Tableciary plotkary V - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-20, 22:12   #2161
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dot.: Tableciary plotkary V

kasiasiar tak jak nikitka napisala bylismy na objazdowce
ale jak chcesz to moge napisac ci nazwy(tylko musze poszukac,bo juz nie pamietam)

zmykam do sklepu
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 22:14   #2162
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
kasiasiar tak jak nikitka napisala bylismy na objazdowce
ale jak chcesz to moge napisac ci nazwy(tylko musze poszukac,bo juz nie pamietam)

zmykam do sklepu

oby szybko ci poszło i bys mogła wrócic do domku i odpoczywac sobie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 22:14   #2163
kasiasiar
Zakorzenienie

Misiu jakbys miala czas w najblizszych dniach to bardzo bym prosila z uwzglednieniem Twojej opinii na temat hotelu, plazy(czy zaraz przy hotelu, czy trzeba dojeżdżać) itp - tak króciutko

mam nadzieje, ze w sklepie bedzie czysto i szybciutko sie uwiniesz z praca

Ja uciekam do łóżeczka, dobranoc
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 22:15   #2164
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Misiu jakbys miala czas w najblizszych dniach to bardzo bym prosila z uwzglednieniem Twojej opinii na temat hotelu, plazy(czy zaraz przy hotelu, czy trzeba dojeżdżać) itp - tak króciutko

mam nadzieje, ze w sklepie bedzie czysto i szybciutko sie uwiniesz z praca

Kasiu tzn że myslisz o podróży poslubnej do Egiptu ?
Stary 2008-09-20, 22:24   #2165
kasiasiar
Zakorzenienie

Zgadza sie Nikitko, w grudniu tym razem na 2 tygodnie
Stary 2008-09-20, 22:29   #2166
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza sie Nikitko, w grudniu tym razem na 2 tygodnie
wow to super jak chcesz fajny hotel to wybierz Dana beach kolerzanka teraz była i była zachwycona.

Dobranoc Kasieńko
Stary 2008-09-20, 23:30   #2167
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzieki kobietki juz wrocilam

kasiasiar my bylismy w Hurgadzie w hotelu "holiday"i "golden5"
pierwszy byl4*a drugi5* pierwszy mial plaze przy hotelu,byl blisko centrum Hurgady(spacerkiem ok 10min)wiec jak dla nas super lokalizacja,bo blisko centrum,a nie mielismy gwaru z ulic w pokojua niestety trabienie na turystow jest dosyc upierdliwehotel byl czysciutki,z przyjemnymi pokojami, z dobrym jedzonkiem,czysta plaza,i jednym basenem.
W "golden5" spedzilismy ostatni dzien,hotel ogromniasty sklada sie z kilku(z tego co zauwazylam) hoteli ,z duza iloscia basenow,na plaze szlo sie z 15 min,ale byl wyciag krzeselkowy,wiec z hotelu mozna bezposrednio na plaze dojechac,wiekszy wybor jedzenia bo i standart wyzszy,pokoje duze i czysciutkie,jedyny minus ze dosyc daleko od centrum Hurgady,trzeba wziasc taxi,bo na nogach za daleko
Moim zdaniem ten drugi nadaje sie bardziej dla rodzin z dziecmi
a potem to juz spalismy na statku i w Kairze

a teraz to juz zmykam spac dobranoc kobietki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 07:03   #2168
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewuszki,

kasiu, domek fajowy i to tylko gora na tych zdjeciach?? to musi byc duzy

Gusiu, twoja mala nie chce jesc kaszek, a moj nadal nie chce pic z butelki
Chcialam mu dac ostatnio herbatke na brzuszek- ale gdzie tam , nie ma mowy, jak tylko poczuje smoka to wypluwa i tyle. Z piciem sciagnietego mleczka to samo
Czy ja sie kiedys wyrwe z domu

Ja wczoraj jakos sie umeczylam, mimo tego, ze maz byl w domu to bylam bardziej zmeczina niz jak jestem sama...to ci dopiero filozofia

a wieczorem obejrzelismy pol filmu "Nie zadzieraj z fryzejerem", filmik szalony, ale chociaz sie posmialam....zaraz bedziemy go konczyc, poki maly spi.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 07:36   #2169
gusia..
Rozeznanie

Madziu Nikola pije z butelki ale tylko herbatki. Ale nie chciała na początku, po prostu podawałam jej i próbowałam. Mleczko moje też wypije. U nas chodzi chyba o to, że ona nie toleruje innego mleczka niż mamy dlaego nie chce modyfikowanego i kaszki bo one maja w składzie też to mleczko. A Twój synek zaczyna ssać i puszcza czy od razu jak włożysz to wypluwa? Bo może chodzi o to, że mu za wolno lub za szybko płynie ze smoczka. Może to też być przyczyną. Spróbuj podać łyżeczką to zobaczysz czy chodzi o smak czy o butelke.

Kasiasiar ja byłam w Sharm el Sheik (nie wiem czy dobrze napisałam) i też polecam No i obowiązkowo wycieczka do Kairu. Misiu Tobie się podobało?

Miłego dnia dzieczyny
Stary 2008-09-21, 09:06   #2170
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewuszki,

Gusiu, twoja mala nie chce jesc kaszek, a moj nadal nie chce pic z butelki
Chcialam mu dac ostatnio herbatke na brzuszek- ale gdzie tam , nie ma mowy, jak tylko poczuje smoka to wypluwa i tyle. Z piciem sciagnietego mleczka to samo
Czy ja sie kiedys wyrwe z domu

Ja wczoraj jakos sie umeczylam, mimo tego, ze maz byl w domu to bylam bardziej zmeczina niz jak jestem sama...to ci dopiero filozofia

a wieczorem obejrzelismy pol filmu "Nie zadzieraj z fryzejerem", filmik szalony, ale chociaz sie posmialam....zaraz bedziemy go konczyc, poki maly spi.

Madziu a próbowałas małemu podać herbatke łyżeczką?
jak tam przygotowania do chrztu?

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Madziu Nikola pije z butelki ale tylko herbatki. Ale nie chciała na początku, po prostu podawałam jej i próbowałam. Mleczko moje też wypije. U nas chodzi chyba o to, że ona nie toleruje innego mleczka niż mamy dlaego nie chce modyfikowanego i kaszki bo one maja w składzie też to mleczko. A Twój synek zaczyna ssać i puszcza czy od razu jak włożysz to wypluwa? Bo może chodzi o to, że mu za wolno lub za szybko płynie ze smoczka. Może to też być przyczyną. Spróbuj podać łyżeczką to zobaczysz czy chodzi o smak czy o butelke.

Kasiasiar ja byłam w Sharm el Sheik (nie wiem czy dobrze napisałam) i też polecam No i obowiązkowo wycieczka do Kairu. Misiu Tobie się podobało?

Miłego dnia dzieczyny

Gusiu , Kasia juz była a Kairze, z wycieczek to wyspa Gifrun jest polecana , Luxor jak ktoś nie był. Sharma jest lepsza od Hurgady pod względem rafy tzn jak ktoś lubi nurkować moja siostra była w tym samym czasie co my w Hurghadzie

Ja juz wstałam. Ciekawe jak tam Marcelka czy pojechała dzis do tej szkoły czy nie i czy lepiej sie czuje

miłego dnia dziewczyny
Stary 2008-09-21, 09:44   #2171
Mijalea
Zakorzenienie

Gusiu, probowalam juz wszystkiego, kilka rodzajow butli i smoczkow, po prostu nie umie ssac z butelki, dlawi sie, albo wogole nie chce ciagnac Najlepiej szlo mu z butli Tommee Teeppee, ale ostatnio na nia tez sie obrazil
Raz dawalam mu lekarstwo lyzeczka i z lyzeczki bierze, ale to mozna stosowac w innych sytuacjach, a mnie chodzi o picie z butli mojego mleczka.

Nikitko, u nas przygotowania wygladaja tak, ze kupilismy bilety lotnicze dla rodziny, zamawiamy noclegi, restauracje i to tyle. Troche zalatwiaja tez tesciowie, bo to u nich te chrzciny, my z moja rodzinka po porostu sie spotkamy na miejscu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 09:52   #2172
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien dobry kobietki

gusiu bylam w Kairze,ale wiecej juz bym tam nie pojechala,bo oprocz piramid to brud w okolo
a luksor jak najbardziej polecam
Mijalea a kiedy planujecie chrzest?

tz wrocil o 2 rano,w dobrym stanie,bo tylko 4piwka wypil
a zaraz gdzies smigamy,piekna pogoda za oknem
milego dnia kobietki
Stary 2008-09-21, 10:02   #2173
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry kobietki

gusiu bylam w Kairze,ale wiecej juz bym tam nie pojechala,bo oprocz piramid to brud w okolo
a luksor jak najbardziej polecam
Mijalea a kiedy planujecie chrzest?

tz wrocil o 2 rano,w dobrym stanie,bo tylko 4piwka wypil
milego dnia kobietki
ja tez uważam że Kair jest przereklamowany i są piramidy i nic po za tym i rejs po Nilu , bardziej podobało mi sie w Luxorze

Aniu to korzystajcie z pięknej pogody

Ja mykam na bazarek
Stary 2008-09-21, 10:53   #2174
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny,ja dzis znowu tylko sie przywitam i uciekam,jedziemy z tz nad jeziorko na rybki,zrobimy sobie ognicho ,upieczemy kielbaski,troszke pogoda nie taka ale to co,najwazniejsze ze razem.....

