|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
dzień dobry i ja
ja też byłam w sobote na weselu wogóle zaczął sie pruć zamek a ja bez rozpięcia jego nie mogłam zdjąć tej sukienki z siebie ale tata rozciął mi zamek i na szczęście miałam w zapasie drugą sukienkę ale okazało sie ze do niej potrzebny mi czarny stanik a ja mialam na sobie zielony i zadnego w zapasie w kościele byliśmy 16.04 wiec prawie sie wyrobiliśmy ![]() Bawilam sie super bo Julka po moim karmieniu zjadła o 18 butle z moim mlekiem a potem o 21 ja nakarmilam i spala prawie do 4 no dobra napisałam co u mnie to spadam na śniadanko
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ja tylko na chwilkę (nie napiszę, że wpadłam,bo zaraz Malpka mnie po test wyśle Ostrowczanka no właśnie żel też nic nie daje, robią mi sie strąki na głowie hehe bo ja mam takie sztywne, gęste włosy (pianke, wosk, lakier i żel w sprayu też testowałam) Malpka fajnie, że się pobawiliście na weselu, faktycznie niezłe masz przygody ![]() Miss.hot teraz to już się nie wykręcisz, koktail bananowy czeka jeszcze ktoś jest chętny? Annabel ładnie to tak znikać na tydzień?
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-07-20 o 09:04 |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś idę do tej nowej ginki i zobaczymy co mi powie
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tez chętna taki bonus , no i w czwartek tez nie moge bo samochód idzie do mechanika na 1 dzień
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2009-07-20 o 09:13 |
|
|
|
|
|
#2166 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
Miss.hot
za dobre wieści od nowej ginki ![]() Malpka Julka mile widziana jakiś termin się ustali, żeby i Tobie pasowało ![]() Sonia moja siostra właśnie kupiła tefala (tylko troche tańszy model) i jest bardzo zadowolona masz jakieś przepisy/wskazówki co do gotowania na parze?
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Sija - ja najwięcej o parowarach dowiedziałam się ze strony Tefala - pytania i odpowiedzi i pordy i wskazówki:
http://www.tefal.pl/tefal/Consumer_s...=NoModifyGuest Przepisów nie mam, ale chyba w zestawie jest książeczka co i jak - mam nadzieję. |
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
a ja mam za sobą bardzo imprezowy weekend sobota - Lublin a wczoraj Rzeszów - totalne szaleństwo - Polska reprezentacja przeszła dalej w rozgrywkach siatkarskich pan S. nadal odsypia - także dziś zjem lunch Sija - super fryzurka Małpka , rudalbn - ciesze się ze wesela udane Martuko - co do parowarów - dostaliśmy z punktów z paybacka nie czytalismy nic , wzielismy jaki był
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
martuko - ja tez trochę robię bizuterię, a raczej kolczyki, ale te charmsy to co innego - w nich własnie mi się podoba, że to są takie małe przedmioty: buciki, kapelusze, torebeczki, parasoli, etc. Nie kręci mnie przyczepianie po prostu koralików, chociaż na allegro pełno takich wisiorków z "kryształkami swarowskiego"
jodie, masz rację, teraz to one trochę drogie są, dlatego ja też nie rzucam się na hurra tylko rozsądnie poczekam zanim kupię sobie kolejne ![]() omikrona, masz szczęście, że tak młodo wygladasz, bo inaczej były by bęcki za zawyżanie nam średniej wiekowej ![]()
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja miałam własnie telefon od swojego przyszłego szefa - jezeli wszystko pójdzie dobrze to od 1.08 zmieniam pracę.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te cyferki to co to
|
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
To samo co u Ciebie było - gdzie się podziały Twoje cyferki?
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
moje cyferki mnie wkurzały
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Miss.Hot spóźnione życzenia urodzinowe! mnóstwo szczęścia i miłości
|
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak będę lepiej to sie nie obrażę
|
|
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Sonia, trzymam kciuki za nową pracę- oby była satysfakcjonująca Sija, fajne włoski ![]() Miss.hot, najpiekniejszego! A ja właśnie odliczam- godziny do końca pracy i dni do urlopu A poza tym mam nastrój dziwny jakiś, troche jakby senny, a trochę mnie nosi... Idę dzisiaj po prezent dla małża na rocznicę- zamówiłam mu książkę o bonsai, bo się zafascynował ostatnio bardzo i mamy parapet w kuchni pełen małych doniczek
|
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Miss.hot najlepszego !
![]() Cytat:
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
sija, włoski fajne, ja też mam zawsz problem z uklądaniem, lepiej sie ułożą jak nie są bezpośrednio po myciu za to wtedy już tak świeżo nie wyglądają. I zrób coś z takim fantem... Ale takiej długości wloski wykręcaląm szczotką na zewnątrz z jakimś płynem do ukłądania - przez jakiś czas były sterczące...
małpka, to mialaś przygody weselne Ale sukienka nadaje się jeszcze do użycia?omikrona, utknęłam przy tych pokrowcach - wycięłam główną część i nie wiem jak to dalje zszyć Krzesłą sa ze sprężynami, mają mocno wybrzuszone siedzenia. Pewnie będę musialą dokłądnie wyciąć wzo r - zrobiłąm z innego materialu.Co do obic to przypadkiem znalazłam sklep z tkaninami obiciowymi na Rusalće, początek ulicy Milłej. Chyba jest tam od niedawna. Mają też resztki tkanin czasem więc może byś i na torebki coś ciekawego znalazła ![]() cdn..
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Rze jest wiec zapraszam
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
Małpka, na płaski brzuch polecam aerobiczna 6 Weidera. Nużące dosyć i trzeba codziennie ćwiczyć, ale bardzo skuteczne
![]() A na urlop wybieramy sie do Macedonii , ciesze się jak nie wiem
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Małpka, w kazdym klubie praktycznie masz zajęcia z BUP (ATB) - brzuch, uda, pośladki - gdzie masz masę ćwiczeń na newralgiczne kobiece partie
![]() A 6 Weidera jest dobra, ale wg mnie to zestaw ćwiczeń bardziej pod facetów ułożony... Albo mi sie wydaje
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co tyję, więc się nie przyłączę, ale wiem, że w grupie raźniej Dzięki dziewczyny za życzenia Jestem po wizycie - babka jest naprawdę konkretna i do niej będę już chodziła Ze mną i syniem wszystko ok, więc bardzo się cieszę
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej! Wróciłam z domu i przywiozłam...jakiegoś żołądkowego wirusa. Najpierw chorował mój brat, potem mama, a dziś ja - i małżon mówi, że też się podle czuje.
Na weselu się wybawiłam , ale skwar był nieprzeciętny. Państwo młodzi byli zadowoleni z prezentu - najlepsze było, że ja byłam nie do końca zadowolona z efektu finalnego a oni się pytali gdzie ten komplet kupiłam .
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że coraz więcej talentów na wątku się ujawnia
![]() Ostrowczanka - piękne te rzeczy
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spalać kalorie
miłego wieczoru
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od trzech tygodni nic nie robię, najpierw byłam chora, potem urlop, potem @ - mam wyrzuty sumienia, a jednocześnie nie mogę się zmobilizować i zmusić do działania....
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na sekundkę, Bartuś bardzo dziś niespokojny. Mam nadzieję,że później przeczytam co naskrobałyście i troszkę się ustosunkuję
![]() Chciałam się tylko podzielić radością- do października zaczynam kolejne studia- psychologię
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
selka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

ale tata rozciął mi zamek i na szczęście miałam w zapasie drugą sukienkę
05.07.2008 

ja tylko na chwilkę (nie napiszę, że wpadłam,bo zaraz Malpka mnie po test wyśle

za dobre wieści od nowej ginki 

....