![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna IV
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale do tej pory nie wiem jaki wzór mi kupił ![]()
![]() |
#2162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez jak czytam wypowiedzi Mess czasem to mi sie tak cieplo na sercu robi bo wiecie znaczy ze szanse na milosc i fajny zwiazek sa ![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w rl a czemu nie ![]() czesciej sie udzielaj ![]() bo pogadamy inaczej ![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Asiu Asiu, nie jestem aż taka wredna
![]() ![]() Zyskowa, wybacz, że to powiem, ale marnujesz się.. ![]() Honey, najczęściej częste kłótnie, nieprzyjemne sytuacje i w ogóle.. ale jeszcze trochę i mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() W ogóle chyba nerwicę mam..
Szymon 30.03.2017 !!!!! ![]() Wojtuś 30.01.2019!!!!! ![]() Edytowane przez malawrednioszka Czas edycji: 2009-06-24 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli powiedział Ci, że Cię nie kocha to niech znika z Twojego życia, ja wiem, że jest wielką jego częścią, ale przy częstym kontakcie z Nim, nie będzie łatwo Ci zapomnieć. Jesteś zbyt dobra i zbyt kochana, żeby być z takim draniem jak On. Przesyłam wirtualną siłę, na te ciężkie chwile
![]() ![]() Maławredzioszka - jej, ja proszę Cię bardzo, nie myśl, że między mną a moim Tż jest idealnie, bo nie jest... czasami mam wrażenie, że on mnie nie kocha, złości się wtedy na mnie strasznie. Przy chłopakach jest inny, ale ja już się do tego przyzwyczaiłam i nie zwracam na to uwagi, wiem, że mnie kocha, a przy chłopakach musi odreagować i po prostu zmienia się w świra, któremu w głowie tylko wygłupy. Ale nigdy, przenigdy nie zamieniłabym go na kogokolwiek innego ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Chciałam coś jeszcze napisać iii wypadło mi całkowicie z głowy ![]() Już wiem, co to jest RL? I dlaczego Renatka tak zamilkła ? ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie powinnas miec zadnego problemu. Jak masz system, ktory chodzi z plyty normalnie mozesz sie po nim poruszac. Nawet sobie neta odpalic ![]() Nie znam sie tak do konca i nie wiem o co chodzi ze zrzucaniem pamieci ![]() Zalatw sobie od kogos albo sciagnij. Jak nie bedziesz umiala zrobic, zeby ladowalo sie z plyty w biosie to Ci napisze co jak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Asiu, no tak
![]() ![]() ![]() ![]()
#2168 |
Wtajemniczenie
|
Malawredzioszka oj to zycze zeby sie ulozylo
![]() Zyskowa kochana odezwij sie ![]() ![]()
#2169 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() przyszlam powiedziec ze dzisiejszy egz zaliczylam na 4... dziekuje za kciuki ![]() Jeszcze tylko czekam na wyniki jednego.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba poczekam na niego ile będzie czeka ł, patrzę teraz na niego jak naprawia mi laptopka, jest taki słodki ![]() też zazdroszczę Twojego związku, nawet nie wiesz jak bardzo i się dowiedzia łam, że to wszystko moja wina
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Ok, lecę spać Misie Kolorowe
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
w ogole dziewczynki hopś hopś
![]() co Wy takie cichutkie
#2173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o czym dokladnie myslisz ?
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
ckin2u gratuluje
![]() ![]() Zyskowa eh niewiem co powiedziec..tylko chyba ze jestem z Toba ![]()
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Że mu znowu smutno zrobiłam bo chciałam odejść, a on też mi zrobił smutno bo to przez niego była awantura. Ale potem się dogadaliśmy.
Ten mi w ogóle zaczął gadać o wyjazdach z kumplami na kilka dni itp. I ustaliliśmy, że góra jeden dzień (rano wyjedzie wieczorem wraca) to może sam. Ale już kilkudniowe wypady to tylko ze mną ![]() Bo go ominęły 3 wypady: do Francji, Bieszczady, nad morze. Ale ja nie chce aby on sam wyjeżdżał na ileś dni. No i co on wyjedzie a ja będę w chacie, na pewno będzie mi miło;/ I ustaliliśmy coś takiego Wiem wiem i się przyznaję, jestem strasznym zazdrośnikiem! Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-06-24 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Zyskowa - nic nie dzieję się tylko i wyłącznie poprzez jedną stronę... zawsze wina jest po środku. Ja myślę, że Ty naprawdę starałaś się być dla Niego dobrą, ale On chyba nie potrafił tego docenić. Czas pokaże...
![]() ![]() ![]() Ckin2u - mówiłam, że nie warto martwić się na zapas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Neheszta - ja też chyba mojego Tż bym nie puściła ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
Ja ide nynać kolorowych
![]()
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje, ja bym swojego Tz tez nie puscila na wyjazd na pare dni z kumplami, kiedys jak nie mieszkalismy razem to go puszczalam ![]() jezdzili gdzies do lasu pod namiot taka szkola przetrwania jak ja to nazywam, ale jakbym miala do podjecia taka decyzje na dzien dzisiajszy to absolutnie nie ![]() Mysle, ze kazda z nas skrywa w sobie takiego zazdrosnika ![]() poprostu jedne sie otwarcie przyznaja a inne nie ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- honey kolorowych ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-24 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
messinka - wiem ale.. wiesz jak to jest
![]() zyskowa - musisz przestac myslec o Nim jak o jakims ideale, i przestac go idealizowac, i bronic, bierzesz cala wine na siebie, usprawiedliwiasz go.. Rozumiem to, bo jest to Twoj pierwszy taki powazny chlopak, sama musisz dojsc do tego co zrobisz.. mam nadzieje ze wszystko bedzie tak, ze TOBIE bedzie dobrze ![]() dziewczynki musze zrobic sobie kolor na wloskach, i zastanawiam sie CZYM, najgorzej ze moje wloski sa prawie czarne, mam 1,5 (!!) cm odrosty.. chce jakis mega ciemny braz ktory wyjdzie jak czarny.. ale samej w sobie czarnej farby nie kupie :P Mozecie mi cos polecic? Juz tyle o tym czytam, nie wiem na co sie zdecydowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę mu, ufam ale kontroluję się aby nie mieć klapek i to co on powie to prawda, bo czasem może ściemniać a ja się nawet nie skapnę. A tak to jak mam to pod kontrolą to będę wiedzieć kiedy mi kłamie. (wiecie,on tego nie robi, przynajmniej moja kontrola na to wskazuje ![]() A tak w ogóle to on sam mówi, że jeżeli by miał coś złego robić w stosunku do mnie to by musiało być między nami okropnie... A jest wyśmienicie ![]() A tak w ogóle to jak to, że Ty co niby sama wracałaś do domu? Łooo zrobiłam się zadomowiona ![]() ![]() Hehe nie mogłam dzisiaj z opowieści Tz. Mówił o podejściu jego kumpli do lasek. np. w ich grupie jest podobno taki facet (przystojniak, nawet tz tak twierdzi) i wiecie co on zrobił lasce która się na niego gapiła? Zaczął się dostawiać do jej faceta ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-06-24 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Hehehe no!
Ja bym nie wiedziała co zrobić ![]() Oni to czasem mają pomysły. Najpierw te taksówki, teraz to, hehe jestem ciekawa kolejnych historyjek ![]() Bo zawsze się śmieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
mess: wracajac do Twojego must have: zgadzam sie z kardiganami jak najbardziej. Tylko trzeba uwazac na sklad, najgorzej jak jest taki material, ze kardigan sie skroci i jednoczesnie poszerzy
![]() W camaieu kupilam swietny(czesto go nosilam, wele razy wypralam i trzymal ladny ksztalt ![]() A Ty masz duza kolekcje kardiganow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie zapomnij dzielic sie z nami ich wyczynami ![]() bo tez jestem bardzo ciekawa co bedzie nastepne ![]()
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że też opowiadał, że jego 2 kumpli pracowało w hotelu na kuchni. I oni udawali pedałów (wiecie i tam laski się im zwierzały itd.) a potem nie mogli żadnej z nich poderwać. Ale akurat to mnie tak nie śmieszy jak taksówki i podrywanie tego chłopaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej jak w meskim towarzystkie znajdzie sie jedna panna jakims sposobem. I kazdy udaje najfajniejszego, jaki to nie jest macho, superman itd.
Istna komedia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mess czy nie uważasz, że te kolory będą dla mnie za ciemne? Ja jestem, dość blada. a Grzywkę taką chcę ![]()
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
No akurat towarzystwo Tzta uwielbia robić kawały takim laską... Czasem nawet chamskie.
Ostatnio jak jedna się znalazła to tak przy niej do jej chłopaka "Boże jak Ty możesz całować się z chodzącą popielniczką, obrzydlistwo". Ona wściekła a jej chłopak się śmieje, bo wie że to kawał Mi natomiast jego kolega w ramach życzeń urodzinowych powiedział "oby chłopak Cię nie zdradzał" Wiesz takie czasem bardziej chamskie a takie czasem śmieszne ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-06-24 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.