|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co, fajnie, ze na coś się przydała. A też tak mam, nieraz coś palnę a potem myślę jak to mojemu wytłumaczyć, ale zawsze tak ogólnie bo wiem, ze nawet chocbym chciała (raz spróbowałam) to nie zrozumie bo to jest jak dla niego i każdego faceta za skomplikowane, ze tak nagle ni stąd ni zowąd coś tam mi sie przypomniało i dlatego teraz mówię, ze tak jakoś bez powodu, mialam jakiś taki gorszy zły dzień i tak niechcący mi się coś powiedziało ale wiem doskonale, że nie powinnam tak zrobić.
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-29 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- W kazdym bądź razie E.J. dzięki za zainteresowanie ![]() ![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje
![]() dlaczego szukam problemu tam, gdzie go wcale nie ma ![]() ![]()
![]() |
#2167 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wymyślaj problemów, bo Twój Tż w końcu straci cierpliwość. ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() DO KroplaDeszczu nie radziłam nikomu przepraszac,szczególnie jak nie ma o co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie widzę nic złego w tym, że wyraziła swoje zdanie i napisała, że podoba jej się skompletowany garniak. Chłopak rzucił o to focha, no ludzie litości. On chyba miał zły dzień skoro czepia się o byle gówno. Może czegoś nie doczytałam, ale madeira chyba nie pisała nic o złym dniu. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Np. ja kiedy mam zły humor i wiem, że mogę się uczepić Tż, przestaje z nim pisać sms-y/na gg. Mówię, że mam zły humor i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
Laguno, nigdy nie doświadczyłam tego jak to jest kochac dwóch facetów jednocześnie. Ja jestem zwolenniczką bzdur w stylu "dwie połówki pomarańczy", przeznaczenia, księcia z bajki itp
![]() Ech dziewczyny, najchętniej przespałabym sylwestra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym już się nauczyłam takiej rzeczy, że staram sie pyta swojego faceta czy o to mu chodziło jak ja go zrozumiałam, jaki był odbiór i przekaz, i to pomaga nam dośc szybko dochodzic do porozumienia. I nie rozumiem jednego - tego jak niektórzy uważają, że kobieta może miec zły dzień, czepia się o wszystko a facet ma absolutnie na paluszkach skakac wokól niej wtedy ale jak facet ma gorszy dzień do już mu nie wolno, kobieta może nie miec wtedy wyrozumialosci dla niego, i to facet jest gorszy ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-29 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Kurczę chciałam dzisiaj wejsc Was ponadrabiać ale nie Mam kiedy teraz jestem w pracy i weszłam jak zwykle tylko na chwile i jak zwykle sie wyzalić.
Dalej nie wiem co z moim sylwestrem. Pewne jest ze do Jego rodziny jechać nie chce. Nawet nie wiedziałabym ja sie tam zachować. To juz nawet nie jest moja niechęc do Nich tylko poprostu cała rodzina wie ze sie pokłociliśmy, rozstaliśmy a ja tam z Nim teraz pojade? Jak kto ciekawe? Jako kolezanka? Abo jako bagaz podreczny.. ![]() Poza tym dzisiaj sie dowiedziałam co Jego siostra powiedziała jak wtedy byliśmy w kinie. Ja wyszlam z Nim zapalić a moja przyjaciolka zostala z Jego siostra pogadac. I ona (siostra) zapytała jak to jest wkoncu miedzy nami (miedzy mna a TŻ) moja orzyjaciolka nie bardzo chciala z Nia o tym rozmaiwac wiec powiedziala jej ze z tego co wie poklocilismy sie ale juz jest dobrze. A siostra zaskoczona: "Tak? Przeciez Oni nie sa razem. Wiec nie rozumiem po co jeszcze sie spotykaja.." Zatłuke ją. Poważnie.. I ja mam znimi jechać do rodziny? Ciekawe jak sobie to wyobrazaja. Iznowu źle sie czuje z tym wszystkim. Czuje jakbym odciagała TŻ od rodziny. A mi naprawde nie o to chodzi. Ale On pewnie tego nie zrozumie.. Dzisiaj mamy sie spotkać i jeszcze raz pogadac. Przeczuwam masakre.. Wieczorem wejde powiem co i jak i wkoncu to wszystko nadrobie. Nie wiem jak mam z nim rozmawiac. Jakies rady? Jest totalnie nieugiety bo ja sam wczoraj powiedział nie bedzie robił sylwestra w domubo nie chce sie oto klocic z mama.. Super wiec nawet jezeli sam chciałabyu zostac to nie zostanie bo mama. Kurde co sie stało z moim kochajcym TŻ?
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=E.J.;16123676][QUOTE=KroplaDeszczu;16123 428]Ale ona nic nie palnęła
![]() Nie widzę nic złego w tym, że wyraziła swoje zdanie i napisała, że podoba jej się skompletowany garniak. Chłopak rzucił o to focha, no ludzie litości. On chyba miał zły dzień skoro czepia się o byle gówno. Może czegoś nie doczytałam, ale madeira chyba nie pisała nic o złym dniu. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
I po kolędzie, dostałam obrazek hi hi
![]() Tż przyjechał, skacowany, w tym okropnym zielono-czarnym swetrze. I przywiózł pizzę, w ogóle mnie przepraszał, przytulał, wygłupiał się, co mnie denerwowało tylko, bo okres dostałam i brzuch tak boli, że dramat ;( Niech nie myśli, że mu odpuściłam, albo się o mnie postara, albo za drzwi wywalę! ![]() Dziewczyny, doradźcie, w kwestii tego okresu – mój cykl to jakaś kpina, nigdy nie wiem ile potrwa! Po tylu latach chyba powinien być mniej więcej regularny? U mnie jest tak, że trwa od 28 dni do 50! Raz pobiłam rekord, ponad 60 dni, dostałam tabletki na wywołanie, miałam jakąś drobną infekcję. Generalnie, jak mam jakąś małą infekcję to zaraz okresu brak, albo tak sam z siebie się nie pojawia, norma to że czekam ponad 30 dni, kiedyś więcej jak 35 nie było, teraz to właściwie powyżej 35 dni cykl mam ![]() ![]()
#2177 |
Zakorzenienie
|
Madame, może zacznę od zaproszenia A. do znajomych na nk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
Widzę dziewczyny, że teraz większośc z nas ma problemy
![]() ![]() ![]() szatanico ja biorę tabletki od prawie 3 lat i nie przytyłam ani kilograma ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-29 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rzeczywiście warto uregulować okres tabletkami. ja od nich nie przytyłam, ale po roku brania czuję się niezbyt rewelacyjnie, dlatego odstawiam. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ chyba zaczyna wystawiać mnie na próby.
rano pisaliśmy smsy, teraz cisza. napisałam jak tam się czuje, nie odpisał. hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz swojemu facetowi, że nie podoba Ci się zachowanie jego najbliższych, że boli Cię sposób w jaki się do Ciebie odnoszą. Przecież to facet w końcu, niechże podejmie męskie działania, jeżeli w ogóle mu zależy na Waszej przyszłości to chyba powinien to jakoś załatwić, załagodzić...
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie byłam, ale teraz to nie mam wyjścia, przecież to chore żebym 50 dni okresu nie miała, niby miałam problemy zdrowotne, ale żeby aż tak okres się opóźniał? Nigdy nie wiem ile dni cykl będzie trwał, niedługo raz na trzy miesiące będę miała ;/
#2186 |
Zakorzenienie
|
Tak, masz rację, coś Twój organizm szaleje, a jesteśmy w tym samym wieku i ja miałam zawsze co 28,29...
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi tabletkami to chyba nie mam wyboru, chociaż 60 dni bez okresu nie było jakieś szczególnie smutne, praktycznie całe wakacje miałam wolne, no ale jednak to nie jest normalne :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale generalnie mi w miarę służyły, nie mogę narzekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Znów mam złe przeczucia....tak samo jak wtedy... ![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-29 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.