|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Ile wyżysz? ;] | |||
45 i mniej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
129 | 28,79% |
45-55 |
223 | 49,78% |
56-66 |
76 | 16,96% |
67-77 |
12 | 2,68% |
78 i więcej |
4 | 0,89% |
nie twój interes |
4 | 0,89% |
Głosujący: 448. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !! cz. II
no to niestety masz pecha co do agencji.
Jesteś również blada - mi się bladość podoba, ale nie poszukują kogoś o ciemniejszej karnacji? Może to też zamyka Ci "drogę do kariery"... I serio masz obsesję ![]()
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez sailormaary Czas edycji: 2010-11-14 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patrzę na Twój podpis i widzę całkiem ładną wagę. ciesz się tym, co masz i nie narzekaj ![]()
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sailormaary, jeśli chcesz się "spełniać" to nie powinny być potrzebne jakieś agencje... Poszukaj fotografów na własną rękę, nie muszą być profesjonalistami, ale żeby mieli pomysły na zdjęcia, inwencję twórczą! ![]() a to zdjęcie co przesłałaś jest prawie idealne - lepsze byłoby, gdybyś była boso, obcasy kompletnie psują ten bajkowy nastrój.
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- A pro po twojego podpisu , dosyć śmiesznie wygląda dziewczyna w samych leginsach, mi osobiście nie podoba się ten widok. Kiedyś założyłam właśnie leginsy i mówię, nie wyszła bym w tym, bez tuniki porządnej, bo mi pipe widać XD he he więc nie wiem jak inne mogą tak nosić to na wierzchu, ale mam może jakąś obsesję i jestem za bardzo wstydliwa XD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha, przepraszam, ale mnie rozśmieszyłaś. nie, nie jestem zazdrosna ![]() i nie rozumiem Cię trochę, ale to najwyraźniej kwestia priorytetów. ja nie muszę nic nikomu udowadniać, jak coś robię i się staram, to robię to tylko i wyłącznie dla siebie. to, że ktoś we mnie czegoś nie widzi, to już jego problem. jakbym miała się przejmować zdaniem każdej osoby, to bym chyba osiwiała ![]() edit: ale oczywiście maluj sobie dalej i jeździj na te swoje pokazy miss. ważne, żeby mama "zobaczyła Cię jako ładną i utalentowaną osobę"
the less you care, the happier you are. Edytowane przez baajeczna2 Czas edycji: 2010-11-14 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Tu jest ciekawy artykuł http://www.smaczneizdrowe.eu/2010/09/20/dieta-tuczaca/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nikt nie widzi tego jako zaletę u mnie tylko jako obijanie się więc nie tędy droga ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
a i jeszcze coś dodam ;] modelka nie musi być ładna, musi mieć po prostu coś, co zachwyca... i tyle w temacie
![]() kobietki, może dosyć offtopu? ![]() jakieś postępy w przytyciu? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2010-11-15 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
Ja byłam chora i wymiotowałam, nic przez 3 dni nie mogłam zjeść. Więc w ogóle boję się zważyć ;/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Ja się raczej nie ważę codziennie, ale tak patrząc po ciuchach chyba nic mi nie przybyło
![]() ![]()
#2173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
sailormary obejrzałam Twój profil na fotce,nie nadajesz się na modelkę,żle wychodzisz na zdjeciach więc fotomodeling ro też nie dla Ciebie,dla swojego dobra odpuść to sobie,wiem co mówię,jestem scoutem agencji,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
sailormaary mi duzo osob mowilo ze moglabym byc modelka przez to ze jestem taka chuda pozatym jestem uznawana za wysoka bo duzo osob w moim otoczeniu jest niskich (160cm) i w stosunku do nich jestem wysoka . ja mam 166 jestem chuda i mam dlugie nogi przez to wydaje sie wysoka ale wiesz moja kolezanka ktora ma 170 wzrostu jak poszla do agencji powiedzieli ze jest za gruba a jest tak chuda jak ja pozatym powiedzieli jej ze jest za niska.. widze ze masz pomysl na siebie i jestes kreatywna ale ciezko bedzie ci sie dostac na modelke bo oni maja 1 model dziewczyny ktora przyjmuja(chuda i wysoka) i niezaleznie jak ladna bedziesz nie przyjma cie jak nie bedziesz pasowac
