|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti
... no wlasnie pol dnia o niej mysle
![]() A ja mam rozkminke jak sie dostac na slub przyjaciolki, ktory odbedzie sie koncem sierpnia ![]() ![]() ...a za tydzien moj pierwszy szkocki slub u znajomego szkocika ![]() ...kiedy wybierzemy sie razem ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-01 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
alee ciszaaa
![]() ![]() liluś poczekaj kochana aż z jednej wycieczki wróce hihi a potem możemy szalec ![]() no własnie wstąpilam zeby zrobić Wam papa , jutro lece ![]() ![]() u mnie dziś upał cały dzień spędziłam na ''leżakowaniu'' i cały czas myśle o tych cholernych meteorytach ..brać nie brać ? ![]()
#2163 |
Zakorzenienie
|
Kicia baw sie dobrze
![]() ![]() ![]()
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az taka pazerna nie będę hihi ![]() ![]() ![]() ![]() Wy tez dziewczynki trzymajcie się ![]() ![]()
![]() |
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-03 o 09:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Moderator
|
Hej Dziewczynki moje drogie!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wita Was mężatka kasiajka ![]() ![]() Dziękuję Wam serdecznie za kciukasy - dużo pomogły bo stresu nie czułam prawie wcale przed ślubem i weselem...Nie odwiedzałam Was tak długo ale mam usprawiedliwienie: - masa jeżdżenia i załatwiania formalności ślubnych włącznie z kontrolą jakości sali (bo jak dzień przed weselem zajechałam żeby na zastawionym już dla mnie stole winietki postawić i zobaczyłam 5 plam na obrusie w miejscu gdzie Teść miał siedzieć to myślałam że mnie szlag trafi... obrusy co drugi do wymiany) - goście na głowie od wtorku (przyjezdni) - w dzień ślubu to nawet nie piszę ( z lepszych numerów - po wyjściu z zakrystii TŻ nie mógł przez 10 minut odpalić auta a w Kościele z Tatą zrobiliśmy trzy kroki i pończocha samonośna nagle mi się zsunęła do kolana ![]() - po ślubie prezenty (dziwnym trafem wszystko do kuchni ![]() - no i dzisiaj pakowanie bo jutro wylatujemy! ![]() znalazłam chwilę to się odzywam! stęskniłam się za Wami ![]() ulinkooo: najlepsze życzenia ślę!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego dla Was najlepszego duuuzo milosci, zrozumienia i radosci na wspolnej drodze ![]() ![]() ![]() Suuper ze wpadlas choc na chwileczke ![]() Numer z rajstopa jest najlepszy ![]() Z obrusami tez bym sie wsciekla no bo kurczak co jak co no ale to jest wielki dzien ![]() ...a jak sie czulas w roli pani mlodej ![]() ![]() ...kwiatek czy welon?? obstawiam ze wybralas welon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogólnie nastrój był bardzo luźny, mój znajomy ksiądz robił wszystko co mógł, żeby było sympatycznie, nie popłakałam się, nie zająknęłam przy przysiędze - TŻ też świetnie się spisał ![]() Jako pani młoda czułam się hmm dziwnie... tak trochę jakbym była dzieckiem w skórze młodej osóbki i nie wiedziała do końca po co to zamieszanie, na co tyle ludzi, ba co wszyscy się patrzą... ale było bajecznie - kiecka jednak się sprawdziła, niepotrzebnie wariowałam. Czułam się w niej jak księżniczka. ![]() ![]() Wybrałam kwiatki. Niestety kwiaciarnia dała ciała tak totalnego,że pasowałby tu inny idiom, ale nie chcę wulgaryzmów wypisywać... Pierwsze kwiaty odebrałam dzień wcześniej bo mi pani kwiaciarka powiedziała że można i że tylko w ciemnym i chłodnym miejscu (na pytanie o lodówkę powiedziała że niekoniecznie). przetrzymać. Jak doszłam do fryzjera i odpakowałyśmy kwiatyu myślałam że się popłaczę... nie dość, że wielkości gdzieś tak 4 cm to jeszcze w zasadzie zdechnięte tak, że nadawały się tylko do kosza... TŻ szybko podjechał do kwiaciarni po kolejne. Te były cudne wielkie (foty będą po podróży bo jeszcze nie wywołane) tylko co z tego jak mi wytrzymały 5 godzin tylko... w zasadzie powinny dłużej bo bez welonu to była jedyna dekoracja moich włosów, no na szczęście koczek był ładny to potem te zdechlaki wypięłam z fryzury... ale tragedia po prostu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo prosze kto to do nas zawital ![]() ![]() Kochana wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze! Mnostwa milosci i szczescia! Bardzo sie cieszymy, ze wszystko sie tak udalo ![]() ![]() ![]() A gdzie sie wybieracie w podroz jesli mozna spytac? ![]() dziekuje za zyczenia i zycze szczesliwej podrozy poslubnej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ogólnie te kwiaty popsuły mi trochę humor, bo jak to kurde jest że płacisz 6 zł za jednego kwiatka który pada po paru godzinach,mimo, że obiecywali że wytrzyma... jak wrócę, jak do tej kwiaciarni wparuję to nie będą pamiętali jak się nazywają. Nie lubię takich sytuacji bo wtedy włącza mi się coś takiego, czego ja się sama boję... taki nerw i potrafię być "kulturalnie niemiła i chłodna" ![]() Cytat:
![]() Jutro w nocy wylatujem,y do Tunezji... właśnie próbuję pakować walizkę... i już robię przesiew kosmetyków a i tak mi cała kosmetyczka wyszła pełniusia... ![]() ![]() z innej beczki - ostatnio odkryłam (o losie, czemuż mnie obdarzyłeś wielkim tyłkiem?!) przefantastyczne Nachos z ... Biedronki!!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Jeju jak to kwiatuszek padl
![]() ![]() ... a ja Ci tak tego kwiatka polecalam a Ty nie zadowolona ![]() Szkoda ze na focie tak dlugo trzeba czekac ja chce juz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ale dopóki nie zdechły, kwiatki wyglądały prześlicznie ![]() sama bym pooglądała, ale fotograf powiedział że nie wyrobi się. wolę poczekać i żeby było porządnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa i bawcie sie dobrze w Tunezji drodzy Panstwo Mlodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Ochhh Tunezja
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszcze Ci strasznie, ze Ty juz po ![]() I udanego urlopiku zycze ![]() A gdzie nasza Desti? Zarobiona? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() dzięki wielkie - na pewno dam Wam, znać jak tylko przyjadę. ![]() Cytat:
![]() Ok, lecę dokończyć prasowanie bo jako przykładna żonka muszę mężowi koszulę wyprasować na wyjazd ![]() Laseczki! Słonecznie się z Wami żegnam! wylatuję dzisiaj wieczorem i jeśli tylko na miejscu będzie internet to się do Was odezwę, choć nie wiem czy będzie... miejmy nadzieję, że nie z Tunezyjskimi szlaczkami... ![]() PAPATUSIE!!!! Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-08-06 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Kasia gratulacje i udanej podrozy poslubnej
![]() ![]() Ulinko jestem jestem ![]() ![]() tak w ogole ostatnio bylam w swiatyni zla... a nawet dwoch... i nic mi sie nie podobalo ![]() ![]() a teraz uciekam na basen ![]()
#2178 |
Zakorzenienie
|
A ja bylam wczoraj w naszym rodzimym inglocie i kupilam kilka cudo: czerwony lakier, preparat do czyszczenia pedzli, pomadke cielista i korektor rozswietlajacy
![]()
![]() |
#2179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ogladalam program o przygotowaniach slubnych. byli kelnerzy opowiadali zeby nie zgadzac sie na zadne bigosy lecza czy strogonowy bo tam wedruja wszystkie resztki ze stolow i talerzy ![]() ![]() ![]() W kazdym badz razie troszke sie zniesmaczylam ogladajac ten program ![]() ![]() W te sobote tez weseluje ![]() ![]() ![]() Pozniej 22 lecimy na wesele mojej przyjaciolki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...od wczoraj wieczor moje zdanie na ich temat troszke sie zmienilo. Malowalam buzke wieczorkiem bo wychodzilismy z TZ i tak siegnelam po meteorki a ze ostatnio ich nie uzywalam tylko przerzucalam z kata w kat to troszeczke sie pokruszyly. Ten proszeczek jednak cos zrobil na mej gebce ![]() ![]() Dzis rano powtorzylam testy i pojechalam zalatwic pewna urzedowa sprawe.. wpadlam panu w oko stal i patrzyl jak w obrazek a potem az wybiegl z sekretarka za mna na korytarz i przypominal co mam przyniesc na nas tepne spotkanie ![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-06 o 13:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ..ja zdecydowalbym sie na cos tanszego a za oszczedzona kase wyprawilabym mega podroz poslubna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeju... ja z tymi meteorami mam wieksza rozkminke niz z zadaniami z fizyki czy chemii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
a czemu chcesz go tluc
![]()
#2185 |
Zakorzenienie
|
..bo gdy w meteorkach regularnych kulkowych zebralo sie duzo tego pylku to przynajmniej cos widac na gebce wiec moze na prasowany ta sama metoda dziala... ale nie bede go tlukla bo bym sie zaplakala chyba.. juz i tak mam 2 puderki rozbite pryzmy givenchy i shimmerek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
dlatego sie wlasnie zastanawialam, ze moze w nalog Ci weszlo
![]()
#2187 |
Zakorzenienie
|
.. bo dostaniesz po pooopie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie juz od dawna kusza meteorytki beige chick, ale caly czas studze swoj entuzjazm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne miejsce + ekstra wakacje przemawiaja do mnie stokrotnie bardzije niz wypasne miejsce slubu na jedna noc... ale z drugiej strony slub jest tylko raz w zyciu hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.