Rocznik 92 cz. V - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 14:30   #2161
Avv
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 92 cz. V

Mi też jest czasami ciężko, tego nie da się tak łatwo zapomnieć.
Kiedyś obiecałam sobie, że ani razu nie zapłaczę przez faceta. I co? Kilka nocy przepłakałam, rycząc w poduszkę.
A ja dam milion dolców, że między nimi coś jest. Mam nawet jakby 'dowody'.
Nadal coś we mnie tkwi, coś zostało z tego wszystkiego. Bo pomimo wszystko, to był kochany i nieraz mi pomógł, pocieszał, prawił komplementy, mówił bardzo czułe słówka. A teraz wyznaje jakiejś lafiryndzie miłość w opisach.
Nie spocznę, dopóki się nie zemszczę. I właśnie teraz mam w sobie tyle samozaparcia, że... już po nim normalnie ^^. Np. będziemy w jakimś klubie, odwalę się w szałowe ciuchy... podejdę kocim krokiem do jakiegoś przystojniaka, odtańczę z nim taniec na środku parkietu, a jeśli on spyta: 'co to miało być?' to ja mu powiem, że: 'przecież niczego mu nie obiecywałam'.
Nie no, nie twierdzę, że naprawdę to zrobię, ale w mojej głowie tworzą się coraz liczniej różne demoniczne plany...
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:43   #2162
blackberry456
Zadomowienie

to zapodaj jakimiś pomysłami na te plany, bo mam w glowie pustke..
najgorsze jest to, że mieszkam w wielkiej dziurze, w której nie ma żadnych miejsc do zabawy (nie licząc tych pseudo dyskotek >18). Więc u mnie Twój plan niestety by nie wypalił...
A jak sobie pomyśle, że on gdzies w parku obsciskuje sie z tą swoją panna, to chce mi sie jednocześnie ryczeć i rzygać :/
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:45   #2163
AJaLubieSwojeOczy
Zakorzenienie

GG do AJaLubieSwojeOczy

Jak nie macie pomysłu na zemste to poradźcie się Yes . Ona zawsze wie co robić

AJaLubieSwojeOczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:57   #2164
Avv
Wtajemniczenie

Hm... albo marzy mi się tak, żeby go tak zbajerować, żeby widział tylko mnie, ubóstwiał mnie (lol ^^) i żeby ta jego J. była (wiem nawet, jak ma na imię ^^) np. gdzieś z nami, najlepiej, żebyśmy byli gdzieś przykładowo w paczce jego znajomych. No i ja się do niego dowalam, on do mnie też, uśmiecha się tylko do mnie, prawi mi komplementy, tę dziunię ssie z zazdrości, ja uradowana na maxa i tak kilka spotkań, żeby nas widziała najlepiej. A później go rzucić. ^^
Lub po prostu dać mu się zobaczyć z facetem przystojniejszym od niego, to zawsze ich dobija.
Lub np. gadając na gg, zwierzyć się, że podoba Ci się taki świetny chłopak, chce się z Tobą umówić i szukasz pomysłu na fajną randkę, np. jakie miejsce będzie najlepsze. ^^
Albo palnąć, że dla Ciebie bardzo ważne jest zaufanie, bo np. chłopaka, który jest nieszczery, lub gra na dwa fronty, to od razu byś z błotem zmieszała i taki ktoś jest kompletnym 0... ;p

Kto jeszcze ma pomysły, dawać! ;D
Stary 2008-07-23, 15:04   #2165
paulutkowa
Zakorzenienie

yy no ja niewiem nie znamsie na tym :p nie mam takich problemow z moim ^^"

paulutkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:14   #2166
blackberry456
Zadomowienie

ghana ty szczęsciaro!
ja sie zastanawiam dlaczego mam szczęście do facetów tego typu?? Przypomniała mi sie pewna historia, podobna do tej teraz, ale z małym wyjątkiem - on mi jasno dawał do zrozumienia, że chce więcej niż przyjaźń i nie krył się z tym, że dziewczynę Na samym poczatku znajomosci wydawal sie wporzadku, ale potem jak zaczal mnie ciągnąć na imprezy, zapraszać do siebie do domu, aż w końcu doszla pewna propozycja (ja, on, jego chata, noc..). Szczescie, że nie jestem tak głupia i nie nabrałam sie na jego słodkie oczka. Jemu chodziło tylko o jedno :/ Kiedy juz dałam sobie z nim spokój, to zaczal na nowo pisać. Uwolnilam sie od niego na dobre dopiero jak sie wyprowadzil z miasta z dziewczyną i dzieckiem (była w ciąży jak ze mną sie zadawał)
Chętnie bym sie zemściła, ale nawet nie mam z kim pokręcić, żeby wzbudzić jego złość/zazdrość :/
Stary 2008-07-23, 15:21   #2167
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AJaLubieSwojeOczy Pokaż wiadomość
Jak nie macie pomysłu na zemste to poradźcie się Yes . Ona zawsze wie co robić

