![]() |
#2161 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
no nie wiem...mozesz ją tylko zmusić do refleksji pytając czy jest szczęśliwa...czy chce żeby tak wyglądało całe jej życie...czy chciałaby miec z nim dzici i wychowywać je w takiej rodzinie jaką stworzą. Czasem trzeba taką osobę zachęcić zeby pokierowała sie rozsadkiem a nie sercem i po prostu to skończyła. No ale jeśli ona jest szcześliwa...to moze jej odpowiada taki styl związku-choć ja w to wątpie. Wg mnie miłość nie jest ślepa-i takie zachowanie prowadzi do wygaśnięcia uczuć, do wyleczenia sie z miłości, a trwanie w takim układzie świadczy o jakiś problemach emocjonalnych...tylko co poradzić takiej osobie... nie wiem
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedziala, ze nie. Ona sobie z jednej strony zdaje sprawe, ze ten zwiazek ja wykancza, ze to nie jest tak, jak byc powinno, ze jej facet mam problemy, ze sie zdradzaja... A z drugiej... 'ciezko mi odejsc bo go kocham' No i ... bombki strzelil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dobrze ze ma chociaz świadomośc ze coś jest nie tak....pozostaje mieć nadzieje ze kiedyś jej miłośc przejdzie....
![]() |
#2164 |
Rozeznanie
|
Witam
Dzis miałam bardzo zakrecony dzień - zaczeło sie od podtopienia samochodzika - gracika. Rano gdyby nie pomoc taty to bym go skrobała z 40 minut bo był pokryty gruba warstwą lodu - płyn do odmrazania szyb go nie ruszył. Po przejechaniu z 7km z predkością 80km wjechałam w ogromną kałużę i zalałm swiece - znów RATUNKU!!!! dodam ze u mnie drogi były czarne a w radio nadawali ze sa białe lub pokryte lodem.było juz wiadomo ze do pracy spoznie sie na 100% a jestem nauczycielem w policealnym studium - widziałam miny słychaczy jak bym sie nie zjawiła. Numeru telefonu do zadnego słuchacza nie miałam ![]() W oczekiwaniu na pomoc dostaje smsa - a tu pisze słuchaczka ze sie troche spoźni bo slisko na drogach i byłam uratowana - odzwoniłam ze sie godzine spoźnię - wiedziałam ze jak dojade na zajecia to bede miała dla kogo je poprowadzić. Jutro mam maraton ![]() ![]() U mnie teraz pada deszcz ![]() ![]() W poniedziałek przywoża mi mebelki: http://www.machula.pl/ sypialnia retro - bede mieć szafe i komodę. I znów problem bo z mebloscianki nie mam gdzie umiescić rzeczy na czas wyniesienia starych mebli. ![]() ![]() odniosłam 2 kartony a wywyiozłam tylko 3 - zachował sie w porzadku bo udał ze ich nie widzi jak koło niego przejezdzałam z tymi kartonami. ![]() ![]() Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-09 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
U mnie szklanka jak się patrzy.
Dzisiaj idąc na spotkanie z kolegą, wywinęłam tak akrobatycznego orła, że prawie wylądowałam w rynsztoku xD Aż strach pomyśleć, jak będzie wyglądała moja droga na uczelnię... ![]()
#2167 |
perfumowy zawrót głowy
|
omg u mnie pada śnieg cały dzień....
Polecam dobry film Millennium - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet ![]() Hecate - smutna historia, ale wiesz, jak się tak rozejrzeć dookoła to dużo takich związków niestety.
#2168 |
Zadomowienie
|
ałaa..
![]() też mi się to we wrześniu przytrafiło i do tej pory nie mam czucia w tym miejscu. Ważne, żeby spróbować jak najszybciej przylożyć odcięty fragment do miejsca z którego go oderżnęłaś i ściśle przywiązać (ale oczywiście na tyle luźno żeby palec nie "usechł" ![]()
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ożesz... Współczuję, to takie unerwione miejsce... ![]()
![]() |
#2170 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ja ciągle chodze pocięta, bo mam zwyczaj krojenia wszystkiego "do siebie"..małż mówi ze jak tak będe dalej robiła to sobie kiedyś z rozpędu gardło poderżnę ![]()
#2171 |
Zakorzenienie
|
#2172 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I ja chytolę do siebie,aż dziwne że jeszcze mam cycki ![]() Kurczę mam nadzieję ,ze mi przyrośnie ta opuszka przylepiłam ją do palca i zabandażowałam ale boli okropnie,taki rwący ból,a dopiero zagoiła mi sie stopa co to ją nabiłam na aluminiowy profil...chodzące nieszczęście ze mnie Poza tym wpadłam w mega dolinę bo w Reserved spodnei były na mnie za ciasne ![]() koniec i z kabanoskami będę tylko o chlebie i wodzie aż wejdę w te spodnie.
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam film "Siedem dusz" i spłakałam się jak dzieciak...Wczoraj płakałam na na "Lektorze"...
Może polecicie mi coś wesołego,abym się uśmiała po pachy tak dla równowagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2175 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kameno i Redh.- oby tylko zaspy nie pokrzyżowały wyjściowych planów... Od wtorku wzwyż mam czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś lubi angielski humor, to polecam, bo momentami mnie skręcało ze śmiechu ![]() (i ma ciekawe, skłaniające do myślenia zakończenie ![]() zajawka: http://www.youtube.com/watch?v=g0SomEMVvO8
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-09 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
"poznaj mojego tatę" ![]() widziałam ten film kilka razy i zawsze mnie śmieszy do łez ja do dziś nie zapomnę jak w jeden weekend zafundowałam sobie Plac Zbawiciela, Wszyscy jesteśmy Chrystusami i Pręgi... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-09 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
BAN stały
|
Cytat:
No dobra, może jeden z dwóch. ![]() Właśnie skończyłam robotę na dziś i też przyszło mi do głowy, żeby sobie jakiś film włączyć. Tylko najpierw muszę coś zassać z sieci, bo wszystko, co mam, już oglądałam. Miało być coś wesołego na rozluźnienie. Szukałam, szukałam... I na co padło? Ściągam Lot nad kukułczym gniazdem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja bym obejrzała ten film o Coco Channel
![]() widział ktoś?
#2182 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja wreszcie ściągnęłam długo wyczekiwanego Doriana Gray'a! ![]() (notabene duet Barnes i Firth wystąpił już razem w w/w Easy Virtue ![]() Pewnie jutro obejrzę ![]() ![]() (i zaślinię monitor na widok Barnesa... ![]()
#2183 |
grozi wypollizowaniem
|
okazuje sie ze są 2 filmy o coco-ten drugi (chanel i stravinsky) obejrzałabym jeszcze chętniej
![]()
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja widziałam ![]() Życie miała przej...ne ale charakter też miała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
BAN stały
|
Cześć!
![]() Skarbiątko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
To ja :)
|
O biedna... Też sobie kiedyś obcięłam, aż do kości, opuszkę i pół paznokcia. Tekturki na plener w liceum przygotowywałam. Ale lekarz mi tylko Akutolem przylepił palec, kazał nosić rękę w górze, żeby nie krwawiło, nawet spać z ręką na poduszce, żeby wyżej była i przyrosło dziadostwo. A poza Akutolem (co chwila nową warstwą) żadnego opatrunku nie miałam. Tylko czucie to jest tam takie, jak przez papier do dziś...
#2187 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabb, trzymam kciuki, oby wyszło najpomyslniej jak to tylko możliwe! Dużo siły!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A korektora może po prostu za dużo nakładasz i dlatego się zbiera? Ja na co dzień preferuję punktowo korektor, na to puder, choć przy takim zimnie wolę jeszcze nałożyć podkład, róż, z makijażem oczu często szaleję, ale muszę jakos zużyć tych trzydzieści kilka kolorów cieni ![]() ![]() Rozświetlacze, bronzery i inne efekty specjalne raczej na jakieś wyjścia, chociaż jak mam przypływ fantazji i nastrój to i od samego rana ![]() Cytat:
Ja też nie wychodzę z domu bez makijażu, tylo w sytuacjach wyjątkowych - ostatnio jak musiałam zdążyć na pociąg to wyleciałam z domu calkiem bez makijażu, wcześniej jak mi się świnka morska rozchorowała, biegiem do weterynarza, też nie myślałam o makijażu Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja widziałam. kostiumy świetne, a film ogólnie przyzwoity, choć nie mogę powiedzieć, żeby to jakieś wybitne dzieło było. Miło popatrzeć i tyle.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |||
Zakorzenienie
|
głaskaj ,głaskaj,mniej boli
![]() nie..... zawisła i ją przylepiłam ,może przyrośnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.