|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
kosmitka
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Hhahahaha, wyobraziłam sobie tą akcję
![]() ![]() Kurcze Ty to masz nieźle przerąbane, jeszcze z kasą po budowach jeździć i wypłacać, szok, zwłaszcza że jednak coraz zimniej jest. Niesamowita odpowiedzialność, z gotówką. A ja myślałam, że dzisiaj każdy ma konto i wypłatę na konto, że już firmy nie chcą płacić gotówką.
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym nie jeździć, ale wtedy siedziałabym po godzinach i czekała aż ludzie zjadą po kasę. Niestety ciągle są tacy, co konta nie mają. Poza tym nadgodziny wolą do łapki, po co żona ma widzieć ile tego jest. ![]() Firmy nie chcą płacić, ale zmusić pracownika nie można. Więc możemy tylko sobie nie chcieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kropka - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.. niech Cię wszelkie choróbska opuszczą i się nie zbliżają do Was ![]() U nas wszystko ok, chyba.. Bo jak same wiecie lęk jest zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem 3mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malami82 - specjalnie dedykowany ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
kosmitka
|
U mnie małpa jest, ehh. Ale cóż, spodziewałam się. Od poniedziałku więc clo i ... musi być dobrze!
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
U mnie tempka poszybowała w dół ... Test się nie pomylił niestety ... @ czai się za rogiem. Niech nadejdzie bardzo szybko i będziemy mogli zacząć nowy cykl ...
Pomarnczko a fluidka przechwytuję na kolejny cykl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
witam
witaj pomaranczko nie zamartwiaj sie jest dobrze i nastepna wizyta cie uspokoi ![]() malami ile to kobiety ,muszą przejść,eh no kurcze musi w końcu sie udać,ale zapamiętaj moze kupe czasu juz i zawsze @ przychodzi,ale później najwspanialsza nagroda i co za radość będzie ![]() ja ten cykl zaliczam do straconych za duż stresu było,ale nawet nie wiem który mam dc,żeby wiedziec kiedy sie spodziewac @,musze policzyc...
#2167 |
kosmitka
|
U mnie nadeszła, więc długo nie trzeba było czekać, ale to co dzisiaj w nocy przeżyłam, to jakaś masakra
![]() ![]() Takie dziwne uczucie, jakby jajnik był od środka rozrywany nożem. Nie był to zwykły ból, tylko takie właśnie kłucie, głównie w jajniku, który miałam operowany. Tak sobie myślę, czy to może być objaw jakiejś niedrożności? Za ok. tydzień będę na kontroli, to muszę porozmawiać z lekarzem, bo to chyba nie jest normalne. I teraz zero krwawienia, sam ból. Malami, czy te clo musi być przyjmowane rano? Tak myślałam, że może lepiej brać na noc, wtedy te zawroty głowy i zaburzenia widzenia nie będą tak dotkliwe.
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Od dwóch dni boli mnie strasznie prawy jajnik, kłuje i ciagnie.Czasami jak siedze to się nie moge podnieść- tak ciagnie. Od wtorku mam plamienia, brązowe od czasu do czasu jakaś czerwona kropka sie pojawi.No i oczywiście typowa nerwówka mnie wzieła.Wszystko i wszyscy mnie wkurzają. ![]() Ostatnio to mój mąż miał nerwy. To ja mu z tekstem wyskoczyłam "Nerwy do konserwy" ON: a ty ciągle z tym otwieraczem chodzisz. anciaahk wspołczuję. Rozumiem, ze to pierwszy raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zdrówka zyczę Cytat:
![]() a co do clo to ja nic takiego nie mialam .... jedynie napady gorąca towarzyszyły .. Cytat:
Darianko ![]() ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.09 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 18.09 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 15.09Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 07.10 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 20.09 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@04.09 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 17.09 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 10.09 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków ![]() Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 06.10 Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 19.09 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08 ![]()
![]() |
#2170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() I ![]() Cytat:
![]() Tobie też ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() _________________ Ja ciągle niepewna co dalej będzie, ale nie będę taka i się podzielę... Może Wam szczęście przyniosą, to nie będę trzymać w kieszeni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Rozeznanie
|
Konczito, proszę o zmianę - last @ 12.10
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Witam,.
Mój dc dopiero 29. Stwierdziłam,ze może w środe zrobie test to wywoła wredną@. Tak jeszcze 5 dni max i powinna być. Moje plamienia są coraz mniejsze tylko to kłucie jajnika baaaardzo mocne zwłaszcza rano.Jakby mi się rozrywał. Czasami podbrzusze pociagnie i cycki zaczynają coraz bardziej boleć. To tyle z moich objawów.A jeszcze zgagę mam codziennie. Mam ambitny plan na upieczenie kopca z kreta. Jutro mam zamiar wystawić na ebayu wszystkie ciuchy moje i córki, w których już nie chodzimy. Malami ściskam mocno ![]() Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Ale cisza dziś na wątku, to może ja się odezwę.
Umówiłam się w końcu na wizytę do lekarza. Miałam iść we wrześniu ale wizja Hsg sprawiła, że jakoś nie mogłam się zdecydować, o czym zresztą tu marudziłam. W końcu jednak mnie oświeciło, że nie ma co czekać. Wizytę mam dopiero pod koniec października i muszę jeszcze przeżyć jedną @. Mam nadzieję, że będę mogła zrobić to badanie, że nie wyjdzie jakiś problem z bakteriami czy innym dziadostwem.
#2174 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() A jak Ty sobie radzisz? Rozmawialiście? Kiedy to wesele? Ja wzięłam pół tabletki i miałam karuzelę tak do 13-14. Jutro wezmę po dojechaniu do pracy. Jakie efekty miałaś po Clo? (w sensie jajeczkowania) Dziękuję Kropko, ![]() Darianna ![]() ![]() ![]() A mi jajniki też rozrywało, coś dziwnego. W ogóle to dziwna ta moja małpa, nie ma w zasadzie krwawienia, a dzisiaj przy 3 d.c., gdy w zasadzie zwykle mam koniec @, to jak mi w pracy chlupnęło i to tak ostro, że aż poczułam. Przeciekło wszystko, zalałam spodnie, krzesło, masakra. ![]() Jota ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() ![]() Nika Gratulacje ![]() ![]() anciaahk, malami82 za następny cykl ![]() ![]() Jota mocno zaciskam kciuki, żeby żadne hsg nie było potrzebne ![]() anciaahk ale się umęczysz tą @ - jakaś masakra, nie zapomnij tylko wspomnieć o tym ginowi na wizycie. A my podeszliśmy do 2 iui, ale jakoś bez większego entuzjazmu ![]()
#2176 |
kosmitka
|
Podobno nie można tracić wiary, chociaż może olewka jest lepsza niż nakręcanie. A ja z kolei z góry wiem, że się nie uda. I teraz mimo że tak czekałam na clo to też mam jakieś wewnętrzne przekonanie, że się nie uda
![]() Całe szczęście, że przez te "starania" nie odłożyłam decyzji o podjęciu studiów i jednak zaczęłam naukę, bo byłby kolejny rok w plecy. A ciąży jak nie było, tak nie ma.
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
Czasem zastanawiam się czy my same siebie nie blokujemy przez nasze czarnowidztwo
![]() Bardzo dobrze zrobiłaś, ze zaczęłaś studia, coś się dzieje, mniej czasu na myślenie o staraniach. Ja muszę się wsiąść w garść i zapisać wreszcie na aerobik. Bo jakoś do tej pory sobie myślałam, ze zaraz będę w ciąży i nie ma po co, a w ciąży jak nie byłam, tak i nie jestem, a pupa ( i nie tylko) rośnie ![]()
#2178 | |
kosmitka
|
Cytat:
Co do pozytywnego myślenia - jakoś nie mogę, nie wiem skąd się to bierze. Przed @ mówię sobie w następnym cyklu się uda. I wierzę w to, mocno. A potem przychodzi @ i klapa. Wiara ucieka.
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałam iść na studia podyplomowe ale nie poszłam, bo będę w ciąży ![]() ![]() Miłego dnia
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Cytat:
Darianko to ja zaciskam ![]() widze ze dzisiaj masz pracowity dzien - czekamy na wieci jak kopiec ![]() Cytat:
a u mnie ..... cieżko jakos tak, rozmawialismy ale czy mozna nazwac to rozmową na poziomie to trudno to tak nazwac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.09 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 18.09 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 15.09Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 07.10 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 20.09 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@04.09 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 17.09 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.10 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków ![]() Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 06.10 Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 19.09 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08 ![]() Są dwie kreski II... obecnie: 10 ![]() Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Madziwnia (Magda, 24lata)t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat)t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata)t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata)t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel ![]()
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Dorotko...
![]() ![]() Trochę czasu, ochłoniecie, emocje opadną, złe słowa pójdą w niepamięć i będzie dobrze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ma racje, przegrałam tę naszą wspólną drogę - myslałam ze mamy jeden cen wspólne potomstwo a okazało sie inaczej .... potrzebujemy czasu, samotności - moze to nam pomoze a moze pokaze jaka drogą ma każde z nas iść .... ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- dziewczynki jezeli gdzies kogos pominełam ze zmiana daty lub z przeniesieniem na dolna liste prosze o wp ![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jego to przerasta, jest bezradny, chciałby coś zrobić, ale nie może, czuje bezsilność i chciałby się odciąć czasem, zapomnieć... To normalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
smutno tu u Was Słonka
![]() to przyniosłam Wam trosze magii od mojego Okrucha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od dupki do czubka główki ma już 4,36 cm jest okrąglutki i sobie spał nie wolno tracić nadziei, ja to wiem i Wy też niedługo się o tym przekonacie, nawet jeśli wszystko wygląda beznadziejnie, zawsze na końcu czeka nadzieja ![]() ![]() Konczito, wszytko się poukłada, czas pomaga nam odnaleźć właściwą drogę... myślę, że jeszcze będziecie z mężem bardzo szczęśliwi... sama wiesz,że nas kosztowało to 1,5 roku rozstania i układania życia od nowa, Wam też się uda, mocno w to wierzę ![]()
#2185 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Wystawiłam trochę rzeczy na ebayu. Miałam robić nóżki z kurczaka w sosie własnej roboty a okazało sie,że cebuli i papryki nie mam a głowa mokra.Dobrze,że jakiś pomysł na skrzydełka w miodzie mam to na szybko to zrobię z ziemniaczkami. Za to kopiec z kreta sie piecze. Mnie się dziś śniło,że na koniu jechałam i że kran w wannie nie chciał się zakręcić.Tzn. zakreciłam na maxa ale i tak woda się lała i powoli schodziła.Sprawdzałam w senniku. No tak woda ma za dużo interpretacji i w ogóle nic mi nie pasuje a co do konia to wyszło bogactwo. Nie wiem czy sie chwalic ale dziś jużnie mam plamień tylko biały śluz.Jeszcze czekam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Konczitko
![]() proszę o zmianę agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 13.10 Łódź Darianno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() A Ciebię proszę o pozytywne myślenie. Wszystko jest OK - z Toba i maluszkiem, bo z lekarzem już niekoniecznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Konczita - bardzo mocno Cię przytulam ![]() a gdzie podziała się Pomidora? coralady - i jak sytuacja u Ciebie? |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
kosmitka
|
Dorotko
![]() Facetowi pewnie jeszcze trudniej. Swojemu staram się nie mówić kiedy, co i jak, ale też widzę, że przeżywa. Taką presję pewnie dużo gorzej znoszą. Czas, czas, czas. I wszystko będzie dobrze ![]() Darianko :kciuki:, ja nic nie mówię, tylko ![]() ![]() ![]() ![]() Velluto, co to może znaczyć, że wyhodowałam grube endo? Nic o tym nie wiem.
![]() |
#2189 | |||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Konczita jestem tu zbyt krótko by się wczuć w Waszą sytuację, ale gorąco wierzę, zę wszystko się ułoży. Niestety długie bezowocne starania, wzajemne oczekiwania wobec siebie, często zupełnie odmienne i można się gdzieś po drodze pogubić. Wierzę, że odnajdziecie wspólną drogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie wróciłam z córką z dnia otwartego w gimnazjum. Szkoła super.Każdy dostaje przewodnika - uczniowie- po szkole. Dyrektorka stoi przed szkołą i każdego wita, daje foldery.Potem jest wystapienie i dużo sie mozna dowiedzieć. Klasy są pootwierane a w nich nauczyciele i uczniowie przedstawiają czym się zajmują na zajęciach.. Jestem pod wielkim wrażeniem. Czy takie dni otwarte są organizowane w szkołach w Polsce? Bo za moich czasów tak nie było. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-10-14 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.