Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 22:07   #2161
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

No ja mialam wychodne ale juz jestem w domku . Lezymy sobie z tz-em na kanapie. Kochany przylozyl reke do brzuszka i dzidzia zaczela sie tak ruszac i ja czul i tak sie cudnie cieszyl . Ja sama tez juz czuje coraz wyrazniejsze ruchy a faktycznie jak sie przylozy dlon do brzusia to czuc jak sie tam cos przesuwa . Juz niedlugo USG

Ja tez widzialam ten film 300. Moj tz mysli ze to jeden z najlepszych filmow jakie kiedykolwiek powstaly a ja musialam sie zmuszac zeby na to patrzec

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 22:14   #2162
kardashi
Zakorzenienie

Metropolitan może napisz karteczke że klatka schodowa to nie szatnia na śmierdzące buty

Kasiu to super że Tż poczuł ruchy
Mój dziś nie mógł dojśc jak na wielkość jest córeczka i wogole jak ona sie tam mieści
Za to mała ma dziś często czkawkę..

Wy oglądacie 300 a ja oglądam parodię 'poznaj moich spartan'

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 07:50   #2163
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Metropolitan może napisz karteczke że klatka schodowa to nie szatnia na śmierdzące buty

Kasiu to super że Tż poczuł ruchy
Mój dziś nie mógł dojśc jak na wielkość jest córeczka i wogole jak ona sie tam mieści
Za to mała ma dziś często czkawkę..

Wy oglądacie 300 a ja oglądam parodię 'poznaj moich spartan'

no jest to jakiś pomysł. aaaah już czasami mam dość mieszkania w bloku... dobrze, że do pół roku po narodzinach dzidziusia już będziemy mieszkać w naszym domku.

ja dzisiaj wybieram się na zakupki z mamą, ale aż się boję bo ona dostaje takiego powera jak idzie na ciuchowe zakupy że jest w stanie pół miasta zwiedzić, a ja po godzinie zazwyczaj wymiękam muszę kupić kurteczkę, może jakąś tuniczkę, okulary słoneczne no i kosmetykowe zakupy. a co, trza dbać o siebie TŻ już się nawet nic nie odzywa, zresztą on też nic nie kupuje przez pół roku a potem jak pójdzie to się cały obkupi, on to dopiero potrafi sumki okrągłe zostawiać paniom sklepowym, ja to zawsze mam wyrzuty sumienia jak sobie coś drogiego kupię. Za tymi chłopami to się nie nadąży normalnie...

ale pogoda dzisiaj u mnie do dupki.....
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:20   #2164
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
a weź, najgorsze jest to , że ja i tak wiem, że nie ma racji, ale chcę żeby mu się moje ciuchy podobały. Ale jednak stwierdziłam, że nie oddaję butów, trudno, będzie musiał to przeżyć. Albo namówię go na zasponsorowanie jeszcze jednej pary jeszcze lepiej

wróciłam już z tego panieńskiego, bo mnie strasznie boli głowa i czuję się niezbyt, dziewczyny i tak dopiero miały wychodzić do knajpy za jakąś godzinę, a ana razie chlają w domu. Także i tak bym nie dotrzymała, a w tej głośnej muzyce i totalnym zadymieniu bym chyba nie dała rady.

słuchajcie laski, potrzebuję rady:

mój sąsiad burak, ten co kiedyś sprał żonę, wystawił dzisiaj na klatkę swoje obleśne śmierdzące zapocone buty!!! jak teraz wchodziłam do domu po kilku godzinach to myślałam że mi nos wykręci. Powiedzcie, co ja mam zrobić??? powiedzenie mu tego wprost nie wchodzi w grę, bo to jest kretyn taki, że się go boję, nie wiadomo co mu może przyjść do głowy. I myślałam, jak mu dać do zrozumienia, że klatka schodowa nie jest odpowiednim miejscem na jego smrody... co wy byście zrobiły??? jak w ogóle można się tak zachowywać?!?!?!
Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
no jest to jakiś pomysł. aaaah już czasami mam dość mieszkania w bloku... dobrze, że do pół roku po narodzinach dzidziusia już będziemy mieszkać w naszym domku.

ja dzisiaj wybieram się na zakupki z mamą, ale aż się boję bo ona dostaje takiego powera jak idzie na ciuchowe zakupy że jest w stanie pół miasta zwiedzić, a ja po godzinie zazwyczaj wymiękam muszę kupić kurteczkę, może jakąś tuniczkę, okulary słoneczne no i kosmetykowe zakupy. a co, trza dbać o siebie TŻ już się nawet nic nie odzywa, zresztą on też nic nie kupuje przez pół roku a potem jak pójdzie to się cały obkupi, on to dopiero potrafi sumki okrągłe zostawiać paniom sklepowym, ja to zawsze mam wyrzuty sumienia jak sobie coś drogiego kupię. Za tymi chłopami to się nie nadąży normalnie...

ale pogoda dzisiaj u mnie do dupki.....
Co do butóe to może kup zapach do kibelka, albo taką choinkę zapachową do samochodu i wsadz w buta, hihi taka aluzja że śmierdzi na klatce od jego butów

Co do zakupów to mam tak samo zawsze mam wyrzuty sumienia jak coś kupie, a mój mąż jak nie kupuje to przez pół roku a jak już się wybierze to też potrafi zostawić niezłe pieniądze w sklepie, po za tym on ma dziwne zboczenie że może mieć 2 pary spodni ale ja powiem kup sobie to mówi że mu nie potrzebne ale za to buty może non stop kupować a kurtek to już ma więcej odemnie

Co do filmu 300 to mój mąż też mnie zmusił do obejrzenia, i on jest nim zachwycony, a mi on się wogóle nie podobał

Pogoda dziś fatalna ale pocieszam się bo jedziemy dziś na małę zakupki
Po za tym we wtorek wpadnie do mnie przyjaciółka z angli i już pisałą że nakupiła naszemu synkowi ciuszki te early days Już nie mogę się doczekać aby je zobaczyć.

Daruś czekam na wieści co tam lekarz dziś powiedział?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:28   #2165
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tez jestem ciekawa co powie ale jednak nie jade z jakims super entuzjazmem ani nic z tych rzeczy, po prostu bedzie chcial wyjsc to wyjdzie.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:56   #2166
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tez jestem ciekawa co powie ale jednak nie jade z jakims super entuzjazmem ani nic z tych rzeczy, po prostu bedzie chcial wyjsc to wyjdzie.
w każdym bądź razie powodzenia
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:57   #2167
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc laseczki,

Ja oczywiscie jestem juz od dawna na nogach bo panowie od remontu chyba czekaja do soboty z pukaniem i stukaniem zeby wykurzyc mnie z lozka . Za oknem calkiem ladnie i dobrze bo ide sie zobaczyc z kolezanka w miescie. Zamierzamy zjesc chinszczyzne, potem polazic po sklepach a potem do kina . Przynajmniej sie rozerwe. Poza tym zamierzam sobie wreszcie kupic jeansy i jakies wygodnie ciuszki bo juz mam dosyc ze nawet w weekendy laze w rajstopach i sukienkach. A tz w tym czasie ma zadane skrecanie polek na ksiazki i wieszanie ich zebym po powrocie mogla sobie w nich poukladac wreszcie. Teraz robi mi sniadanko, grzeczny chlopczyk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 08:57   #2168
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie dziekuje. Zobaczymy co tam sie dzieje w srodku, pewnie nic;/
A.Camus
Stary 2010-03-27, 09:00   #2169
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
w każdym bądź razie powodzenia
Kochana gdybys chciala na nasza liste wskoczyc to poprosze imie, wiek i termin porodu

Stary 2010-03-27, 11:07   #2170
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane!!

Ja o dziwo dzisiaj pomimo 3 sikań spałam super!

Karolinko ja to jestem złóśliwa i bym mu jajka włożyła do tych butów a niech je rozpierniczy, więcej butów tam nie postawi

Kasiu super, ze czujesz już tak maluszka!!!!!!!! Mój na początku tez był taki delikatniutki a teraz jak koń mały kopie, ale to musi mieć fazę

Darusiu czekamy na wieści i trzymam mocno kciuki

Co to za film ten 300? Pierwsze słyszę myy wczoraj oglądaliśmy "Zaklęci w czasie" byliśmy na tym w kinie na naszą rocznicę, ale warto do tego filmu wrócić, oczywiście beczałam jak nie wiem

Weronisiu zdjęcia śliczne!!! Piękną masz rodzinkę!

Miłego dzionka dziewczynki

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Skorpionku to Ty na nk mnie zaprosiłaś?

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:18   #2171
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Kochana gdybys chciala na nasza liste wskoczyc to poprosze imie, wiek i termin porodu
Sandra, 24l, tp.: 04.08.2010 (Dziewczynka - Magdalenka)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 11:19   #2172
skorpionek19
Rozeznanie

Cześć dziewczynki, u mnie pogoda straszna.. deszcz, wiatr...
Za mną kolejna ciężka noc, bo mała zaczęła w nocy kaszleć.. wczoraj u lekarza, wszystko ok.. a dzisiaj co... kaszel, katar....
ale czemu się dziwić, zdrowe dziecko po tak poważnej chorobie idzie do kontroli do lekarza, gdzie w przychodni kolejki kaszlących, kichających pacjentów... tragedia.. sama dr mówiła, że przy tak osłabionym organizmie, po takiej chorobie niewiele trzeba aby znowu coś złapała.. i chyba wykrakała.... jestem załamana... jeden plus, że mamy antybiotyk i mam nadzieję, że wybrniemy z tego.. syrop z cebuli, czosnku, miodu mała pije bez problemu...

Carol77 - tak to ja do Ciebie wysłałam zaproszenie na naszej klasie.. przeczytałam Twoje nazwisko na jednym z filmików USG Kacperka....
pozdrawiam wszystkie brzuchatki
skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:23   #2173
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Co to za film ten 300? Pierwsze słyszę myy wczoraj oglądaliśmy "Zaklęci w czasie" byliśmy na tym w kinie na naszą rocznicę, ale warto do tego filmu wrócić, oczywiście beczałam jak nie wiem
o spartanach... duzo krwi i walki... mi osobiscie sie podobal, ale nie polecam wrazliwym ciezarym, chociaz ma tez momenty bardzo wzruszajace

zakleci w czasie to jest o tym jak facet co jakis czas przenosil sie w czasie przez wade genetyczna - pozniej jak mial coreczke ona tez miala ta sama wade genetyczna
jak tak to fajny film [polecam]
Stary 2010-03-27, 11:33   #2174
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, u mnie pogoda straszna.. deszcz, wiatr...
Za mną kolejna ciężka noc, bo mała zaczęła w nocy kaszleć.. wczoraj u lekarza, wszystko ok.. a dzisiaj co... kaszel, katar....
ale czemu się dziwić, zdrowe dziecko po tak poważnej chorobie idzie do kontroli do lekarza, gdzie w przychodni kolejki kaszlących, kichających pacjentów... tragedia.. sama dr mówiła, że przy tak osłabionym organizmie, po takiej chorobie niewiele trzeba aby znowu coś złapała.. i chyba wykrakała.... jestem załamana... jeden plus, że mamy antybiotyk i mam nadzieję, że wybrniemy z tego.. syrop z cebuli, czosnku, miodu mała pije bez problemu...

Carol77 - tak to ja do Ciebie wysłałam zaproszenie na naszej klasie.. przeczytałam Twoje nazwisko na jednym z filmików USG Kacperka....
pozdrawiam wszystkie brzuchatki
Biedna Wikusia! Mam nadzieję, że antybiotyk jej pomoże i szybko jej to wstrętne choróbsko przejdzie! Moją Olę też cos gardło boli, meżusia też coś wzieło, a ja mam oprychę!!!!!!2 raz w ciaży mnie złapała, jak ja tego nie znoszę!

I dziękuję Kasiu za zaproszenie juz przyjełam
Jeszcze małe sprostowanko Kacperek to jest Darusi, mój jest Filipek

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
o spartanach... duzo krwi i walki... mi osobiscie sie podobal, ale nie polecam wrazliwym ciezarym, chociaz ma tez momenty bardzo wzruszajace

zakleci w czasie to jest o tym jak facet co jakis czas przenosil sie w czasie przez wade genetyczna - pozniej jak mial coreczke ona tez miala ta sama wade genetyczna
jak tak to fajny film [polecam]
Dziękuje za wyjaśnienie ja nie lubię takich krwawych filmów
A "Zaklęci... " tak zgadza się, to ten film, piękny prawda? ja lubię takie filmy, tylko smutno jak się tak kończą...ale takie jest życie.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-27, 11:47   #2175
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje za wyjaśnienie ja nie lubię takich krwawych filmów
A "Zaklęci... " tak zgadza się, to ten film, piękny prawda? ja lubię takie filmy, tylko smutno jak się tak kończą...ale takie jest życie.
tak prawda... chociaż jak mówisz kończy się smutno

teraz tez chce isc do kina na avatara... co sadzicie o tym filmie
słyszałam że ma świetne efekty i jest nietuzinkowy.
Stary 2010-03-27, 12:20   #2176
skorpionek19
Rozeznanie

Karolinko, bardzo przepraszam za pomyłkę.... to było przejęzyczenie.. myślałam o Filipku, napisałam o Kacpreku... mam nadzieję, że mi wybaczysz..... wr.. ale wpadka...
Stary 2010-03-27, 12:27   #2177
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Karolinko, bardzo przepraszam za pomyłkę.... to było przejęzyczenie.. myślałam o Filipku, napisałam o Kacpreku... mam nadzieję, że mi wybaczysz..... wr.. ale wpadka...
Słońce, pzreciez nic się nie stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! żadna wpadka, przecież każdemu może się zdarzyć przejezyczenie, ja się nie mam na co i o co gniewać!!!!!Kacperek też śliczne imię

Mlm ja mam zamiar zobaczyc Avatara, ale nie w kinie;-) to Ci powiem jaki jest. Wszyscy znajomi co widzieli zachwalali, ale ja sceptycznie do niego podchodzę, nie przepadam za tego typu filmami, ale zobaczę, moze się mile rozczaruję

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-27, 12:31   #2178
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Słońce, pzreciez nic się nie stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! żadna wpadka, przecież każdemu może się zdarzyć przejezyczenie, ja się nie mam na co i o co gniewać!!!!!Kacperek też śliczne imię

Mlm ja mam zamiar zobaczyc Avatara, ale nie w kinie;-) to Ci powiem jaki jest. Wszyscy znajomi co widzieli zachwalali, ale ja sceptycznie do niego podchodzę, nie przepadam za tego typu filmami, ale zobaczę, moze się mile rozczaruję
mi wlasnie odradzali ogadac gdzie indziej niz w kinie - kwestia tych efektów
Stary 2010-03-27, 12:39   #2179
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
mi wlasnie odradzali ogadac gdzie indziej niz w kinie - kwestia tych efektów
No tak, zapomniałam o nich ale ja do kina już się nie nadaje, sikam co chwilę i nie wysiedzę tyle

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 12:43   #2180
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
No tak, zapomniałam o nich ale ja do kina już się nie nadaje, sikam co chwilę i nie wysiedzę tyle
heh... uroki końcówki
Stary 2010-03-27, 15:20   #2181
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ja wlasnie wrocilam z jazd...ciekawe czy i kiedy uda mi sie zrobic te prawo jazdy

I nieuchronnie zbliza sie dzien wyjawienia prawdy moim rodzicom - za tydzien beda juz wiedziec...
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:41   #2182
Darusiaaaa
Zakorzenienie

witam ja p wizycie, wiec tak jak mowilam , w srode mam jechac na ktg i zobaczymy wiec maly pewnie po swietach wyjdzie do nas... a teraz uciekam z męzem na partie remika
A.Camus
Stary 2010-03-27, 15:52   #2183
latko0
Zadomowienie

Witam po południu
Byliśmy w tym sklepie, powiem wam że ceny faktycznie kosmiczne mają, jak mi wyliczyli za wózek (gondola, spacerówka, fotelik)który mi się podobał to z 20% rabatem wyszło koło 3000
a póżniej zajrzeliśmy do chicco i tam znalazłam też fajny wózek z tymi smamymi dodatkami i wyszło niecałę 2000 i też był ładny i miał fajną torbę i śpiworek.
A i zapomniałam dodać na ten za ok. 3000 trzeba czekać 8tyg paranoja jakaś.
Chciałam pooglądać płaszcze ale niestety nie miałam siły, jakoś gorzej się dziś czułam.

Karolinko ten film o którym pisałaś zaklęty w czasie to chętnie bym obejrzała, lubie takie filmy
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 16:27   #2184
skorpionek19
Rozeznanie

Irsin trzymam kciuki za rozmowę z rodzicami, zapewne nie będzie tak źle.. jesteś dorosłą osobą.... chyba miałabyś się czego obawiać gdybyś miała 15 lat... ale nie w Twoim wieku, będzie dobrze i zobaczysz , że rodzice będą szczęśliwi...

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-03-27 o 16:48
Stary 2010-03-27, 17:52   #2185
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wrocilam z jazd...ciekawe czy i kiedy uda mi sie zrobic te prawo jazdy

I nieuchronnie zbliza sie dzien wyjawienia prawdy moim rodzicom - za tydzien beda juz wiedziec...
u mnie tez nie wiem czego sie spodziewałam, a zareagowali pozytywnie... a bałam sie bo kilka mies wcześniej zarzekali sie ze dziadkami jeszcze nie chcą zostać

wiec myślę ze u ciebie tez będzie lepiej niz myślisz
Stary 2010-03-27, 18:00   #2186
skorpionek19
Rozeznanie

U mnie rodzice jak dowiedzieli się, że zostaną dziadkami popłakali się oboje.. zarówno mama jak i tata - ze szczęścia oczywiście.. to było naprawdę super uczucie wiedząc , że są ze mną... z nami.. takie małe, a zarazem duże szczęście

Stary 2010-03-27, 18:08   #2187
Kasia_Dublin
Zadomowienie

No to jestem spowrotem. Do tego mega zadowolona bo pobuszowalysmy z kolezanka po sklepach na calego . Najpierw poszlysmy sobie zjesc i potem zakupy. Nareszcie kupilam sobie jeansy dla brzuchatych i jak bylam w przymierzalni to kolezanka ukradkiem kupila sliczny zimowy kombinezon dla dzidzi. Wkleje fotke ale dopiero jutro bo panie ekspedientki jakies spiace chyba byly i nie zdjely tego klipsa zabezpieczajacego . Faktycznie pikalo jak wychodzilysmy ze sklepu i wogole sie nie przejelysmy a w domku zauwazylam czemu pikalo... . Jutro ide poprosic zeby mi to zdjely. Oprocz tego kupilam 2 pary butow i apaszke . Potem bylysmy w kinie na 'Bounty Hunter' i niezle sie usmialysmy. Taka fajna lekka komedia, naprawde polecam. Teraz tz juz mi posprzatalkuchnie zebym mogla zrobic obiad i ciasto wiec bede sie tam za chwile krecic. Podejrzewam ze po jedzeniu padne i juz nie wstane tak sie nachodzilam

Stary 2010-03-27, 18:11   #2188
skorpionek19
Rozeznanie

Najważniejsze Kasiu , że "wychodne" się udało...

Stary 2010-03-27, 19:44   #2189
kardashi
Zakorzenienie

Hej Wam

U mnie też pogoda paskudna. Wiatr straszny, pochmurno i zimno

A ja w szkole.. Mała tak dawała że myslałam że brzuch mi wyrwie
a przemian kopniaki i czkawka

Latko 3000zł
A zdradz co to za wózeczek ??

A mi jako jednej z nielicznych avatar sie nie podobał był beznadziejny i wogole taka bajka..
nie lubię takich filmów

Irsin czemu sie boisz reakcji rodziców ?
Niee bóój sieee..

moi rodzice już oszaleli na punkcie wnuczkii

Wogole dziś znalazłam na majteczkach czerwone 4 kropki co to jest ?

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 21:19   #2190
skorpionek19
Rozeznanie

Ale tutaj cichutko

Dobranoc brzuchatki, miłych snów

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości