You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 15:16   #2161
caroline2324
Zakorzenienie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Stawiam, że albo ten w dolnym rzędzie 2 z lewej, albo w drugim rzędzie 3 z prawej

ja też kasuję MS za bardzo skompilikowane jak dla mnie ;P nie umiem nawet szablonu ustawić..

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:57   #2162
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Ja stawiam na 2 od lewej w pierwszym rzędzie od dołu.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 17:49   #2163
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość

BTW. Apropo Mrozka, chodź on raczej nie ma nic z tym wspolnego.... , to dzisiaj w Wlkp są Marcinki hyhyyy. Także oprócz dnia niepodległości obchodzimy dzień świetego Marcina i wpierdzielamy marcinkowskie rogale. Fajne święto

Ps. byliczka zrobiłaś na MS tak jak Ci napisałam z tym szablonem?
magdish jesteś z Poznania?

http://youcandance.plejada.pl/12257,...newsdetal.html Co tancerze myślą o Pirógu?

http://youcandance.plejada.pl/12254,...newsdetal.html W finale muszą być dwie kobiety.

Cytat:
W najbliższym odcinku przekonacie się, ze życie finalistów programu nie ogranicza się tylko do tańca! Dowiecie się dlaczego rodzice Michała nie przyjeżdżają do Warszawy i nie zasiadają na widowni, aby podziwiać syna na żywo. Iza zdradzi jak szantażowała rodzinę i jakie kompleksy spędzały jej kiedyś sen z powiek. Najmłodsza uczestniczka Ada opowie kto daje jej niesamowitą siłę do walki. A komu popłynęły łzy w rozmowie o bliskich? Dowiecie się już w tę środę.

Do tej pory dziewczyny i chłopcy musieli współpracować w duetach. Teraz czas na wojnę płci! Taneczny pojedynek oczywiście ocenią jurorzy. Kto wyjdzie cało z tego starcia?

Uczestnicy ciężko przeżywają odejście kolejnych kolegów z programu. Nic dziwnego, spędzają ze sobą 24 godziny na dobę i poznają siebie coraz bliżej. Jednak czasem zdarza się, że po wybitnych tancerzach płaczą również jurorzy. Tak było w I edycji. Natalia Madejczyk otrzymała od nich owacje na stojąco. Nikt nie chciał żegnać się z takim talentem. Teraz możemy powiedzieć: nic straconego! Natalia wraca do "You Can Dance"! Tym razem w roli choreografa. Po półrocznym pobycie na Broadwayu, gdzie powaliła na kolana amerykańskich nauczycieli, na pewno nas zaskoczy!

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:05   #2164
veronicas15
Zakorzenienie

Zapowiada się ciekawie
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:20   #2165
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edziek244 Pokaż wiadomość
Jeśli w Lublinie nie można spotkać nikogo sławnego, to ja nie wspomnę o Bydzi. To już w moim rodzinnym Lidzbarku więcej sław można spotkać
znaczy się wiesz, czasami się ktoś zjawi jak w ten weekend mieli być Anka Bosak i Gieorgij jako gwiazdy Mistrzostw Polski ale sory pojechałam do ZT
tam kiedyś mi się rzucił w oczy plakat z ogłoszeniem o warsztatach prowadzonych przez Roofiego i YouYe chyba
a tak generalnie to i tak Lbn się nie umywa do Wawy

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:31   #2166
edziek244
Zakorzenienie

Jestem Cieszycie się?

Ja też myślę, ze to jest albo w środkowym rzędzie 3 od prawej, albo w dolnym drugi od lewej. Ale jestem bardziej za tym w środkowym rzędzie,bo gębuchnę ma pulchniejszą

Ja też mam 20 lat i właśnie chyba jednak zapiszę się na ten new style. Jak nie teraz, to kiedy. A poza tym jak któraś napisała- trzeba w końcu zacząć spełniać swoje marzenia.
Ale jeszcze na 100 % się nie przekonałam... Chociaż napisali mi, że grupa do 20 lat, więc czas najwyższy:P

[ross_i]216904[/ross_i]

edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 19:01   #2167
chemiczna_
Raczkowanie

kurczę tu się zrobił jakiś fanklub Marcina

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 19:11   #2168
Daria_P
Wtajemniczenie

chemiczna, zdaje Ci się

Stary 2008-11-11, 19:20   #2169
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chemiczna_ Pokaż wiadomość
no co ty nieee,skądże
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 19:42   #2170
byliczka
Zakorzenienie

Mrożuś 2gi od lewej w dolnym rzędzie. I banan na twarzy standardowo

A LO też ma świetne
Stary 2008-11-11, 19:43   #2171
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chemiczna_ Pokaż wiadomość
Nie no, przecież rozmawiamy też o innych uczestnikach...czasami

[ross_i]216904[/ross_i]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 19:58   #2172
byliczka
Zakorzenienie

Dobra słuchajcie. Robimy test Od teraz do jutra do rozpoczęcia tańca Mrożka nie rozmawiamy na jego temat ok? Bo zachowujemy się jak te 13nastki z forum YCD

Co wy na to?
Stary 2008-11-11, 20:15   #2173
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Dobra słuchajcie. Robimy test Od teraz do jutra do rozpoczęcia tańca Mrożka nie rozmawiamy na jego temat ok? Bo zachowujemy się jak te 13nastki z forum YCD

Co wy na to?
ja popieram.
Lubie Marcina, tez jestem w jego FC, ale bez przesady
zmieniajmy troche tematy, bo jak tu wchodze to za kazdym razem: Mroozek, Mrozus, Mrozunio, Marcinek itd...itp...

O... ja tam np.jestem zaskoczona, ze Kamil pali myslalam ze on taki "czysty", niczym nie zbrukany jedynaczek a tu prosze nie no, niech tam sobie pali, jego sprawa, ale wiecie co... u mnie chlopak ktory pali, chocby byl nie wiem kim i jaki super to jest od razy skreslony nooo, chyba ze rzucilby dla mnie nalog hehe
dla mnie (nie wiem jak tam u was) najgorsze u chlopaka jest jak pali i zlopie piwska tego NIE ZNIESE

Edytowane przez Maripossa
Czas edycji: 2008-11-11 o 20:16
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 20:16   #2174
Daria_P
Wtajemniczenie

byliczka, w cuda wierzysz??

W takim bądź razie trochę wiadomości o Kamilu.
Cytat:
- Masz ledwie 25 lat i długą listę osiągnięć: Teatr Buffo, szkoła tańca w Londynie, Moulin Rouge w Paryżu, szkoły w Sydney i Nowym Jorku. Co tak doświadczony tancerz jak ty robi w programie You Can Dance?
- Lubię nowe wyzwania. Jestem zodiakalnym Bliźniakiem i nienawidzę monotonii. Przed programem byłem od roku w Polsce i, szczerze mówiąc, nie miałem żadnych ciekawych propozycji. Gdy startował program, postanowiłem więc, że spróbuję. Poza tym chciałem zobaczyć od środka, jak funkcjonują media, sprawdzić swoje umiejętności w zupełnie nowej dla mnie sytuacji.

- I nie zawiodłeś się?
- Nie, to jest najbardziej profesjonalnie przygotowane przedsięwzięcie, w jakim brałem udział. Wszyscy są bardzo uprzejmi i życzliwi. Cały czas pytają, czy czegoś nam nie potrzeba. A z grupą tancerzy zdążyliśmy się mocno zżyć przez te prawie dwa miesiące.

- Jak wygląda dzień w TVN?
- Pobudka o 8, około 10 wyjeżdżamy do studia, gdzie mamy zajęcia do 19 lub nawet 21.30. Mieszkamy w hotelu. Nie możemy tam nikogo przyprowadzać ani wychodzić na imprezy. Ale, szczerze, to nikomu w głowie takie rzeczy. Mamy cały dzień wypełniony po brzegi.

- Ale zacznijmy od początku. Pierwszy był Kołobrzeg...
- Tak. Zaczynałem w zespole tańca Gaga przy Klubie Garnizonowym. Uczyła nas pani Alina Rucińska. Gdy zobaczyłem, czego uczą w szkołach tańca na świecie, dotarło do mnie, że uczyła nas naprawdę poważnych rzeczy.

- Później posypało się - Warszawa i teatr Buffo, Londyn, Sydney, Nowy Jork. Które z tych miejsc zapamiętałeś najbardziej?
- Po drodze był jeszcze Koszalin. Ale najbardziej zapamiętałem Londyn. To była prawdziwa szkoła życia. W Warszawie przed wyjazdem miałem wszystko. Przyjaciół, fajną pracę, pieniądze. I nagle, żeby utrzymać się w Londynie i uczyć tańca w Pineapple Dance Studio, musiałem pracować jako kelner, barman czy szatniarz. Wyprowadzałem nawet psy. Przełom nastąpił dopiero wtedy, gdy po jednym z castingów dostałem angaż do teatru musicalowego w Plymouth, gdzie grałem w "Peter Pan”. Gdy wszystko w końcu zaczęło się układać, utwierdziłem się w przekonaniu, że warto marzyć i ciężko pracować. To była jedna z cenniejszych lekcji, jaką dostałem od życia.

- To dlaczego wyjechałeś do Paryża?
- Nabór do obsady w Moulin Rouge odbył się jeszcze w Londynie. Wybrano trzech tancerzy i tak wylądowałem w Paryżu. To najpiękniejsze miasto, jakie widziałem. Występowałem w najlepszym kabarecie na świecie i jadłem najlepsze jedzenie na świecie.

- Byłeś solistą. To prawda, że kandydatom do Moulin Rouge stawia się bardzo wysokie wymagania?
- Trzeba spełnić wiele warunków. Dotyczą one wzrostu, wagi, a nawet kośćca. Mężczyźni muszą mieć przynajmniej 185 centymetrów wzrostu i dobre warunki fizyczne. Kobiety mają jeszcze gorzej. Przed angażem sprawdzają na przykład biust i układ kości policzkowych. Jeżeli już zdarzy się, że mimo to twarze dziewczyn się różnią, to upodabniają je późnej do siebie makijażem. Wszystkie mają być piękne i takie same. Do tego ważne są oczywiście umiejętności, no i to coś, co sprawia, że człowiek występujący na scenie potrafi skupić na sobie uwagę, czyli osobowość sceniczna.

- Równie dużo mówi się o ostrej rywalizacji między tancerzami Moulin Rouge...
- Wiele z tych opowieści jest przesadzonych. Chociaż gdy w krótkim czasie zostałem solistą, moje relacje z resztą grupy się zmieniły. Nie było już tak miło. Raz ktoś spryskał mi jakimś środkiem kostium, w którym akurat tego dania występowałem. Jak go zakładałem wyglądało, że wszystko jest w porządku, ale na scenie po kilku minutach poczułem, i pewnie nie tylko ja, okropny zapach. Nie pytaj, co to było, nie wiem, ale było straszne (śmiech).

- A potem wyjechałeś do Australii...
- Za radą kolegów pojechałem do Brent Street- Performing Art. School w Sydney. Ale akurat ta szkoła mnie rozczarowała. Wyjechałem więc do Nowego Jorku, gdzie uczyłem się przede wszystkim hip-hopu. Po roku wróciłem do Polski.

- Do tej pory żyłeś na walizkach. Masz jakieś miejsce, o którym możesz powiedzieć "dom”?
- Oczywiście. W Kołobrzegu, gdzie mieszka moja mama, która mnie wspiera. Jestem jej za to bardzo wdzięczny. Do Kołobrzegu zawsze będę wracał. Kocham to miasto. Właśnie nad morze uciekam przed wyścigiem szczurów i przed wszechobecnym lansem, który teraz panuje w Warszawie.

- Masz jeszcze przyjaciół w Kołobrzegu?
- Mamy wielu znajomych, ale tylko kilku przyjaciół. Generalnie nie chcę tracić czasu na negatywnych ludzi. Wystarczy mi małe, ale sprawdzone grono. I na tych ludziach mogę polegać. Poza tym ludzie, z którymi się spotykam, są raczej życzliwie zainteresowani tym, co robię.

- Plany na przyszłość?
- Myślę o kupnie mieszkania. Chciałbym pójść w stronę aktorstwa. Myślę też o zorganizowaniu warsztatów tanecznych w Kołobrzegu. Może nawet prawdziwego Festiwalu Tańca.
http://pl.youtube.com/watch?v=INI07J...eature=channel

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-11-11 o 20:28
Stary 2008-11-11, 20:54   #2175
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
ja popieram.
Lubie Marcina, tez jestem w jego FC, ale bez przesady
zmieniajmy troche tematy, bo jak tu wchodze to za kazdym razem: Mroozek, Mrozus, Mrozunio, Marcinek itd...itp...

O... ja tam np.jestem zaskoczona, ze Kamil pali myslalam ze on taki "czysty", niczym nie zbrukany jedynaczek a tu prosze nie no, niech tam sobie pali, jego sprawa, ale wiecie co... u mnie chlopak ktory pali, chocby byl nie wiem kim i jaki super to jest od razy skreslony nooo, chyba ze rzucilby dla mnie nalog hehe
dla mnie (nie wiem jak tam u was) najgorsze u chlopaka jest jak pali i zlopie piwska tego NIE ZNIESE
Jestem za tym pomysłem

Ejjj, Mari, masz coś do jedynaków? Jak tak to w zęby
Ale tak w ogóle, to naprawdę wydawał mi się taki "czyściutki" A no i jeszcze nie zapomnijcie, że nasz kochany Pudelek pisał, że to dobry znajomy Piróga... :P

P.S. Podjęłam męską decyzję i zapisałam się na NS, o ile mnie będą chciałi

[ross_i]216904[/ross_i]

Edytowane przez edziek244
Czas edycji: 2008-11-11 o 20:56
Stary 2008-11-11, 21:27   #2176
Daria_P
Wtajemniczenie

no edziek, to dobra decyzja.

Ap ropo Kamila
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_7996a298dc8cff93e20f049e43af9232.jpg (114,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_4fec517667b5ba4d4609e586ca02f24a.jpg (99,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_1fd2d5a794ec9325548a6ecf56616865.jpg (23,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_4dccb12fc86d64000bafda32db423e26.jpg (64,4 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-11-11 o 21:31
Stary 2008-11-11, 21:36   #2177
dropit
Zadomowienie

no,no.. edziek244 gratulacje i życzymy sukcesów w nauce. : )
Będziemy się miały potem od kogo uczyć. ; P
Ja też bym się na coś zapisała,ale na razie muszę zająć się studiami. .

.
.
dropit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 21:43   #2178
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dropit Pokaż wiadomość
no,no.. edziek244 gratulacje i życzymy sukcesów w nauce. : )
Będziemy się miały potem od kogo uczyć. ; P
Ja też bym się na coś zapisała,ale na razie muszę zająć się studiami. .
Ja też muszę, ale znalazłam szkołę, która ma zajęcia w dni, w które nie muszę się uczyć

Ejj, czy mi się wydaje, czy Kamil miał kiedyś jakiś taki krzywy nos?
Btw. Daria, Ty to jak zawsze jakieś fajne foty "wypłyniesz" na wierzch

[ross_i]216904[/ross_i]

Stary 2008-11-11, 21:45   #2179
Daria_P
Wtajemniczenie

no ba, ma się te zdolności wyszukiwania

uciekam spać, bo po 5 trzeba będzie otworzyć oczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 21:50   #2180
dropit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edziek244 Pokaż wiadomość
Ja też muszę, ale znalazłam szkołę, która ma zajęcia w dni, w które nie muszę się uczyć
Heh.. Fajnie masz.
Ja spróbuje w drugim semestrze,może będę miała trochę luźniej.

.
.
Stary 2008-11-11, 22:06   #2181
byliczka
Zakorzenienie

Edziek jak tylko dostanę swój samochód czyli w przyszłym roku na wiosnę to zapisze się na NS gdzieś w Krakowie zebym autobusami się tłuc nie musiała bo aytobusem do krk mam jakieś 70 minut a autem 30 minut przy moim tempie wiec luz

Idę spać Dobrej nocki Dziewooje
Stary 2008-11-11, 22:16   #2182
magdish
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daria_P
magdish jesteś z Poznania?
Nie jestem z Poznania, ale w miarę często tam zaglądam bo studiuje w fili UAM-u w innym mieście, a że jestem starosta to wszelkie sprawy w dziekanatach muszę do Was jeździć załatwiać Ale Wielkopolanką jestem i św Marcina też mnie dotyczy

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość

Co wy na to?
byliczka ja nie wyrobie Przecież komentowałybyśmy nie tylko tańce Marcina, ale wszystkich ) Trudno, pójdę nadawać gdzie indziej
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 22:22   #2183
byliczka
Zakorzenienie

Magdishku Kochany Ależ nadawaj nadawaj Tylko jutro po tańcu X. Wiesz to taka próba charakteru. A po tańcu to już samowolka

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2008-11-11 o 22:26
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 22:29   #2184
madanka
Raczkowanie

Ja też sie nie zgadzam! przeciez dzień bez nawijania o Mrożku dniem straconym hehe wiecie jak mi będzie tego brakowało jak się skończy YCD? wtedy nie będzie wyjścia.... no ale dobra. mogę obiecać ze się postaram.. :p
Stary 2008-11-11, 22:33   #2185
edziek244
Zakorzenienie

To jest bardzo trudna próba charakteru Ale uda nam się. Od teraz nawet słowem, nawet w postaci "pan X", czy coś w tym stulu Damy radę dziołchy

Ej wicie co, żałość mnie wzięła, jak odlądałam odcinki z Barcelony, że Frodo się nie dostał. Taki sympatyczny ten chłopak się wydawał...
No i jak Tomka widzę, to mi się łezka w oku kręci. Czemu ja dopiero po jego odejściu z programu zaczęłam go doceniać? A odpadł przez Paulinę

[ross_i]216904[/ross_i]

Stary 2008-11-11, 22:39   #2186
edziek244
Zakorzenienie

Madanko przecież to forum będzie dalej żyło. A przynajmniej mam taką nadzieję

Dobra, ja też spadam, bo jutro muszę kurdę wcześniej iść na zajęcia

[ross_i]216904[/ross_i]

Stary 2008-11-11, 22:41   #2187
madanka
Raczkowanie

no ja też mam taką nadzieję.. też śmigam lulu bo jutro z rana praktyki ehś 3mta się moje .....YCDfilki
Stary 2008-11-11, 22:41   #2188
dropit
Zadomowienie

Forum nie umrze,nie dopuścimy do tego.
No to do jutra dziopy. : )

.
.
Stary 2008-11-11, 22:47   #2189
madanka
Raczkowanie

kurde znów tu przyszłam. przysięgam że ostatni raz ale kurde zobaczcie co znalazłam. jest 50% do 50% <szok>
http://hityczykity.pl/pojedynek/spor...rz-glosuj.html
głosować
Stary 2008-11-11, 22:59   #2190
dropit
Zadomowienie

O faktycznie...
kurde.
Równiutko 50 %
Głosować!

.
.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości