|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
JA chce zelowe ale krotkie wlasnie.
Mozna zrobic krotkie mi sie tez nie widza tipsy na 4 cm ![]() Lir a pytasz czy widzialysmy czy nie widzialysmy? JA czytalam i film widzialam.
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z obiadu i od babci (jako że mama teraz u niej mieszka to tam mamy stołówkę..
Dobrze że wesele dopiero we wrześniu to jeszcze mam trochę czasu..Mnie tez już stres łapie przed wtorkiem, no ale teraz to już nawet modlitwa nie pomoże Co do paznokci żelowych to ja nie miałam i prawdopodobnie nie będę mieć. Po pierwsze szkoda mi moich i tak już słabych pazurków, a po drugie mało które mi się podobają. Paula kiedy masz egzaminy??
|
|
#2163 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mam do was 2 pytania... po 1 czy myslicie ze taka historia moze sie komus zdażyć po 2 czy myslicie ze mozna kochac 2 osoby naraz... |
||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
organizm w Katowicach 30 czerwca, a w Łodzi 2 lipca.
![]() Dziewczyny, znacie Trumana Capote? Fascynuje mnie ten człowiek po prostu. Nawet nie tyle jego proza, co osobowość. Zaczęłam czytać jego biografię, ale ma 600 stron jakieś, więc na razie odłożyłam. A teraz oglądałam film dokumentalny o nim na youtube
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12978039]nie chodzi mi zebyscie mi mowily o czym ona ejst.... czytalam ja...
mam do was 2 pytania... po 1 czy myslicie ze taka historia moze sie komus zdażyć po 2 czy myslicie ze mozna kochac 2 osoby naraz...[/QUOTE] Co do 1 pytania..Historia sadze ze jest zyciowa. MIalam podobna. Co do 2 mi sie nie zdarzylo kochac 2 osoby na raz wiec nie wiem.
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż lepiej wcześniej bo potem jak na złość nic nie ma ![]() cholernie podobają mi się takie kolczyki: http://allegro.pl/item661769268_wyja...5.html#gallery zarobię to sobie kupię taa
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-06-27 o 17:21 |
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam...
Słońca nie ma, ale pięknie jest nad jeziorem
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Czegoś konkretnego szukasz?
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12977933]Dziewczyny..... czytała któraś z was "samotność w sieci" ? nie oglądała.... czytała.....[/QUOTE] Ja [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12978039]nie chodzi mi zebyscie mi mowily o czym ona ejst.... czytalam ja... mam do was 2 pytania... po 1 czy myslicie ze taka historia moze sie komus zdażyć po 2 czy myslicie ze mozna kochac 2 osoby naraz...[/QUOTE] Zdarzyć to się wszystko może, to nie fantastyka przecież ![]() Nie można. Nie miłością kobieta-mężczyzna. |
|
|
|
#2169 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zjadłam szparaga. Fuuuj!
Cytat:
Ale nie wiem czy znajde jakaś ładna a niedrogą. Nie che miec kolejnej sukienki której pozniej nigdy juz nie zaloze. Wole coś praktycznego.![]() A żelowe mialam raz i bardzo mi sie podobały były naprawde dobrze zrobione i takie delikatne, nigdy nie mialam takich ladnych paznokci, normalnie nie moge nawet zapuscic bo przy tym co trzeba w domu robic to albo mi sie łamia albo rozdwajają. ![]() Ale nie zrobie sobie juz drugi raz, szkoda mi kasy a pozatym tipsy mi ziszczyly moje naturalne pazurki i dlugo je musialam regenerować.
|
|
#2170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mialaś tak ze to przypadkwe spotkanie uswiadomiło Ci ze wcale nic ci nei mineło i od 2 lat poprostu siedziało gdzies pod skorą? a teraz wróciło... wróciło tak bardzo ze czujesz sie jakbys siedziała w intercity moskwa-berlin i wiesz ze nie mozesz tego zatrzymać? mialas tak ze przez 4 lata bylaś ciagle w zwiazku a on odsunał sie bo nie chciał sie..... ale ty o tym nie wiedzialaś? i zaczęłas go nienawidzić za to ze go nie ma? mialas tak ze potrafiłaś z nim pisac do 4 nad ranem wiedząc z jutro masz kilka castingow i musisz wstać o 8?... poprostu nie potrafiliście zakmnać okna na ekranie monitora? jest jedna róznica... nie chce juz wracac do Tż... nie dlatego ze terz mam w glowie co mam... uswiadomilam sobie ze to nie ma sensu... ta ksiazka jest zbyt prawdziwa... |
|
|
|
|
#2171 |
|
Pani Buka
|
no ja mam podobne zdanie jak Sydunia. jeśli kochać więcej niż jedną osobę, to na pewno nie taką samą miłością.
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
kolczyki oglądam
i biżu ogólnie, bo pisały tu dziewczyny i mnie naszło ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham moje spinacze
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12978299]...... miała tak przez 4 lata? mialaś tak ze znalaś kogoś tylko i wyłączne z internetu i nigdy sie z nim nigdzie nie spotkalaś? nie dlateo że nei chcialaś... nawet nie przypadkiem?ty byłas gdzieś jednego dnia...a on tam byl nastepnego? mialas tak ze od 2 lat myślałaś że już wszystko w twojej glowie mineło? i nagle przypadkiem spotykasz go... spotykasz go bo nie zostawilas opisu gdzie idziesz... bo wychadzac z domu pomyslalas"niech sie dzieje co chce jesli mam go spotkac to go spotkam"?
mialaś tak ze to przypadkwe spotkanie uswiadomiło Ci ze wcale nic ci nei mineło i od 2 lat poprostu siedziało gdzies pod skorą? a teraz wróciło... wróciło tak bardzo ze czujesz sie jakbys siedziała w intercity moskwa-berlin i wiesz ze nie mozesz tego zatrzymać? mialas tak ze przez 4 lata bylaś ciagle w zwiazku a on odsunał sie bo nie chciał sie..... ale ty o tym nie wiedzialaś? i zaczęłas go nienawidzić za to ze go nie ma? mialas tak ze potrafiłaś z nim pisac do 4 nad ranem wiedząc z jutro masz kilka castingow i musisz wstać o 8?... poprostu nie potrafiliście zakmnać okna na ekranie monitora? jest jedna róznica... nie chce juz wracac do Tż... nie dlatego ze terz mam w glowie co mam... uswiadomilam sobie ze to nie ma sensu... ta ksiazka jest zbyt prawdziwa...[/QUOTE] Chyba nie ogarnelam.. Chodzi o Tz-eta czy o innego? Moze napisz mi na priv
|
|
#2175 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będziemy sie bawić! ![]() Ja się boje ze partnera sobie nie znajdę. To by było pierwsze moje wesele z osobą towarzyszaca bo zawsze to normalnie sama siedze w kącie.
|
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie takie długie lubię tylko jak gdzies wychodzę, bo tak to wolę wkrętki bo mi nie przeszkadzają ![]() Cytat:
![]() a ja idę bez osoby towarzyszącej mam dość facetów no chyba, że się jakis kumpel brata nawinie zapomniałam się powchwalić! mój tatuś kochany, mądry złota rączka naprawił hula hop
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-06-27 o 17:37 |
||
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Renia mam takie kolczyki
tylko nieco krotsze. średnio mi się podobają, bo nie lubię zwracać na siebie uwagi biżuterią
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, a u mnie na żadne wesele się nie szykuje...
Co do pytań Lir to taka sytuacja jak najbardziej może się wydarzyć, ale co do kochania 2 osób jednocześnie? Hmmm... nie miałam takiej sytuacji, więc wydaje mi się to niemożliwe.
|
|
#2179 |
|
Konto usunięte
|
ilona masz pw... przepraszm musialam to z siebie wyrzucic..
jakbym miała 2 serca zamiast 2 płuc... chyba sie da wiecie.. |
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Juuż po pracy. jak na razie koniec z lodówkami - żadnych promocji nabiału !
Dzisiaj oberwanie chmury trafiło na moment gdy szłam do pracy i stałam przy lodówkach 8 godzin z doszczętnie przemokniętymi stopami
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12978558]
jakbym miała 2 serca zamiast 2 płuc... chyba sie da wiecie..[/QUOTE] Nie da się. Miłość to mocne słowo. Można być zakochanym, zauroczonym, może się podobać więcej osób. Nie można kochać dwóch osób. Chociaż nie, jeden przypadek jest, gdy można... Jeśli chłopak/mąż umrze, to nigdy go nie przestaniesz kochać. Ale wtedy możesz po jakimś czasie pokochać kogoś innego. |
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
Seren to weź może na noc jakąś wit. C, polopirynę, żebyś się nie przeziębiła.
Jakoś tak siedzę i nie mam za bardzo co robić, ale pisać też jakoś nie mam co. W głowie pusto.
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pod kocyk
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę właśnie u tż pod kocem a on mi robi herbatkę i gofry z malinami
|
#2186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiecie ze w paryzu nie kupicie wapnia? dostalam uczulenia od wody. musialam kupic jakies antyalergiczne tabletki. nie ma wapnia |
|
|
|
|
#2187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam na weselu w listopadzie... w sumie fajnie było bo siedziałam z braciszkiem, bez rodziców, i z ludźmi tak w wieku brata raczej, ja byłam najmłodsza no i tam poznałam już byłego tż... pff xDCytat:
Cytat:
robie bezy na poprawę humoru
|
|||
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
A ja obejrzę sobie z jeden odcinek GA, bo mam paskudny humor
nic się nie układa jak powinno, ale nie będę się wypłakiwać, bo już dziś nie dam rady :/ jeszcze te wyniki...
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę że prawie każda ma fatalny humor... i jeszcze wszystko się nasila przez pogodę.... co za życie. a miało być tak pieknie! przecież ten czas powinien być dla nas jak najbardziej kolorowy! a tu co? kiszka. pffff. |
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się jedna rzecz nagle zwaliła.
i nie mam co z sobą zrobić..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Dobrze że wesele dopiero we wrześniu to jeszcze mam trochę czasu..

tylko nieco krotsze. średnio mi się podobają, bo nie lubię zwracać na siebie uwagi biżuterią