|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
No i powoli wracamy do tego co było czyli systematycznego pisania.
Co do pytań waszych to T. ma 28 lat i pozałam go w Chorwacji na tych wakacjach..... Ale nadal w głowie mam tamtego Lionka i wiem,że minie dużo czasu zanim mi przejdzie.... Morire- jesteśmy w pewnych kwestiach bardzo podobne, bo mnie też kręcą tacy bad boy:P Ale obiecałam sobie, że chociaż raz chciałabym mieć faceta trochę bardziej hmmmm.... grzecznego ![]() ![]() Nataluska- bardzo dobrze, że M. się stara, widać zmiany na plus. A co do T. to wcale się nie zraził ni nic, powiedział tylko, że musi dowiedzieć się o odczulanie, bo bez dotyku to tak się żyć nie da. Na co ja do niego, że pomarzyć to on sobie może. A on, że u niego marzenia zawsze wchodzą w życie. Ja się z tego śmieję tylko, bo co mam na to poradzić. Maguś- szalejesz ![]() ![]() Behind- faktycznie za M. należy się bacik ![]() ![]() Morenica- Jeśli to jest Twoje szczęście, to duś je jak cytrynkę ![]() Serpentine- a właśnie jakieś zdjęcia ze ślubu??? Widok Ciebie po paru kieliszkach na pewno bezcenny ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Edytowane przez besio Czas edycji: 2010-08-08 o 14:19 Powód: literówka, dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Raczkowanie
|
A ja mam pustkę w głowie, zła jestem.
Dziś zażądałam od M, że ma mnie poznać ze swoją koleżanką z którą wojażuje na te obozy, legolandy, albo nie życzę sobie więcej takich wyjazdów. Bo mi nerwy puszczają. Miałam nadzieje, że dziś się zobaczymy (On ma wolny cały dzień, ja też) a On "nie" bo chce "odpocząć". Z piwkiem przy grze komputerowej ![]() Wczoraj byłam na wieczorze panieńskim. Striptizer, może alkoholu, a dziś ból głowy ![]() Incepcja jest rewelacyjna! Byłam, mogę polecić z pełnym przekonaniem! ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spotkałam 2 kumpli K., chwilę z jednym pogadałam. Śmiał się,że będzie mnie pilnować i z własnego doświadczenia wie,że w tym klubie nie da się ukryć żadnego romansu ![]() I powiem Wam,że tak jak ja uwielbiam tańczyć i zawsze ostatnia schodzę z parkietu..tak teraz tańcowanie bez K. to już nie to samo ![]() ![]() Serpentine - nie możesz się tak denerwować,bo siwe wlosy pojawią się za szybko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Morire - Ty niedobra ![]() ![]() ![]() maga - widze,że wszystko masz ładnie zaplanowane ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-08 o 14:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Rozeznanie
|
Besio i powiedz dlaczego tak musi być , że zawsze jak bardzo chcemy być z kimś , zależy nam i wydaje się że to "ten" to coś jest nie tak
![]() ![]() ![]() Ja tez Słoneczko wątpię ![]() ![]() Niedziela okropna ;/ bleee ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Natalii ojj zazdroszczę tej kąpieli w takiej wannie ![]() ![]() ![]()
#2165 |
Wtajemniczenie
|
Behind- nie wiem czy na straconej, ale na pewno na razie ciągle myślę o tamtym i to się nie zmieni.
Morire- ja mam przypuszczenia graniczące z pewnością, że ze mną jest coś nie tak ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaraz wrzucę te ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale kochany M. wyczuł, że przykro mi bardzo i wyciągnął na pizze ![]() Ojj niestety, trzeba przejść swój etap robienia głupot. Jedni bardziej inni mniej intensywnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Rozeznanie
|
maguś
![]() Besio Czekam kochana na jakieś newsy dotyczace starego Lionka ![]() ![]() ale taka jestem i cóż . Chyba mam dziś małego doła ![]()
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś umieram,bo połowa mojej siodemki, która powinnam wyrwać 3 miesiące temu boli jak cholera ![]() ![]() Z K. nie widziałam się już całe 3 dni i tęsknię strasznie. Do tego on dziś cały dzień milczy - ja tak samo ![]() ![]()
![]() |
#2170 |
Wtajemniczenie
|
wow, czuje sie jak za starych dobrych czasów
![]() ![]() Kochane, jesteście może na Facebooku? ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry Kochane moje ![]() Wczoraj zaczeliśmy z Tż rozmowę na temat finansów. I spisania jakiegoś aktu czy coś, że mieszkanie będzie Nasze wspólne i w razie rozstania to ja też coś dostanę i że nie będę na lodzie. No cóż...ja wcale o tym nie pomyślałam wcześniej, ale to rzeczywiście chyba dobry pomysł będzie. No i przeprosił mnie, że jak byliśmy w sobotę w sklepie i spotkaliśmy Jego znajomego to mnie nie przedstawił. Sam był zmęczony etc, a ja miałam kłopoty z pechęrzem i szukałam tylko ubikacji, więc nawet jakoś nie zwróciłam na to uwagi. Ale jak wczoraj zaczął przepraszać to tak sobie pomyślałam, że faktycznie nie zachował się ok wobec mnie. Ale dobrze, że przeprosił. ![]() Miłego dnia Kochane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kto chętny? ![]()
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
I ja jestem
![]() Behind ja odwlekam nawet zrobienie prześwietlenia moich ósemek, tak się boję... Ale idź! Podziwiam Twoją cierpliwość co do K ![]() Morenica bardzo dobry pomysł z tym aktem, nigdy nie wiadomo co się zdarzy w przyszłości... Owocnej nauki!
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Łiii, super
![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tylko na NK
![]() Byłam u dentysty..i do jutra na urlopie,więc w śr. będe się rejestrować..ciekawe kiedy mnie przyjmie ![]() Rodzice jutro wybywają na kilka dni nad morze, także faaajnie ![]()
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Uaaa myślałam, że tu będzie mnóstwo do czytania, a tu niespodzianka
![]() Ja jutro napiszę do Lionka i zobaczymy... jak zawsze pewna siebie jestem tak teraz po prostu poszło wszystko w las. Eh musi być dobrze, nie ma innej opcji w końcu głupi by był jakby mnie nie chciał. ![]() Behind- żebyś Ty się szerbata nie zrobiła do tego czasu ![]() Morenica- uczucie uczuciem, ale o własne interesy trzeba dbać więc jak najbardziej mieszkanie na oboje was w razie kupna. Morire- nie dołować mi się tylko łamać serca przystojniakom. To do Ciebie o wiele bardziej pasuje ![]() A ja rzecz jasna nie istnieję na żadnym portalu typu facebook ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś mam jakiś kryzys emocjonalny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
Besio jestem dumna z Ciebie po prostu
![]() ![]() Behind jaką masz diete? Ja od jutra ![]() ostatnio tak jak nie lubię słodyczy lodyy pożeram jak szurnięta jakaś ![]() zwołuję chat ![]()
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Kochane piszecie i piszecie! xD ale to dobrze!
Nataluś - widze, że sprawy idą ku lepszemu. to super. Ciesze się bardzo Kochana ![]() a prace na pewno w końcu znajdziesz. W roku akademickim też chcesz pracować? masz mozliwosc laczenia pracy z nauką? morenica - jednak nadal jestes z J? Ja juz się pogubilam ![]() Behind - jak zwykle zakochana po uszy! Skarb z tego Twojego K. taki opiekunczy ![]() 16kg? wow, ja bez cwiczen jakos nie moge schudnac porzadnie choc i tak juz mam 4 kg mniej ale chcialabym jeszcze z 5. besio - to na ktorego sie decydujesz? ![]() ![]() Suger - przykro mi ze tak to wyglada ![]() ![]() ![]() maguś - historia Małego z ksiezniczka boska! ![]() ![]() Jeej bardzo dlugo wytrzymujesz bez swojego Męzczyzny xD dajesz rade! Odbijasz sobie szczescie za dawne lata! ![]() Serpentynko Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Morirek jak zwykle Szajbus! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aivilo - super ze wciaz Wam sie uklada! Dziewczyny mam kotka! ![]() ![]() bylam dzis na zdjeciu szwow w gdasku i skorzystalam z resztel przecen hehe. mam super dwie bluzki kazda za 19zl! mam dzis dobry dzien i postanowilam sie dzielic radoscia hahahhahaha. oszalalam ![]() a byly mnie neka na gg ale ignoruje Go z godnoscia ![]()
#2181 |
Rozeznanie
|
aah to jest ta dieta niełączenia tak ?
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- małgosiu Kici kici ![]() Zakupy boskie ![]()
#2182 |
Zakorzenienie
|
Kilka faz jest, pierwsza-same proteiny, druga-proteiny plus warzywa, trzecia nie wiem jeszcze ale dochodzą inne pyszności
![]() Wytrzymałam 4 dni na samych białkach, dziś już dołożyłam warzywa,bo nie mogłam dłużej ![]() ![]() ![]() malgosiu - moja mama w ogóle nie ćwiczyła, bez roweru, basenu itd. Ignoruj go jak najdłużej ![]() ![]()
#2183 |
Rozeznanie
|
no dobra od jutra dieta
![]()
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rodzice już spakowani, ufff nareszcie ![]() A właśnie..ma któraś z Was telefon w Play'u?Za 3 m-ce kończy mi się umowa i zastanawiam się czy nie zmienić sieci.. a Plus schodzi na psy, szczególnie jeśli chodzi o stałych klientów :/
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-09 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
Na mnie nie działa perspektywa bikini - słoikowi nutelli nigdy się nie oprę
![]() TŻ z kolei nie lubi słodyczy i nie je ich praktycznie rzecz biorąc w ogóle. Za to jak wychodzi do sklepu, to nie pyta już 'czy kupić', tylko 'co' ![]() Ja do niedawna nie byłam zarejestrowana na żadnym portalu, ale na facebook wskoczyłam ze względu na moją Przyjaciółkę, żebyśmy mogły być w ciągłym kontakcie, jak nie tel/spotkanie, to chociaż net ![]() I widziałam pięęęękne zdjęcia pięęęęęknej aivilo i jej Przystojnego Mężczyzny, więc laski, warto się zarejestrować. morire, nataluska, a Was nie ma na fb? ![]()
#2186 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powalacie mnie z tymi dietami
![]() małgosia jak ja kocham kotki ![]() ![]() ![]() No i nie chcę zapeszać, ale może może się jakaś praca szykuje ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki po długiej nieobecności
![]() Ostatnio miałam gorszy okres dlatego nie pisałam, ale cały czas podczytywałam co u Was. Widzę, że nie tylko ja mam pecha jeżeli chodzi o pracę ![]() ![]() Serpentine ja też byłam w piątek na wieczorze panieńskim ![]() ![]() ![]() Behind co do Dukana, to podziwiam! Próbowałam...ale ciężko było i nie wytrwałam ![]() ![]() Besio a ja nadal podtrzymuje swoje zdanie, że Lion-Lionkowi nie równy. Ja ze swoim tworze szczęśliwy związek ![]() ![]() Morenica cieszę się, że jesteś szczęśliwa i życzę szybkiego rozwiązania problemu z mieszkaniem ![]() Malgosiu super, że wszystko ze zdrówkiem zaczyna się układać ![]() Aivilo motylki w brzuchu...mhm...super sprawa ![]() ![]() ![]() W ogóle mam mega problem z moją dobrą koleżanką (kiedyś przyjaciółką, ale przez ostatnie 2 lata się od siebie oddaliłyśmy) i nie wiem co robić... Dowiedziałam się, że jej facet (już narzeczony) ją zdradzał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Raczkowanie
|
Behind ja mam NK z tego samego powodu, np. dowiaduje się która koleżanka za mąż wyszła
![]() Besio to taka zabawa z kotka i myszke z tym Twoim Lionkiem… Co Wy z tymi dietami? Laski jesteście! Ja już zwątpiłam, nic na mnie nie działa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Staram się luzować i coraz lepiej mi wychodzi, tylko czasem tak… Ale widzę, że M. też już inaczej reaguje, chce rozmawiać, nie odbiera moich słów jak zarzut ![]() Ja jakoś za kotami nie przepadam… Malutkie są super, słodziutkie takie ![]() ![]() Asiaczku w takich sytuacjach nigdy nie wiadomo co zrobić… Ja miałam identyczną sytuacje z przyjaciółką, z którą też stosunki się trochę rozluźniły. Jej facet szalał na dyskotekach co rusz to z inną laską, gdy Ona siedziała w domu, wiele osób mogło potwierdzić, że ją zdradza. Inna koleżanka poprosiła mnie bym uświadomiła przyjaciółkę, bo tak nie można… Zebrałam się na to i pogadałam z nią, podpierałam się słowami wielu osób, które były gotowe jej powtórzyć, co widziały. Przyjęła to spokojnie, po czym pogadała z chłopakiem. On się wszystkiego wyparł a Ona jemu uwierzyła. Jednak podziękowała mi za szczerość i powiedziała, że wierzy, że chciałam dobrze. Zaręczyli się niedawno, a cała sytuacja przyniosła jedynie taki skutek, że chłopak przestał ją zdradzać (przynajmniej tak jawnie). Ja jednak nie mogę Go zcierpieć i nawet jak się gdzieś spotykamy przypadkiem, to jawnie okazuje niechęć. Z koleżanką mam takie same stosunki jak przed tym gdy jej o wszystkim powiedziałam. Dziewczyny w końcu znajdziecie prace, nie poddawajcie się tylko! Ja już dziewiąty miesiąc pracuje w telefonicznej obsłudze klienta jednej z sieci komórkowych i powiem wam, że jestem baaardzo ale to baaardzo zadowolona z tej pracy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ajj jeszcze 5h do spotkania z K. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.