Milej niedzieli

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:11   #2175
kasiasiar
Zakorzenienie

cześć dziewczynki

My dzisiaj pospalismy do 10 czuje sie fatalnie, mam zawalone zatoki- masakra

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
wow to super jak chcesz fajny hotel to wybierz Dana beach kolerzanka teraz była i była zachwycona.
Nikitko dzikuje za polecenie, sprawdzilam ten hotel i on ma aż 6tys pokoi masa turystów tam musi byc więc odpada , my nie lubimy takiego tłoku

Cytat:
dzieki kobietki juz wrocilam

kasiasiar my bylismy w Hurgadzie w hotelu "holiday"i "golden5"
pierwszy byl4*a drugi5* pierwszy mial plaze przy hotelu,byl blisko centrum Hurgady(spacerkiem ok 10min)wiec jak dla nas super lokalizacja,bo blisko centrum,a nie mielismy gwaru z ulic w pokojua niestety trabienie na turystow jest dosyc upierdliwehotel byl czysciutki,z przyjemnymi pokojami, z dobrym jedzonkiem,czysta plaza,i jednym basenem.
W "golden5" spedzilismy ostatni dzien,hotel ogromniasty sklada sie z kilku(z tego co zauwazylam) hoteli ,z duza iloscia basenow,na plaze szlo sie z 15 min,ale byl wyciag krzeselkowy,wiec z hotelu mozna bezposrednio na plaze dojechac,wiekszy wybor jedzenia bo i standart wyzszy,pokoje duze i czysciutkie,jedyny minus ze dosyc daleko od centrum Hurgady,trzeba wziasc taxi,bo na nogach za daleko
Moim zdaniem ten drugi nadaje sie bardziej dla rodzin z dziecmi
a potem to juz spalismy na statku i w Kairze
Misiu dziekuje

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość

domek duzy , chyba bedzie czas sie postarac żeby go zapenic

A o filmie slyszałam, gra w nim Adam sandler( czy jakos tak), z reguły jego filmy sa zabawne

Cytat:

Miłego dnia dzieczyny
Gusiu my tez myslelismy o Sharmie ale wyczytalismy, ze tam jako, ze to starszy kurort, to rafy sa juz baaardzo zniszczone

Miłego dnia

Cytat:
Gusiu , Kasia juz była a Kairze, z wycieczek to wyspa Gifrun jest polecana , Luxor jak ktoś nie był. Sharma jest lepsza od Hurgady pod względem rafy tzn jak ktoś lubi nurkować moja siostra była w tym samym czasie co my w Hurghadzie

miłego dnia dziewczyny
Nikitko my nie bylismy w Kairze Nie mielismy na to czasu, nie planowalismy i teraz tez nie pojedziemy, jakos nie ciagnie mnie zeby obejrzec z daleka piramidy, moze pojedziemy do Luxoru, ale te nie wiem, bo ja chce skupi sie na snoorkowaniu( ) chce popłync na Giftun i do rezerwatu, i oprócz tego wynajac łódke na cały dzień a oprócz tego poodpoczywać, bo nie mielismy w tym roku wakacji jeszcze i jesteśmy ju bardzo zmeczeni a jescze nas nie lada kociol czeka

Cytat:
milego dnia kobietki
Milego wypadu Misiu

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,ja dzis znowu tylko sie przywitam i uciekam,jedziemy z tz nad jeziorko na rybki,zrobimy sobie ognicho ,upieczemy kielbaski,troszke pogoda nie taka ale to co,najwazniejsze ze razem.....

