|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
czesc Dziewczyny
na początku od razu chcę wam bardzo podziękować za wszystkie ciepłe słowa jak czytalam to siedziałam i ryczalam co u mnie.... zaczne od sesji, wszystko zdalam (cięzko było się uczyć, ale wiedziałam ze muszę) a związek.... nie wiem.....jeszcze nie potrafię do końca ogarnąc tej sytuacji ![]() Ale z najważniejszych rzeczy to jutro rano lecę do Tż, stwierdzilam ze to chyba najlepsze albo raczej jedyne wyjście w tej całej pokeconej sytuacji... Nie wiem co będzie, nawet staram się o tym nie myśleć, mam nadzieję, że sie wyklaruje... Najważniejsze, że znalazlam siłe i lecę, a co będzie to czas pokaze Tż ma wiele planów, ja chyba mniej, ale ogólnie jestem dobrej myśli najgorsze tylko jest to, że wczoraj wszystkie loty do Uk byly odwołane z powodu zamieci śnieżnych, ale na chwilę obecną loty są w miare na bieżąco i miejmy nadzieję, ze jutro będzie ok jeszcze raz bardzo Wam dziękuje |
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie TZowi przypomnialo, ze jak ostatnio gadal z panem z zespolu zeby podtrzymac rezerwacje to pan powiedzial, ze juz grali na naszej sali i ze to swietny wybor, super akustyka i muzyka nie zaglusza rozmow przy stolach, bo tak jest sala skonstruowana
cieszy mnie to bardzo ![]() dowiedzialam sie tez ostatnio, ze ten hotel tak dobrze prosperuje, ze buduje druga sale tylko troche dalej. i ludzie teraz juz rezerwuja ta sale w ciemno, choc dopiero sa tylko plany do obejrzenia. szalenstwo ![]() dobrze, ze tamta sala bedzie w innymi miejscu, bo nie chcialabym zeby goscie wychodzac na swieze powietrze mieszali sie z ludzmi z innego wesela. Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-07 o 17:26 |
|
|
|
|
#2163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Musicie bardzo na spokojnie porozmawiać i wyjaśnić sobie wszystko... NO przecież musisz być z nami... I jeszcze jedno uważaj tam na siebie.... Lain to musisz mieć naprawdę cudowną sale skoro takie ma wzięcie No sala musi być akustyczna żeby dobrze się bawić
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-07 o 17:45 |
||
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szaleńcami nie jesteśmy, chyba Tzn. są tam już dwie sale, gdzie Nasz Dzien był już zarezerwowany a ta trzecia była w trakcie budowy i był wolny Nasz Dzień![]() Po Nowym roku pojechaliśmy ją obejrzeć, to ściany były pomalowane i tylko podłogi a i tak się zdecydowaliśmy właśnie ze wzgląd na popyt na tamte sale, hotel itd.
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa nie kupuje dziury w ziemi, bo dopiero to zrobie jak już budynek będzie stał. Napisałam tylko, że powstaje takie osiedle i, że mam zamiar kupić tam mieszkanie.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
Onaella
powodzenia!!! leć do TŻ czasami trzeba się zebrać w sobie i się poświęcić, aby wiedzieć, że zrobiło się wszystko leć i wracaj tu z dobrymi wieściami, będzie OK ![]() wracam do nauki hehe moja sesja nadal trwa, a wy już ferie macie
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-02-07 o 18:41 |
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jeden raz to szkoda tyle wydawać![]() Cytat:
![]() poza tym ja mam doła, bo mi sie suknia podoba góra kilka dni a później już nie raz chcę rybkę a raz taką hiszpankę z falbanami
|
|
#2169 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Przyszłe Żonki 2010
![]() Właśnie przeglądając fora panny młode -kielce znalazłam o to właśnie forum... Znalazłam się tu głównie szukając kamerzysty i fotografa, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów Więc prosiłabym o namiary do polecanych fachowców![]() A Wy dziewczynki macie już z kogoś zaklepanego na waszą uroczystość? Ja ślubuję 4 września 2010 i mamy na razie tylko sale i Dj zaklepanego, sama nie wiem czy to dużo czy mało ![]() P.S. Mogłabym prosić o wpisanie mnie do kalendarzyka ?Za wszelkie info wielkie dzięki |
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
oj współczuję i trzymam kciuki abyś wszystko pozaliczała na 5!
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki żebym wyleciała i spokojnie doleciała
![]() około 13.30 czasu polskiego powinnam już być na miiejscu ![]() buziaki |
|
|
|
#2175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli już któraś napisała tytuł to sorki ale nie przeczytałam wszystkiego co ostatnio pisałyście bo kurcze miałam mały galimatias na uczelni i dziś już napisałam ostatni egzamin z psychologii i narazie spo0kój jeszcze tylko wpis z tego i oczywiście jeszcze nie wiem jaki wynik no ale i tak za tydzień już początek nowego semestru;/Onellciu będzie dobrze,trzymam kciuki! wszystko sobie pewnie wyjaśnicie na spokojnie i wrócisz szczęśliwa do domku
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-07 o 22:41 |
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Moja sesja również będzie trwać do 21.02
Nic się nie martw damy jakoś rade. W tym Krakowie lubią męczyć studentów.![]() Dziewczyny oglądałam dzisiaj nowe miejsca na wesele i wybrałam Sala czekała już na gości weselnych i wyglądała prześlicznie. Wszyscy byli zachwyceni i cena też normalna, obiad, 4 gorące posiłki, napoje bez ograniczeń, zero ukrytych opłat Ciasto kupujemy sami i alkohol. Tak więc, co ja bym bez was zrobiła. Dobrze zrobiłam, że się poradziłam ![]() Czy słyszałyście może, że tort trzeba zamawiać rok wcześniej? Mój tata ostatnio takie rewelacje przyniósł z pracy.Proszę również o zmianę daty na 28.08.2010
|
#2177 |
|
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny. tak przegladam rozne fora i troche mnie to przerazilo wszystko. chyba nie zdawalam sobie sprawe z tego ile to zalatwiania mnie czeka. slub biore dopiero 24.07.2010 albo juz 24.lipiec 2010. wiem ze to szybko zleci. mamy dopiero zalatwona sale i jestem w trakcie zamawiania zespolu. i nie mam zielonego pojecia co mam jeszcze zalatwiac 1,5 roku wczesniej. mam nadzieje ze troche mi pomozecie zebym czegos waznego nie przeoczyla.
|
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
onaella, trzyamamy kciuki
trzymaj sie ciepło bo tam zima taka ![]() wracaj do nasz szczęśliwsza
|
|
|
|
#2179 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wersji xl to gdyby nie ten wielki cyc to byłoby ok ![]() Coraz bardziej podoba mi sie ta suknia ![]() hehe dzięki Właśnie kładziemy się spac, bo wóda poszła w ruch, tz się upił i różne mądrości życiowe prawił w tym wyjechał do moejgo taty na 'ty' Śmiesznie było. Az sobie zrobiłam cytaty w komórceCytat:
Trzymam kciuki![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam wszystko oprócz kamerzysty, którego mamy juz upatrzonego![]() Cytat:
Dobranoc
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Przyczajenie
|
cześć
Ja mam wszystko oprócz kamerzysty, którego mamy juz upatrzonego![]() nie słyszałam, moi znajomi zamawiali tydzień przed weselem a ja pewnie sie wybiorę jakos w okolicy 3 miesięcy przed. Dobranoc [/quote]wszystko?????? zaczynajac od sali przez zaproszeniea suknie kwiaty itp itd???? jeeeny to ja taka zacofana
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz mam wszytsko. Z kamerzystą Ci nie pomoge bo to nie mój region![]() Ja znikam do Tz dziadków i do komendanta: Zycze spokojnej niedzieli
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-08 o 10:07 |
|
|
|
|
#2182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tej sukienki XL, wg mnie wygląda ona całkiem fajnie.
Nie wiem czy inny fason by tej Pani pasował, a ten ukrywa to i owo nooo może ten biust ma za duży i pasowałoby aby miała szeleczkę lub normalne ramiączka Dzień Doberek Świeci piękne słoneczko, a TŻ mnie wczoraj wkurzył i milczę ![]() Kasia87 co do sukni, znając życie to tak konkretnie Nam się wyklaruje dopiero parę miesięcy przed ślubem. Teraz wiemy że mamy jeszcze swobodny czas wyboru, więc tak główkujemy:może ta a może jednak nie
|
|
#2184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy![]() masz do załatwienia salę,orkiestrę czy Dj,kamerzystę,fotografa no i w kościele się lepiej zapytaj ile wcześniej trzeba przyjść datę zaklepać bo to nigdy nie wiadomo.Ja mam już w kościele załatwione bo w tym miasteczku co biorę ślub na ślasku to jest nawał z tym co do sukni to każda tutaj zmienia zdanie co chwila bo tego jest pełno
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe PM
widzę, że mamy jakąś nową opcję "bloguj z tym postem" czy coś tam póki co nie wiem o co w tym chodzi, ale nic ![]() ja chcę już ślub, a tutaj jeszcze 1 rok 2 miechy
|
#2186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też sie już doczekać nie mogę a o co z tym blogiem chodzi?idę do kościoła potem będę narazie
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz byłam w kościele
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
dawno się nie odzywałam ...
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
co tam?aaa! zapomniałam Elcia trzymam kciuki za podróż i za pogodzenie z TZ-em
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

cieszy mnie to bardzo 

A szaleńcami nie jesteśmy, chyba

na jeden raz to szkoda tyle wydawać