|
|
#2161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Dziewczyny, dziękuję Wam za miłe słowa
Zdjęcie wróżki wkleję wieczorem. Tymczasem wróciłam z apartu ![]() ile nowości!! trudno mi wszystkie wymienić, ale widziałam nowe imbryczki, filiżanki, toster, mikrofalę, walizeczkę z lodem w środku , młynek do kawy, TV, myszkę do kompa, pióro wieczne, różne nowe budynki z różnych państw, latarnię morską, kilka rodzajów kółek marynarskich, kasetę magnetofonową, starodawne radio, wagę, kompas/barometr, akordeon, harfę .... ![]() Kupiłam sobie zestarych: szminkę, znaną balerinkę chanelkę, a z nowych myszkę komputerową [ gdyż dużo czasu spędzam przy komputerze ] i mam ochotę na pióro wieczne |
|
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
No nieźle
. Koniecznie wklej również zdjęcie nowych charmsów! Szczególnie tej myszki ! W jakiej cenie jest myszka i pióro?---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Jak tak dalej pójdzie to znudzi mi się czekanie na nowości z Yes ! Jutro będę w Aparcie i Yes. Zobaczymy co z tego wyjdzie .
|
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Myszka 59, pióro 49.
Zdjęcie wkleję wieczorkiem
|
|
|
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
To jeszcze ceny w miarę, bo większość nowości jednak sporo kosztuje
. W takim razie czekamy na zdjęcia do wieczora .
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też skojarzyłam te światła jak zobaczyłam je na poprzedniej stronie. Tylko jak ze zdobyć
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż mnie głowa od tych nowości rozbolała
Te budowle mnei interesują bardzo ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Światła kosztują 20 funtów mozna zamówić na amazon http://www.amazon.co.uk/Truth-Sterli...1014659&sr=8-2 Ale może będą takie w nowych kolekcjach
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
wklejam zdjęcia dzisiejszych zakupów : "stara" szminka i balerinka, "nowa" myszka.
Wklejam też wróżkę - dla mnie ma głowę jak kosmitka, ale co tam ![]() Z budowli widziałam statuę, koloseum i coś chińskiego. Były też jakieś inne [ całkiem sporo], ale leżały wyżej w gablotce, a ja byłam dziś w płaskich butach
|
|
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszka rewelacja, jak żywa
. Ja mam już klawisza z Kruka . By mi pasowało . Teraz zapraszamy do dodania charmsów do katalogu .---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Moje charmsy z GM są już w drodze , teraz wszystko zależy od Poczty .
|
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam swoje charmsy
Zdjęcia niestety pozostawiaja wiele do życzenia Aha na tych zdjęciach widać każda ryskę - efekt lampy błyskowej. W rzeczywistości tych rys nie widać |
|
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie
! Nasz katalog się powiększa! Dziewczyny, do dzieła ! Szkoda, że nie ma takiej możliwości, żeby do danego posta dodawać zawieszki danej firmy. I ten limit 10 zdjęć na posta. Jutro idę do Yes i Apartu . Może już w Yes będzie coś nowego . Był ktoś może dzisiaj?
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę kupić teraz kilka kolorowych
ten jacht mi się strasznie podoba Byłam dziś w biurze podróży i wczasy podrożały tyle że z kilku charmsów będę musiała zrezygnować |
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten mój jacht z Apartu czy jakiś inny
? Imbryk jest cudowny , wcześniej na niego w ogóle nie zwracałam uwagi, a teraz to jeden z moich ulubionych . "Tea time" . Jestem ciekawa czy jutro moja brytyjska bransoletka będzie już prawie skończona i czy dołączą do niej underground i flaga . Później już tylko bus i będzie perfect . Jestem ciekawa też jaka jest ta Statua z Apartu...
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę ,że ładniejszej statuy niż w Yes nie zrobią bo ona jest tak dopracowana że za każdym razem jak na nią patrzę to sie zastanawiam jak oni to zrobili
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Mam tylko jedno, małe pytanie. Czy te charmsy można doczepić do kluczy? I jak to wtedy wygląda? Mogłaby, któraś z Was zrobić dla mnie taką fotkę i wkleić tu?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2010-08-05 o 22:55 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
kobiety ja zaczynam dopiero...już nie lubię tego wątku...czy możecie mnie wykopać?
![]() własnie dostałąm bramsoletkę, kupiłam kółko na szyję i jedną zawieszkę apartu poza tym czekam na kilka zawieszek z allegro (chyba dałam z nimi ciała, ale zobaczymy) Czy można nosić jednocześnie bransoletkę i naszyjnik? Bo jutro się chyba cała w nie ustroję
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Podajcie proszę linka do wątku ze zdjęciami
Nie było mnie przez tydzień i nie nadrobiłam
|
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
kurcze myszka jest super
![]() bylam i w GG i GD we Wrocku i niestety nie bylo myszki ![]() mam ochote na bransoletke na noge ![]() i na sowe z Yes
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
Jakie świetne... Weszłam na ten wątek z nudów i co widzę światła Peyton ;p
|
|
|
|
#2180 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Widzę, że dużo nowości.. z jednej strony ogromnie się cieszę, a z drugiej martwię, bo przez nie chyba zbankrutuję, buahaha ![]() Dzisiaj mój tata zrobił mi prezent.. kupił łańcuszek na szyję, 60cm z YES. Nie oderwałam ceny, ale mój tata zgubił paragon ;/ A szkoda, bo bym zwróciła.. nie lubię takich krótkich naszyjników, bardzo chciałam 80cm z apartu, ten cienki. Nie wiem co mam z nim zrobić. Myślicie, że sprzeda się na allegro ? no i te charmsy esprit A teraz czaję się na te rzeczy co w załącznikach. (nie licząc nowości z yes, bo po tym co tu o nich pisałyście to chyba wszystkie wykupię )edit : i jeszcze muszę zerknąć na nowe charmsy w aparcie, bo nie wiem co nowego jest. :P Ale myszka jest świetna ! Edytowane przez aleksandra xx Czas edycji: 2010-08-06 o 00:39 |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
czesterka link do wątku ze zdjeciami
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post21125718 Wczoraj pokazałam swojej siostrze te światła i az oczy jej się zaświeciły a ona raczej obojętnie przechodzi obok charmsów. I muszę wykombinować ten samochód Peyton , te światła , czarnego anioła płytę winylową i do tego wstążka walka z rakiem bo taką dała jej Ellie ennkaa bransoletka jest wystarczająco strojna w połaćzeniu z naszyjnikiem z charmsami będzie to wyglądać smiesznie ![]() Naciaaa1991 Mi nawet do głowy nie przyszłoby żeby do kluczy przywiesic charms Może wyglądałoby to ładnie ale ok 50 zł jeden charms a po pierwszym wrzuceniu do torebki byłby już cały porysowany i pewnie by się jeszcze urwał ![]() Myślę żeby kupić sobie rybkę z Yes sa wyjątkowo tanie
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
No super akurat zielonej rybki nie ma już
Widziała któraś z dziewczyn we Wrocławiu zieloną?? Która Wam sie podoba najbardziej?? VLS Ty masz niebieską. Daj zdjecie jak wygląda z drugiej strony.Aha ta emalia jest taka żelowa?? Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-08-06 o 08:57 |
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poratujcie. Kupiłam w Aparcie zawieszkę i dopiero w domu zauważyłam, że nie ma kółeczka łączącego zawieszkę z karabińczykiem. W innych które mam z apartu takie kółeczko jest i dzięki niemu charms się "dynda". Czy przyjmą mi reklamację czy w ogóle zapomnieć i nie tracić czasu?
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie panikuj spokojnie powinnie Ci wymienić. W Yes jest 30 dni na zwrot więc tu pewnie tak samo |
|
|
|
|
#2186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziesz kombinować to koniecznie o mnie pamiętaj! A Artfox pytałaś tylko o aniola?Cytat:
Raz mu oko wypadło, ale uznali reklamację Rybki są dwustronne
|
||
|
|
|
#2188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a wszystkim sie podoba . Moja mama nosi zwykle jednego charmsa na zwykłym łańcuszku do bransoletki .
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
O to super Zwłaszcza za taką cenę Myślałam ze z drugiej jest tylko srebrna. A t aemalia jest taka jak przy parasolce czy taka żelowa? bo wygląda na zdjęciach na żelową, a taką miałam własnei przy pierwszym jabłku.Ale nosisz charmsy i na bransoletce i na łańcuszku?? Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-08-06 o 10:07 |
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sorina;21185141]
Cytat:
z zakupowych wishów mam zamiar jeszcze kupić czarne autko z verony, czerwoną papryczkę chili (własnie skąd najładniejsza?) i laptopa albo myszkę ![]() dziewczyny, a widziałyscie charmsy na buy vip? są tam niby przecenione z 200 na 60 czy 40, ale jak oglądałam to identyczne są na allegro po 20 pln...nie wiem co to za firma w ogóle Chiara charms.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

, młynek do kawy, TV, myszkę do kompa, pióro wieczne, różne nowe budynki z różnych państw, latarnię morską, kilka rodzajów kółek marynarskich, kasetę magnetofonową, starodawne radio, wagę, kompas/barometr, akordeon, harfę .... 
] i mam ochotę na pióro wieczne 
. Koniecznie wklej również zdjęcie nowych charmsów! Szczególnie tej myszki
! Jutro będę w Aparcie i Yes. Zobaczymy co z tego wyjdzie
. W takim razie czekamy na zdjęcia do wieczora

Rybki są dwustronne