Milej niedzieli
Kasiu miłego wypoczynku z TZ

Ciekawe czy Pomidorka juz we wlasnym mieszkanku ???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 13:11   #2176
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki

My dzisiaj pospalismy do 10 czuje sie fatalnie, mam zawalone zatoki- masakra

Nikitko dzikuje za polecenie, sprawdzilam ten hotel i on ma aż 6tys pokoi masa turystów tam musi byc więc odpada , my nie lubimy takiego tłoku

Misiu dziekuje

domek duzy , chyba bedzie czas sie postarac żeby go zapenic

A o filmie slyszałam, gra w nim Adam sandler( czy jakos tak), z reguły jego filmy sa zabawne

Gusiu my tez myslelismy o Sharmie ale wyczytalismy, ze tam jako, ze to starszy kurort, to rafy sa juz baaardzo zniszczone

Miłego dnia

Nikitko my nie bylismy w Kairze Nie mielismy na to czasu, nie planowalismy i teraz tez nie pojedziemy, jakos nie ciagnie mnie zeby obejrzec z daleka piramidy, moze pojedziemy do Luxoru, ale te nie wiem, bo ja chce skupi sie na snoorkowaniu( ) chce popłync na Giftun i do rezerwatu, i oprócz tego wynajac łódke na cały dzień a oprócz tego poodpoczywać, bo nie mielismy w tym roku wakacji jeszcze i jesteśmy ju bardzo zmeczeni a jescze nas nie lada kociol czeka

Milego wypadu Misiu

Kasiu miłego wypoczynku z TZ

Ciekawe czy Pomidorka juz we wlasnym mieszkanku ???

Kasiu sprawdz jeszcze jeden hotel Domina makadami jak dobrze pamietam, znajomi byli, jest z dala od miasta i ładna plaża i cisza i spokuj, mieli pokój ok 70m2

co do Kairu to nie warto wydawać 70$ na tą wycieczke i męczyć sie tyle godz w autokarze
Stary 2008-09-21, 13:48   #2177
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko zaraz sprawdzę ten hotel, dziekuję
Własciwie to my chcemy hotel w centrum czyli sekkali, ale hotel nie za duzy z prywatną plaża. A w centrum dlatego, ze TZ nie bardzo smakuje hotelowe jedzenie i dwóch tyg na ich jedzeniu nie wytrzyma jakie by to jedzenie dobre nie było i urozmaicone TZ czasami musi sobie zjeść hamburgera
Stary 2008-09-21, 13:50   #2178
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko zaraz sprawdzę ten hotel, dziekuję
Własciwie to my chcemy hotel w centrum czyli sekkali, ale hotel nie za duzy z prywatną plaża. A w centrum dlatego, ze TZ nie bardzo smakuje hotelowe jedzenie i dwóch tyg na ich jedzeniu nie wytrzyma jakie by to jedzenie dobre nie było i urozmaicone TZ czasami musi sobie zjeść hamburgera
aha a hotele pobliskie do SeaGulla ?
Stary 2008-09-21, 18:27   #2179
dragonka123
Rozeznanie

Hej dziewczynki

kasiasiar śliczny domek !! te widoczki cudowne za oknem mm ... fajowo Wam
Jeśli chodzi o Egipt to moja ciocia w październiku jedzie do Egiptu już chyba 3 raz w tym roku :P heh a ogólnie to ja już nie wiem który raz :P ale zawsze do Sharm el Sheik jakoś tak bo tam jest niby jak "Las Vegas" mnóstwo barów, sklepów, w hotelu można spokojnie wypocząć a w Hurghadzie była raz nie podobało jej się i ciągle teraz ten Sharm el Sheik

Misia mój brat był w Golden 5 i był bardzo niezadowolony że pokoje beznadziejne a łazienka to nawet minus 10 gwiazdek :P ale to może jakąś inną część mieli i temu tak

Mijalea ja też oglądałam ten film śmieszny jest śmiałam się strasznie oglądając go
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 18:35   #2180
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jeśli chodzi o Egipt to moja ciocia w październiku jedzie do Egiptu już chyba 3 raz w tym roku :P heh a ogólnie to ja już nie wiem który raz :P ale zawsze do Sharm el Sheik jakoś tak bo tam jest niby jak "Las Vegas" mnóstwo barów, sklepów, w hotelu można spokojnie wypocząć a w Hurghadzie była raz nie podobało jej się i ciągle teraz ten Sharm el Sheik

Misia mój brat był w Golden 5 i był bardzo niezadowolony że pokoje beznadziejne a łazienka to nawet minus 10 gwiazdek :P ale to może jakąś inną część mieli i temu tak

Mijalea ja też oglądałam ten film śmieszny jest śmiałam się strasznie oglądając go
Aniu a jak tobie weekendzik zleciał?
Stary 2008-09-21, 19:00   #2181
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
aha a hotele pobliskie do SeaGulla ?
Nikitko wlasnie szukam, ale nasze biuro podrozy nie ma innych hoteli w rejonie sekkali Tylko w pn lub pd czesci . A raczej chcemy jechać ze sprawdzonego biura , no zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Hej dziewczynki

Witaj Aniu, jak CI weekendzik mija?? Szykujesz sie juz pomalutku do rozpoczecia szkoły? A studiujesz w tej samej miejscowosci, wktórej mieszkassz? czy musisz dojezdzac, albo wynajmować mieszkanie?

Cieszę sie, ze dom i widoczek Ci sie podoba

A co do wycieczek to jak widac kazdemu pasuje co innego i to całkiem normalne Jak czytam na necie opinie o hotelach to jedni super zadowoleni a inni mega niezadowoleni z tego samego hotelu To całkiem normalne tylko jak tu czytajac takie opinie zdecydowac sie na cokolwiek
Stary 2008-09-21, 19:16   #2182
dragonka123
Rozeznanie

A byłam wczoraj dziewczynki w barze ze znajomymi i piłam takiego pysznego drineczka mmmm brzoskwiniowo ananasowy i w ogóle alkoholu nie czuć tylko potem troche szumi hehe ale od takiego czegoś można się uzależnić bo pyszne jak soczek potem byliśmy na pizzy i u znajomych w domciu a dziś chodziłam z mamcią do galerii popatrzeć mamie jakąś kiecke czy coś bo za tydzień idzie na wesele ale nic ciekawego nie było jakoś

kasiasiar ja studiuje w swoim mieście więc nie muszę w sumie daleko jeździć no Twój domek jest wspaniały !!
A jeśli chodzi o hotele to rzeczywiście tak jest zależy jak się komu podoba ja tak samo jak hotel wybierałam to różne rzeczy czytałam
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
Stary 2008-09-21, 19:23   #2183
kasiasiar
Zakorzenienie

Aniu moja mama tez miala problem ze znalezieniem sukienki dla siebie na moje wesele . Ale w koncu znalazla projektantki teresy kopias , tesciowa tez miała problem ale tez cos znalazła, wiec Twoja mama tez znajdzie na pewno
Stary 2008-09-21, 19:35   #2184
dragonka123
Rozeznanie

Dziekuje kasiasiar bardzo za pomoc

tylko jak długo ??
Stary 2008-09-21, 19:45   #2185
gusia..
Rozeznanie

Cytat:
A byłam wczoraj dziewczynki w barze ze znajomymi i piłam takiego pysznego drineczka mmmm brzoskwiniowo ananasowy i w ogóle alkoholu nie czuć tylko potem troche szumi hehe ale od takiego czegoś można się uzależnić bo pyszne jak soczek potem byliśmy na pizzy i u znajomych w domciu a dziś chodziłam z mamcią do galerii popatrzeć mamie jakąś kiecke czy coś bo za tydzień idzie na wesele ale nic ciekawego nie było jakoś
Dragonko nie rób mi smaka drinkiem Z chęcią bym takiego wypiła ale nie mogę:/

A u nas dziś mały sukces: Nikolka zjadła kaszkę Tylko dziś dałam jej inną i ta była słodsza. Zjadła wszystko co jej zrobiłam ale niedużo dlatego jutro dam więcej i zobaczymy czy po kaszce pośpi dłużej.
Stary 2008-09-21, 19:46   #2186
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Dragonko nie rób mi smaka drinkiem Z chęcią bym takiego wypiła ale nie mogę:/

A u nas dziś mały sukces: Nikolka zjadła kaszkę Tylko dziś dałam jej inną i ta była słodsza. Zjadła wszystko co jej zrobiłam ale niedużo dlatego jutro dam więcej i zobaczymy czy po kaszce pośpi dłużej.

Stary 2008-09-21, 20:02   #2187
gusia..
Rozeznanie

Dziękuję Madziu. Ty wiesz jak takie małe sukcesy cieszą młodą mamę
Stary 2008-09-21, 20:23   #2188
dragonka123
Rozeznanie

O właśnie ! A ja dzisiaj kupiłam taką kaszke bobo vita truskawkową tak zapach jej chodził mi pod nosem jak byłyśmy z mama w galerii mniam te niektóre jedzonka dla dzieci są pycha ehehhe

tylko jak długo ??
Stary 2008-09-21, 20:31   #2189
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki

Zrobilam drugi test i wyszedl pozytywny wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogodzic sie z tym,ze bede miala drugiego maluszka...
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 20:36   #2190
dragonka123
Rozeznanie

gizelcia powolutku jakoś się z tym pogodzisz a jesteś dzielną dziewczynką więc na pewno sobie poradzisz !! gratuluje

tylko jak długo ??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości