![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś usłyszałam,że bardzo źle postępuję marnując TE nogi pod spodniami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tuniczka jest swietna..myślę że do rurek też musi fajnie wyglądać ![]() zgadzam się ![]() Cytat:
Ja boję się kozaki kupić przez net czy będą dobrze leżeć w łydce ![]() Tamte buty są ze skóry, allegrowicz ma same pozytywy ![]() Cytat:
![]() Jestem już u siebie. Chcę zamówić coś na roczek dla siostrzenicy a na allegro sa tańsze rzeczy niż w sklepie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
A ja wychodzę, będę później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() puszku gdzie wychodzisz? ![]() ![]() ![]() ja idę z psiakami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
oooo a gdzie? ![]() Zdecydowanie atrakcyjne nogi nie powinny sie marnowac ![]() Ide do wanny zadbac o siebie ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
where?
![]() Cytat:
![]() Puchatko no widzisz jakie z nas ciekawskie kozły ![]() Jak wrócisz to będziesz się spowiadać ![]() ![]() o tak ![]() ja też idę się wykąpać ![]() Jutro mam fryzjera ![]() ![]() Właśnie zamówiłam w sklepie internetowym mp3 ![]() w końcu się zdecydowałam ![]() Mam nadzieję że mój plan językowi się sprawdzi ![]() Nie kupiłam go z myślą o słuchaniu muzyki ale chcę wgrać lekcje angielskiego i słuchać np. podczas gotowania ![]() Mam problemy z mówieniem i słownictwem ![]() a na rozmowach kwalifikacyjnych ZAWSZE sprawdzają język. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale w sumie ostatni raz miałam na sobie spódnicę w lipcu ![]() a powinnaś ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Planujesz zmienić pracę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już trzymam ![]() ![]() Wiecie co? właśnie doszłam do wniosku,że jesteśmy niesamowite ![]() dopiero pojutrze będzie miesiąc od początku tej części a my mamy już 73 strony ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |||||||
AGA :)
|
Cytat:
Myślę czy wziąć tą kwadtarotą i czy tą półokrągłą. W każdym razie te 2 szare najsławniejsze moim zdaniem. Ale jednak czarna była by bardziej praktyczna... no i jestem mdzy młotem a kowadłem, cóż za dylemat :P Martwi mnie tylko ten galopujący wzrost cen :/ Rozglądne się jeszcze po sklepach. U mnie niestety nie ma taboo :/ Aa no i mam torebkę z takiej skóry jak tamte, jest świetna, bardzo ładna, wytrzymała, ale jej ogromnym minusem (oprócz ciężkości) jest to, że bardzo niszczy ubrania. noszę na lewym ramieniu i bok bluzek mam zawsze zmechacony :/ Cytat:
![]() ja już mam początku depresji związanej z tym tematem. Cytat:
Już Cię tu nie ma! idz się pokaż !! ![]() A gdzie kupiłaś tego nietoperza? ![]() Cytat:
Pprostu kode wiedziała o którą mi chodzi bo spotkałyśmy się na wątku dot. torebek ![]() Zaraz pokażę fotki tych o które mi chodzi ![]() Cytat:
przecież sama masz tak samo ładne ! ![]() Sama powinnaś nosić długie swetry do rajtek czy krótkie spódnice! Masz bardzo zgrabne nogi! Cytat:
Cytat:
Mam barierę językową, wydaje mi się że mam śmieszny akcent, głupio brzmię. W głowie mam super dialog, wyszukane słownictwo a mówię jakimś chorym skrótem żeby móc jak najszybciej zamilknąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Teraz jest kryzys Koduś przez sytuacje w USA. Musi sie sytuacja unormowac na swiecie a to zajmie pare miesiecy. Polski to tez dotyczy
![]() ![]() Fajnie sie uczy angielskiego z seriali ![]() ![]() Aga przesadzasz napewno. ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1223661031
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1223657062 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1223719218 nie wiem którą z tych 3 wybrać. Podobała mi się jeszcze jedna, no ale teraz jest niedotępna.
![]() |
#2173 | |
|
Cytat:
nie przesadzam, pobyt w Anglii troche pomógł, ale i tak jeszcze długa droga przedemną, ćwicze cały czas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Cos tam akurat teraz robia i nie dziala
![]() ![]() Pierwsza albo druga Ag ale ja ostatnio uwwwwwwielbiam szary kolor. Tez chce szara torebke a musze poczekac. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kupiłam do w chyba już słynnym na tym wątku AeWoman ![]() ![]() był jeszcze szary... zastanawiam się teraz czy sobie nie dokupić... kosztował w końcu całe 29zł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzwoniła przed chwilą do mnie mama, ma już dla mnie następne kosmetyki z TBS-u ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem,że ma jakieś cienie (a w TBSie mają cuuuuuuuuuuudowne cienie... ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też mam problemy z angielskim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
A ktore cienie?Te czworeczki?
![]() A z TBS to lubie szampony ,balsamy ,maseczke z witamina E (bardzo fajna),puder brazujacy tez mi sie podoba ale narazie nie kupilam. Sporo mi sie podoba ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |||||
Zakorzenienie
|
Ag różnie to bywa
![]() to zależy w jakim zawodzie chce się pracować ![]() Ja miała duuużo szczęścia ..za to TŻ szukał dwa lata ![]() okropny to był czas dla naszego związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś brak mi odwagi..co innego w lecie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że po nowym roku będą jakieś oferty ![]() Cytat:
![]() będę czekać na linka ![]() Ja muszę ratować się innymi metodami niż suche wklepywanie...bo jak mnie coś nudzi to się wyłączam i zaczynam myśleć o czymś innym ![]() Cytat:
![]() sama bym miała problem..chociaż ja noszę torebki na ramieniu a tutaj albo do ręki albo przez ramię ![]() Ja mam czarną którą noszę non-stop. i właśnie myślałam nad brązową lub musztardową ![]() edit: Ag ta niedostępna nie podoba mi się ![]() Co porabiacie dziewczyny? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 18:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
|
archi właśnie ta pierwsza najbardziej mnie kusi
![]() ale czarna byłaby najbardziej praktyczna bo do wszytskiego będzie pasowac, już sama nie wiem :P madzia zazdraszam Ci tego AeWomen ![]()
![]() |
#2179 |
|
dubel tu był więc edytuję
![]() kode ja właśnie się zastanawiam nad zawodem, tzn konkretnie nad kierunkiem mgr. co do torebek to mam mętlik, sama nie wiem ![]() musze najpierw nabujac mamę żeby mi dała pieniądze bo jeszcze nie ma nawet decyzji o stypendium ![]() idę się kąpać, potem kolacja i muszę w końcu zabrać się za referat o tych sądach :/ jak mi się nie chce :/
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-02 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nudze i zastanawiam jakby mi bylo z opaska na wlosach
![]() ![]() A jak szyszki?Rozrabiaja? Ag to masz jedno wyjscie, kupic 2. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie wiem jakie cienie ma teraz dla mnie mama ![]() ![]() a ja mam te czwóreczki- sześciany w paletach nr 6 i 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już Cię wiele razy zapraszałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Z praca bedzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szyszki zaraz idę wypuścić ![]() dzisiaj się myły...nawzajem ![]() ![]() edit: właśnie pożarłam całe opakowanie macy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
oj ta druga jest super
![]() ![]() Ladnie to tak mnie kusic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() jestem cała rozanielona, nie moge sie nacieszyc MK ![]() nawet mi wyznał że mnie zaczął kochac na nowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
kode ta pierwsza jest suuuuuuuuuper
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajna jest nie? ![]() Też mnie kusi ![]() Archi 89zł ![]() Widzę że trafiłam modelami torebek w gust Archi i Madzi ![]() Cytat:
![]() Super że jesteś już z MK ![]() O tak takie słowa w długoletnim związku potrafią zaskoczyć ![]() Jak samopoczucie? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-02 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Allicjo super,że masz już MK przy sobie
![]() Cudownie musi być usłyszeć takie słowa po tylu latach ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-02 o 18:56 Powód: dziwny dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
![]() Melduję się wieczorkiem po fajnym cieplutkim dniu. Tyle naskrobałyście, że nawet nie próbuję na wszystko odpisywać ![]() Madzik popieram opinię Dziewczyn dotyczącą Twoich nóg i noszenia tuniko-nietoperzo-czegoś ![]() Susanna dziękuję na namiary na sprzedawcę ![]() ![]() Allicjo zazdroszczę idealnego związku ![]() ![]() P.S. Głupi team BMW ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.