![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Eenax, brawa dla kolegi. Na niektórych młodych ludzi tylko takie metody działają. Czasem to aż uszy więdną, jak niektórzy zamiast przecinków wstawiają "K". Nie mówię że jestem święta, zdarza mi się zakląć, ale to podczas meczu albo jak się bolesnie w cos hukne i mi się wyrwie. Ale żeby co drugie słowo, to nie
![]()
#2163 | |||||
Wiedźma
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja osobiście nie podobam się sobie w żadnych spodniach. Jedyne, co mogłabym kupować jak leci to sukienki. Mam taką sukienkową figurę, że w każdej wyglądam ładnie. Albo przynajmniej mam taki skrzywiony gust, że mi się tak wydaje. ![]() Cytat:
![]() O przepis poproszę kiedy odkopię się z PW. ![]() Favkes, nie śmiej się, ale przyszło do głowy wynajęcie pokoi w jakimś pensjonacie z placem zabaw i basenikiem, wpuszczenie dzieciaków do wody i przegadanie tego tygodnia. ![]() ![]() Cytat:
A Formację Chłopięcą Legitymacje już znalazłam. Dziękuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() W obliczu tego szczególnego oświadczenia przyszło mi do głowy, że: a. Mamusia raczej jest niedowidząca. b. Ewcia jest adoptowana i mamusią nie jest Eenax. Trzeciej opcji nie widzę. No dobra. Mamusia może jeszcze podstępnie wyłudzać komplementy w ten dziwny sposób. I jeśli wyłudza, to ja dam się komplementowo obsępić i napiszę, że nie zgadzam się. A mam prawo, bo widziałam. Chyba, że Eenax na spotkanie ze mną zamiast przyjść w swojej własnej rzekomo brzydkiej osobie wynajęła jakieś bardziej urodziwe zastępstwo. ![]() ![]() edit: A jeszcze a'propos mojego wyjazdu, pokażę Wam mój świrnięty strój z Diuny w wersji kompletnej i okrojonej. Zdjęcia kiepskiej jakości, ale na razie nie dysponuję lepszymi. edit 2: Na ostatnim zdjęciu widać, że na szyi mam piękny wisior od Nat. ![]() Choć nie widać, jaki jest piękny niestety.
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - teraz do mnie dotarło(od 6 miesięcy odkąd cię zobaczyłam na zdjęciach- tiaaa mam refleks), kogo ty mi jeszcze przypominasz (oprócz Sigourney Weaver). Masz coś z Sean Young
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzeba dokłandnie przeanalizować ... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A strój genialny - to ta suknia o której mi wspominałaś, prawda ? Piękna ![]() Kurcze coraz bardziej nabieram ochoty na takie imprezy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Pozdrowienia dla słodkiej Ewci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zapamiętam. Bo tatuaż kiedyś zrobię na 100% Cytat:
![]() ![]() No i chyba już wycofali ten odcień ![]() Może Miss Sporty Sheer ma czerwień? Nie orientuję się za bardzo w ich odcieniach, ale efekt jest właśnie taki transparentny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dokładnie na odwrót - zaczęłam sobie wmawiać, że nienawidzę sukienek - w ramach dbania o swoje samopoczucie. W większości wyglądam jak obraz nędzy i rozpaczy. Kreacja ze zdjęć fascynująca
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2168 | |||||
BAN stały
|
Myślałem, że wada wzroku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
S. Sssss. SSSSS.
|
dopiero wróciłam do domu, na razie nie mam czasu na czytanie barowych zaległości... ale wieczorem przeczytam
![]() ![]() chcialam sie tylko pochwalić, że zdałam moj czwartkowy egzamin z biochemii ![]()
#2170 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja przyznaję, że żadnego, ale to żadnego podobieństwa nie widzę. Kojarzę ją niemal wyłącznie z Blade Runnera i z pewną przykrością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A suknię szyłyśmy z kumpelą przez trzy dni. Cytat:
![]()
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - to fakt, masz inny kształt twarzy, inny nos, ale tu chodzi o jakieś takie...pierwsze wrażenie, całość
![]() Znowu pomalowałam pazurki na granatowo ![]() ![]() Czy jest gdzieś szansa na zobaczenie kolorówki lakierów z Inglota? Poszperałam na all, ale wiadomo, że tam ograniczony wybór jest/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sabbath witaj ![]() ![]() Mam dzisiaj beznadziejny dzień, sporo zamieszania z praca lic. ![]() Odebrałam wyniki krwi...hemoglobiny za mało o 0,4 ![]() Jestem już totalnie zmęczona tym wszystkim....za dużo na raz różnych problemów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do efektywności to na pewno masz rację ![]() Inna sprawa, że rzeczywiście - figurę masz, jakby stworzoną do noszenia takich ubrań. Wyglądasz w nich genialnie, wiec nic nie ma prawa wyglądać na Tobie inaczej niż pięknie ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-06-16 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
http://www.drogeriaglamour.pl/image_...l&prod_id=2855
znalazłam palety ![]() Ale zieleni tu nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
BAN stały
|
Gdzie są wszyscy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
#2180 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, odlotowa suknia
![]() Eenax, miło znowu czytać tak spokojne Twoje wypowiedzi ![]() ![]() Mdli mnie, masakra. Za dużo surówki z selera na obiad zjadłam i po mnie... Nie chce mi się ruszać nawet palcem w skarpecie. Za to wczoraj wieczorem znowu wyprawiliśmy się na rowerową przejażdżkę, tym razem trzy godziny. Bardzo jestem zadowolona, odkrylismy nowe miejsca. Tylko dupa booli...
#2181 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wysłałam maila. Po meczu odpiszę na ewentualnego kolejnego. Jesteś kochana Zuziu. ![]() Cytat:
![]() Z moich doświadczeń wynika, że najlepiej jest zbierać, kolekcjonować, mnożyć chwile szczęścia. Są jak klejnoty nanizane na dłuuuugi, szary sznurek życia. Ja o swoje klejnoty dbam, a sznurek traktuję jak nośnik, bez którego nie miałabym ich jak zbierać. Cytat:
![]() A co do mojej kumpeli - ma dziewczyna talent. Mam cztery suknie szyte przez nią. jedną czarną, jedną czerwoną, tę dwukolorową plus jeszcze jedno cudeńko (tym razem w pełni historyczne) składające się z czerwonej lnianej sukni spodniej, i czarnej, aksamitnej wierzchniej. ![]() ![]() Spadam na mecz. Jeszcze nie wyleczyłam chrypy po poprzednich. Dla mnie ważniejsza transmisja zacznie się o 00.10. ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czego, Kochana? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba typowa, matowa czerń ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że po obronie będę się śmiała jakie to proste było ale teraz jestem lekko przerażona. Jejku mam dokończyć zakończenie. Nie mam pomysłów. Co można napisać o Internecie żeby to tak ładnie podsumować? Pisałam o negatywnych i pozytywnych skutkach oddziaływania Internetu na młodzież. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2187 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
ja tez mam zielony inglota, tylko mój jest opalizujący seledynowy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
oł jes
![]() Czuję, że znów się srodze zawiodę. Czemu, ach czemu wciąż mam taką nadzieję ![]() Boruc znów pozostawiony Sam sobie. Maskara ![]() Chyba się spiję piwem z rozpaczy ( w moim przypadku to rzecz nieprawdpodobna ) co te mistrzostwa z ludzi robią ![]() edit: Wolałabym winem, ale wino piję raczej by coś uczcić. A obawiam się, że nie będzie czego - zwłaszcza po bramce Chorwacji ;( buuu Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czemuż to ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
No nie..Nasi marnie.Gdyby nie Boruc.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane mam wielką prośbę do tych, które mają szefów/menedżerów zagraniczników. Czy możecie im zadać ode mnie pytanie "Co lubicie w pracownikach Polakach?" Piszę artykuł i potrzebuję to na "wczoraj"
![]() Jeśli któraś może, to na PW mogę oczywiście podesłać namiary na siebie, oraz dla kogo piszę, a także mogę obiecać, że na 99% pojawi się nazwisko wypowiadającej osoby i nazwa firmy (jeśli osoba i firma sobie tego będzie życzyć). Z góry serdecznie dziękuję za pomoc ![]() ![]() Sabbath, Fav... a ja się mogę choć na 1 dzień do Was dołączyć? ![]() Edit - no i popłynęliśmy na maxa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.