|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wieczne Studniówkowiczki 2oo9 w oczekiwaniu na wyniki/na wakacjach :D cz.VI
hehehe taaa czipsy z biedronki;p
kurcze ja nie wiem jak to jest.... niby rodzina ale one maja fajne biusty a ja nie mam nic?? pytam sie grzecznie: kto to rozdzielal;p??
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wieczne Studniówkowiczki 2oo9 w oczekiwaniu na wyniki/na wakacjach :D cz.VI
Kurcze co Wy macie z tymi chipsami? Ja jak zjem jednego dnia to nastepnego nie mam już na nie ochoty....
I najbardziej lubię takie grubo krojone ![]() W sumie bym sobie teraz zjadła
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
w piatek mam drugi raz teorię z prawka
![]() ahhh ja to cycka mam prawdziwe zero ratują mnie stanik ipush- up gdyby nie one to po mnie... byłabym mega zakompleksiona a tu lato się zbliża a ja same kości zero cycka w czym ja nad jezioro pojadę ![]() za to w domu chodzę zawsze bez stanika kurde nawet bym była a stanie kupić jakieś tabletki na powiększenie biustu gdyby dawały efekt..
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzmy, ze wybaczam xD
heh... czasem dobrze jest być mało rozpoznawalnym gorzej jak Cię ktoś kojarzy tylko i wyłącznie jak jesteś z jakąś koleżanką tego to bym nie zdzierżyła właśnie wróciłam z zakupów muszę zrobić zapasy bo w czwartek wyjeżdżam do Szczecina xD oj... dawno nie jadłam chipsów z biedronki jakoś tak mi do niej nie po drodze za to jadam nałogowo chrupki (taka krateczka xD ) z kauflandu
|
|
|
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
a ja bylam w miescie kupic foramki do babeczek i bede robic jutro
![]() i tata przedluzyl w plusie umowe w kubali i wzial nowy telefon
|
|
|
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam mam mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! doszedl upiorek !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!teraz jestem w pelni szczescia mam scieszke dzwiekowa oryginal po polsku i w jeszcze innych dziwnych jezykach film i ksiazke ![]() czego moge chciec wiecej ??
|
#2167 | |
|
Konto usunięte
|
burza;/
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
ja tez plaska ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- milo mi
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() Wczoraj mierzyłam śliczne bikini bandau ale to fason zdecydowanie nie dla mnie Nigdy nie byłam taka płaska jak w tym stroju
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
ja za plaska jestem jak mam na plaze isc to ryczec mi sie chgce bo obsesyjnie patrze innym na cycki bo one maja a ja nie
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- ło matko burza sioe nasila moze jednak wylacze kompa o jak mi tu pieprznie to bedzie ja piorunichronu nie mam <boi sie> |
|
|
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam bandau i nie przecze splaszcza bardzo ale trudno;p jest fajny i mi sie podoba zreszta jak sie komus nie podoba niech sie na plazy nie gapi;p
o mamuniu ja nie moge tego czytac;p to dopiero przedmowa a ja mam takie ciary ze szkoda gadac;p i do tego w tle sciezka dzwiekowa;p cos pieknego;p
"Niezależnie od ceny, jaką miało przyjść mi za to zapłacić, nie mogłam sobie pozwolić na to, żeby to wspomnienie zblakło.." http://monsters2.wp.pl/?ac=vid&vid=386019347 Edytowane przez Audrey Hepburn Czas edycji: 2009-06-09 o 18:55 |
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
u mnie nie ma czego bardziej juz splaszczyc;/
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od koleżanki
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa hellooo..
![]() ja pisze juz do Was z nowego kompa.. ![]() ahh jaki piękny ![]() i wszystko elegancko chodzi ![]() nie muli nic a nic.. i net tak samo.. ale ta neo tak mnie wkuuurrwaaaa...!! ze yhm.. bo cały czas.. uruchom kompa, zainstaluj ponownie, cos tam.. haha.. jaki dzien w pracy lajtowy mialam.. ;] siedzialam i jadłam i piłam i gadałam.. i co godzine sprawdzałam poczte mejlową.. i o 12 poszłam na chatkę.. zaraz odpale siiims 3.. ![]() ![]() aa.. ja własnie kupiłam bikini bandau.. i nie prawda ze spłaszczają piersi.. kupiłam w cubusie.. tylko ze rozmiar większy stanika.. i wyglądam jak bym miala spore takie cycusie.. ![]() ha
|
|
|
|
#2174 |
|
Konto usunięte
|
kardashi daj zdj stroju jaki masz moze kupie cos a la twoj
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kostiumu nadal nie mogę sobie kupić. Nic na mnie nie pasuje. A tyle jest ładnych...
|
|
#2176 |
|
Konto usunięte
|
ja mam stroj ale...co z tego jak maja te wkladki gdzie pol jest powietrza i sztywne to ze &%!@$!! doslownie
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- http://www.allegro.pl/item656583869_...6.html#gallery ten mi siepodoba |
|
|
|
#2177 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czarnulka witamy .A ja sobi8e siedzie zmeczona po calym dniu:/ Ocenki juz wystawione le i tak wole isc do sql niz w domu pracowac A jutro jade na Eutrapelia lepsdze niz siedzenie w wszkole caly dzienCo do cycow to i ja mam taki sam problem. Nie poweim ze nie mam ale sa za male jak dla mnie. Widzicie tak wiele nas dzieli-wspolne problemy xz cycami? ![]() Kachaa twoje ostatnie avy mnie powalaja ![]() ![]()
Edytowane przez lilus Czas edycji: 2009-06-09 o 21:08 |
||
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
ale takich byście nie chciały chyba http://nasza-klasa.pl/profile/26018028
|
|
|
|
#2179 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() Marcia nie takich raczej nie . Ja widzialam gosciowke ktora miala jeszcze wieksze w sumie niezbyt znacznie ale jednak wieksze. Masakra i jak tu zyc z takimi... |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
o matko to już przesada... cóż ja nie powiem żebym narzekała na swój biust bo w końcu mi się "wychodował" taki sensowny ale też długo płakałam, że wszyscy mają duży a ja takie małe pupcie... na mnie np. podziałały hormony i to baardzo ![]() co do stroju to też chcę sobie kupić ale kurcze wszystkie mają takie wielkie gacie a ja bym chciała takie dość skąpe co bym mogła się spokojnie opalić a nie, że potem więcej pasków, ciapek i łatek białych niż opalenizny
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
joł jol joooł;D
Tenebris, w Piasecznie, Fashion House.. ;] yhh jutro mam wolne! i jadę z TŻ do Poznania^^a teraz jestem sama w domu, bo TŻ ma nockę. omg, jak dobrze, że nie ma już burzy.. bo jak byłam w pracy, to nieźle waliło piorunami.. ;| a wczoraj była u mnie w sklepie Grażynka z Klanu;D kumpela do mnie mówi: "Patrz, Maciusiowa do nas przyszła" ![]() ![]() i jak dobrze, że w piątek wypłaaataaaa ahh;] aaa i witam nową Koleżankę ![]() cziiipsyyy aaaaaaaaaaa lubię, ale wolę ciastkaaa Takie hmm.. maślane w czekoladzie nie pamietam, jak sie nazywają;]a za strojem tez się muszę rozejrzeć, tylko że muszę miec gacie takie spodenkowe;P bo.. hmmm... że tak powiem, mam pewne kompleksy ;PP
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2009-06-09 o 22:02 |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
nie chce mi sie was nadrabiac ![]() ale wpadłam dać znać, że żyję a jaką mamy nową koleżankę?
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
jestem (na chwilę)
nawet wciągający ten "Zmierzch" ![]() tak więc zmykam i do jutra. dobranoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Helołłłłłłłłłłłłłłłłłł
Nice to see you again ![]() no przyznawać sie która za mną tęskniła? ooo widze ten las rąk piknie dziewczynki piknie ![]() a tak serio to w końcu działa mi internet po moich licznych telefonach do kolesia od internetu który miał mnie w dupie zadzwonił do niego moj tz i powiedział mu pare słów i w końcu działa bez zarzutów już Was nie zaniedbam promisss ![]() licze na wybaczenie byłam dzisiaj u dermatolozki bo mam takie kupsko na twarzy i zakazała mi jesć rzeczy smażonych, pieczonych, słodyczy, mleka, kakaa, produktów zawierających E i tym podobnych ![]() więc co ja teraz biedna będe jadła umre? ![]() heh lece spać ![]() dobranoc paskudki ![]() ![]() ps. witam (z otwartymi ramionami) nową koleżankę
![]() Edytowane przez angelkaa Czas edycji: 2009-06-10 o 02:02 |
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co tu mówić dermatolożka zafundowała Ci "dietę cud".
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Konto usunięte
|
a ja bede robic zraaz kruche kokosowe ciasteczka i babeczki z bita smietana i galaretka
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
CZeść dziewczyny
![]() Co jak co ale cycki tej gościówy na nk są tragiczne... Już wolę swoje, niewidzialne...
|
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
ohydne!!!
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Tiit
![]() a ja siedze sobie w pracki. zamułka wiec siedze w necie sobie.. Angelka.. ![]() ja tęskniłam.. ![]() wogole te simsy 3 są fajniutjkie.. ![]()
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() jak nocka minela?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

kurde nawet bym była a stanie kupić jakieś tabletki na powiększenie biustu gdyby dawały efekt..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
gorzej jak Cię ktoś kojarzy tylko i wyłącznie jak jesteś z jakąś koleżanką
tego to bym nie zdzierżyła 

i nie prawda ze spłaszczają piersi.. 

a ja bym chciała takie dość skąpe co bym mogła się spokojnie opalić a nie, że potem więcej pasków, ciapek i łatek białych niż opalenizny