Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-08, 06:31   #2161
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Dzień doberek panienki i młode żonki

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 06:35   #2162
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dzień doberek panienki i młode żonki
Witam młodą żonkę
Stary 2009-05-08, 06:47   #2163
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Strobiluska to jest takie specjalne do ćwiczeń hula-hop te w kioskach są za lekkie chyba nie wiem bo sama się tym nie interesuje, nigdy nie nauczyłam się kręcić hh
widzialam na allegro...jakoś kosmicznie wyglądają ja nawet zwykłym nie potrafię kręcić niestety....

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja miałam się urodzić 7.07.1987 ale szybciej mi się zachciało i urodziłam się 29.06
masz urodzinki jak mój TŻ tylko że on sie urodzil 10 lat wcześniej od Ciebie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Prawda jest taka , ze to kiedy ktoś bierze ślub nie zależy od jego wieku tylko od tego ile czasu jest w związku i w jakim wieku poznal tą drugą osobę
niestety pozwole się nie zgodzić z drugą częścią zdania. My jesteśmy ze sobą 7 lat i dopiero teraz się pobieramy. A znam pary, które się pobierały po roku, po pół roku znajomości... ślub jest zjawiskiem bardzo indywidualnym "parowo" i zalezy od wielu, wielu czynników....

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzieki jutro jeszcze ide "pomeczyc" jubilerow u mnie w miescie do tego u ktorego juz bylam zeby dopytac czy to 600 zl to na pewno juz ze wszystkim bylo... i do jeszcze jednego ktorego polecaja na lokalnym forum i zobaczymy... Jak nie to moze wyciagne Tżta na wycieczke... Teraz to juz sie nawet zastanawiam czy nie wybulic te 1800 zl ale przynajmniej bedziemy miec obraczki takie jakie chcemy, a tak to jakos sie boje ze nam to spierd... A w ogole to chcemy przetopic 2 obraczki (one sa ruskie i maja troche nizsza probe zlota niz normalnie), masywny ohydny pierscionek mojej mamy moj pierscionek komunijny i do tego zerwany zloty lancuszek i ci w Sosnowcu stwierdzili ze to jeszcze nie dosc zlota i trzeba by kilka gram dokupic... nie wiem czy to mozliwe
edit: zwazywszy ze ja mam rozmiar 9 a tz 19...
a gdzie w Sosnowcu Ci tak powiedzieli???? poza tym, jak się okaże, że za mało macie, to porponuję iśc do lombardu lub na allegro poszukać i kupić coś ze złota, a nie dokupować złota u zlotnika bo to zdziercy sa straszni

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba zlotnik powinien zwazyc zloto ktore przyjmuje. My dalismy obraczkę, dwie pary kolczykow komuninych i dwa pierscionki cienkie jak papaier, zloty zab i zerwany lancuszek, dostalismy zwrot 3/4 obraczki. Czyli wyszly z tego prawie 3 obraczki
Zlezy jakie obraczki chcecie i ile dokladnie wazy wasze zloto.
przepraszam Kliwiuś, ale nie mogłam się powstrzymać

azzis, witaj młoda żonko

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 06:58   #2164
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a wiesz, że zupełnie nie widać, że masz tyle lat
Dla rozbawienia powiem Wam, że ja swoje pierwsze zmarszczki zauważyłam już w podstawówce- mimiczne, w okół ust od ciągłego śmiania się, nawet stwierdziłam, że nie moge się tyle chichrać bo w wieku 18 lat będę miała okropne zmarszczki Tylko nic z mojego postanowienia nie wyszło, bo zawsze byłam roześmianą dziewczynką
Wielkie dzięki
Wszyscy mi mówią, że nie wyglądam na swój wiek. A osoby, które mnie dopiero poznają, to myślą, że ja studentka jestem Ale to dobrze

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 06:59   #2165
kliwia
Zakorzenienie

strobli to nie jest smieszne :P bo to ząb po zmarłej babci Ale nie urazilas mnie tym czy cos
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:03   #2166
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
strobli to nie jest smieszne :P bo to ząb po zmarłej babci Ale nie urazilas mnie tym czy cos
hehe ja wiem, ze to pamiątka pewnie była, czy cuś, ale.... po prostu rozśmieszyło mnie to, jak jednym ciągiem wymieniasz, ze mieliście kolczyki, obrączkę, złoty ząb i cośtam jeszcze hehe jakiś smieszek od rana jestem hihihi

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:10   #2167
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Ja mam 23 lata i czuje że to bardzo odpowiedni moment i odpowiedni człowiek
Poczekamy po ślubie 3,4 lata i przyjdzie najodpowiedniejszy czas na dzidziusia
Wszystko tak jak sobie zaplanowałam :P
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 07:27   #2168
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Nioo dlatego mi sie wydaje to niemozliwe ze przetapiamy w sumie 4 pierscionki i lancuszek i oni twierdza ze jeszcze jest tego za malo i trzeba dokupic a rozmiary mamy malutkie a tamte obraczki ruskie sa wielgachne i pierscien mojej mamy tez (tak brzydkiego jeszcze nie widzialam )
Cytat:
nie wiem bo to moj Tż byl sam u tych co powiedzieli, ze dalej za malo, bo ja bylam po nocce a on mial druga zmiane wiec nie bylo jak razem jechac... Wiem tylko tyle ze powiedzieli mu ze ze 2-3 gramy trzeba jeszcze dokupic po 130 zl za gram.

A jak ja bylam u zlotnika w Bielsku to powiedzial mi ze na wykonanie tych obraczek potrzeba mu 12 gram bo one sa dosyc takie masywne ze tak to nazwe... Ja mialam przy sobie tylko te 2 obraczki wtedy i on powiedzial ze to jest 7 gram bo jest nizsza proba... Takze od tej pory przybyl nam wielki zloty pierscien, moj pierscionek i do tego lancuszek... mysle ze z 5 gram to sie tego nazbiera... musze jeszcze zapytac bo cos mi sie wydaje ze tamci cos kantuja

Też mi sie tak cos wydaje....

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Ja mam 23 lata i czuje że to bardzo odpowiedni moment i odpowiedni człowiek
Poczekamy po ślubie 3,4 lata i przyjdzie najodpowiedniejszy czas na dzidziusia
Wszystko tak jak sobie zaplanowałam :P
To tak jak ja. Z dziecmi chce poczekac pare lat po slubie a nie miec od razu.

A propo obrączek. Włosy staneły nam dęba gdy zobaczylismy jak bardzo podrożały obraczki w salonach jubilerskich. Na szczescie kolega mojego Tż-ta ma kolege złotnika i powiedział ze postara nam sie coś taniej załatwic.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-08 o 07:36
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:29   #2169
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
u naszych obraczk wszyscy sie smieli bo moj maz ma rozmiar 32 a ja 8 i moja w porownaniu do jego jest maluska
Ja mam rozmiar 7,5 a że obrączki są dosyc grube wszyscy mi mówią że moja wygląda jak nakrętka na śrubę.

jaga wydaje mi się że rezygnacja z wesela niewiele pomoże. Pisałaś wcześniej że może wolałabyś taki kameralny obiad tylko, ale wyobraź sobie że przy tak małej ilości gości, no i prawdobodobnie w znacznie mniejszym pomieszczeniu będzie znacznie większe prawdopodobieństwo konfliktów. Nie da się wtedy uniknąć kontaktu między tymi którzy się nie tolerują.
Może pamiętasz że ja też mam tylko obiad weselny i nie ukrywam że trochę się martwię, że może być trochę "drętwo", w końcu 2 prawie nie znające się rodziny będą siedzieć przy jednym stole. Gdy jest zabawa jest łatwiej, konkursy i tańce zbliżają ludzi, lepiej się poznają, jest zamieszanie i nikt nie zauważa że ktoś się nienawidzi. A przy jednym stole od razu widać kiedy atmosfera jest ciężka.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:49   #2170
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć kochane
Byłam wczoraj po suknie i mam ją w domku już
Panie z salonu chciały żebym ją zabrała już bo mają teraz sezon i nie miały gdzie jej już trzymać. Pani krawcowa leciutko ni ją poszeżyła i teraz jest idealna narazie wisi na szafie w worku a jak przyjade z pracy to ją schowam do szafy bo musze tam miejsce zrobić najpierw i kupiłam też ozdobe do włosów białą
coś podobnego do tej tylko na grzebyku i mniejsze kwiatuszki
http://www.allegro.pl/item627596387_...w_sliczna.html

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 08:11   #2171
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Nie nie mieliśmy własnego złota Aha czyli jak jest brylancik to jest problem ze zmniejszeniem O k...

Nie koniecznie, wszystko zależy od tego jak brylancik jest osadzony. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale jak ja kupowałam obrączki i chciałam z brylancikiem, to moje pierwsze pytanie było, czy da się powiększać i Pani mi powiedziała, że nie ma problemu, że wszystko zależy od osadzenia kamienia.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Zlotko 855 śliczna sukienka! Przymierzałam ją i też się nad nią zastanawiałam, ale w sumie wybrałam suknie z satyny francuskiej, bez żadnej koronki, ozdubki. Niby jest bardzo zimna, ale to właśnie jest jej urok. Niestety nie mogę jej znaleźć na necie, więc nie mogę się pochwalić Jeśli tylko znajdę jakąś podobną to od razu ją pokażę!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 08:52   #2172
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Też mi sie tak cos wydaje....

To tak jak ja. Z dziecmi chce poczekac pare lat po slubie a nie miec od razu.

A propo obrączek. Włosy staneły nam dęba gdy zobaczylismy jak bardzo podrożały obraczki w salonach jubilerskich. Na szczescie kolega mojego Tż-ta ma kolege złotnika i powiedział ze postara nam sie coś taniej załatwic.
strasznie podrożały. Jak chodziliśmy z 7 miesięcy temu taksie zorjetowac to nasze obrączki kosztowały 1100zł,a pojechalismy po nie kilka tygodni temu to kosztowały nas już 1700 tak różnica
Stary 2009-05-08, 08:58   #2173
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
oo to nie jest tak zle mam fajna date urodzenia zreszta szczesliwa 07,07,1987
Ja też urodziłam się 07.07 tylko że 1990 roku I to chyba ja jestem najmłodsza
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:18   #2174
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe dziekuje za przytulaski

oj juz dzis mi jakos lepiej troche, porozmawiałam sobie z TZ-em , przytulił mnie moooocno i juz nic wiecej mi do szczęścia nie trzeba

a na rozładowanie tego całego stresu wymysliłam wspólne gotowanie w weekend hehe moze namówie mojego K. na ciasto drożdżowe, robi po prostu rewelacyjne

byliśmy dzis kupic kuchenke i zmywarke, ale jakies klopoty u nich i nie wiadomo czy dostaniemy to, bo na raty chcemy wziac zeby choc troszke łatwiej bylo
Super zakupy przedmałżeńskie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
strasznie podrożały. Jak chodziliśmy z 7 miesięcy temu taksie zorjetowac to nasze obrączki kosztowały 1100zł,a pojechalismy po nie kilka tygodni temu to kosztowały nas już 1700 tak różnica
Masakra z tymi cenami

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Ja też urodziłam się 07.07 tylko że 1990 roku I to chyba ja jestem najmłodsza
Oooooo, to rzeczywiście młodziutka jesteś bardzo.
Stary 2009-05-08, 09:26   #2175
kasiaher
Wtajemniczenie

witam
kurcze miałam do nadrobienia prawie 5 stron od godziny 16

a ja zapomniałam wam powiedzieć że poprawiłam sobie troszkę humorek robiąc sobie paznokietki a wczoraj zaszalałam i kupiłam sobie sukieneczkę i spódniczkę i dzisiaj sie o wiele lepiej jakoś tak czuje.

Wczoraj widziałam się z tż sam zadzwonił , pod pretekstem że znajomi których jeszcze nie prosiliśmy mają do nas przyjśc, i tak już nie wracałam do rodziców tylko zostałam w domu z tż , był bardzo milutki słuchał wszystkiego co mówię i wogóle że mu szkoda mnie że tak moja rodzina zawiodła cieszył się nawet że sobie sukieneczkę kupiłam , bo stwierdził że na moje bolączki subne najlepsze są zakupy.

Idę dzisiaj na solarium a jutro ustalić Menu i obgadać z kamerzystą początek do płytki, aha tż stwierdził że nie chce sesji plenerowej przed ślubem tylko w czasie wesela żebyśmy wyszli na godzinkę. Stwierdził że chce wejść już do mnie jak przyjedzie ze świadkiem bo to takie uroczyste dla niego będzie , a nie na zdjęcia szybko, szybko wpadnie wsiądziemy do samochodu i już i potem znowu po mnie musi przyjeżdzać. Dlatego stwiedziliśmy że jak tak chce a mi wszystko obojętne to się zgodziłam. AHA powiedział żebym się nie przejmowała gośćmi i weselem bo najważniejszy dla nas jest slub a reszta się nie liczy aż mi się tak jakoś miło bardzo zrobiło jak tak powiedział.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:27   #2176
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, czy przy spisywaniu protokołu coś się płaci? Przypomnę, że spisujemy w swojej parafii a bierzemy slub w innej. Dziś idziemy spisac protokół? macie jakieś rady?
Stary 2009-05-08, 09:33   #2177
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy przy spisywaniu protokołu coś się płaci? Przypomnę, że spisujemy w swojej parafii a bierzemy slub w innej. Dziś idziemy spisac protokół? macie jakieś rady?
tam płacić powinniście tylko i wyłącznie za zapowiedzi, za ślub i zapowiedzi równiz płacicie tylko w tej co bierzecie ślub.

Zapowiedzi powinny być ogłoszone i zapłacone u ciebie w kościele, u tż i w tym którym bierzecie ślub.
Stary 2009-05-08, 09:35   #2178
dekoderka
Raczkowanie

cześć dziewczzyny!!!!
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Chyba ze 3 tygodnie mnie tu nie było
Wogóle jakoś czasu nie mamtyle się dzieje...
Stary 2009-05-08, 09:37   #2179
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
cześć dziewczzyny!!!!
no pewnie ze pamietamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 09:39   #2180
agus87
Zakorzenienie

hej dziewczyny

kolejnym naszym poslubnym zakuypem bedzie koldra z poduszkami i zelazko
mozecie mi poradzic jakies dobre zelazko ?

zastanawiam sie nad Żelazko Braun SI 18890
Stary 2009-05-08, 09:49   #2181
dekoderka
Raczkowanie

Wiecie jaki mamy cyrk z zaświadczeniem z gminy?
Obydwoje urodziiliśmy się 60 km od Warszawy ( tu też pracujemy). Zaswiadczenie bierzemy w gminie gdzie mieszkamy czyli 30 km od Wawy. Okazało się ze Akcie urodzenia jakaś pipa się pomyliła i wpisałam jedno imię ojca mojego Tz. Błąd powstał już przy zarejestrowywaniu mojego Tz. Ojciec ma 2 imiona. Więc teraz biegamy z aktem małżeństwa Tz rodziców ( oczywiście wzięliśmy go z gminy-33 zł opłata skarbowa!!!!) do USC zeby uzupełnić akt urodzenia - 34 zl!!!! a następnie na tej podstawie pipy w USC wydadzą kolejny odpis z którym pojdziemy do gminy-oczywiście płatny drugi raz-22 zl!!!! i dostaniemy zaświadczenie -84 zł!!!!
Wrrrrrrrrrr! Bezmózgi!
Acha, oczywiście, domyślacie sięjak to jest przejechać poł Warszawy, żeby dojechać te 60 km do USC zanim go zamkną? Już 2 razy urywaliśmy się wczesniej z pracy...
Stary 2009-05-08, 09:58   #2182
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Obydwoje urodziiliśmy się 60 km od Warszawy ( tu też pracujemy). Zaswiadczenie bierzemy w gminie gdzie mieszkamy czyli 30 km od Wawy. Okazało się ze Akcie urodzenia jakaś pipa się pomyliła i wpisałam jedno imię ojca mojego Tz. Błąd powstał już przy zarejestrowywaniu mojego Tz. Ojciec ma 2 imiona. Więc teraz biegamy z aktem małżeństwa Tz rodziców ( oczywiście wzięliśmy go z gminy-33 zł opłata skarbowa!!!!) do USC zeby uzupełnić akt urodzenia - 34 zl!!!! a następnie na tej podstawie pipy w USC wydadzą kolejny odpis z którym pojdziemy do gminy-oczywiście płatny drugi raz-22 zl!!!! i dostaniemy zaświadczenie -84 zł!!!!
Wrrrrrrrrrr! Bezmózgi!
Acha, oczywiście, domyślacie sięjak to jest przejechać poł Warszawy, żeby dojechać te 60 km do USC zanim go zamkną? Już 2 razy urywaliśmy się wczesniej z pracy...
matko współczuje
ja miałam problem z aktem chrztu bo inna data urodzenia była napisana i ojciec dwa razy musiał jechać z moim dowodem że nie kłamie
Stary 2009-05-08, 10:03   #2183
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
ja kupilam dzis suknie
piękna na moje oko to Cymbeline

oj dziewczynki stres mnie zżera mam w ten weekend zakończenie kursu kadrowego i bedzie jakiś egzamin... uczyłam się kilka dni, ale i to za mało.... Proszę trzymajcie kciuki No a od poniedziałku biorę się ostro za pisanie pracy dyplomowej. Boże... jak ja nie mogę doczekać się czerwca jak juz będzie po wszystkim. Będę miała czas na aerobik, kosmetyczkę Jeszcze miesiac...

Okazało się że 1 sierpnia idziemy na wesele Uwielbiam wesela

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 10:08   #2184
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
piękna na moje oko to Cymbeline

oj dziewczynki stres mnie zżera mam w ten weekend zakończenie kursu kadrowego i bedzie jakiś egzamin... uczyłam się kilka dni, ale i to za mało.... Proszę trzymajcie kciuki No a od poniedziałku biorę się ostro za pisanie pracy dyplomowej. Boże... jak ja nie mogę doczekać się czerwca jak juz będzie po wszystkim. Będę miała czas na aerobik, kosmetyczkę Jeszcze miesiac...

Okazało się że 1 sierpnia idziemy na wesele Uwielbiam wesela

a ja własnie znalazłam ogłoszenie że potrzebują dziewczyny do księgowości ze znajomością spraw kadrowych i doświadczeniem dwuletnim, a ja takie własnie mam , zadzwoniłam i pani była bardzo zainteresowana. Była by to lepsza dla mnie praca , aktualnie z wydz. inwestycji przeszłam na sekretarkę i jakoś trochę nudzi mnie te stanowisko , więc szukam czegoś korzystniejszego
Stary 2009-05-08, 10:08   #2185
dekoderka
Raczkowanie

Generalnie to jakoś jeszcze dajemy radę-ale dużo rzeczy się komplikuje.
Przykład? W naszym kościele jest organista-śpiewa bo lubi Niestety, ludzie lubią jak NIE ŚPIEWA Otóż problem z nim jest taki, że piosenkę która ma 2 zwrotki, śpiewa tak że każdą zwrotkę na inną nutę
Mhhh, w związku z tym, zaczęliśmy szukać kogoś innego I tak: jedna organistka nie może-bo pokłociła się z matką i wyprowadziła z domu pod...Białystok. Próby skontaktowania się z nią nie przyniosły rezultatu...Spoko, pomyślałam-mam kolegów którzy grają na ślubach Niestety-dzieci im się rodzą w tym czasie i nie mogą
Znalazłam wię w necie kolesia-pewnie na niego trafiłyście http://grzegorzdeptuch.pl/ceremonie-slubne.html
Dzisiaj jedziemy go przesłuchac
Ponadto jeszcze 60 zaproszeń do rozwiezienia, a mi się delegacje tygodniowe zaczynają Mhhh czy wypada dać komuś zaproszenie na czyimś weselu? Pomóżcie!!!
To by nam bardzo ułatwiło sprawę...
Przepraszam że się tak żalę...
Stary 2009-05-08, 10:09   #2186
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
a gdzie w Sosnowcu Ci tak powiedzieli???? poza tym, jak się okaże, że za mało macie, to porponuję iśc do lombardu lub na allegro poszukać i kupić coś ze złota, a nie dokupować złota u zlotnika bo to zdziercy sa straszni
w Apatycie na Modrzejowskiej... tylko ze oni i tak nie sa w stanie wykonac takich obraczek jakie chcemy bo nie oprawiaja kamieni w kwadrat... A kazalam tam mojemu tżtowi isc bo wyczytalam na jakiejs stronie w necie ze kolo kina helios na modrzejowskiej jest dobry i tani zlotnik Tylko ze teraz to ja i tak nie wiem czy Tż dobrze trafil bo mnie z nim nie bylo i moze to wcale nie o tego zlotnika chodzilo, bo na necie nie pisalo jak on ma sie nazywac

A wy gdzie robiliscie/kupowaliscie obraczki??

Cytat:
cześć dziewczzyny!!!!
pamietamy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

kolejnym naszym poslubnym zakuypem bedzie koldra z poduszkami i zelazko
mozecie mi poradzic jakies dobre zelazko ?

zastanawiam sie nad Żelazko Braun SI 18890
wow szalejecie my mamy zelazko philipsa ale nie wiem jaki model
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:10   #2187
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Wrrrrrrrrrr! Bezmózgi!
Totalne zdzierstwo! Skoro babki się pomyliły to powinny na swój koszt to sporstować, a tak tylko naciągają na pieniądze.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:13   #2188
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Generalnie to jakoś jeszcze dajemy radę-ale dużo rzeczy się komplikuje.
Przykład? W naszym kościele jest organista-śpiewa bo lubi Niestety, ludzie lubią jak NIE ŚPIEWA Otóż problem z nim jest taki, że piosenkę która ma 2 zwrotki, śpiewa tak że każdą zwrotkę na inną nutę
Mhhh, w związku z tym, zaczęliśmy szukać kogoś innego I tak: jedna organistka nie może-bo pokłociła się z matką i wyprowadziła z domu pod...Białystok. Próby skontaktowania się z nią nie przyniosły rezultatu...Spoko, pomyślałam-mam kolegów którzy grają na ślubach Niestety-dzieci im się rodzą w tym czasie i nie mogą
Znalazłam wię w necie kolesia-pewnie na niego trafiłyście http://grzegorzdeptuch.pl/ceremonie-slubne.html
Dzisiaj jedziemy go przesłuchac
Ponadto jeszcze 60 zaproszeń do rozwiezienia, a mi się delegacje tygodniowe zaczynają Mhhh czy wypada dać komuś zaproszenie na czyimś weselu? Pomóżcie!!!
To by nam bardzo ułatwiło sprawę...
Przepraszam że się tak żalę...
my bylismy na dwóch weselach gdzi dawano nam zaproszenia
Stary 2009-05-08, 10:14   #2189
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

a ja własnie znalazłam ogłoszenie że potrzebują dziewczyny do księgowości ze znajomością spraw kadrowych i doświadczeniem dwuletnim, a ja takie własnie mam , zadzwoniłam i pani była bardzo zainteresowana. Była by to lepsza dla mnie praca , aktualnie z wydz. inwestycji przeszłam na sekretarkę i jakoś trochę nudzi mnie te stanowisko , więc szukam czegoś korzystniejszego
No to życze powodzenia i trzymam kciuki, żeby się udało z tą pracą
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:16   #2190
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cześć, przeczytałam od wczoraj od 16 zaczelam ok 9 i teraz skonczylam:P widze ze wszystko idzie u was pełną parą, pewnie mało mnie pamietacie bo malos ie udzielam ale staram się czytać, bo motywujecie mnie do wszystkiego
wiem ze musze zamowic obrączki bo bylismy juz 2 razy u jubilera i co jestem zdecydowana na jakies to znow mi sie pdoobają inne ale na dniach planuje juz zamówic
zaproszenia mam.
A propos zaproszen czy zapraszacie juz gości, ja mam slub pod koniec sierpnia i nie wiem kiedy się zabrać do tego.
Widzę temsat aktów urodzen, ale jeszcze do tego nie doszłam:P termin do ksiedza mam na sptokanie na 01.06 takze chyba pot ym spotkaniu bedzie sie ustalać wszystko
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości