|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: Pogaduchy zawsze "początkujący wizażanek" - część III :)
o matko dziewczyny nie macie co w nocy robić,gdy ja mam bezsenną noc to tylko sie wkurzam i denerwuję że spać nie mogę ale żeby radio to do głowy mi nie przyszło moze dlatego że mam w drugim pokoju
|
#2162 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wklejam dzisiejszą tracklistę, aby mozna sie zorientować co tam jest grane---> tracklista
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
kacha a na dzienne studium czy na zaoczne?
![]() dziewczyny ale ja jestem padnieta czytam nalezaco ksiazke i prawie zasypiam a czekam na telefon od tzta jak dojedzie do warszawy wiec ni8e moge jeszcze spac i chjcialam jeszcze film na jedynce o 20.15 obejrzec./
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
brr...wiecie jak zimno się zrobiło, właśnie wróciłam ze spaceru z pieskiem...a w dzień takie piękne słonko świeciło
![]() też lubię, ale radia słucham przeważnie w samochodzie
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
hm... pogadaliśmy zgodził się na przerwę ale dał jeden warunek, od poniedziałku
a dziś a dziś było mi z nim tak fajnie(nie pytajcie jak to się skończyło ) ze wspólnie na razie zrezygnowaliśmy z jakiejkolwiek przerwymyśle ze to zbliżająca @ sprawia u mnie takie dziwne nastroje bo dziś to wręcz kleiłam się do tżta więc już sama nie wiem a byliśmy dziś na giełdzie i kupiłam sobie kilka rzeczy bardzo tanio butki na zime za 35 zł bardzo cieplutkie, i szalik(10zł) i sweterek(20) i golfik(25) taki niebieski![]() i już nie wiem co jeszcze
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz to dopiero mam zmienne humory niedawno sie cieszylam ze w porzadku z tztem a teraz mnie to smuci ze w porzadku./ja nei wiem co ze mna kur..jest
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam
|
|
#2171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się ze nie zareagowałam nagle i nie powiedziałam czegoś czego później mogłabym, żałować ![]() a co tam u was kochane jak niedzielka mineła? dla mnie jakaś taka długa ![]() zaraz ide lulu ale jeszcze chwile z wami posiedze bo nie będzie mnie do czwartku( w piątek zrobili nam rektorskie )a chwaliłam się już wam że zaczełam uczęszczac na wykłady z prawka coś czytałam ze Hot też o tym myśli ale w końcu nie wiem czy się zdecydowała
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
oj juz mam lepszy humor rozmawialam z tztem bo w koncu dojechal do mieszkania.a moje humorki chyba wynikaja z tego ze wiem jak poltora roku sie miedzy nami skonczylo bylam taka rozbita.teraz jak cokolwiek zaczelo sie miedzy nami psuc wrocily mysli ze znowu mozemy zerwac i znowu bede wyczerpana psychicznie jak rok temu.ale przed chwila z nim rozmawialam i widze ze jednak mu zalezy nei tylko po tej rozmowie telefonicznej ale w ogole .bo straa sie bardzo czesto godizc w miare szybko.a teraz jak mu powiedzialam ze boje sie ze w koncu sie wszystko rozwali miedzy nami. odpowiedzial mi ze jakby mialo sie rozwalic to juz dawno by sie rozwalilo a ze teraz juz bedzie w porzadku. no a wczoraj na weselu rozmawialismy ze jak juz wrocilismy do siebie po rocznej przerwie to teraz juz chyba na zawsze
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
oj kurczse ale sie rozpisalam w kazdym badz raziemam juz dobry humor i mam zamiar z wami posiedziec jeszcze z godzine o ile ktos tu bedzie. a w ogole tomialam o 20 ogladac film ale z tehgo wszystkiego nei wlaczylam telewizora:d
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
oj justi dzieki ze przeczytalas cala moja wypowiedz
moze jeszcze ktos jej podolal bo troche sie rozpisalam:P jest tu ktos jeszcze zeby w ogole popisac?
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
juzti pappa milego tygodnia
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
eeee nikogo nie ma to apapapaapa
milych senkow kochane ja ide jeszcze poczytac ksiazke:P)
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie chyba kamienie z nerek schodzą, bo ledwo żyję, tak boli ;( ;(
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
biedna futbolowa
masz buziaka na pocieszenie i zegnam milyucjh snow wam dziewczynki
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Ja pewnie jeszcze ze trzy godzinki pociągnę
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wstralam ale niby spi sie giodzinke dluzej bo zmiana czasu ale ja sie w ogole nie wyspalam
i zmykam do pracy.ale pocieszajace jest to ze u mnie w pracy [piatek jest dniem wolnymm<jupi>"
|
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po weekendzie
ja już w pracy, niby wyspana, ale nie tak do końca jednak ta godzina dłużej nie była aż tak zbawienna jak myślałam, ze będzie ogólnie fajnie było, potem byli u nas na herbatce, jak już zostaliśmy sami z TŻ to biedaczek zasynał mi na kolanach, coś tam do mnie mówił, się przytulał, a jak sie przebudził to nic nie pamiętał, a ja myślałam, że jak coś mówił w tym czasie to świadomie, się uśmiałam trochę z niego i była wczoraj taka ładna pogoda, w miarę ciepło i słoneczko świeciło, a dziś znów pochmurno i zimno justi super że już z TŻ jest dobrze, tak samo agnes a jeśli chodzi o spanie to mnie tv też usypia zaraz poczytam co tam jeszcze pisałyście
|
#2185 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
znów Mnie dziś na Wizażyku nie bedzie wieczorkiem bo (jedziemy Tż na jaką s imprezke do jego przyjaciela)ale posiedze przed wyjazdem ![]() Tż wczoraj w łożeczku zaczoł gadac o slubie ze już od stycznia speed i załatwiamy tak Mnie wystraszył i wogóle ze sniłam koszmarami itd o ślubie Nie no0 ja sie chyba nei nadaje by być żona stresuje sie jak nie wiem
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę ludzkiej gadaniny o tym, że się bierze ślub wyłącznie ze względu na dziecko.A swoją drogą, bardzo zmieniła mi się wizja ślubu - najbardziej chciałabym aby wesela w ogóle nie było, tylko zaproszenie paru osób do jakiejś restauracji. Tyle tylko, że z mojej strony byłoby to 10 osób + 2 dzieci, a zapewne Marcin chciałby widzieć kilkadziesiąt osób, bo on ma bardzo fajne stosunki z całą rodziną... Dzisiaj zamierzamy z Marcinem zająć się tą kwestią ![]() Cytat:
Wczoraj też sobie trochę pospacerowałam z Marcinem, a dzisiaj dupa. Nie chce mi się nosa wyściubiać z domu, ale już w tamtym tygodniu zrobiłam sobie wagary i teraz już nie mogę...
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa Mój tz Marcin3ek
Ja tez bym chciałą takie mini wesele przyjaciele itd ale hmmd..a zrobimy na 60osób
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, od dawna próbuję izolować się od "przyjaciółek" od podstawówki. Zawsze ich towarzystwo niszczyło mnie psychicznie, a teraz wreszcie mam siłę, aby je olać. Jedyną osobą, którą chciałabym widzieć, jest moja przyjaciółka z liceum. Na studiach poznałam wielu fajnych ludzi, ale odkąd poszłam na inną specjalizację niż paczka, z którą się trzymałam, prawie całkowicie zatraciliśmy kontakt... Tak naprawdę to szkoda mi pieniędzy na huczne wesele. Poza tym nie kręcą mnie imprezy i chciałabym "załatwić" to szybko, cicho i skromnie
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak rozdarta na dwie połowki bo z jednej strony nie chce tracić kasy, i wogóle .a z drugiej głupio Mi ,nie wiem co rodzina by mówiła i inni jak bym nic nie zrobiła i sama juz nie wiem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

) ze wspólnie na razie zrezygnowaliśmy z jakiejkolwiek przerwy
bardzo cieplutkie, i szalik(10zł) i sweterek(20) i golfik(25) taki niebieski

milych senkow kochane ja ide jeszcze poczytac ksiazke:P)

i zegnam milyucjh snow wam dziewczynki
jednak ta godzina dłużej nie była aż tak zbawienna jak myślałam, ze będzie
Nie no0 ja sie chyba nei nadaje by być żona stresuje sie jak nie wiem

Ja tez bym chciałą takie mini wesele przyjaciele itd ale hmmd..a zrobimy na 60osób