ale u mnie tylko odpłatnie

(nie no żartuje ). Avv ja wlasnie tak zrobiłam- zaczęłam wywijać tak erotycznie i ostro przed jego z nosem z moim (a później z jego kumplem) kolegą Ale miał minę BEZCENNE!

Ale udane zakupki Kupiłam sobie boski żakiet w top secret za 40zł i sukienkę czarno-zieloną (cuuuuuuuudo) w reporterze za... 18 zł!

No bombowe ciuszki

blackberry- ja miałam to samo... idento.. yh. I ZAWSZE trafiam na takich chłopaków 'oh ah jestem bogiem, mogę mieć każdą' albo na takich którzy we mnie zabujani po uszy a ja w nich widzę tylko kumpli...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 15:35   #2168
paulutkowa
Zakorzenienie

hyhy :P
ja mam niedłuugo z moim tż 2 lata i poł roku
aah musimy cos zaplanowac ^^

paulutkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:00   #2169
Leara
Rozeznanie

Teraz to ja się czuję trochę zdołowana, bo naprawdę mało mam do czynienia tak z chłopakami 8) czasami unikam ich sama a czasami tak wychodzi... z resztą nie jestem na tyle atrakcyjna żeby adorował mnie nie wiadomo jaki bóg seksu XD
i na dodatek zakochuje się nie w tych co potrzeba xP

Leara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:39   #2170
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leara Pokaż wiadomość
Teraz to ja się czuję trochę zdołowana, bo naprawdę mało mam do czynienia tak z chłopakami 8) czasami unikam ich sama a czasami tak wychodzi... z resztą nie jestem na tyle atrakcyjna żeby adorował mnie nie wiadomo jaki bóg seksu XD
Nie przejmuj się, też tak u mnie jest Mam kilku kumpli, ale nic poza tym. I wiele moich kumpel ma tak samo. Chociaż często załamuję się jak slyszę, jak do moich znajomych tyle facetów zarywało, nie mowiąc już o tych, które regularnie współżyją. Może im zazdroszczę, a może mi przykro? Nie wiem, ale coś tam w środku mi się przewraca. Albo jestem taka szpetna, że na mnie nie zwracają uwagi, albo nie mam tego czegoś...

A na poprawę humoru: byłam dzisiaj na zakupach!!! Kupiłam dwie bluzki w Top Secret za 40 zł Fajne są
gosia140 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:44   #2171
blackberry456
Zadomowienie

mam podobnie Leara naprawdę rzadko sie zdarza, że ktoś sie mną zainteresuje. Jak już sie stanie to zazwyczaj mnie do niego nie ciągnie (a raczej coś odpycha). Dlatego nie mogłam uwierzyć w swoje szczęście, jak "mój wymarzony chłopak" do mnie zagadał. Niestety, za szybko sie cieszyłam... Matko, jak bym chciala mieszkać w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu albo innym dużym mieście.. Tysiące ludzi (w tym chłopaków ) i miejsc do imprezowania.. Ja w ten swojej mieścinie znam już chyba wszystkich
BTW: ile lat ma twój chłopak ghana, jak można wiedzieć?
Stary 2008-07-23, 16:54   #2172
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
ghana ty szczęsciaro!
ja sie zastanawiam dlaczego mam szczęście do facetów tego typu?? Przypomniała mi sie pewna historia, podobna do tej teraz, ale z małym wyjątkiem - on mi jasno dawał do zrozumienia, że chce więcej niż przyjaźń i nie krył się z tym, że dziewczynę Na samym poczatku znajomosci wydawal sie wporzadku, ale potem jak zaczal mnie ciągnąć na imprezy, zapraszać do siebie do domu, aż w końcu doszla pewna propozycja (ja, on, jego chata, noc..). Szczescie, że nie jestem tak głupia i nie nabrałam sie na jego słodkie oczka. Jemu chodziło tylko o jedno :/ Kiedy juz dałam sobie z nim spokój, to zaczal na nowo pisać. Uwolnilam sie od niego na dobre dopiero jak sie wyprowadzil z miasta z dziewczyną i dzieckiem (była w ciąży jak ze mną sie zadawał)
Chętnie bym sie zemściła, ale nawet nie mam z kim pokręcić, żeby wzbudzić jego złość/zazdrość :/

Cytat:
mam podobnie Leara naprawdę rzadko sie zdarza, że ktoś sie mną zainteresuje. Jak już sie stanie to zazwyczaj mnie do niego nie ciągnie (a raczej coś odpycha). Dlatego nie mogłam uwierzyć w swoje szczęście, jak "mój wymarzony chłopak" do mnie zagadał. Niestety, za szybko sie cieszyłam... Matko, jak bym chciala mieszkać w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu albo innym dużym mieście.. Tysiące ludzi (w tym chłopaków ) i miejsc do imprezowania.. Ja w ten swojej mieścinie znam już chyba wszystkich
BTW: ile lat ma twój chłopak ghana, jak można wiedzieć?
a ja tylko napomknę dyskretnie, ze wczesniejsza wypowiedz była Paulutkowej,a nie moja xD

(bo wiecie ja taka szpetna, ze mnie nikt nie kocha, wiec mnie nie mieszac ;p)
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:57   #2173
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja tylko napomknę dyskretnie, ze wczesniejsza wypowiedz była Paulutkowej,a nie moja xD

(bo wiecie ja taka szpetna, ze mnie nikt nie kocha, wiec mnie nie mieszac ;p)
puknij się w ten swój humanistyczny łepek, spójrz na ava i co...? cudna jesteś
Stary 2008-07-23, 16:58   #2174
slonce_00
Rozeznanie

ghana Ty szpetna? nie gadaj głupot ;D nie będziemy sie nad Tobą rozczulać
Ty jesteś śliczna i Twoj av mi się strasznie podoba i chyba ostatnio miałaś inny ? tez Ty na nim byłas

ej Wasi tż też mają pełno przyjaciółek ? kolezanek do pogadania itp.?

'postaramy się, postaramy i znowu będzie pięknie'

Edytowane przez slonce_00
Czas edycji: 2008-07-23 o 17:32
slonce_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:59   #2175
blackberry456
Zadomowienie

upsss.. racja sory. Pytanie przekierowywuje do Paulutkowej
Stary 2008-07-23, 17:02   #2176
Avv
Wtajemniczenie

Ale się doopnie czuję...
Zimno mi, nikt mnie nie kocha i pada deszcz.
Mam pomysł na życie. Będę leżeć w łóżku, oglądać telewizję, jeść chipsy, aż do momentu, gdy mi ich zabraknie i zdechnę z głodu xd.
Chciałabym się komuś wypłakać na ramieniu, ale nie mam komu! Nie myślałam, że tak źle ze mną...
Stary 2008-07-23, 17:05   #2177
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez gosia140 Pokaż wiadomość
puknij się w ten swój humanistyczny łepek, spójrz na ava i co...? cudna jesteś
oj i nic xD do cudności mi daleeeeko
Cytat:
Napisane przez slonce_00 Pokaż wiadomość
ghana Ty szpetna? nie gadaj głupot ;D nie będziemy sie nad Tobą rozczulać
Ty jesteś śliczna i Twoj av mi się strasznie podoba i chyba ostatnio miałaś inny ? tez Ty na nim byłas
zawsze jestem w swoich avach, dlatego nikt nie chce ze mna na forum gadac
mam dzisiaj taki zryty humor, wybaczcie
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 17:10   #2178
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
zawsze jestem w swoich avach, dlatego nikt nie chce ze mna na forum gadac
mam dzisiaj taki zryty humor, wybaczcie
Wybaczamy Chyba każda z nas tak ma czasem +
Stary 2008-07-23, 17:13   #2179
blackberry456
Zadomowienie

Boże, Avv - czuje sie identycznie. Dostaje juz depresji od siedzenia przez cale wakacje w domu. A jak zaczyna sie coś dziać (w weekkend jest w przygranicznym niemieckim miescie festiwal rockowy z paroma fajnymi kapelami) i jak wracają moje kumpele, to rodzice wymyslili wyjazd pod namioty! Jakby nie mogli wczesniej, akurat w piątek mam jechać i żadne prośby na nic sie zdaja. I jeszcze ten chlopak To wszystko jest do niczego!!!
Stary 2008-07-23, 17:41   #2180
Leara
Rozeznanie

w domu mam nieco niezręczną sytuację .... i też nieco dziwnie się czuję... otóż nie rozmawiam z mamą od rana... nawet nie powiedziała mi o obiedzie czy coś NIC ! a jak schodzę na dół tylko do wc to nawet nie spojrzy na mnie xP
o_O tego jeszcze nie było >_>

Stary 2008-07-23, 17:44   #2181
slonce_00
Rozeznanie

pokłóciłyście sie ;>

'postaramy się, postaramy i znowu będzie pięknie'

slonce_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 17:47   #2182
Leara
Rozeznanie

no niby nie wiem.... to było coś takiego ...
poszłam spać dosyć późno...
mama : Jutro wcześnie wstajemy
ja: NIE ! nigdzie nie ide i nie wychodze jutro
.... rano
mama: 10.00 wstawaj już jedziemy
ja: NIE ! już mówiłam ze nigdzie nie idę ... ( i śpię dalej )
wstaje o 11.00 nikogo nie ma w domu
wróciła mama zooonk nic się nie odzywa... dobra to ja też nie, całkowita olewka i z jej i z mojej strony...
i jak do tej pory ani słowem się nie odzywamy do siebie XD aż mnie to śmieszy i jak przechodze koło niej to tłumie w sobie śmiech

Stary 2008-07-23, 17:49   #2183
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Boże, Avv - czuje sie identycznie. Dostaje juz depresji od siedzenia przez cale wakacje w domu. A jak zaczyna sie coś dziać (w weekkend jest w przygranicznym niemieckim miescie festiwal rockowy z paroma fajnymi kapelami) i jak wracają moje kumpele, to rodzice wymyslili wyjazd pod namioty! Jakby nie mogli wczesniej, akurat w piątek mam jechać i żadne prośby na nic sie zdaja. I jeszcze ten chlopak To wszystko jest do niczego!!!
Nie wiem dlaczego tak jest, ale jak się wali, to już wszystko naraz. ;p Ja podminowana, starsza wściekła, znajomi przybici i jeszcze on. I tak oto jestem sama.
I co do rodziców, to też to znam. Jak się moja mama uprze, to nic jej nie przekona. Ja mogę błagać, płakać, czołgać się na kolanach, niebiosa wzywać i nic to nie daje. xp
Stary 2008-07-23, 17:51   #2184
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
w domu mam nieco niezręczną sytuację .... i też nieco dziwnie się czuję... otóż nie rozmawiam z mamą od rana... nawet nie powiedziała mi o obiedzie czy coś NIC ! a jak schodzę na dół tylko do wc to nawet nie spojrzy na mnie xP
o_O tego jeszcze nie było >_>
Cytat:
no niby nie wiem.... to było coś takiego ...
poszłam spać dosyć późno...
mama : Jutro wcześnie wstajemy
ja: NIE ! nigdzie nie ide i nie wychodze jutro
.... rano
mama: 10.00 wstawaj już jedziemy
ja: NIE ! już mówiłam ze nigdzie nie idę ... ( i śpię dalej )
wstaje o 11.00 nikogo nie ma w domu
wróciła mama zooonk nic się nie odzywa... dobra to ja też nie, całkowita olewka i z jej i z mojej strony...
i jak do tej pory ani słowem się nie odzywamy do siebie XD aż mnie to śmieszy i jak przechodze koło niej to tłumie w sobie śmiech
O właśnie, a jak się mojej mamie sprzeciwię, to cały dzień ani słowa. Czasem nawet z byle powodu. Czekam wtedy aż jej przejdzie, bo jak chcę porozmawiać, to się zaczyna wściekać na mnie. ;p

A gdzie chciała mama z Tobą jechać? Może to było coś ważnego?
Stary 2008-07-23, 17:57   #2185
Leara
Rozeznanie

hmmm czy coś ważnego ?
kupić prezent małemu dzieciakowi trudno ? nie lubię dzieci i chodzić po sklepach dla takich tez nie >_>
ogólnie nie przepadam za chodzeniem takim z mamą po sklepach....
ALe cieszę się z jednego ! Nie tylko moja mama ma takie odchyły uuuff :3 bo czasami naprawdę ee przegina... robiłam gorsze rzeczy a mniej się "obrażała" bo tak to teraz mogę nazwać jest naburmuszona ! O ! >.<

Stary 2008-07-23, 18:14   #2186
Sarlotka
Raczkowanie

GG do Sarlotka

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
To chyba mnie przekonałaś, bo na wydłużeniu najbardziej mi zależy I przynajmniej tani jest to nie zbankrutuje
Skoro ma filtry to niebardzo się dla mnie nadaje, bo uzywam "normalnego" filtra na twarz, a filtrów nie można ze sobą "mieszać" tzn z różnych firm Ale może to i dobrze bo nie będę wydawała kolejnych pieniędzy

50zł wpisowego, buty, torebka z najnowszych kolekcji i perfumy dla każdej z nas To takie małe wymagania które musisz spełnić Na zakupy w Paryżu masz tydzień
Obawiam sie, że może mnie nie być stać... Odpłacę w naturze, albo Bóg Wam w dzieciach wynagrodzi:P

Staram sie na bieżąco czytać, jak to dobrze, mam nadzieje ze szybko sie wkrecę w temat

Was też taki melancholijny nastrój trzyma przez pogodę?

Fotografia... <3
Sarlotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:18   #2187
blackberry456
Zadomowienie

za to moja mama mnie straaasznie wkurza ciągle narzeka że "jesteśmy za daleko siebie", jeszcze dziś gadała, że chciała by być moją kumpelą itd, a teraz jak prosze o rade, w ważnej sprawie to usłyszałam tylko "nie mogę ci pomóc, musisz sama podjąć decyzje.." :/ dlaczego nie może zrozumieć, że ja nie chce jasnych odpowiedzi, nie chce usłyszeć "zrób tak czy tak", chce tylko usiąść, rozważyć wszystkie "za" i "przeciw" i porozmawiac ale ją to nie obchodzi
Stary 2008-07-23, 18:25   #2188
Sarlotka
Raczkowanie

GG do Sarlotka

Cytat:
za to moja mama mnie straaasznie wkurza ciągle narzeka że "jesteśmy za daleko siebie", jeszcze dziś gadała, że chciała by być moją kumpelą itd, a teraz jak prosze o rade, w ważnej sprawie to usłyszałam tylko "nie mogę ci pomóc, musisz sama podjąć decyzje.." :/ dlaczego nie może zrozumieć, że ja nie chce jasnych odpowiedzi, nie chce usłyszeć "zrób tak czy tak", chce tylko usiąść, rozważyć wszystkie "za" i "przeciw" i porozmawiac ale ją to nie obchodzi
U mnie jest tak, że często rozmawiam z mamą, ale co po tym, jak mi to wypomina albo wypytuje ciągle. Drażni mnie takie coś. Pół roku temu jej dużo mówiłam, a kilka dni temu mi (niedosłownie, ale mając nadzieję ze tak to odbiorę) powiedziała, że byłam głupia. A jeżeli już zacznę o czymś, lub o kimś mówić, to codziennie wypytuje... Więc ja nie wiem co lepsze. Chyba wolałabym mieć mamę, która nic o mnie nie wie... hm...

Fotografia... <3
Sarlotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:45   #2189
blackberry456
Zadomowienie

najgorsze jest to jeśli już dojdzie do rozmowy, a ja sie jej wyżalę, to czasem wykorzystuje to przeciwko mnie. Jak powiem jej na czym mi w danym momencie najbardziej zależy, to w zamian za moje złe zachowanie zabroni mi tego. Jak jej np. powiem, że czasem czuje sie samotna, to w trakcie kłótni rzuci "nie dziwie sie, że nie masz koleżanek!" itp
Stary 2008-07-23, 18:49   #2190
AJaLubieSwojeOczy
Zakorzenienie

GG do AJaLubieSwojeOczy

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
Ale udane zakupki Kupiłam sobie boski żakiet w top secret za 40zł i sukienkę czarno-zieloną (cuuuuuuuudo) w reporterze za... 18 zł!

No bombowe ciuszki
No to, Jes, wiesz co robić! Pykaj zdjęcia, raz, raz!
Cytat:
Ja też mam jakiś mały kontakt i doświadczenia z chłopakami . Może dlatego, że jestem taka nieśmiała i się przy nich krępuję . Ale co tam. Kiedyś się znajdzie chłopak, który mnie zechce. Tylko kiedy ?

AJaLubieSwojeOczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości