![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
mądrala - piękny ten bukiet
![]() ![]() ![]() kalinka - super, że dogadaliście się z fotografem ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z Teżetem będzie dobrze i w końcu dojdziecie do porozumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja licze na pomysly mojego fotografa.a ze ma ich multum wiec o to sie nie martwie.ma pomysly na sesje i latem i jesienia i zima... spodobala mi sie nawet ta jego propozycja zrobienia pleneru zima-ale jak juz to wzielibysmy to dodatkowo (tak samo jak nie uda sie sesja w morzu to za rok sie zrobi ![]() a z tz na szczescie juz ok..ale swoje powiedziec musial ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Oj a mi się kiedyś sesja zimowa
![]() ![]() Ja mieszkam w okolicach Bielska- Białej i własnie kombinuje gdzie by tu jakieś fajn e ruiny znaleźć ![]() ![]() Beaciunia też sie właśnie boję tej gumiatej masy na górze tortów, pomimo że wyglądały cudnie ![]() nie miał tego czegoś na górze i również wyglądał pysznie ![]() ![]() Kalinka strasznie się cieszę, że z TŻtem się wyjaśniło ![]() ![]()
#2164 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że byłam całkowitą przeciwniczką sesji na śniegu, ale zaczęło mi się podobać. My chyba zdecydujemy się w końcu zrobić plener w górach
![]() ![]() Co do tych tortów to już chyba wcześniej pisałam, że na pewno zdecydujemy się na jakiś tradycyjny tort, bo mi baaaardzo to coś gumiaste nie smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
mądrala to podejrzyj pomysly na stronkach innych fotografow-moze akurat wpadnie Ci cos w oko
![]() a taka sesja zimowa..zawsze mozna przesunac plener ![]() ![]() ![]() beaciunia fajny ten pomysl w gorach.. na pewno zdjecia wyjda piekne ![]() my dzis z tz'tem bylismy u orkiestry zmienic umowe-przepisac z 11.06.2011 na 9.10.2010 ![]() ![]() ![]() ale do ksiedza znowu nie dojechalismy...grr.ale juz najpozniej w czwartek musimy, zeby ta godzina na pewno byla wolna. no i tak sobie ogladalam sukienki slubne firmy Farage...zakochalam sie normalnie w niektorych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zdjęć to nasz fotograf ma kilka http://styczen-fotografia.pl/#/portfolio/plener chyba zaczynają się właśnie od pleneru w górach i trzeba trochę do przodu też przejrzeć, bo są pomieszane ![]() No i mam też kilku innych: http://www.digart.pl/zoom/2044244/Slubniak.html http://www.digart.pl/praca/1148588/S...gorzyscie.html http://www.tofoto.pl/-,-,foto,15b.html http://lmbackstage.blogspot.com/2009...rzysztofa.html niezly hardkor- http://www.strykowski.net/pawelm/Slu...jecia_4087.jpg Ni na koniec zdjęcia Cichopek i Hakiela https://polki.pl/zycie_gwiazd_galerie...r_ 01_page_no=0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() slub chcielibysmy na 16. taka optymalnalnie chyba ![]() a na kt Wy macie? o ile nie pisalas wczesniej... a zdjecia piekne!!!! ![]() ![]() ![]() ahhh te gory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
My mamy na 15
![]() Tak tak, zdjęcia są faktycznie niesamowite. No a co najważniejsze nasi fotografowie (małżeństwo) są bardzo otwarci na wszelkiego typu propozycje. Im ciekawszy plener, tym się bardziej cieszą. W tamtym roku polecieli z parą nawet do Frankfurtu więc mogę wymyślać ![]() My do Zakopanego np. mamy jakieś 3 godzinki więc nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() polecieli z para do Frankfurtu..??? wow. to sa bardzo elastyczni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
Co do kosztów to dokładnie jeszcze nie wiem. Myślę, że jeśli byśmy się zmieścili w jednym dniu to pewnie za drogę tylko byśmy zwrócili. A jeśli nie to na pewno trzeba im nocleg zapewnić i wtedy nie wiem czy jeszcze jakaś dodatkowa opłata. Muszę się dowiedzieć, ale myślę, że jeśli już to nie będzie jakaś wygórowana kwota.
A tam, gdzie będziecie mieć ślub to jakaś duża parafia? Bo jeśli nie to spokojnie godzinę będziecie mieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hmm..czy duza parafia... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
czeeeść!
![]() to ja może tutaj też się ujawnię ![]() ![]() heloł aicila i kalinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i zawitałaś jednak u nas ![]() ![]() tu na pewno bedziesz na bierząco ![]() ![]() w kazdym razie milo ze do nas zawitalas-im wiecej nas pazdziernikowych tym lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i ja właśnie z tego powodu nie udzielam się na wątku PM 2010. Tam nie można nadrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
Witam Aaś na październikowym wątku
![]() dziewczyny świetne zdjęcia pstrykają wasi fotografowie. mój też nie jest zły, ale niestety nie ma stronki, żeby wam się pochwalić ![]() my też godzinę wybieraliśmy jak jeszcze nikogo nie było zapisanego na naszą datę i wybieraliśmy między 14 a 15. i ostatecznie mamy na 14, choć nadal martwię się, że jednak może to być troszkę za wcześnie. ale cóż najwyżej będziemy się dłuuuuugo bawili ![]()
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my mamy ślub na 17... byłam w tym roku na ślubie o 14 ale o 23 większość już była zmęczona (bo wesele się zaczyna de facto koło 16 wtedy) my poszlismy do domu ok 1-1.30 jako jedno z ostatnich... ale to ogólnie było nudne wesele więc na to zrzucam winę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ja też się troszkę boję o to, że goście się za szybko zmęczą, ale z drugiej strony ja sama nie lubię balować do samego rana bo tak ok 2 -3 zwykle już padam, więc wcale zła na gości nie będę jak mi o tej porze znikną ![]() ![]() zresztą my będziemy mieli jeszcze poprawiny, więc jak ktoś będzie czuł niedosyt po tym jak się goście za szybk zmyją, to będzie to mógł nadrobić w niedzielę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
hihi, no to faktycznie sa i dobre strony tego ze tak szybko sie goscie zmyja..dluzsza noc poslubna...
![]() ![]() my tez mamy poprawiny. nie wyobrazam sobie zeby ich mialo nie byc..i u nas jest jeszcze tradycja ze w pt robi sie polter u pani mlodej, czyli tluczenie butelek na szczescie. u Was tez takie cos jest?? czyli razem 3 dni zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
słyszałam o polterze ale to chyba na północy bardziej taka tradycja jest ![]() ja nie mam ani poltera ani poprawin. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() ![]() Wy tak mówicie o tych godzinach w kościele a my jeszcze nie bylismy u księdza ![]() Ja, tak jak już pisałam, chcemy ślub na 13. ![]() ![]() ![]() A w sobote jade odebrać dyplom ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Tez podczytywałam wątek PM 2010, ale faktycznie cieżko nadążyć jak na jednym wątku wypowiada się tyle osób ![]() No i rpzez Was teraz zaczełam się zastanawiać nad plenerem w górach ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-27 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez nie bylam jeszcze u ksiedza, tak jak pisalam wczesniej wybieramy sie od zeszlego tyg i sie wybrac nie mozemy.ale planujemy ostatecznie isc jutro... ![]() skoro macie tylko jeden dzien wesela i u Was to normalne to wtedy godzina ok ![]() ![]() ![]() ja od wcz staram sie cosik udzielam na watku pm2010 ale nie nadazam.. ![]() a co do pleneru w gorach no suuper sprawa ![]() ![]() Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-27 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
ale powiem Wam jedno, jak ktoś am pomysł na zdjecie i rękę do fotografowania (i do photoshopa
![]() ![]() ![]() Dobra a teraz znikam i ide sobie zaprojektować salon ![]()
#2183 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaa, chyba trzeba by bylo chodzić wszędzie z komputerem po pachą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, mi też straaaasznie się podobają takie zdjęcia w typowej jesieni. Las i te sprawy ![]() ![]() Cytat:
![]() Salon projektować? No no, nieźle ![]() EDIT: No właśnie dziewczyny, zapomniałam napisać. TŻ mnie dzisiaj trochę zawiódł ![]() ![]() Przepraszam,że się tak upisałam. Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-01-27 o 19:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Beaciunia no faktycznie sytuacja troszkę dziwna, bo faktycznie mieszkacie od siebie daleko... Nie dziwię Ci się wcale, ze nie chcesz wychodzić od babci,to ma być cudowny dzień i nie powinnaś się wtedy stresować i denerwować czy babcia nie wywinie jakiegoś numeru... Ja na Waszym miejscu albo decydowałabym się, że oboje wychodzicie z mieszkania TŻta i razem jedziecie już do kościoła, albo Ty z mieszkania TŻta, on z mieszkania rodziców i np. spotykacie się w kościele... Kurcze, Twój TŻ powinien cię jednak troszkę zrozumieć... ale wierzę, że razem coś wymyslicie
![]() ![]()
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Beaciunia napewno jak sobie porozmawiacie na spokojnie to znajdziecie jakieś rozwiązanie
![]()
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zaprojektowac salon...? ![]() ![]() ![]() beaciunia no u nas jest taka tradycja z tym poltrem. i nawet gdybym nie chciala to ludzie i tak przyjda ![]() ![]() ![]() ![]() claris na pewno sesja bedzie piekna.gdziekolwiek zrobiona ![]() Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-27 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.