneta, Kraków , 25 lat) @ 03.06.08 (cykl IX, II + CLO)

Syla39 (Sylwia, Norway, 29 lat) @ 17.06.08 (cykl I)

zanka205 (Żaneta, Jaworzno, 22 lata) @ 27.05.08 (cykl III)

Zuziunia (Zuzia, woj lubelskie, 22 lata) @ 24.06.08 (cykl II)

PLAN ZREALIZOWAŁY:

Champs- t.p. 08.09.08

Kasieek23- t.p. 30.09.08

Senna24- t.p. 06.10.08

Niuleczek- t.p. 12.10.08

Agnes23
- t.p. 21.10.08

Edit1- t.p. 26.10.08

Bunny_82- t.p. 26.10.08

Iwa_iw- t.p. 31.10.08

Scorpioniec- t.p. 02.11.08

Tola3804- t.p. 22.12.08

l.ete- t.p. 23.12.08

bezsenność- t.p. 26.01.08

anna1593- t.p. 13.02.09 ?

Paula_22- t.p. 14.02.09

Kasia_L- t.p. ?.02.09

Jeśli ktoś chce znaleźć się na liście proszę podawać dane na PW

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2008-06-24 o 21:39
Stary 2008-06-24, 20:19   #2177
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Zuziunia (Zuzia, woj lubelskie, 22 lata) @ 24.06.08 (cykl I)

Cykl II
Stary 2008-06-24, 20:55   #2178
zanka205
Zakorzenienie

kiedy ten @ przyjdzie? nie wiem czy robić test rano jak @ do tej pory się nie pojawi czy nie? jak teraz sobie wszystkie wkręciłam to poddaję się, nie wiem już co robić żeby chociaż nie czuć tych bóli, kłuć i innych. No chyba że @ zaraz przybędzie. Tak się martwię

Stary 2008-06-24, 21:11   #2179
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
kiedy ten @ przyjdzie? nie wiem czy robić test rano jak @ do tej pory się nie pojawi czy nie? jak teraz sobie wszystkie wkręciłam to poddaję się, nie wiem już co robić żeby chociaż nie czuć tych bóli, kłuć i innych. No chyba że @ zaraz przybędzie. Tak się martwię
Zrób, nawet jak będzie 1 krecha to przynajmniej sobie odpuścisz.

Właśnie pozbywam się żelu z paznokci

Za ok pół godzinki wkleję zdjęcia moich nabytków. I sweterka, którego jeszcze nie nakładałam i nie wiem do czego go nakładać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 21:12   #2180
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Czyli jutro rano sie testujesz????

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
należą Wam się w końcu fasoleczki

A jakze by inaczej, pewnie ze sie naleza i to juz!!! Normalnie zaplanowalismy z mezem wypad nad morze i to w moje dni plodne wiec napewno sie uda. Musi sie udac.

Cytat:
Tak wyszlo. Pierwszy raz poronilam w 5 tygodniu i nie najgorzej to znioslam. Wczesna ciaza, ale myslalam zdarza sie. Kolejny raz cieszylam sie tylko 8 tygodni. W grudniu minelo 3 lata. Przezylam bardzo to wszystko nawet odeszlam od meza, winilam siebie bardzo dlugo bo w tym czasie mialam bardzo nerowa prace i stresujaca wredna koleznke ktora chciala mnie wygryzc ze "stolka". Nie dalam sie, ale stracilam fasoleczke. Ona odeszla (pseudo kolezanka) a ja stwierdzialam ze nie warto bylo. Ucieklam od wszystkiego i wszystkich. Po kilku miesiacach wrocilismy z mezem do siebie. Na spokojnie nie planowalismy nic i nawet nie rozmawialismy o tym. Do tej pory duzo nie rozmawiamy bo on wie ze jak nic z tego nie bedzie to znow to ciezko przezyje. Kochany jest i martwi sie o mnie i wie ile mnie to kosztuje. Ale powiedzialam ze sie nie poddam. Mam jakos tyle samozaparcia ze az sie sam sobie dziwie Oby tak dalej a kiedys sie uda na pewno.))

