Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 10:16   #2161
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI

Cytat:
Napisane przez yellwa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Jestem tutaj nowa więc zacznę od przedstawienia się , mam na imię Klaudia i obecnie mieszkam w Warszawie ale przymierzamy się już z moim narzeczonym do zaobrączkowania i wstąpiłam tutaj do was po kilka rad . Na pewno już nie raz pisałyście na ten temat ale w takiej ilości materiału jaki wyprodukowałyście ciężko byłoby mi cokolwiek znaleźć Tak więc może mogłybyście mnie naprowadzić i przedstawić swoje zdanie na temat domu weselnego PASJA??
Witaj yellwa. Nie wiem czy ktoras z dziewczyn wie cos wiecej na temat PASJI. Moje dwie dobre kolezanki mialy tam wesele i byly bardzo zadowolone. Ja osobiscie tam nie bylam, ogladalam tylko zdjecia lokalu i troszke zdziwilo mnie usytuowanie zespolu - jakos na gorze. Ale to tylko moje zdanie po obejrzeniu strony.
Kolezanki bardzo polecaly mi ten lokal.
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:30   #2162
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martu18 Pokaż wiadomość
myślałam właśnie, że możecie kogoś dobrego polecić, bo makijaż musi być naprawdę trwały, z tego powodu, że już o 10 rano musimy wyjechać z Ostrowca...
w sumie może w sobotę będę w ostrowcu to się przejdę i popytam po salonach...
Znam dziewczynę, która zajmuje się usługami kosmetycznymi i dojazdem do klienta. Makijażu u niej nie robiłam, ale mialam robione paznokcie i było super. Dać namiar?

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:44   #2163
mlodaj
Rozeznanie

Ostrowczanko czy masz na myśli żonę twojego kuzyna? ja co prawda nie widziałam jak ona maluje, ale paznokcie fajnie robi. Ja mogę polecić dziewczynę z os.patronackie ale nie wiem czy ona dojeżdża do klienta.

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:45   #2164
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Tak, Monika ma zamiar rozwinąć działalność dojazdową w Ostrowcu . Muszę ją trochę zareklamować.
A ogóle, gdy dostanę od niej zgodę to poproszę o wrzucenie namiaru na listę - mogę polecić z czystym sumieniem .

Edytowane przez Ostrowczanka
Czas edycji: 2010-03-17 o 10:49
Stary 2010-03-17, 10:50   #2165
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość

Słyszałyscie, ze droga do Kielc jest zamknięta i trzeba jeździeć przez Opatów?, a to wszystko przez to ze beda robic tam droge. A ja teraz do szkoły jade wiec nie chciałabym miec niespodzianki w połowie drogi.
na pewno jest zamknięta, wczoraj jechałam i musiałam się wracać.

A tak w ogóle to wybieram dziś drukarkę nadal i chyba kupię przez allegro. Pytałam w sklepach i różnica ok 50zł jest więc trochę zaoszczędzę.
Azakowana, poleciłam Cię jednaj wizażance

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Qdlatku, fajne zaproszenia, delikatne i eleganckie. My się jeszcze nie zdecydowaliśmy.
Stary 2010-03-17, 11:06   #2166
azakowana
Zakorzenienie

Yellwa witaj - napisz gdzie masz ślub i wesele i w jakim terminie to dopisze Cię do listy naszych Panien Młodych
Aga - dzięki
Stary 2010-03-17, 11:09   #2167
martu18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Znam dziewczynę, która zajmuje się usługami kosmetycznymi i dojazdem do klienta. Makijażu u niej nie robiłam, ale mialam robione paznokcie i było super. Dać namiar?
jak byś mogła to bardzo bym prosiła. a możesz powiedzieć też ile za paznokcie bierze, bo mama chciała przed tym weselem zrobić.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 11:24   #2168
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Gusiak to mnie pocieszyłas:/
A my moze wybierzemy sie na spotkanie do poradni małzenskiej w koncu. Tylko troche mi sie nie chce:/
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:27   #2169
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Yellwa, witaj

ja mam tam przyjecie w Pasji

Ogólnie sala jako sala bardzo zadbana, ładna, wszystko po remoncie, nowe, biało, bordowa, jedzenie też podobno dobre, moja kumpela była 2 razy tam na weselu w zeszłym roku, obsluga również, z reszta siostra mojego tz miala tam slub, wiec dlatego my tez po części tam mamy. Tylko pan z Pasji to niezły cwaniak, ale sie da dogadac.
jesli masz jakies konkretne pytania, to pisz. chętnie odpowiem, jak będe wiedziała

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:44   #2170
mehja
Zakorzenienie

Olajka miała swoje wesele w Pasji i była zadowolona tylko faktycznie trzeba uważać na tego właściciela, nie dać sobie na głowę wejść.

ninuska a nie możesz odesłać? Masz 10 dni na to
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:54   #2171
Ostrowczanka
Zakorzenienie

martu18 - przesyłam nr na PW. Co do paznokci - musisz się spytać sama, bo u nas akurat robiła 3-em osobom na raz (wszystkie byłyśmy zadowolone) i płaciłyśmy razem, poza tym pewnie po znajomości trochę opuściła . W każdym razie z czystym sumieniem polecam - ja miałam żelowe, siostra akrylowe a mama tipsy i wszystkie wyglądały super No i należy dodać, że Monika to absolwentka kosmetologii, więc nie wchodzi tu w gre tylko amatorka po kursie robienia paznokci.

Stary 2010-03-17, 12:00   #2172
martu18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
martu18 - przesyłam nr na PW. Co do paznokci - musisz się spytać sama, bo u nas akurat robiła 3-em osobom na raz (wszystkie byłyśmy zadowolone) i płaciłyśmy razem, poza tym pewnie po znajomości trochę opuściła . W każdym razie z czystym sumieniem polecam - ja miałam żelowe, siostra akrylowe a mama tipsy i wszystkie wyglądały super No i należy dodać, że Monika to absolwentka kosmetologii, więc nie wchodzi tu w gre tylko amatorka po kursie robienia paznokci.
dzięki bardzo
Stary 2010-03-17, 12:44   #2173
AGUSIA533
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny
A ja siedze i nadal pisze prace do szkoły...
Ale się rozpisałyście.....nie da się normalnie za wami nadążyć
Ja cały czas się zatanawiam na którą godzine na makijaż się zapisać
Szykuje się na to ,że będzie upał więc żeby mi nie zpłynął

Ninuska a ty masz fotke w swojej sukni??Z chęcią bym zobaczyła jak wyglądasz w swojej sukni,bo na żywo ją widziałamJest piękna

Witam również nową forumowiczkę yellwa Super,że do nas dołączyłaś,jest nas coraz więcej
Napisz kiedy i gdzie masz ślub??
Na temat pasji nie za dużo mogę ci powiedzieć,bo nie byłam tam na żadnym weselu
Wiem tylko,że jak szukaliśmy z tż sali to braliśmy pasje pod uwage ale słyszeliśmy o właścicielu raczej złe komentarzeTyle wiem na ten temat

Waniliaana ja już wybrałam fryzurke5 Czerwca ide zrobić sobie próbną,bo akurat wybieramy się z moim Tż na wesele do jego siostryMa w Leśnych KątachTo przy okazji sprawdze,czy fryz będzie mi sie trzymał całą nocA nie mam zamiaru siedzieć tylko tańcować całą noc
A fryzurke,którą wybrałam już kiedyś wam pokazywałam ale wstawiam jeszcze raz

Z przodu będe miała tak

http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura497660.htm

A tył taki

http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura204581.htm

Mam nadziej,że fryzjerka mnie identycznie uczesze,bo włosy mam bardzo długie

Dziewczyny mam pytanko bo w salonie jak zamawiałam suknie ślubną dostałam do niej naszyjnik i kolczyki i w tym naszyjniku jest duży kamień svarowskiego w kształcie łezki takiej i w kolczykach też Tylko mam problem bo bransoletki nie mam do tego kompletu i nie mam pojęcia jaką dokupić żeby pasowałaprosi:Może coś poradzicie
AGUSIA533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:51   #2174
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Agusia ja tez sie szykuje , że będzie ciepło. mamy ślub o 18 więc na makijarz się na 15 umówiłam, jak od fryzjera wyjde, a jade na bałtowska, wiec niedaleko, mysle ze nawet o 14 moze pojade, zalezy jak fryzjerka skonczy to odrazu od niej

Ja mam w Pasji i wiem co nieco o właścicielu, nie wolno pozwolić , żeby na głowe wszedł młodym, bo on by nam chciał zaplanować całe wesele, ale juz ma za sobą rozmowe ze mna, i powiedzial" trafila kosa na kamień"

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-03-17, 12:52   #2175
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AGUSIA533 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
A ja siedze i nadal pisze prace do szkoły...
Ale się rozpisałyście.....nie da się normalnie za wami nadążyć
Ja cały czas się zatanawiam na którą godzine na makijaż się zapisać
Szykuje się na to ,że będzie upał więc żeby mi nie zpłynął

Ninuska a ty masz fotke w swojej sukni??Z chęcią bym zobaczyła jak wyglądasz w swojej sukni,bo na żywo ją widziałamJest piękna

Witam również nową forumowiczkę yellwa Super,że do nas dołączyłaś,jest nas coraz więcej
Napisz kiedy i gdzie masz ślub??
Na temat pasji nie za dużo mogę ci powiedzieć,bo nie byłam tam na żadnym weselu
Wiem tylko,że jak szukaliśmy z tż sali to braliśmy pasje pod uwage ale słyszeliśmy o właścicielu raczej złe komentarzeTyle wiem na ten temat

Waniliaana ja już wybrałam fryzurke5 Czerwca ide zrobić sobie próbną,bo akurat wybieramy się z moim Tż na wesele do jego siostryMa w Leśnych KątachTo przy okazji sprawdze,czy fryz będzie mi sie trzymał całą nocA nie mam zamiaru siedzieć tylko tańcować całą noc
A fryzurke,którą wybrałam już kiedyś wam pokazywałam ale wstawiam jeszcze raz

Z przodu będe miała tak

http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura497660.htm

A tył taki

http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura204581.htm

Mam nadziej,że fryzjerka mnie identycznie uczesze,bo włosy mam bardzo długie

Dziewczyny mam pytanko bo w salonie jak zamawiałam suknie ślubną dostałam do niej naszyjnik i kolczyki i w tym naszyjniku jest duży kamień svarowskiego w kształcie łezki takiej i w kolczykach też Tylko mam problem bo bransoletki nie mam do tego kompletu i nie mam pojęcia jaką dokupić żeby pasowałaprosi:Może coś poradzicie
Agusia a wrzuć jeszcze raz zdjęcie naszyjnika albo kolczyków - tylko takie, na którym dobrze widać kształt tej łezki.
Stary 2010-03-17, 12:54   #2176
ona1010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yellwa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Jestem tutaj nowa więc zacznę od przedstawienia się , mam na imię Klaudia i obecnie mieszkam w Warszawie ale przymierzamy się już z moim narzeczonym do zaobrączkowania i wstąpiłam tutaj do was po kilka rad . Na pewno już nie raz pisałyście na ten temat ale w takiej ilości materiału jaki wyprodukowałyście ciężko byłoby mi cokolwiek znaleźć Tak więc może mogłybyście mnie naprowadzić i przedstawić swoje zdanie na temat domu weselnego PASJA??

Witaj yellwa. Ja bede miec tam slub12.06, to kwestia gustu, ale lokal mi sie podoba, z wlascicielem jak do tej pory nie bylo zadnych problemow, spoko facet. Pasowalo nam to bo jak pierwszy raz do niego zadzwonilam od razu zaoferowal mi hotel, a bedziemy miec gosci z daleka. Kosztuje z tego co pamietam 140 za osobe, w tym 5 dan goracych, poprawiny polowa ceny. Zadzwon i mow sie z nim niech Ci pokaze sale. Dekoracje juz jest zrobiona, wiec Ci odpada, no chyba ze bys chciala cos zmienic.
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:12   #2177
AGUSIA533
Rozeznanie

Azakowana tylko właśnie w tym problem,że ja jestem teraz we wrocławiu a naszyjnik i kolczyki zostawiłam w Ostrowcu w domku nie mam ich przy sobieA mam tylko takie ziewyrazne zdjęcia te co kiedyś wstawiałam.Ale będe teraz na święta w domku to ci dokładiejsze zdjęcia wrzuce albo poszukam na allegro podobnej biżuteri do tej mojej i jak coś znajde identycznego to wrzuce
Stary 2010-03-17, 13:20   #2178
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Agusia super ta twoja fryzurka az sobie zapisalam zdjecie na kompie, moze kiedys sie przyda.
Stary 2010-03-17, 13:22   #2179
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
Witaj yellwa. Ja bede miec tam slub12.06, to kwestia gustu, ale lokal mi sie podoba, z wlascicielem jak do tej pory nie bylo zadnych problemow, spoko facet. Pasowalo nam to bo jak pierwszy raz do niego zadzwonilam od razu zaoferowal mi hotel, a bedziemy miec gosci z daleka. Kosztuje z tego co pamietam 140 za osobe, w tym 5 dan goracych, poprawiny polowa ceny. Zadzwon i mow sie z nim niech Ci pokaze sale. Dekoracje juz jest zrobiona, wiec Ci odpada, no chyba ze bys chciala cos zmienic.

koniecznie zdaj mi relacje jak tam było na weselu, co było nie tak itd, ja mam tam 7 sierpnia

mam pytanie, też Ci wciskał te kwiaty za głowami panstwa mlodych???
ja ich nie chcialam, 140 wesele a poprawiny 40 zł, z tego co my uzgadnialismy jak dobrze pamietam,sala jest elegancka, wiec nie trezba jej wzbytnio stroic.
A wy jaka bedziecie miec dekoracje za glowami panstwa mlodych??

mam prosbe, czy byla by mozliwosc jak bedziesz tam w piatek przed weselem twoim pewnie bedzie to wszystko przygotoane, zajechac i zobaczyc jak to wyglada???on sam nam mowil zeby podjechac jak bedzie inne wesele i zobaczyc dzien wczesniej,ale nie znam nikogo innego kto tam ma przed nami,ps napisz mi na priv jak sie nazywasz bo moze sie znamy

razem od 18.03.2009 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 13:23   #2180
AGUSIA533
Rozeznanie

Waniliaana to super,że ci się podoba moja fryzurka Mam nadzieje,że będe uczesana identycznie A jak myślisz będzie mi pasowała do sukni??
Stary 2010-03-17, 13:26   #2181
aniaa22
Zakorzenienie

ona jak sie czujesz?
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:34   #2182
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Waniliaana to super,że ci się podoba moja fryzurka Mam nadzieje,że będe uczesana identycznie A jak myślisz będzie mi pasowała do sukni??
mysle ze bardzo bedzie pasowac, strasznie mi sie podoba, nie widzilam jej jeszcze nigdy na necie. A gdzie sie czeszesz?
Stary 2010-03-17, 13:48   #2183
AGUSIA533
Rozeznanie

Waniliaania czesze się u Marty za łysicąMam nadzieje ,że będe zadowolona z efektu końcowego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 13:50   #2184
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Waniliaania czesze się u Marty za łysicąMam nadzieje ,że będe zadowolona z efektu końcowego
ja tez tam sie czesalam i bardzo bylam zadowolona. Nna drugi dzien na zdjeciach mialam ta sama fryzure nie tknieta pewnie by sie jeszcze kilka dni trzymala
Stary 2010-03-17, 13:51   #2185
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
oto one
bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez Igoolek Pokaż wiadomość
A gdzie planujecie to spotkanko i kiedy? bo mnie się jeszcze nie udało na żadne wpaść
mi tez niestety jeszcze sie nie udalo ale moze tym razem

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
zobaczcie to http://demotywatory.pl/1228064/Juz-wiesz-czemu

Aniaa a teraz cię nic nie boli? Z jakiego powodu wyrywałaś? Boję się bo niedługo chyba tez mnie to czeka
nic mie nie bolalo ani wczoraj po wyrwaniu ani dzisiaj mnie nie boli wyrwalam bo mnie bolala. a ze to niepotrzebny zab to nie bylo sensu sie mordowac. (to byl moj debiut nigdy nie mialam wyrywanych ani leczonych zebow) no i jak pisalam dentystka wspaniala wiec wizyte wspominam milo (mimo tego dziwnego uczucia przy wyrywaniu)
zab wyszedl bez problemu nie mam wogole naruszonego dziasla ani nic

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
ja tez tam sie czesalam i bardzo bylam zadowolona. Nna drugi dzien na zdjeciach mialam ta sama fryzure nie tknieta pewnie by sie jeszcze kilka dni trzymala
a moja nawet do oczepin nie wytrzymala
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:57   #2186
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Agusia to widze ze sie spotkamy we trzy u marty za lysica
ja Ty i Justyś Na ktora masz i do kogo???

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-03-17, 14:00   #2187
veroeve
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Ja się zdecydowałam na odwyk Nie wejdę na wizaż, dopóki nie napiszę przynajmniej jednego rozdziału mojej pracy. A paprząc po moich kolegach i koleżankach, to może być kwestia nawet miesięcy Niestety wizaż mnie za bardzo wciąga, więc sobie zablokuję stronę, żeby mnie nawet nie kusiło Skoro silna wola nie działa, to muszę się uciec do innej metody. W ogóle poblokuję sobie wszystkie rozpraszacze

Tak więc do zobaczenia za... nie wiem ile. Trzymajcie kciuki za mnie, żebym jak najszybciej się uwinęła z tym pisaniem, bo już zaczyna to wyglądać groźnie. Chciałabym za pół roku być już dr.

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 14:15   #2188
ona1010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
koniecznie zdaj mi relacje jak tam było na weselu, co było nie tak itd, ja mam tam 7 sierpnia

mam pytanie, też Ci wciskał te kwiaty za głowami panstwa mlodych???
ja ich nie chcialam, 140 wesele a poprawiny 40 zł, z tego co my uzgadnialismy jak dobrze pamietam,sala jest elegancka, wiec nie trezba jej wzbytnio stroic.
A wy jaka bedziecie miec dekoracje za glowami panstwa mlodych??

mam prosbe, czy byla by mozliwosc jak bedziesz tam w piatek przed weselem twoim pewnie bedzie to wszystko przygotoane, zajechac i zobaczyc jak to wyglada???on sam nam mowil zeby podjechac jak bedzie inne wesele i zobaczyc dzien wczesniej,ale nie znam nikogo innego kto tam ma przed nami,ps napisz mi na priv jak sie nazywasz bo moze sie znamy
nie ma problemu, napisze Ci wszystko o zadnych dodatkowych dekoracjach nic nie mowil, no i dobrze bo i tak nie chce, Podoba mi sie tak jak jest i wydaje mi sie ze wiecej nic nie trzeba. Bylam tam akurat w pazdzierniku, w piatek przed samym weselem, bo chcialam kilka fotek zrobic, bylo wszystko przygotowane na 120 osob i bylo bardzo ladnie i miejsca tez wystarczajaco.
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 14:17   #2189
azakowana
Zakorzenienie

Weronika w takim razie życzę owocnego pisania I odezwij się jak coś napiszesz
Stary 2010-03-17, 14:18   #2190
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Veroeve. Jakie drastyczne kroki. Zatem do zobaczenia. I udanego pisania!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości