![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
z niemiłości słodkiej zepchnięta jestem w ciężkie twe objęcia
Ciemność ciemnieje znów za oknem powiek Idź - będą czekać kiedy znów przyjść zechcesz W same usta całuj składnie,a całus do serca wpadnie Ulice wciąż są nagrzane moją myślą o tobie Ach, to nie było warte by nosić łzy nie otarte przyciska ręką serce, i placzę rosą jesienną.
#2162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może coś takiego ![]() Ja jestem ofiarą. Tylko widzisz, to można zmienić a Ty dupkiem pozostaniesz wiecznie Myślałeś że będzie wzruszona? Kochany nie ona! zbyt idealna dla niego, za mało dla Ciebie ...spacerując na krawędzi samotności... powoli ucze sie Kochać No nie wiem czy pomogłam... (wszystko z wizażu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Dobry człowiek jest gwiazdą dla tych, którzy nie mogą znaleźć światła _Kiedy wszystko ogarnia ciemność Bóg zapala gwiazdy, aby nas bezpiecznie przeprowadzić przez noc _Żyję , nie widząć gwiazd mówię nie rozumiejąc słów _Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy _Niektóre marzenia są jak gwiazdy na niebie, jest ich miliony, a kiedy któreś z nich się spełnia, patrzymy jak spada ... _Można leczyć gwiazdy na niebie a nie wiedzieć o sadzy na własnej twarzy NIE WIEM CZY O TAKIE COŚ CHODZIŁO, ALE JEST O GWIAZDACH ![]() _________________ _Dziel z innymi swój chleb, a lepiej będzie ci smakował.” _ „Gram miłości ma większą wartość niż tona luksusu.” _ „Jeśli patrzy się razem w górę, niebo się przybliża.” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięęęki wielkie! booskie są, a ten czerwony już jest moim statusem ;]] a teraz coś ode mnie : przechodzimy obok.. obojętnie taak.. ; (( wciąż wierzymy, że coś zmieni się ;> kiedyś byłeś początkiem.. dziś jesteś k.o.ń.c.e.m ;]] ! wierzę, że odnajdziesz szczęście swe.. lecz przy Tobie już nie będzie mnie! ;]] dziś jesteś tylko snem! ; ]]] spróbuję szczęśliwą być.. i bez Ciebie na nowo zacznę żyć </3 jestem gotowa znów.. [ aby ] .. CIESZYĆ SIĘ ZYCIEM ! ;]]
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bierzesz mnie pod lupę? też mam kur*o tupet .. nie znasz nie gadaj, bo kiedyś język Ci obetną Nie dla Ciebie są te brawa ! Nie powinno Cię tu być ! Zgubiły Ci się Twoje kredki .. Nie szukaj winowajcy .. To ja je zabrałam bo ja jestem Bogiem . uświadom to sobie !. Ty też jesteś Bogiem, tylko ... wyobraź to sobie . Mów co chcesz, to mnie śmieszy aż do łez nie leć za wysoko, bo kiedyś ktoś upie*doli ci skrzydła. weź zimny prysznic nic nie kombinuj
bo nic nie wymyślisz ! Pamiętaj może się to przeciwko tobie obrócić… I do swojego dobrego imienia nie będziesz mógł wrócić _________________ Mam nadzieję że się spodobają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto, MalinowyMuSs Dziękuję ;*
Ten kradnę: _ONA: strzela fochami. miewa dziwne humorki. czasami wredna . czasami rozkapryszona. nie lubi tańczyć. nie potrafi zapominać. szybko się denerwuje. zazdrosna marudzi.. A więcej się nie znajdzie ? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tęsknota jak nostalgia osacza serce, trzyma w uścisku całymi dniami... Moje Myśli Niczym Sztorm Mkną Przez Ocean Życia W Tęsknocie Za Tobą. Wystarczy, że jesteś , gdy zamknę oczy już tęsknię Kocham, tesknie, mysle, caluje chyba zaraz przez Ciebie zwariuje...=* ... nie za toba oddalabym wszystko zeby ciebie zobaczyc Pamiętaj o tęsknocie, o sercu Ci bliskim. Pamiętaj, że jest ktoś, dla kogo jesteś wszystkim. niee wiem może coś wybierzesz ? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
BAN stały
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