Ja nawet nie wiem w ktorym tygodniu poronilam za pierwszym razem, nie zdazylam do lekarza a raczej nie spieszylo mi sie wtedy. Wiem ze byla bardziej zaawansowana od drugiej ktora poronilam w 9 tyg z tym ze fasolka nie zyla juz od 6 tyg. Poplakalam sobie troche ale nie za dlugo bo moj maz sie zalamal wiec musialam byc silna zeby mu czasem nie przyszlo do glowy odkladanie dziecka na pozniej. Nie chce czekac bo latka leca a chce miec wiecej niz jedno dziecko wiec musi mi wystarczyc czasu.

Ciesze sie ze podnioslas sie po tym wszystkim i ze masz wsparcie meza.
Buzka
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:20   #2181
zanka205
Zakorzenienie

zastanawiam się nad tym czy zrobić test, ostatnio robiłam w dzień spodziewanej @ mimo że od rana bolał mnie brzuch i oczywiście była jedna krecha, a @ przyszedl popołudniu. Jeśli rano wstanę bez @ to zrobię ten test a jeśli @ będzie (co jest bardziej prawdopodobne) bedę miała test na zaś. Strasznie mi w żołądku burczy i aż mnie boli

Stary 2008-06-24, 21:24   #2182
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
zastanawiam się nad tym czy zrobić test, ostatnio robiłam w dzień spodziewanej @ mimo że od rana bolał mnie brzuch i oczywiście była jedna krecha, a @ przyszedl popołudniu. Jeśli rano wstanę bez @ to zrobię ten test a jeśli @ będzie (co jest bardziej prawdopodobne) bedę miała test na zaś. Strasznie mi w żołądku burczy i aż mnie boli
To wymarsz do kuchni...
Stary 2008-06-24, 21:26   #2183
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
oby we czworo!! Milej zabawy

Cytat:
Napisane przez tinkaaa Pokaż wiadomość
Madre myslenie!! Ja tez chce, zeby moje starania o dziecko byly normalne a nie tak, ze bede z TZ w lozku i bede sie zastanawiala czy to teraz sie uda czy nie! I kazde objawy bede traktowala jako ciazowe... Nie chce zwariowac, ale i tak pewnie tak sie stanie...

Zanka!! Jeszcze ja do listy!

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:31   #2184
Darianna25
Zakorzenienie

ALKAMOR gratuluję serdecznie

Mój mąż bierze zestaw witamin z Pronatal specjalnie dla mężczyzn starających się o dziecko.

Skoro starania co 2 dni są najlepsze to ja tak już od 10 dni. Ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo kochamy sie bardziej z przymusu niż z ochoty.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:36   #2185
domi7ks
Zakorzenienie

A ja jestem piajana, dzis imieniny teścia aaaaaaaaaa

Stary 2008-06-24, 21:38   #2186
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

O a ja sobie moze browarka otworze
Stary 2008-06-24, 21:40   #2187
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
O a ja sobie moze browarka otworze
otwieraj bedziemy razem pic, ja mma jeszcze jednolallalala

Stary 2008-06-24, 21:41   #2188
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
zdrówko Domi

Stary 2008-06-24, 21:44   #2189
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
zdrówko Domi

ojoj Ty tez masz piwo otwieraj nonoja jeszcze u Tż jestem, ale tesc ma imieniny dzis i niespodziewana impra byłaa ja niemoge pic ja po paru kieliszkach juz omaj gat

Stary 2008-06-24, 21:47   #2190
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj Ty tez masz piwo otwieraj nonoja jeszcze u Tż jestem, ale tesc ma imieniny dzis i niespodziewana impra byłaa ja niemoge pic ja po paru kieliszkach juz omaj gat
nie mam piwa, nie mogę pić bo jutro test

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości