|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
Kolezanki bardzo polecaly mi ten lokal. |
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Znam dziewczynę, która zajmuje się usługami kosmetycznymi i dojazdem do klienta. Makijażu u niej nie robiłam, ale mialam robione paznokcie i było super. Dać namiar?
|
|
#2163 |
|
Rozeznanie
|
Ostrowczanko czy masz na myśli żonę twojego kuzyna?
ja co prawda nie widziałam jak ona maluje, ale paznokcie fajnie robi. Ja mogę polecić dziewczynę z os.patronackie ale nie wiem czy ona dojeżdża do klienta.
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Monika ma zamiar rozwinąć działalność dojazdową w Ostrowcu
. Muszę ją trochę zareklamować.A ogóle, gdy dostanę od niej zgodę to poproszę o wrzucenie namiaru na listę - mogę polecić z czystym sumieniem .
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2010-03-17 o 11:49 |
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to wybieram dziś drukarkę nadal Azakowana, poleciłam Cię jednaj wizażance ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Qdlatku, fajne zaproszenia, delikatne i eleganckie. My się jeszcze nie zdecydowaliśmy.
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Yellwa witaj - napisz gdzie masz ślub i wesele i w jakim terminie to dopisze Cię do listy naszych Panien Młodych
![]() Aga - dzięki
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
jak byś mogła to bardzo bym prosiła. a możesz powiedzieć też ile za paznokcie bierze, bo mama chciała przed tym weselem zrobić.
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak to mnie pocieszyłas:/
A my moze wybierzemy sie na spotkanie do poradni małzenskiej w koncu. Tylko troche mi sie nie chce:/ |
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
Yellwa, witaj
ja mam tam przyjecie w Pasji Ogólnie sala jako sala bardzo zadbana, ładna, wszystko po remoncie, nowe, biało, bordowa, jedzenie też podobno dobre, moja kumpela była 2 razy tam na weselu w zeszłym roku, obsluga również, z reszta siostra mojego tz miala tam slub, wiec dlatego my tez po części tam mamy. Tylko pan z Pasji to niezły cwaniak, ale sie da dogadac. jesli masz jakies konkretne pytania, to pisz. chętnie odpowiem, jak będe wiedziała
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Olajka miała swoje wesele w Pasji i była zadowolona
ninuska a nie możesz odesłać? Masz 10 dni na to |
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
martu18 - przesyłam nr na PW. Co do paznokci - musisz się spytać sama, bo u nas akurat robiła 3-em osobom na raz (wszystkie byłyśmy zadowolone) i płaciłyśmy razem, poza tym pewnie po znajomości trochę opuściła
. W każdym razie z czystym sumieniem polecam - ja miałam żelowe, siostra akrylowe a mama tipsy i wszystkie wyglądały super No i należy dodać, że Monika to absolwentka kosmetologii, więc nie wchodzi tu w gre tylko amatorka po kursie robienia paznokci.
|
|
#2172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() A ja siedze i nadal pisze prace do szkoły... ![]() Ale się rozpisałyście.....nie da się normalnie za wami nadążyć ![]() Ja cały czas się zatanawiam na którą godzine na makijaż się zapisać Szykuje się na to ,że będzie upał więc żeby mi nie zpłynął ![]() Ninuska a ty masz fotke w swojej sukni??Z chęcią bym zobaczyła jak wyglądasz w swojej sukni,bo na żywo ją widziałam Jest pięknaWitam również nową forumowiczkę yellwa ![]() Super,że do nas dołączyłaś,jest nas coraz więcejNapisz kiedy i gdzie masz ślub?? Na temat pasji nie za dużo mogę ci powiedzieć,bo nie byłam tam na żadnym weselu Wiem tylko,że jak szukaliśmy z tż sali to braliśmy pasje pod uwage ale słyszeliśmy o właścicielu raczej złe komentarze ![]() Waniliaana ja już wybrałam fryzurke Ma w Leśnych Kątach To przy okazji sprawdze,czy fryz będzie mi sie trzymał całą noc![]() A fryzurke,którą wybrałam już kiedyś wam pokazywałam ale wstawiam jeszcze raz Z przodu będe miała tak ![]() ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura497660.htm A tył taki http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura204581.htm Mam nadziej,że fryzjerka mnie identycznie uczesze,bo włosy mam bardzo długie ![]() Dziewczyny mam pytanko bo w salonie jak zamawiałam suknie ślubną dostałam do niej naszyjnik i kolczyki i w tym naszyjniku jest duży kamień svarowskiego w kształcie łezki takiej i w kolczykach też Tylko mam problem bo bransoletki nie mam do tego kompletu i nie mam pojęcia jaką dokupić żeby pasowała prosi:Może coś poradzicie
|
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia ja tez sie szykuje , że będzie ciepło. mamy ślub o 18 więc na makijarz się na 15 umówiłam, jak od fryzjera wyjde, a jade na bałtowska, wiec niedaleko, mysle ze nawet o 14 moze pojade, zalezy jak fryzjerka skonczy to odrazu od niej
![]() Ja mam w Pasji i wiem co nieco o właścicielu, nie wolno pozwolić , żeby na głowe wszedł młodym, bo on by nam chciał zaplanować całe wesele, ale juz ma za sobą rozmowe ze mna, i powiedzial" trafila kosa na kamień"
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj yellwa. Ja bede miec tam slub12.06, to kwestia gustu, ale lokal mi sie podoba, z wlascicielem jak do tej pory nie bylo zadnych problemow, spoko facet. Pasowalo nam to bo jak pierwszy raz do niego zadzwonilam od razu zaoferowal mi hotel, a bedziemy miec gosci z daleka. Kosztuje z tego co pamietam 140 za osobe, w tym 5 dan goracych, poprawiny polowa ceny. Zadzwon i mow sie z nim niech Ci pokaze sale. Dekoracje juz jest zrobiona, wiec Ci odpada, no chyba ze bys chciala cos zmienic. |
|
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
Azakowana tylko właśnie w tym problem,że ja jestem teraz we wrocławiu a naszyjnik i kolczyki zostawiłam w Ostrowcu w domku nie mam ich przy sobie
A mam tylko takie ziewyrazne zdjęcia te co kiedyś wstawiałam.Ale będe teraz na święta w domku to ci dokładiejsze zdjęcia wrzuce albo poszukam na allegro podobnej biżuteri do tej mojej i jak coś znajde identycznego to wrzuce
|
|
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia super ta twoja fryzurka
az sobie zapisalam zdjecie na kompie, moze kiedys sie przyda.
|
|
|
|
#2179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koniecznie zdaj mi relacje jak tam było na weselu, co było nie tak itd, ja mam tam 7 sierpnia ![]() mam pytanie, też Ci wciskał te kwiaty za głowami panstwa mlodych??? ja ich nie chcialam, 140 wesele a poprawiny 40 zł, z tego co my uzgadnialismy jak dobrze pamietam,sala jest elegancka, wiec nie trezba jej wzbytnio stroic. A wy jaka bedziecie miec dekoracje za glowami panstwa mlodych?? mam prosbe, czy byla by mozliwosc jak bedziesz tam w piatek przed weselem twoim pewnie bedzie to wszystko przygotoane, zajechac i zobaczyc jak to wyglada???on sam nam mowil zeby podjechac jak bedzie inne wesele i zobaczyc dzien wczesniej,ale nie znam nikogo innego kto tam ma przed nami,ps napisz mi na priv jak sie nazywasz bo moze sie znamy
|
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
Waniliaana to super,że ci się podoba moja fryzurka
A jak myślisz będzie mi pasowała do sukni??
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
ona jak sie czujesz?
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
Waniliaania czesze się u Marty za łysicą
![]() Mam nadzieje ,że będe zadowolona z efektu końcowego![]()
|
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2185 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladne
Cytat:
![]() Cytat:
wyrwalam bo mnie bolala. a ze to niepotrzebny zab to nie bylo sensu sie mordowac. (to byl moj debiut nigdy nie mialam wyrywanych ani leczonych zebow) no i jak pisalam dentystka wspaniala wiec wizyte wspominam milo (mimo tego dziwnego uczucia przy wyrywaniu)zab wyszedl bez problemu nie mam wogole naruszonego dziasla ani nic ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2186 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia to widze ze sie spotkamy we trzy u marty za lysica
![]() ja Ty i Justyś Na ktora masz i do kogo???
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Ja się zdecydowałam na odwyk
Nie wejdę na wizaż, dopóki nie napiszę przynajmniej jednego rozdziału mojej pracy. A paprząc po moich kolegach i koleżankach, to może być kwestia nawet miesięcy Niestety wizaż mnie za bardzo wciąga, więc sobie zablokuję stronę, żeby mnie nawet nie kusiło Skoro silna wola nie działa, to muszę się uciec do innej metody. W ogóle poblokuję sobie wszystkie rozpraszacze Tak więc do zobaczenia za... nie wiem ile. Trzymajcie kciuki za mnie, żebym jak najszybciej się uwinęła z tym pisaniem, bo już zaczyna to wyglądać groźnie. Chciałabym za pół roku być już dr.
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o zadnych dodatkowych dekoracjach nic nie mowil, no i dobrze bo i tak nie chce, Podoba mi sie tak jak jest i wydaje mi sie ze wiecej nic nie trzeba. Bylam tam akurat w pazdzierniku, w piatek przed samym weselem, bo chcialam kilka fotek zrobic, bylo wszystko przygotowane na 120 osob i bylo bardzo ladnie i miejsca tez wystarczajaco.
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika w takim razie życzę owocnego pisania
I odezwij się jak coś napiszesz
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Veroeve. Jakie drastyczne kroki. Zatem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Jestem tutaj nowa więc zacznę od przedstawienia się , mam na imię Klaudia i obecnie mieszkam w Warszawie ale przymierzamy się już z moim narzeczonym do zaobrączkowania
Tak więc może mogłybyście mnie naprowadzić i przedstawić swoje zdanie na temat domu weselnego PASJA??
....

prosi:Może coś poradzicie