do prośby nie pasuje ale mam tylko taki "Przyjacielu... czy Ty...? -Tak najdroższy, kocham Cię! A czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie! A czy ja...? -Tak, Ty zawsze możesz na mnie liczyć! A czy będziesz...? -Tak, będę z Tobą płakać! A...? -Tak, tak, śmiać się z Tobą też będę! A czy kiedy...? -Tak, kiedy będziesz potrzebował pomocy- pomogę Ci! A czy wiesz, że...? -Oczywiście, że wiem, że mogę na Tobie polegać! I, że ja...? -I, że Ty zawsze mi pomożesz! Wiesz napewno też, że gotowy jestem...? - Tak, wiem, że gotowy jesteś zginąć za mnie! Ja też dla Ciebie zrobię wszystko! Przyjacielu...wiesz... -Wiem, wiem, ja również dziękuję Ci za to, że jesteś! Najdroższy... jeszcze tylko jedno pytanie... Czy Ty...? -Nie, nie czytam w Twoich myślach... To skąd...? -Ja to poprostu czuję! Czy nie wiesz, że przyjaciele rozumieją się... Tak, tak... bez słów..." kurdeeee miałam taki fajny jeden jeszcze a teraz patrze że chyba przez przypadek skasowałam ![]() Cytat:
To Dla Ciebie Na Niebie Układałam Serca Z Gwiazd wiele gwiazd jest na niebie,ty kochasz je wszystkie,a ja tylko ciebie "Per aspera ad astra"- przez ciernie do gwiazd posłuchaj jak miliony gwiazd na niebie blaskiem mówią Za Twój Uśmiech Milion Gwiazd, Za Twój Dotyk Słońca Blask Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, gdy własne wisi ci nad głową W blasku gwiazd księżyc tuli mnie do snu Bo każdej nocy chce dotykaĆ gwiazd tylko takie "gwiazdeczko" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Opis kradneeeeeee świetny ![]() ![]() _______________ Boże,potrzebuję Cię by od nowa zacząĆ żyĆ... Do przejścia mam tak wiele lat drogami, które ledwie znam... Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje WolnośĆ kocham i rozumiem.Wolności oddaĆ nie umiem!
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ~ Setki wspomnień, więc podpierać muszę głowę dłonią ~ Są rzeczy co bolą, co wolą raczej nie wychodzić na wierzch ~ Są rzeczy co cieszą i bawią i są takie co dręczą sumienie ~ pozostaje po nich tylko wspomnienie ... ~ W mej głowie wspomnienia pozytywne skojarzenia ~ Do zobaczenia chwilom, które były, teraz ich nie ma Nie ma takich trwałych, których nigdy czas nie kruszy ~ Mogę jedynie wspomnieć, przywołać obraz zapomniany ~ To co było kiedyś dzisiaj już się nie odstanie ~ Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle ... ~ Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
puszczam wtedy latawce ze śmiechu mego śmieszne.
to nasze życie, na ogół rozłożone w ratach. zdruzgotana ze szczętem. złamane jest moje osobiste szczęście. rzucamy wyzwanie błahemu życiu. i wszystkim panom mówimy dzisiaj "nie"! intensywnie. i znowu dnia przybywa, powietrze staje się lżejsze. land flowing with milk and honey / kraj mlekiem i miodem płynący dys-mózgowie. light up my life. / rozjaśnij moje życie all you gave me was pretend. / wszystko co mi dałeś było udawane uwodzisz mnie promieniu słońca.. odmóżdżanie. i mój: o ja ojej o kuźwa.. matura! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() TwOjaImaginaCja - dziękuję ! Pomogłaś.. ![]() ![]() ![]() RealGirl89 - też dziękuję, zawsze pomagasz, można na Ciebie liczyć.. ![]() ![]() i coś ode mnie ![]() Jestem pewna, że już najwyższy czas, by marzeniom dać spełnić się. Nic nie jest nie możliwe, choć są dni gdy trudno uwierzyć w to.. Kiedy jestem blisko Ciebie, Świat się mieni kolorami.! ;D Nie licz na miłość, tam gdzie liczy się pieniądze.! Chwile (...) i choć one mnie przeszły tak słodko, tak mile. Ciemna, ciemna noc, dotykiem szukam Cię. Wielki Świat tajemnic oczekuje mnie. Wynurzam się z oceanu smutków, z morza łez, z mętnej rzeki wspomnień. Najchętniej zamknąłbym Cię w klatce, bo lubię na Ciebie patrzeć.! Są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić. I nie zmienię.! Popełniamy błędy, bo życie to zakręty... Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą, na co komu dziś wczorajsza miłość ?
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
Moja głowa należy tylko do mnie
Moja ręka należy tylko do mnie Moje nogi należą też do mnie Rozkładam je, gdy zechcę I łączę je, gdy zechcę Moje włosy należą do mnie Moje oczy należą też do mnie Mój brzuch należy tylko do mnie Mój człowiek należy do mnie, do mnie, tylko do mnie Moje myśli należy tylko do mnie Moje czyny należy też do mnie Mój człowiek należy do mnie Nie mnie oceniać lepszych. Rzecz w tym, że ciężko zamknąć pysk w odniesieniu do reszty, która na chama chce zamieścić w kartach historii swój prestiż najczęściej w demo wersji odgrażając się mądrzejszym. Nie trzeba się niczym dzielić tylko brać od innych nie dając niczego;] "Kazdy myśli tylko o sobie a ja myślę o mnie ![]() Sama decyduję Ocalę go lub zniszczę W obronie naszych praw głośno bronię swych racji Jestem na równi z wami, nie dla dekoracji Może to, co powiem, to zabrzmi banalnie Ale wszyscy faceci to maniacy seksualni a macie coś na temat, tego ,że pomimo iż wiem, że on mnie kocha łapie czasem totalne załamki i jest mi z tym cięzko [ tęsknota, róznice nie tylko w charakterze, ale to wszystko przetrwam żeby byc z nim zawsze] ... błagaam. tu uśmiech do RealGirl [nie pamietam liczb;], czekoladka66, 3martyna3, Louges, kee. uwielbiam. nie tylko Was;pp <33 ps. Michalinka śliczne opisy. i piszesz czciąką która przyciąga moją uwagę; ) tak trzymaj, nie zmieniaj się nic.
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Summer turned to winter | Lato zmienia się w zimę
And the snow it turned to rain | I śnieg zmienia się w deszcz And the rain turned into tears upon your face | A deszcz przeistacza się w łzy płynące po twej twarzy I hardly recognized the girl you are today | Z trudem rozpoznałem dziewczynę którą dziś jesteś And god I hope it's not too late | I Boże mam nadzieję, że nie jest za późno It's not too late | Że nie jest za późno 'Cause you are not alone | Ponieważ nie jesteś sama I'm always there with you | Zawsze przy Tobie jestem And we'll get lost together | I zatracimy się razem Till the light comes pouring through | Do czasu, gdy przedrą się światła 'Cause when you feel like you're done | Ponieważ gdy czujesz że już z Tobą koniec And the darkness has won | I ciemność wygrała Babe, you're not lost | Kochanie, nie jesteś przegrana When your worlds crashing down | Kiedy Twój świat się rozpada And you can't bear the thought | I gdy ciężko Ci myśleć I said, babe, you're not lost | Powiedziałem, kochanie nie jesteś stracona Michael Buble - Lost. przyznam, że nie słucham, ale tekst mi się podoba. ![]() może ktoś coś wybierze.
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję opisów ,które odzwierciedliły by mój obecny stan ,dla tych którym się będzie chciało poczytac http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281351
#2176 | |
Raczkowanie
|
misia_TKA noo jesteś
![]() Michalinka89 najlepsza ! ;**** Cytat:
czy można aż tak tęsknić? Serce mam jedno, rozdziera je tęsknota Tak kochać i tak tęsknić... Można raz Tęsknie najmocniej, najbardziej, najczulej Wszystko szarzeje mi bez Ciebie. Tęsknię.. i zatrzymam dystans choć odczuwam ukucia w sercu . Nawet muzyka tęsknoty nie zagłuszy... Małe tęsknoty... krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co nic..' Bo serca są po to, by krwawić tęsknotą.. ;( Tęsknota się dwoi i troi.... Gdy tęsknota szarpie struny serca, anioły śpiewają najsmutniejszą pieśń.. takie coś . oczywiście z wizazu ![]() a tu o WSPOMNIENIACH ![]() wspomnienia i wyobrażenia urzeczywistniają się w ciszy. Wspomnienia rekompensują nam to, co straciliśmy... Wspomnienia niczym sen o spadaniu... Nie brak mi tęsknoty, ale wspomnień.. ___________________ Iskierka miłości ;] wstydliwa miłość Lukrowane marzenia posypane nadzieją ,że jednak <3
![]() |
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dałaś mi butelkę fałszywego szczęścia.. Ile jestem Ci winna, ile policzyłaś mi za swą przyjaźń.. Uciekać nie ma po co.. bo nauczyliście mnie, że nie ma przyjaźni, że to tylko taki kit. If only I could find the answer to help me understand / Jeśli tylko znajdę odpowiedź, która pozwoli mi zrozumiec... może coś z tego? ![]() wszystko z wizażu. ![]()
![]() |
#2178 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję jakiś dłuższych wierszyków czy tekstów o miłości. o Tym ze on jest wspaniały i ze jest mi z nim dobrze. Że jestem szczęśliwa no i że bardzo kocham. Liczę na was
![]()
#2179 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki ![]() jak dobrze powrócić do Was ![]() ![]() Pozdrawiam! Kilka opisików ode mnie jesienno-melancholijnych
![]() 'huragan sprzecznych emocji.. deszcze łez i nieliczne słoneczne dni.’ 'melancholia zapijana kawą.’ 'z żółtych słoneczników na głowie wianuszek.. z kolorowych liści sukienka utkana.’ 'Szum liści złotych, jabłek aromat..’ 'skazana na tęsknotę.!’ 'tańczyli w rytm serc pod łukiem tęczy.’ 'W moim sercu od zawsze Ty masz rezerwację.’ ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
A teraz cos odemnie
![]() 1.i schodzisz ze sceny mały jak resztka brudu! 2.Pulsujący mocno wulkan mój to Ty ;* <3
#2181 |
Raczkowanie
|
Ostatecznie, jeśli jest zakochany, to jego zmartwienie .
dotykać słów niczym strun gitary i czuć smak spojrzenia. let's see the shit wchich you were trying to hide; D / zobaczmy gowno ktore starales sie ukrywac ;D one and only .<3 zirytowana . jak zwykle . there's only one guy who could break me . but it's rather impossible. ![]() jest tylko jeden facet ktory moglby mnie zlamac . ale to raczej niemozliwe ![]() i tylko jedną odpowiedz chcialabym znac . czy to przeznaczenie ?
#2182 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo czasem jest tak że ma sie wszytskiego dośĆ.Wszytskiego oprócz Ciebie : * Mimo ciężkich dni, to dla Ciebie żyję.Pamiętaj : * Może i bywam smutna.Ale tylko Ty nadajesz szczęscia mi Wiem że miewam smutne humorki.Ale tylko sie liczysz.Pamiętaj Inne charaktery?Nieważne.Byle że się kochamy : * mam nadzieję że o to chodziło i chociaż troszkę pomogłam ![]() ![]() Cytat:
Witamy ponownie ![]() ![]() ![]() ________ Bo z facetami trzeba ostrooo i zdecydowanie ![]() Kochanyyy zabieraj bajer,masz tu dyche i spadaj na dzi_wki ![]() -Wiesz co mi sie w Tobie podoba? - ![]() -To sie nie dowiesz ![]() Tee...Kup sobie lepiej "kamasutrę" i pobaw sie w domu sam ![]() -Chooodź pokaże Ci...! ![]() - ![]() -...jak sie traktuje takie mendy jak Ty ![]() Ile tapety na pysku!!!!!Może szpachelke? ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
tylko tyle! -to az za!
bo ja nie jestem tego warta i nie wart jestes Ty. zatracmy sie w pelni jak zatracily sie nasze sny. przestan. za duzo juz bylo tych przeplakanych dni. kolejny niepotrzebny u mnie gosc. moje serce jest na dloni, wezmie je znow debil i przez okno wypier**** nie trac slow. nie wmawiaj mi kolejnch pieknych klamstw. przyszedles z wilekim hukiem, odeszles ot tak.
![]() |
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Destiny powróciła ![]() ![]() // Brzydal jesteś. Cofasz się o dwa pola. :P "...najmodniejszy styl i luz, kilka lekcji z telewizji jak stac sie kims..."
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ~ Ty. przed Toba świat. za Toba ja. a za mna juz nikt..
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-09-25 o 23:27 Powód: literówka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
Wolna myśl, swobód mit.
Cybertyczne niebo. Hej, to chyb śni Ci się życie.
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________ Spraw by każdy dzień był wiecznością... ![]() Pozostała tylko wyblakła rysa po łzie... -Skarbie może byś wziął prysznic? -Brałem. -Chyba za krótko ![]() -Przystojniaku chcesz mój nr? - ![]() -To se zadzwoń do informacji ![]() Miała sen.krótki.treściwy.boles ny.O Nim. Dziewczynkiiiii te co mogą-trzymaĆ kciuki i modliĆ sie z mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-09-26 o 08:00 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
BAN stały
|
Carlos Ruiz Zafon-Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. Jonathan Carroll -Niektóre kobiety są po to, by je kochać, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. Nasze życie na błędach rysowane miłością, uczuciem przeplatane. Jestem małą iskierką, która wypala się uczucie me zanika gdzieś w tle . Popełniam błędy i naprawiam je gdy dotknę dna, odbije się. Gdy sił zabraknie przyjaciel poda mi rękę . Zasypie mnie kwiatami miłymi słowami.. To prawdziwa przyjaźń między nami. "Kobieta nie znosi zazdrosnego mężczyzny, którego nie kocha, ale wścieka się, gdy mężczyzna którego kocha nie jest zazdrosny." ![]() " Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia, Nawet jeśli ja nie będę jej stanowiła w Twoim życiu." Potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych Ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby -------------------------- TWOJA stara wygrała 2miliony w milionerach ![]() TWOJA stara klaska czołem ![]() TWOJA stara jak chodziła do szkoły to była taka gruba że siedziała przy wszystkich w klasie ![]() TWOJA stara nie ma kolan ![]() TWOJA stara nie ma dzieci <lol> ![]() już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
warto byc zawsze tylko sobą.
waniliowe niebo letnich złudzeń. możesz isc zatrzaskując za sobą drzwi, tak jak lubisz najbardziej... i śniła, że dla niego tańczy, a on ukradkiem bije brawo... docenisz, kiedy stracisz, stracisz jeśli nie docenisz. na białych skrzydłach uciec stąd... i uwierz mi gdy mówię, że kiedyś ze mną ożenisz się ![]() wyciągnij dłonie i chwyc marzenia. a dał ktoś panu kiedyś kopa w dupę? i w końcu chciałabym prosic o opisy, wyrażające moje szczęście, dobry humor. tylko nie takie oklepane. z góry dziękuje i pozdrawiam.
#2190 |
Rozeznanie
|
Dziekuje
![]() Zakochuje myśli o Tobie. Dobrze mi. Mruczę pod ciepłym piecem. A ty wtulasz głowę w moje miękkie współczucie. Myślę sobie czasem, że chyba naprawdę. I ustami przywartymi do szkła nazywam imionami gwiazdy. Twe piękne rzęsy. Na policzkach je czuje. Wciąż mnie pieszczą.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.