![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc dziewczyny ![]()
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co jest najgorsze ze ja tak na kazdym zawsze musze się przejechać bo każdy nastepny zawsze ma u mnie czysta kartke... i zapominam ze tak naprawde każdy jest taki sam...
a poza tym wierze bezgranicznie... aj głupia ja głupia i naiwna... wrrrrrrrrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylkokasia b. ładny makijaż - jak zwykle ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() jadłyście kiedyś pizze na słodko? Tzn z owocami? Zastanawiam się nad nią i chyba zrobię, z bananami i nutellą (tuczące, ale Tz uwielbia nutellę ![]() Koleżanka kiedys mówiła że ma przepis, muszę ją o neigo pomolestowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
ehhh. ja też kiedyś byłam głupia i naiwna jak na to popatrzę z perspektywy czasu. ile ja się przez facetów nacierpiałam...szkoda gadać. ale nie ma innego wyjścia niż następnemu dać szansę od nowa. bo on naprawdę może okazać się inny. gdybym nie dała szansy mojemu tż nie miała bym teraz najwspanialszego chłopaka na świecie. a naprawdę miałam o facetach złe zdanie bo juz tyle razy sie sparzyłam i tez zawsze mówiłam że wszyscy są tacy sami. ciężko mi było zaufać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
skomplikowałem Ci zycie przez moja głupotę...
sms od P. o co mu chodzi właściwie....???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się kręci to jesli się nie umie nie zawsze wyjdzie to co się chce, no i na włosy trzeba sporo (w moim przypadku) lakieru nawalic żeby to to się po godzinie nie wyprostowało... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubię swoje proste, kiedyś kręciłam często, ale potem głowa wydawała mi się jakaś nie moja, i jak umyłam i mi wyschły i były proste to było super ![]() ![]() na wizażu poszukam pewnie ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() jak nie to rodzinka zje, szczególnie tata jest wszystko i słodkożerny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
oj wygarnełabym mu zapewne...
albo pobawie sie nim... może raz ja bede zimna i nieczuła... potraktuje go jak zabawke i powiem że chce zeby mnie odwiózł do domu... ![]() chyba nie przeszłoby mi to przez gardło;P |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, ja lecę spać, dobranoc ![]() btw mój powiedzmy "eks" proponował mi spotkanie jeszcze 3razy po rozstaniu... Jak on to określił: spotkalibyśmy się w naszej knajpce, zjedli ciacho i wypili kawke.... Juz ja go znam ![]() Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-04-01 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ale nie mam czasu
![]() teraz robię coś na technologię - muszę ułożyć próbny egzamin zawodowy, strasznie nie chce mi się tego robić, najgorsze jest to, że przeróżne schematy, rysunki też ja muszę wykonać. Masakra. Potem czeka mnie jeszcze biologia. Chyba najwięcej czasu to będę miała dla Was w piątek i weekend - no i oczywiście święta ![]() Przykro mi trochę, bo uwielbiam Was czytać ![]() ![]() Jutro idę się opalać na solarkę ![]() Buziaki dziewczyny i słodkich snów, ja chyba dziś do 1 posiedzę ![]() Livia dupko ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
anusiuniaa dobrze dziewczyny piszą nie jest wart i daj sobie z nim spokój. Nie baw się też nim bo to nie ma sensu, odetnij się i żadnych spotkań na pożegnanie bo na co coś takiego. Trzymaj się i współczuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
moze macie racie....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
bo on twierdzi ze potrzebuje czasu i wiecej nie jest mi w tej chwili dać...
ale tak naprawde gdyby chciał to nie mówilby tak |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Rozeznanie
|
Na nk tequilla widziałała
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nadya landia szkoda, ze ja się nie załapałam na fotki :P
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-01 o 22:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Dajcie sobie obydwoje czas, lepiej jak mówi że narazie nic wiecej niż jakby ci naobiecywał i było by super, milutko a po chwili mu się odwidziało i już nic nie chce, żegnaj. Z tego co pamiętam to on chyba od początku tak mówił, ale może coś pomieszałam ( jak tak to przepraszam). Ale z tym spotkaniem na pożegnanie zawalił. Może odetnij się, nie odzywaj się do niego przez jakiś czas.
Ja lece oglądać i spać (chociaż pewnie jeszcze tu zajrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawdę uważaj nie pakuj się w jakieś niepewne sytuacje. ja zmarnowałam rok na chorą relacje. i myślałam tak samo, że chciałabym się jeszcze przytulic, chciałam czuć jego bliskość. przez rokniestety byłam ślepa, miałam nadzieję że on się zmieni... teraz mogę to nazwać po imieniu, zwyczajnie mnie wykorzystał ![]() ![]() chyba musiałam przez to wszystko przejść żeby w końcu być szczęsliwą. poczekaj i się na razie do niego nie odzywaj pierwsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
Tequilla.sunrise zapomniałam się wypowiedzieć nt. Twoich włosków
![]() ![]()
#2183 |
Zakorzenienie
|
ja mu jeszcze powiem zaraz co o nim mysle.... o tak...
szlag mnie trafia ze nabrałam sie na te jego słodkie oczka... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Doobraoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() muszę te fotki wywalić w końcu bo mnie poodwiedzała masa osób których wogóle nie kojarzę,hehe. ok. laski idę spać dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
również zmykam do spania
![]() dobranoc słodziutkich snów ;* anusiuniaa trzymaj się ;*
#2187 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez anusiuniaa
![]() łatwo się mówi... Pojawil się namieszał mi w zyciu i takie coś... Zaproponował zebysmy spędzili weekend "na pozegnanie".... ![]() wrrr aż się we mnie zagotowało jak to przeczytałam .... Na pożegnanie to on może Cie najwyżej pocałować w d***, ehhhh co za pajac, no sorry ale nie mogłam tego zostawić bez komentarza ![]()
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2189 |
Moderator
|
Dziekuję wam bardzo
![]() Messinka tylko sie nie spal na solarce. Ja byłam tylko 2 razy i mnie przypiekło. Strasznie moce lampy u mnie mają. Ja chodzę teraz do polskiego solarium a wcześniej w irlandzkim moglam lezeć poł godzinki co 2 dzien i ledwie ledwie slady opalania widzialam.
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, solaria w Irlandi pozostawiają wiele do zyczenia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.