|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
![]() Dziękuję a pasek mam ze spódniczki mini,którą w marcu jak byłam w Anglii kupiłam za.... 1FUNTA![]() i pasek gratis![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzięki![]() Kiedyś usłyszałam,że bardzo źle postępuję marnując TE nogi pod spodniami |
||
|
|
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tuniczka jest swietna..myślę że do rurek też musi fajnie wyglądać zgadzam się Cytat:
Ja boję się kozaki kupić przez net czy będą dobrze leżeć w łydce ![]() Tamte buty są ze skóry, allegrowicz ma same pozytywy Cytat:
Jestem już u siebie. Chcę zamówić coś na roczek dla siostrzenicy a na allegro sa tańsze rzeczy niż w sklepie
|
|||
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wychodzę, będę później
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() puszku gdzie wychodzisz? i kiedy to jest później? ![]() ja idę z psiakami
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
oooo a gdzie? ![]() Zdecydowanie atrakcyjne nogi nie powinny sie marnowac ![]() Ide do wanny zadbac o siebie
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 18:06 |
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
where?
![]() Cytat:
![]() Puchatko no widzisz jakie z nas ciekawskie kozły ![]() Jak wrócisz to będziesz się spowiadać ![]() o tak ja też idę się wykąpać ![]() Jutro mam fryzjera ale podcinam tylko końcówki![]() Właśnie zamówiłam w sklepie internetowym mp3 w końcu się zdecydowałam Mam nadzieję że mój plan językowi się sprawdzi ![]() Nie kupiłam go z myślą o słuchaniu muzyki ale chcę wgrać lekcje angielskiego i słuchać np. podczas gotowania ![]() Mam problemy z mówieniem i słownictwem a na rozmowach kwalifikacyjnych ZAWSZE sprawdzają język. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 18:26 |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
jak tak dalej pójdzie to zacznę tylko w spódnicach chodzić![]() ale w sumie ostatni raz miałam na sobie spódnicę w lipcu ...a powinnaś ![]() Super ![]() Cytat:
Planujesz zmienić pracę?
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już trzymam w gotowości![]() Wiecie co? właśnie doszłam do wniosku,że jesteśmy niesamowite ![]() dopiero pojutrze będzie miesiąc od początku tej części a my mamy już 73 strony
|
|
|
|
|
#2170 | |||||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Myślę czy wziąć tą kwadtarotą i czy tą półokrągłą. W każdym razie te 2 szare najsławniejsze moim zdaniem. Ale jednak czarna była by bardziej praktyczna... no i jestem mdzy młotem a kowadłem, cóż za dylemat :P Martwi mnie tylko ten galopujący wzrost cen :/ Rozglądne się jeszcze po sklepach. U mnie niestety nie ma taboo :/ Aa no i mam torebkę z takiej skóry jak tamte, jest świetna, bardzo ładna, wytrzymała, ale jej ogromnym minusem (oprócz ciężkości) jest to, że bardzo niszczy ubrania. noszę na lewym ramieniu i bok bluzek mam zawsze zmechacony :/ Cytat:
ja już mam początku depresji związanej z tym tematem. Cytat:
Już Cię tu nie ma! idz się pokaż !! ![]() A gdzie kupiłaś tego nietoperza? ![]() Cytat:
Pprostu kode wiedziała o którą mi chodzi bo spotkałyśmy się na wątku dot. torebek Zaraz pokażę fotki tych o które mi chodzi Cytat:
przecież sama masz tak samo ładne ! Sama powinnaś nosić długie swetry do rajtek czy krótkie spódnice! Masz bardzo zgrabne nogi! Cytat:
Cytat:
Mam barierę językową, wydaje mi się że mam śmieszny akcent, głupio brzmię. W głowie mam super dialog, wyszukane słownictwo a mówię jakimś chorym skrótem żeby móc jak najszybciej zamilknąć
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jest kryzys Koduś przez sytuacje w USA. Musi sie sytuacja unormowac na swiecie a to zajmie pare miesiecy. Polski to tez dotyczy
Podobno po nowym roku ma byc lepiejFajnie sie uczy angielskiego z seriali mam fajna stronke jakby ktos chcial to chetnie podesle adres.Aga przesadzasz napewno.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:07 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1223661031
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1223657062 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1223719218 nie wiem którą z tych 3 wybrać. Podobała mi się jeszcze jedna, no ale teraz jest niedotępna.
|
|
#2173 | |
|
|
Cytat:
nie przesadzam, pobyt w Anglii troche pomógł, ale i tak jeszcze długa droga przedemną, ćwicze cały czas
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Cos tam akurat teraz robia i nie dziala
sprobuje jutro i jak bedzie wszystko ok to podesle![]() Pierwsza albo druga Ag ale ja ostatnio uwwwwwwielbiam szary kolor. Tez chce szara torebke a musze poczekac. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:18 |
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pójdę dopiero jutro![]() A kupiłam do w chyba już słynnym na tym wątku AeWoman naszej wrocławskiej marki odzieżowej![]() był jeszcze szary... zastanawiam się teraz czy sobie nie dokupić... kosztował w końcu całe 29zł ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzwoniła przed chwilą do mnie mama, ma już dla mnie następne kosmetyki z TBS-u ![]() Wiem,że ma jakieś cienie (a w TBSie mają cuuuuuuuuuuudowne cienie... ale się cieszę Ja też mam problemy z angielskim
|
||
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
A ktore cienie?Te czworeczki?
Mnie sie podoba taki nablyszczacz-przybrazawiacz do ciala. Moze sie skusze na wiosne.A z TBS to lubie szampony ,balsamy ,maseczke z witamina E (bardzo fajna),puder brazujacy tez mi sie podoba ale narazie nie kupilam. Sporo mi sie podoba
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:24 |
|
|
|
#2177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ag różnie to bywa
to zależy w jakim zawodzie chce się pracować ![]() Ja miała duuużo szczęścia ..za to TŻ szukał dwa lata ![]() okropny to był czas dla naszego związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękujęJakoś brak mi odwagi..co innego w lecie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że po nowym roku będą jakieś oferty ![]() Cytat:
będę czekać na linka Ja muszę ratować się innymi metodami niż suche wklepywanie...bo jak mnie coś nudzi to się wyłączam i zaczynam myśleć o czymś innym ![]() Cytat:
sama bym miała problem..chociaż ja noszę torebki na ramieniu a tutaj albo do ręki albo przez ramię ![]() Ja mam czarną którą noszę non-stop. i właśnie myślałam nad brązową lub musztardową ![]() edit: Ag ta niedostępna nie podoba mi się Co porabiacie dziewczyny?
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 19:29 |
|||||
|
|
|
#2178 |
|
|
archi właśnie ta pierwsza najbardziej mnie kusi
ale czarna byłaby najbardziej praktyczna bo do wszytskiego będzie pasowac, już sama nie wiem :P madzia zazdraszam Ci tego AeWomen
|
|
#2179 |
|
|
dubel tu był więc edytuję
![]() kode ja właśnie się zastanawiam nad zawodem, tzn konkretnie nad kierunkiem mgr. co do torebek to mam mętlik, sama nie wiem ![]() musze najpierw nabujac mamę żeby mi dała pieniądze bo jeszcze nie ma nawet decyzji o stypendium idę się kąpać, potem kolacja i muszę w końcu zabrać się za referat o tych sądach :/ jak mi się nie chce :/
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:32 |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nudze i zastanawiam jakby mi bylo z opaska na wlosach
I ogladam tV![]() A jak szyszki?Rozrabiaja? Ag to masz jedno wyjscie, kupic 2.
|
|
|
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie wiem jakie cienie ma teraz dla mnie mama jakieś nowości dla mnie zbiera![]() a ja mam te czwóreczki- sześciany w paletach nr 6 i 12 6-stka jest obłędna i mam jeszcze te cienie- fale też je uwielbiam![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja już Cię wiele razy zapraszałam
|
|||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Z praca bedzie dobrze
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szyszki zaraz idę wypuścić ![]() dzisiaj się myły...nawzajem Tworzą idealny związek![]() edit: właśnie pożarłam całe opakowanie macy
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
oj ta druga jest super
ile kosztuje?Mam nadzieje ze duzo![]() Ladnie to tak mnie kusic
|
|
|
|
#2185 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
jestem cała rozanielona, nie moge sie nacieszyc MK jest supernawet mi wyznał że mnie zaczął kochac na nowo a to po 10 latach związku prawdziwy komplement.
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadaj do nas czesciej |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
kode ta pierwsza jest suuuuuuuuuper
matko dziewczyny jakie emocje na sam koniec wyscigu F1
|
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajna jest nie? ![]() Też mnie kusi ![]() Archi 89zł ![]() Widzę że trafiłam modelami torebek w gust Archi i Madzi ![]() Cytat:
Super że jesteś już z MK ![]() O tak takie słowa w długoletnim związku potrafią zaskoczyć Jak samopoczucie?
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 19:50 |
||
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Allicjo super,że masz już MK przy sobie
![]() Cudownie musi być usłyszeć takie słowa po tylu latach
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-02 o 19:56 Powód: dziwny dubel |
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
Melduję się wieczorkiem po fajnym cieplutkim dniu. Tyle naskrobałyście, że nawet nie próbuję na wszystko odpisywać ![]() Madzik popieram opinię Dziewczyn dotyczącą Twoich nóg i noszenia tuniko-nietoperzo-czegoś ![]() Susanna dziękuję na namiary na sprzedawcę Allicjo zazdroszczę idealnego związku Bardzo bym chciała usłyszeć od mojego tżta takie słowa po 10latach bycia razemP.S. Głupi team BMW Jak mogli tak fatalnie przygotować bolid Kubicy do wyścigu Szkoda mi Go bardzo, bo mu się to trzecie miejsce należało.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

a pasek mam ze spódniczki mini,którą w marcu jak byłam w Anglii kupiłam za.... 1FUNTA

więc spróbowałam z samymi rajstopami... uważacie,że mogę tak wyjść na ulicę?

w gotowości

dziękuję
ile kosztuje?Mam nadzieje ze duzo
Jak mogli tak fatalnie przygotować bolid Kubicy do wyścigu