|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
Cytat:
![]() Kropka, ja trzymam ![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
nie roux nie bedziemy sie kokainic
![]() ![]() ach jutro robie testa wiec wam powiem..
#2163 |
Wtajemniczenie
|
no to przez kropkę baronami narkotykowymi nie zostaniemy
![]() ![]() kropka trzymam kciuka, chociaż z tego co pamiętam to chyba chciałaś drugiego szkraba? czy to dopiero po ślubie planowaliście? roux też trzymam kciuki, obyś sobie ułożyła wszystko jak najlepiej --------------------------------------------------------------------------------------------------------- myślałam, że jak przyjadę do PL to mi emocje opadną ale jeszcze jakoś nie bardzo już zmęczona tym jestem, bo chodzę non stop cięta jak osa ![]() EDIT: z basha: <novik> ****a... Mieszkam pod jednym dachem z dwoma kobietami. Dzisiaj rano po goleniu nie miałem kremu, to stwierdziłem, że poczęstuję się jakimś nieswoim <novik> znalazłem krem na dzień, na noc, na rano, wieczór, we dnie, w nocy, pod oczy, pod uszy, pod pachy, do stóp, kolan, twarzy, włosów, przeciw zmarszczkom, przeciw cellulitowi, przeciw nadmiernemu wydzielaniu sebum, matujący, nawilżający, wyszczuplający, pobudzający, pachnący, tłusty, półtłusty, chudy, z wyciągiem z nagietka, piwonii, kaktusa, palmy i kokosa... <novik> a normalnego KREMU, żeby mordę po goleniu posmarować nie było... <novik> wziąłem wazelinę, bo tych innych wynalazków się bałem... ![]()
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2009-03-21 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
TZ obcokrajowca nie znajdę, bo już śłubny jest i kochany, ale czasem sobie myśle że może byłoby warto mieć bogato męża żeby nei martwić się o pieniądze a TZ na boku jako lovera posiadać
![]() kropka nie chcę cię martwić ale... moja znajoma która mówiła że @ ma zawsze nieregularny w ostatnim miesiącu miała kilka dni opóźnienia. zrobiła wiec za namową test.. i co? Wpadła...... na mnie dzisiaj piwko dla relaksu czekało, ale podobnie jak lorelei, coś mnie po nim na przemyślenia bierze, no a ostatnim razem jak pół wina wypiłam to w histeryczny płacz wpadłam.... ![]()
#2165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo chce gola babe zobaczyc jak tanczy? Po piwie czy innym innym alkoholu to mnie bierze na sex. No chyab ze za duzo piwa - to wtedy mnie bierze na cos mniej przyjemnego ![]() Pisze pijac piwo i czekajac na TZa .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
Kropka i Roux - trzymam za was kciuki, i nawet tymi stopami na dole
![]() Hmm... z tymi kremami - to troche prawdy jest ![]() Ja jestem na etapie poszukiwania pierścionka zaręczynowego (na stronkach w UK) wow. Ciężko cokolwiek znaleźć... A jak było to z wami -ZARĘCZONYMI z obcokrajowcami??? (jak wyglądały zaręczyny i co z pierścionkiem?) |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pewnie jakby przyszło co do czego to bym uciekła z wrzaskiem ![]() Cytat:
![]() też mnie bierze na miłości jak tylko trochę wypiję ale i jednocześnie mnie bierze na akcję "przygarnij klopka" więc wolę nie rzucać się na Tż ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Tak odnośnie gołej i tańczącej baby:
http://widelec.org/film,music-makes-...trol,2755.html MUSIC MAKES U LOSE CONTROL |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zarąbiste
![]() |
#2170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak poza tym, DZIEŃ DOBRYYYYYYYYYY ![]() I witam nowe Wizażanki ![]() ![]() ![]() I ah i oh leże w wyrku z grypą, TŻet mnie zaraził, bo leży obok mnie z zapaleniem dróg oddechowych, prycha kicha i smarka ![]() ![]() ![]() ![]() Roux buzi buzi ... i czekam do tych Twoich 27 urodzin ![]() ![]() ![]() ![]() DO WIDZENIA ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2171 | |||
Wtajemniczenie
|
tak wogole to wczoraj ktos mial slub
![]() Kropka trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No moj nie ma... tez padlam ![]() Cytat:
No i ja tez czekam do tych 27 urodzin Roux ![]() EDIT: Widze ze Opium tez 27 ![]() Ja to chyba ze 30 bede miec jak nie lepiej ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-03-22 o 09:15 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
tak ja tez 27 ale to chyba jakies fake jest...
Kropka 3mam kciuki a jakze Roux-czekam na info o sytuacji |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty gdzieś na dniach jakiegoś ślubu nie masz? lub nie miałaś? bo ja nie wiem czy gratulować już czy się wstrzymać ![]() Cytat:
![]() bo ja się nie urodziłam aby być biedną całe życie ![]()
![]() |
#2174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
A tak wogole to przylazlam sié pochwalic zdjéciami
![]() Wczoraj bylam w Rochester (Kent) Fajnie tam jest. Dodaje 5 zdjéc bo tylko tyle moglam dzisiaj zmniejszyc (Nie wiem jak sié zmniejsza wiec robie to na jakiejs tam stronie i tylko 5 mozna) Z pierwszego zdjecia jestem wyjátkowo dumna ![]() A na drugim-patrzcie na tego typa na bialym rowerze (przypadkowo sié zalapal w takiej pozie) ![]() EDIT: Kurcze czemu mi nie poláczylo postów? ![]() Pozatym wiedze ze to zmniejszenie popsulo mi fotki ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-03-22 o 10:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtf? że niby jak TŻ z innego zakątka niz Polska to ma na koncie miliardy euro a my chodzimy obsypane złotem?- MIT. Wybacz, jestem niemiła, ale tak to odebrałam. dalej... co do Kropki, naparwde nie musiałas przytaczac przykładu koleżanki, załoze sie ze kazda z nas zna takich przykładów setki, dziewczynom sie @ spozniał i nie byly w ciazy a inne miały go 3 miesiace i byly w ciazy, jeszcze inna (ha, wyczytałam na spokrewnionym forum) miały takiego pecha ze z tabletkami im sie udało spłodzic dzidziusia, wiec...nie wprowadzaj zamieszania, wydaje mi sie ze Kropka ma wystarczająco duzo stresu....ja dalej za nią trzymam kciuki Cytat:
![]() ![]() Lovely piekne zdjecia!!! btw, dzien dobry zamieszane. ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-03-22 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry nie wstrząśnięte, zamieszane!
![]() Lovely - śliczne zdjęcia ![]() ![]() Dzisiaj mamy światowy dzień WODY. Tak sobie myślę, że musimy sobie ustalić dzień dobroci dla Tżta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Kropka, nie jestes, nie jestes. Jestesmy dobrej mysli
![]() Olka, to takie nieprawdziwe, co napisalas. Nie wiem, czy ktorakolwiek tutaj ma faceta miliardera ![]() Jak gadanie w stylu 'przygruchala se Anglika dla kasy' Taaaa. Wlasnie dlatego nie dziele sie detalami z mojego zycia prywatnego z duza liczba osob. Ehinokokus, dzisiaj jest dzien dobroci dla Tz-ki w Sheffield ![]() Odpokutowanie win. A mi sie zepsul telefon ![]() ![]() Czekam tylko, co nastepne sie zepsuje ![]() I jestem zmeczona po koncercie. Zwloka. :ziewa:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biada jemu, jak slub ze mna wezmie. Matriarchat automatyczny.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Seksie przemilczę ![]() ![]() ![]() wenedka, roux, lovely źle się wyraziłam a tam po słowach "nie wezmę" miałą być kropka, bo rzeczywiście zdanie brzmi dwuznacznie ![]() A że mężcyźni innej nacji są bogatsi- w to akurat nie wierzę...
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Wenedko a nie lepiej kupic nowy telefon? No chyba, ze lubisz takie z bajerami to sporo kosztuja, Ja swoj utopilam w toalecie kilka miesiecy temu i od tej pory nie mam i jest mi z tym bardzo dobrze. I tak nidgy nie slyszalam jak dzwonil.
Moj TZ te milionerem niestety nie jest, narazie zarabia wiecej niz ja, ale kto wie kiedy to sie zmieni. Wiec tez jak slysze za jak z Anglikiem to la kasy albo da obywatelstwa to mnie krew zalewa. Bo nawet do tego drugiego juz niedlugo nie bedzie mi potrzebny. Bo musi sie mieszkac tu 3 lata i byc rok po slubie albo miec rezydenta przez 5 lat. Do tego drugiego mi blizej.
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche sie zdziwilam, no ale czasami mnie bierze na przemyslenia - to prawda- ale niekoniecznie po alkoholu ![]() Moj TZ nie jest bogaty. Gdyby porowanac to ja mam wiecej niz on, ale znam tez dziewczyny ktorym sie status materialny bardzo poprawil odkad sa z obcokrajowcem. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Olka, jestes rozgrzeszona w takim razie
![]() Sylwunia, chyba bede musiala reanimowac telefon, bo mam tam duzo zdjec (np. mojego kota, ktorych nie chce stracic; taki zoofil ze mnie) i czesc numerow mam zapisane w pamieci telefonu, a nie na karcie SIM.. W poniedzialek idziemy sie dowiedziec, czy to tylko ekran jest uszkodzony (bo ktos na probie prawdopodobnie go pulpitem pobil), czy cos jeszcze. 15 funtow by mnie kosztowala naprawa na wlasna reke, wiec nie tak zle, a nowego telefonu naprawde nie chce kupowac, bo bym kupila taki sam ![]() Ale bym sie napila malibu.. Jest Post, wiec wg mojego postanowienia- do Wielkanocy 0 malibu! No ale jak brat przyjedzie bedziemy musieli obalic winiacza (Tokaj cos tam-cos tam z Wegier przywieziony) Ej, czy normalne jest pranie gabeczek do podkladu w pralce? ![]() Bo narzeczona brata Tz takie dziwne dla mnie rzeczy wyprawia. W sumie to taki flejtuch z niej jest ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2186 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Tż nie zasługuje na dzień dobroci i jeszcze długo nie zasłuży ![]() Cytat:
mało tego, wyciągnęła go i umyła w umywalce przy użyciu mydła bo mówiła, że brzydziła się go dotknąć ![]() Cytat:
![]() kiedyś mieszkałam z dziewczyną, która prała gąbki do mycia naczyń w pralce ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- dziewczyny, ja już tak żyć nie mogę ![]() kiedy mi ta złość minie? ![]() cały czas to analizuje, zachowanie Tż i jej, próbuję się dopatrzyć jakichś dziwnych rzecz... ehhh... ja już wysiadam ![]()
![]() |
#2187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------ Gábki do naczyn to Ja wyrzucam ![]() ------------------------------------------------------ Jejku Szien wspolczuje bo tak naprawde tylko Ty wiesz co siedzi w Tobie, tylko Ty wiesz jak on sié zachowywal. Mimo iz pisalas nam o tym to nie wszytsko mozna przekazac. Moze potrzebujecie pogadac? A moze postaraj sié nie myslec-zapomniec. Butelki juz nie ma, bedzie inna osoba. WIem ze ciézko tak zapomniec bo Ja tez taka pamiétliwa jestem i tez analizuje wszystko wiéc wiem jak sié czujesz... Mam nadzieje ze poprostu potrzebujesz wiécej czasu na to wszystko :glaszcze:
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Szien, zrob sobie laleczke Voodoo w ksztalcie butelki
![]() Kto wie, moze choc troche poziom zlosci Ci spadnie? A Lady D. (tak ja nazywam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
TZ obcokrajowca sobie nie znajdę, bo już ślubny jest i kochany. Ale czasem sobie myśle że może byłoby warto mieć bogato męża żeby nie martwić się o pieniądze a TZ na boku jako lovera posiadać
Lovely czy teraz już lepiej i wszystko zrozumiałe ? ![]() ![]() wenedka niektórzy piorą gąbeczki ręcznie inni widocznie do pralki wrzucają, generalnie robi sie to po to by bakterie się nei rozwijały na nich i nei szkodziły skórze...
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2009-03-22 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Malibu.....ktoś cos wspominał???? ![]() a co do gąbeczek- pralka? heh mozna i taaak..:P ale gdzies wyczytałam, ze niechigieniczne jest ich uzywanie i najlepiej podkład jest rozprowadzony jesli uzywa sie do tego palców i wtedy jest dokładnie "rozmazany", niczym kremik na buzi. i tego sie bede trzymac. hehe...ja tez utopiłam telefon w toalecie i fgaktycznie pozniej go pod kran wziełam, bo ...sorry ale tam były w sladowej ilosci moje siuski..:P telefon na parapet na kilka dni...wysechł i działa do dzis...( po wymianie baterii bo ją szlag trafił i kartę pamieci) ...hehh nie ma to jak Nokia :P Sylwunia, to Ty tak w ogole bez telefonu?? to jest teraz mozliwe w XXI wieku??- szacun Wenedko, to powodzenia z tym telefonikiem! no...i ciekawe co z Kropką...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.