ja osobiscie modelka nigdy nie chcialam byc po pierwsze mam mnostwo kompleksow nie mam proporcjonalnej firgury(sredni biust plaski tylek) pozatym zycie modelki nie jest takie fajne polecam film picture me duzo patologi stresow zycie w rozjazdach pozatym wybijaja sie nieliczne . moze zaloz jakies blogi moze ktos cie dostrzeze jesli to jest twoje marzenie nie rezygnuj ale niestety takie sa realia naszego swiata ze ciezko bedzie ci sie dostac... Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2010-11-15 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro nie patrzyli na twarz, to trafiłyście na dziwny "casting". a tak już kończąc, to ten wątek nie jest o Tobie i raczej bez sensu te dyskusje tylko i wyłącznie na Twój temat ![]()
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dołączę się do wątku, jeżeli można ![]() Również chcę przytyć, obecnie ważę 44 kg przy wzroście 165 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Raczkowanie
|
Witaj dahna1990
![]() Aj widzę, że nie tylko mi nie wychodzi ostatnio to tycie. Ja nie ruszam już ani grama ![]() ![]() ![]() Chcę wakacje! Proooszę, wakacjeee.. albo jakiś luźniejszy miesiąc ![]() Odnośnie tych wyborów Miss itd.: czy wygranie tego konkursu coś daje? Nie sądzę, żeby jakoś szerzej otwierało drzwi kariery. A odnośnie tego, że nie patrzą na twarz.. Ja się z tym NIE ZGADZAM. Moja znajoma ma circa 165cm, piękne ponętne usta, błysk w oku i TO COŚ. I nie potrzebowała 180, żeby zostać zauważona. Jej portfolio wciąż się rozwija, zagrała w filmie, pozowała do czasopism, ma za sobą sesję w CKMie (tam wyretuszowali jej figurę, powiększyli biust). Może to kwestia szczęścia, może uroku osobistego. Jeśli dziewczyna zainspiruje to znajdą się tacy, którzy inwestują w nią mimo defektów.
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ja swoją drogą ważyłam się dzisiaj i nadal mam 45 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Aha - i to jest TYLKO moja opinia, więc się nią nie przejmuj jakby co. Ja na modleingu nie znam się zupełnie. Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2010-11-17 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wam też wszystko odkłada się na brzuchu? Bo odkąd próbuje przytyć to mam coraz większy brzuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja niestety tyję głównie w brzuchu i talii, więc po 2 miesięcznym "tuczeniu" wprawdzie zwiększyła mi się masa (z 46kg do 51kg), ale miałam paskudny brzuch i absolutny brak talii. Niestety tłuszczyk trzyma do teraz, chociaż w wakację zrzuciłam prawie wszystko przez nerwy. Z talii osy (58cm...) zrobiła mi się talia klocka (64cm...), a niestety moje wąskie biodra wyglądają dobrze tylko przy mega wąskiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Wtajemniczenie
|
mi też jakoś słabo idzie, ale w przyszłym tygodniu (chociażby/głównie z konieczności) biorę się za siebie!
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Od jutra robię 8 minut abs
![]() I mogło by z tego brzucha przejść w tyłeczek albo piersi, a najlepiej w rączki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez sailormaary Czas edycji: 2010-11-18 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie, to nie masz tego.. czegoś
![]() ![]() sama również pracowałam z kilkoma fotografami i wiem, jakie mają wymagania. I nie, nie będę się chwalić swoimi fotkami ![]() Może jak trafisz na fajnego fotografa to nauczy Cię lepszego wyrażania siebie ciałem, ale oczu nie zmienisz... I pamiętaj, każdy ma prawo do własnej opinii - możesz ją przyjąć lub nie.
#2190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.