![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
kasiasiar tak jak nikitka napisala bylismy na objazdowce
![]() ale jak chcesz to moge napisac ci nazwy(tylko musze poszukac,bo juz nie pamietam ![]() zmykam do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Misiu jakbys miala czas w najblizszych dniach to bardzo bym prosila z uwzglednieniem Twojej opinii na temat hotelu, plazy(czy zaraz przy hotelu, czy trzeba dojeżdżać) itp - tak króciutko
![]() mam nadzieje, ze w sklepie bedzie czysto i szybciutko sie uwiniesz z praca ![]() Ja uciekam do łóżeczka, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu tzn że myslisz o podróży poslubnej do Egiptu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Zgadza sie Nikitko, w grudniu tym razem na 2 tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
dzieki kobietki juz wrocilam
![]() kasiasiar my bylismy w Hurgadzie w hotelu "holiday"i "golden5" pierwszy byl4*a drugi5* pierwszy mial plaze przy hotelu,byl blisko centrum Hurgady(spacerkiem ok 10min)wiec jak dla nas super lokalizacja,bo blisko centrum,a nie mielismy gwaru z ulic w pokoju ![]() ![]() W "golden5" spedzilismy ostatni dzien,hotel ogromniasty sklada sie z kilku(z tego co zauwazylam) hoteli ,z duza iloscia basenow,na plaze szlo sie z 15 min,ale byl wyciag krzeselkowy,wiec z hotelu mozna bezposrednio na plaze dojechac,wiekszy wybor jedzenia bo i standart wyzszy,pokoje duze i czysciutkie,jedyny minus ze dosyc daleko od centrum Hurgady,trzeba wziasc taxi,bo na nogach za daleko ![]() Moim zdaniem ten drugi nadaje sie bardziej dla rodzin z dziecmi ![]() a potem to juz spalismy na statku i w Kairze ![]() a teraz to juz zmykam spac dobranoc kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki,
kasiu, domek fajowy i to tylko gora na tych zdjeciach?? to musi byc duzy ![]() Gusiu, twoja mala nie chce jesc kaszek, a moj nadal nie chce pic z butelki ![]() Chcialam mu dac ostatnio herbatke na brzuszek- ale gdzie tam , nie ma mowy, jak tylko poczuje smoka to wypluwa i tyle. Z piciem sciagnietego mleczka to samo ![]() Czy ja sie kiedys wyrwe z domu ![]() Ja wczoraj jakos sie umeczylam, mimo tego, ze maz byl w domu to bylam bardziej zmeczina niz jak jestem sama...to ci dopiero filozofia ![]() a wieczorem obejrzelismy pol filmu "Nie zadzieraj z fryzejerem", filmik szalony, ale chociaz sie posmialam....zaraz bedziemy go konczyc, poki maly spi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
Madziu Nikola pije z butelki ale tylko herbatki. Ale nie chciała na początku, po prostu podawałam jej i próbowałam. Mleczko moje też wypije. U nas chodzi chyba o to, że ona nie toleruje innego mleczka niż mamy dlaego nie chce modyfikowanego i kaszki bo one maja w składzie też to mleczko. A Twój synek zaczyna ssać i puszcza czy od razu jak włożysz to wypluwa? Bo może chodzi o to, że mu za wolno lub za szybko płynie ze smoczka. Może to też być przyczyną. Spróbuj podać łyżeczką to zobaczysz czy chodzi o smak czy o butelke.
Kasiasiar ja byłam w Sharm el Sheik (nie wiem czy dobrze napisałam) i też polecam ![]() Miłego dnia dzieczyny ![]()
#2170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu a próbowałas małemu podać herbatke łyżeczką? jak tam przygotowania do chrztu? Cytat:
Gusiu , Kasia juz była a Kairze, z wycieczek to wyspa Gifrun jest polecana , Luxor jak ktoś nie był. Sharma jest lepsza od Hurgady pod względem rafy tzn jak ktoś lubi nurkować ![]() ![]() Ja juz wstałam. Ciekawe jak tam Marcelka czy pojechała dzis do tej szkoły czy nie ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Gusiu, probowalam juz wszystkiego, kilka rodzajow butli i smoczkow, po prostu nie umie ssac z butelki, dlawi sie, albo wogole nie chce ciagnac
![]() ![]() Raz dawalam mu lekarstwo lyzeczka i z lyzeczki bierze, ale to mozna stosowac w innych sytuacjach, a mnie chodzi o picie z butli mojego mleczka. Nikitko, u nas przygotowania wygladaja tak, ze kupilismy bilety lotnicze dla rodziny, zamawiamy noclegi, restauracje i to tyle. Troche zalatwiaja tez tesciowie, bo to u nich te chrzciny, my z moja rodzinka po porostu sie spotkamy na miejscu |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
![]() gusiu bylam w Kairze,ale wiecej juz bym tam nie pojechala,bo oprocz piramid to brud w okolo ![]() a luksor jak najbardziej polecam ![]() Mijalea a kiedy planujecie chrzest? tz wrocil o 2 rano,w dobrym stanie,bo tylko 4piwka wypil ![]() a zaraz gdzies smigamy,piekna pogoda za oknem ![]() milego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniu to korzystajcie z pięknej pogody ![]() Ja mykam na bazarek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,ja dzis znowu tylko sie przywitam i uciekam,jedziemy z tz nad jeziorko na rybki,zrobimy sobie ognicho ,upieczemy kielbaski,troszke pogoda nie taka ale to co,najwazniejsze ze razem.....
Milej niedzieli
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |||||||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
My dzisiaj pospalismy do 10 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A o filmie slyszałam, gra w nim Adam sandler( czy jakos tak), z reguły jego filmy sa zabawne ![]() Cytat:
Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy Pomidorka juz we wlasnym mieszkanku ??? |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu sprawdz jeszcze jeden hotel Domina makadami ![]() ![]() co do Kairu to nie warto wydawać 70$ na tą wycieczke i męczyć sie tyle godz w autokarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Nikitko zaraz sprawdzę ten hotel, dziekuję
![]() Własciwie to my chcemy hotel w centrum czyli sekkali, ale hotel nie za duzy z prywatną plaża. A w centrum dlatego, ze TZ nie bardzo smakuje hotelowe jedzenie i dwóch tyg na ich jedzeniu nie wytrzyma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() kasiasiar śliczny domek !! te widoczki cudowne za oknem mm ... ![]() ![]() Jeśli chodzi o Egipt to moja ciocia w październiku jedzie do Egiptu już chyba 3 raz w tym roku :P heh a ogólnie to ja już nie wiem który raz :P ale zawsze do Sharm el Sheik jakoś tak bo tam jest niby jak "Las Vegas" mnóstwo barów, sklepów, w hotelu można spokojnie wypocząć a w Hurghadzie była raz nie podobało jej się i ciągle teraz ten Sharm el Sheik ![]() Misia mój brat był w Golden 5 i był bardzo niezadowolony że pokoje beznadziejne a łazienka to nawet minus 10 gwiazdek :P ale to może jakąś inną część mieli i temu tak ![]() Mijalea ja też oglądałam ten film śmieszny jest ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Nikitko wlasnie szukam, ale nasze biuro podrozy nie ma innych hoteli w rejonie sekkali
![]() ![]() Cytat:
Witaj Aniu, jak CI weekendzik mija?? Szykujesz sie juz pomalutku do rozpoczecia szkoły? A studiujesz w tej samej miejscowosci, wktórej mieszkassz? czy musisz dojezdzac, albo wynajmować mieszkanie? Cieszę sie, ze dom i widoczek Ci sie podoba ![]() A co do wycieczek to jak widac kazdemu pasuje co innego i to całkiem normalne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
A byłam wczoraj dziewczynki w barze ze znajomymi i piłam takiego pysznego drineczka mmmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasiasiar ja studiuje w swoim mieście więc nie muszę w sumie daleko jeździć ![]() ![]() A jeśli chodzi o hotele to rzeczywiście tak jest zależy jak się komu podoba ja tak samo jak hotel wybierałam to różne rzeczy czytałam ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Aniu moja mama tez miala problem ze znalezieniem sukienki dla siebie na moje wesele . Ale w koncu znalazla projektantki teresy kopias , tesciowa tez miała problem ale tez cos znalazła, wiec Twoja mama tez znajdzie na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
Dziekuje kasiasiar bardzo za pomoc
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A u nas dziś mały sukces: Nikolka zjadła kaszkę ![]()
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Rozeznanie
|
O właśnie ! A ja dzisiaj kupiłam taką kaszke bobo vita truskawkową
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Zrobilam drugi test i wyszedl pozytywny wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogodzic sie z tym,ze bede miala drugiego maluszka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Rozeznanie
|
gizelcia powolutku jakoś się z tym pogodzisz a jesteś dzielną dziewczynką więc na pewno sobie poradzisz !!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.