![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Aga tak będzie najlepiej.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Synek mojej kuzynki i zarazem mój chrześnik w maju skońćzył 2 lata i też mówi niewiele - mama, tata, siku itp. Teraz powoli zaczyna łapać nowe słówka, zauważyłam, że pomógł mu w tym pobyt u dziadków, którzy nie znali do końca jego własnego języka i musiał zacząć się posługiwać czymś znanym wszystkim.
Śmieszna historyjka w związku z nauką nowych słów. Dziadek karmi małego a ten mówi "musi, musi"... Nie wiadomo o co chodzi. więc dziadek się go pyta - ale co musi. Na to niuniek pokazuje paluchem - a tam latają muchy ![]()
![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Jak widac, dzieci maja swoj jezyk
![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 11:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ostatnio mnie to bardzo stresuje i nie myślę o niczym innym. jak pójdę osobiście to może mi powiedzą. Chciałabym wiedzieć na czym stoję i czego się spodziewać.
A dzieciaczki małe są fajne, szczególnie jak przekręcają wyrazy i potem wychodzą tego typu śmieszne sytuacje.
![]() |
#2165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znajoma kuzynki urodziła własnie trzeciego chłopca ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bylismy dzis z małym u lekarza na kontroli i lekarka powiedziała, ze od dwulatków wymagaja zeby mowili "mama" "tata" "baba". Oczywiscie dobrze jesli mówia wiecej ale tylko 30%dzieci mówi w tym wieku a chłopcy w ogóle póżźniej ok. 3 lat mówia dopiero normalnie i to jest w normie. Uspokoiła nas ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki szybciej rozwijaja sie, ja np.chodziłam juz jak miałam 9 m-cy
![]() ![]() Ja wole na razie nie myslec o dziecku bo za bardzo instynkt macierzynski mi sie załącza i TZtowi znow bede marudzic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Gusiak czyli u was tez sie szykuja wkrotce urodzinki? Mój za 5 dni ma 2 latka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Kawaler juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Kawaler juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
Od dzisiaj będę siedziała z Wami coraz częściej na wizażu
![]() Straciłam pracę ![]()
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
![]() Skończyła mi się umowa, bo miałam tylko na miesiąc i mi nie przedłużyli ![]()
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
Michel
![]() Gusiak widze ze Ciebie tak zwodza jak i mnie. Co do mojej pracy w czwartek ma sie wyjasnic. A nie napisalam Wam wczesniej przenioslam sie do dzialu ochrony srodowiska i tu jest super. Siedze sobie z mlodym chlopakiem i kazde z nas wie co ma robic i ogolnie jest mila atmosfera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny - sto lat mnie tu nie było więc zajrzałam się przywitać - zaległości chyba nie dam rady nadrobić
![]() Pracuję od rana do nocy (dosłownie) i nie mam kiedy zajrzec nawet na skrzynke, a co dopiero popisać z wami. Ogólnie nic więcej poza pracą, jedynie z nowinek - rozstałam się z facetem. Michel - współczuje - ale znajdziesz nową prace, nie smutasuj ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu faceta ![]()
![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Coś smutnawo robi sie nam na forum.
Co do tego kiedy dzieci mówi, to moja też na początku miała ciężką mowę, a teraz po prostu buzia sie jej nie zamyka ![]()
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ywanka ładna fryzurkę miałas na to wesele w sobote |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Moja mama wspomina, że ja nauczyłam się mówić praktycznie zanim zaczęłam chodzić, a że bylam drobnym dzieckiem to znajomi do mnie "tiutali" a ja na to odpowiadałam "Mamusi, czemu ten pan tak dziwnie mówi?"
![]()
![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
Dziekuje.
Choć ja nie do końca byłam do niej przekonana. Do tego strasznie głowa mnie swędziała od lakieru i wsuwek ![]()
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
|
Jak już mowa o fryzurach. Ja do tej pory pamiętam swoją fryzurę ze studniówki (to było wieki temu), którą robiła mi moja cioteczna bratowa. Na głowie miałam prawie całe opakowanie pianki do włosów, pół opakowania żelu i dwie i pół butelki lakieru. Do tego dochodziły jeszcze wsuwki do włosów, których było około 70sztuk. Ale muszę Wam powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona, bo fryzura trzymała się przez całą studniówkę i jeszcze całą niedzielę. Dopiero wieczorem myłam głowę, bo już nie mogłam wytrzymać tak mnie wszystko swędziało.
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
a mi na dwie studniówki,moja i Tż-a tak fryzjerki spaprały ze w domu wyłam i głowe pod kran
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
U mnie żadna fryzura nie wytrzymuje dłużej niz do końca imprezy. Po za tym, że mam ciężkie włosy to ja zaraz po imprezie (zawsze) wyjmuje wszystkie wsuwki, ozdóbki, i myję głowę. Nie wyobrażam sobie, żebym miała spać we fryzurze i jeszcze, żeby miała ona przetrwać. Jak Wy to robicie?
![]() |
#2185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aga ja też mam grube i bardzo gęste włosy, ciężko cokolwiek na nich zrobić. Bratowa się poświęciła, bo ja spędziłam u niej wtedy 6 czy 7 godzin, ale warto było. A po studniówce byłam tak zmęczona, że nawet nie myślałam o fryzurze, po prostu położyłam się spać. Jeszcze całą niedzielę chodziłam z tą fryzurą, szkoda było mi ją niszczyć.
![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie umiem spać z lakierem itp. we włosach. Teraz i tak mam łatwiej, bo włosy krótkie, ale kiedyś absolutnie sobie tego nie wyobrażałam - po przyjściu ze studniówki z godzinę wyjmowałam wsuwki z włosów
![]()
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
moja dobra kolezanka we wrzesniu wychodzi za maz i ma kłopot bo chciała się zapisac do fryzjera a jej rodzona siostra jest niespełniona fryzjerka i powiedziała, ze ja uczesze bo po co wydawac pieniadze. A ona umie dobrze tylko ze 2 fryzury a Elka chciała całkiem inna, jakies loczki itp. a tamta tylko wałkami dysponuje. Nie moze jej odmówić bo by się siostra smiertelnie obraziła. Głupia sytuacja
moja fryz slubna tak dobrze sie trzymała ze umyłam głowe dopiero w poniedziałek po sesji zdjeciowej, mi tylko lakierem popryskały, nie miałam zadnych pianek i zeli a wsuwek "tylko" 30 Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-28 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja jednak nie mogłam dzisiaj jechać do szkoły bo jestem sama w domu i nie mogę się ruszyć bo są murarze i musze być na miejscu jakby czegoś potrzebowali. Jutro to samo mnie czeka, w czwartek dopiero będę mogła się ruszyć.
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie trochę głupia sytuacja.
Ja na ślubną fryzurę idę do fryzjerki, choć jeszcze nie wiem jaką fryzurę chce. Najpierw myślałam, żeby włosy robiła mi moja siostra cioteczna, bo też bardzo ładnie robi, choć nie jest fryzjerką, ale ona będzie moją świadkową i nie chcę jej tym obciążać, tym bardziej, że to ona zrobi mi ślubny makijaż. W następnej kolejności pomyślałam o bratowej, tej która mi robiła fryzurę na studniówkę, ale chyba też z niej zrezygnuję, bo wtedy ona musiałaby spędzić u mnie pół dnia, a przecież sama też musi się przygotować na nasze wesele. Nie pozostaje mi nic innego, jak iść do fryzjera. Paznokcie zrobi mi moja kumpela, więc tak naprawdę zapłacę tylko za fryz.
![]() |
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chodzi mi o to jak fryzura może wytrzymać do niedzieli czy poniedziałku. Przecież w nocy się człowiek wierci, kręci. Nie ma szans, żeby fryzura wytrzymała. Ja raz spróbowałam i rano wstałam raka rozczochrana, że gorzej niż normalnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.