|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
my chyba mamy jak z okresem, gdy kobiety przebywaja ze soba przez dluzszy czas to sie do siebie dostrajaja. Jak mamy zarloczny dzien to wszystkie, jak waga spada to tez wszystkim.
kto sie boi III fazy nie ma po co. wczoraj byl obowiazkowy proteinowy czwartek. Czulam ulge, taki powrot do bezpiecznego miejsca gdzie wiem ze nic zlego mnie nie spotka, nei musze sie kontrolowac, nic mi nie zaszkodzi. A dzis waga pokazala -0.2kg. TaZik ma dzi Xmas Party w pracy wiec mam caly wieczor dla siebie. Ruszam na urlopowe zakupki
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
A ja tylko wpadłam zakrzyknąć ochoczo: DZIEŃ DOBRY!
I mykam na uczelnię ![]()
#2163 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2165 |
Przyczajenie
|
Witam!!
Dietkuje od poniedzialku razem z mezem no iiiii...melduje ze u nas tez spadek. Ja -2kg, maz -2,5. Ja od wczoraj na II fazie ale waga jak narazie spada ![]() Gratuluje wszystkich spadkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Pewnie będziemy się tak mijać co jakiś czas
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek dziewczyny!
Dzień łaskawy wszystkie leca a o to chodzi ![]() U mnie też spadek po 10 dniach ale niewielki -0,8kg. Sumujac po 2 miesiacach mam 12,5 kg za sobą tzn POŁOWA tego co chcę zrzucic ![]() P.S Witam nowe dukanki! W kupie raźniej ![]() Dziewczyny a gdzie kupujecie mleko odłuszczone w proszku? tylko znalazłam zwykłe (co też prawie z cudem graniczyło)czy mogę jakoś je rozrzedzać (mniej łyczek do przepisów serwować)?
#2168 |
Przyczajenie
|
Pocieszyłyście mnie
![]() ![]() wyszokop - bieluchy to są serki homogenizowane nazywające się właśnie 'bieluchami'. Mnie serek wiejski staje w gardle i nie przechodzi dalej... podobnie jak ostatnio woda. Pozdrawiam już prawie weekendowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
Dzięki Bogaczka szukałam w marketach ale oprócz bebika i nan nic nie znalazłam. Chata Polska nie kojarze gdzie to jest? Czyli tego co kupiłam nieda się jakoś zużyć?
#2171 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
a mi jest przykro, bo znajoma znajomej powiedziala ze ja na pewno "zre" niedozwolone rzeczy dlatego nie chudne, a to nieprawda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no bo ona chudnie na dukanie, jesooooo ja juz chyba schizuje, zeby chociaz te kilka kg, na zachete to bym nie byla taka zdolowana i pewnie mialabym w dupie zdanie innych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
![]() ![]() Gratuluję spadków, widzę, że wszystko zmierza ku dobremu. U mnie po staremu, ale wczoraj zgrzeszyłam, bo od kilku dnia miałam doła i żyć się nie chciało ![]() ![]() ![]() Jajeczniczka z pomidorkiem na śniadanie, zaraz sobie zrobię jakieś kanapki na II śniad, bo lecę do czytelni, eh! Mam zamiar siedzieć tam do zamknięcia! (ciekawe co z tego wyjdzie, bo miałam iść na 10, ale goście mnie przytrzymali ![]() Życzę więc miłego dnia bez ataków wilczego głodu, kolejnych spadków i dobrych humorów ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Didier, nie przejmuj się jakąś głupią babą! Może po prostu masz zastój, ale trzymasz się zasad i to zaprocentuje! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisałaś, że nie ważyłaś się już dawno, może spróbuj jednak się przełamać i sprawdzić jak się sprawy mają... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ... no i pozostałam jednak przy trybie 5/2, bo tak mi łatwiej teraz. W przyszłym tygodniu zrobię sobie 4/3 a w tygodniu świątecznym 3/4 i potem w tygodniu z sylwestrem też 3/4 . A już od Nowego Roku znów 5/2 ![]() ![]() Edytowane przez BogaczKa22 Czas edycji: 2009-12-11 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
u mnie też spadek
![]() od ostatniego ważenia -1,5 kg ![]() Ważę teraz 63,5 ![]() Ale jestem cała 'hepi' ![]() Gratuluję Wam dziewczynki Waszych wyników! A u mnie dziś pierwszy dzień PW, hmmm, co by tu zjesc ;D Miłego dnia!
#2177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
BogaczKa22 po co ja mam sie wazyc skoro widze po ciuchach ze stoje w miejscu, ale to jest niezupełnie tak bo jak sie chce uszczypnac to nie mam takiego sadla jak na poczatku (spadlo mi 6 cm ale od tamtej pory nic) ale czuje sie jak balon, we czwartek ide zdac krew na hormony, mam nadzieje ze tu jest pies pogrzebany a jezeli te wyniki wyjda dobre to ja nie wiem co mam zrobic ![]() Arienna to nie zastoj, ja od poczatku nie chudne a dukanuje od 12. sierpnia i robie to uczciwie moja kolezanka ktora dukanuje zaczela tydzien wczesniej i juz schudla 10 kg mowi ze moj problem tkwi w mojej glowie i sie musze odblokowac no nie wiem jak mam to zrobic po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś też idę na jakieś badania, które robi się standardowo przed podjęciem pracy (oficjalnie to ja jeszcze nie pracuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zauwazylam ze za kazdym razem jak mialam zastoj i pozwalalam sobei na jakies odstepstwo weglowadanowe to nastepnego dnia waga ruszala w dol. Nie chce namawaic, ale moze zrob sobei jeden dzien lzejszy, z kromka chleba razowego czy cos i zobaczysz czy to cos ruszy
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
dzieny dziewczyny dzieny
![]() ![]() ja sie juz tylko martwie na zapas co ja poczne jezeli te wyniki beda dobre ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- no i z tym chlebem, ja nie wiem czy to bedzie zgodne z moim sumieniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Przyczajenie
|
Dider glowa do gory jezeli wyniki beda dobre to my postaramy sie Ciebie psychicznie odblokowac!!!
Moze dziewczyny maja racje, moze powinnas sobie zrobic jeden dzien normalnosci!!! A potem twoj organizm na nowo ruszy z kopyta ![]() Nie sie co zamartwiac ![]()
#2183 |
Rozeznanie
|
Bosche dziewczyny jaka ja jestem szczesciara ze mam takie przyjaciolki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- musze juz spadac, dzieki jeszcze raz, dzieki wam bede miala cuuudny weekend ![]() Edytowane przez Didier Czas edycji: 2009-12-11 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Didier ja też trzymam za Ciebie kciuki
![]() Gratuluję Wam wszystkim spadków. ![]() Ale od wczoraj zapisałyście. Nadrabiałam dobre 40 minut. Mi dzisiaj udało się nie wejść na wagę, zobaczę jak to jutro będzie po pierwszym dniu proteinek, nie mogę się doczekać. ![]() Jak dobrze, że w końcu piąteeeeeeeek! |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cinnamon witch widzę że zaczęłaś 8 dni po mnie z taką samą wagą kurcze jak ja ci zazdroszczę tych 63,5 kg
74kg -64 kg -18.10.09- :11.01.2010/20.04.2010 Edytowane przez kiltii synti Czas edycji: 2009-12-11 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Im dalej, tym mniejszą ochotę mam na grzeszenie. Może to i dobrze? Wychodziłam od wagi 75 kg, teraz pokazuje niedużo ponad 71- jestem szczęśliwa, właśnie dziś kończę 1 pięć dni P+W. Dobrze mi było z warzywkami, ale już samych protein też nie mogę się doczekać, bo uwielbiam patrzyć na trochę większe spadki wagowe.
Co do wodowstrętu, ja mam od urodzenia chyba ![]() Wmuszam w siebie te 1,5 litra płynów dziennie, w tym jak najwięcej herbat, bo to przynajmniej smak ma. Ale jak wiadomo- poza domem ciężko jest pić herbatę, więc nieodłączna jest butelka wody. Na kolację właśnie wcinam twarożek zmiksowany z jogurtem+słodzik+cynamon. Palce lizać. Jeszcze wieczorem pochrupię papryczkę. I tyle mnie widziały warzywka. Jutro sobota! Życzę wszystkim niesamowitych spadków! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
Hm... coś dziwnego się dzieje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
A ja chociaż zrezygnowałam z tej dietki, to korzystam z przepisów Dukana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2189 |
Rozeznanie
|
Dider olej tą babę obejrzyj sobie dziś film o 22.30 na Planete " grubi nie głubsi" już pisałam o nim wyżej on pomoże ci zrozumieć dlaczego nie chudniesz i jest bardzo motywujący np. przy napadach głodu nie wolno się podawać bo to nas organizm oszukuje i dokarmia w tem sposób komórki tłuszczowe i że za tycie odpowiedziale są głównie węglowodany.
Ja specjalnie ta ten film odkopałam magnetowid i urochomiłam żeby móc go nagrać (nie wiecie nawet ile się za pustą kasetą VHS nachodziłam) Ja dziś dzień dość pracowicie ale siedząco przy kompie ( no taka praca) a późnej jeszcze wizyta u dentysty ale dziś czyste proteinki i to jeszcze nie dużo jutro mam ostatni dzień I fazy mam nadzieję że będzie mniej na wadze choć chciałam od początku grudnia do świąt schudnąć 3 kg obysię udało |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy na tej diecie mozna brac tabletki od bolu gardla?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.