|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Niuniaaa86, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam od TŻ-a. Weekend był całkiem fajny, ale jakoś tak bardziej niż zwykle nie miałam ochoty wyjeżdżać... Może dlatego, że teraz 2 tygodnie się nie widzimy, a może dlatego, że dużo czasu ze sobą nie spędziliśmy, bo TŻ ciągle gdzieś musiał iść, nie wiem. Wiem jedno - zaczyna się kolejny, ciężki tydzień... Ale siły nabrane, więc damy radę ![]()
#2162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Flavien mówisz że masz gorzej jak to wytrzymujesz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lovebird to tak jak u mnie. Też mamy z Tżtem dłuższą przerwę i widzimy się dopiero z 2 tyg
![]() Miną nas jego urodzinki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj, jak od niego wyjeżdżałam, to miałam strasznego doła, ale już jest lepiej. Oby szybko przeleciało. Mam sporo nauki i pracę, więc może nie będę miała czasu o tym myśleć, bo przecież na tym to polega. Jak się ma sporo zajęć, to jest zdecydowanie łatwiej.
A ja właśnie zablokowałam sobie dostęp internetowy do banku, bo 3 razy wpisałam błędny pin i muszę iść odblokować osobiście. Tyle tylko, że najbliższa placówka jest 90km ode mnie. Nie mam ani czasu, ani pieniędzy, żeby tam jechać :/ Za 2 tygodnie będę w domu i mogłabym to zrobić, ale chyba będę musiała do tego czasu się zapożyczyć ![]()
#2165 |
Przyczajenie
|
Ja ze swoim TŻ też sie spotkam za 2 tyg i to jak dobrze pójdzie ale teraz mam tyle na głowie że czas leci Mi jak oszalały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Normalnie nie nadążam czytać ![]() U mnie dziś pochmurno za oknem, więc pewnie deszcz nas nie ominie ~~~~ Niunia gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia ![]() ~~~~ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś wyjścia ze znajomymi itd. Ale nie ukrywam jest bardZo ciężko ale zależy mi na nim więc.próbuje być " twarda " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,
znowu miałam dłuższą przerwę...nie nie z wyboru...nie z powodu pracy. Jakoś dziwnie nie miałam ochoty. U mnie wszystko odwróciło się o 180 stopni, mieliśmy z TŻ małe zawirowanie i nie chciałam pisać jakichś smętów. Teraz pewne rzeczy zrozumiałam, ułożyliśmy sobie wszystko jeszcze raz na nowo (spokojnie, ślub w przyszłym roku będzie ![]() ![]() A tak na zupełna poprawę humoru kupiłam sobie dwie pary kolczyków. Właśnie zamówiłam je przez internet ![]() http://sklep.arande.pl/opis/id,2125973/ http://sklep.arande.pl/opis/2262730/...ver-night.html Jeżeli chodzi o weekend zaliczyliśmy małe wojaże. W sobotę byliśmy nad morzem - Gdynia, Gdańsk w niedzielę byłam u TŻ a potem pojechaliśmy na spacer i lody do Torunia. W tym miejscu - Bambi to było spontaniczne i było zbyt mało czasu na spotkanie ![]() Z TŻ widzę się za tydzień w piątek....na szczęście bo tęskno mi za nim już dziś. Lovebird, rozumiem Ciebie doskonale bo kiedy wczoraj żegnaliśmy się na dworcu wcale a wcale nie chciało mi się z nim żegnać. Jeżeli chodzi o mnie sytuacji na forum nie ogarniam już jakiś czas. Aczkolwiek dobrze, że coś się dzieje ![]() niuniaaa86, spóźnione ale szczerze życzenia szczęcia na Nowej Drodze Życia. Czekamy na relację! Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-05-23 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Bambi, czasem są takie dni tak ot, więc życzę Ci, żeby szybciutko minęło
![]() ![]() kobieta_oficera, te drugie kolczyki mi się strasznie podobają ![]() W ogóle uspokoiłaś mnie ![]() ![]() Nic, kończę obiad i lecę do biblioteki, seminarka mnie goni... Trzymajcie kciuki, bo jak dzisiaj nic nie znajdę, to nie wiem co zrobię ![]()
#2171 |
Raczkowanie
|
No dziewczynki, ja z moim zobaczę się za 5 miesięcy dopiero ;(.
Oboje strasznie tęsknimy, mój Tż myslał, że jest twardszy. No i ja wiem, że jest! A to, że tęskni to przecież normalna sprawa ![]() Strasznie kocham mego Szaleńca i mam nadzieję i cieszę się, że jak wróci będzie miał troszkę wolnego i będziemy mogłi się spotykać przez jakiś czas codziennie, a nie tylko na weekendy. Tylko kurcze zamiast czytac ja sobie leże i myślę ! Moja lektorka z rosyjskiego mówi, że to bardzo twórcze zajęcia, ale egzaminy i zaliczenia same sie nie zaliczą ;]. Dziewczynki trzymajcie się i uśmiechajcie ![]() Edytowane przez monamona20 Czas edycji: 2011-05-23 o 13:51 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
monamona20, o ile wiem, to pół roku wolnego powinien mieć
![]()
#2173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Są 3 miesiace jakiegos zdowotnego czy jakos tak (chyba mozna sie tez ubiegac wlasnie o jakies sanatoria).
Kobieto Oficera - to jestes usprawiedliwiona ![]() Lovebird - dzieki za slowa otuchy, ale wszystko mnie nerwi dzis, wiem wiem, ze mijaja takie dni ![]() My tez z TŻ z innych miast jestesmy- znam ten bol;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Da się przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wolnego będzie miał sporo, najpierw zrobi badania, a dopiero potem zaczyna urlop, w sumie nie ma 3 m-cy ale niewiele mniej ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- No i w sumie 2 tyg sanatorium, ale tego nie musi od razu po powrocie wykorzystywać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Przyczajenie
|
Monamona20 szybko zleci u nas 7 miesiecy zleciało szybciutko najgorzszy był 1 miesiąc i ostatni tydzien się wlekł za to po powrocie czas leciał jak oszalały
![]() Senatorium dobra sprawa 2 tygodnie tylko dla siebie My sie za pózno obudziliśmy i jedziemy dopiero pod koniec września bo brak miejsc ![]() ![]() Edytowane przez Karolka12381 Czas edycji: 2011-05-23 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolka, gdzie jedziecie?
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Raczkowanie
|
Dzięki. Mnie również, już nie mogę doczekać się kiedy mi je przyślą
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do misji to ja wolę się chyba już nie odzywać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Kobieto Oficera bardzo ladne kolczyki (mnie sie te pierwsze podobaja zwlaszcza)....potwierdza sie, ze Swarovski nie jest az taki drogi ![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
|
aniaa_20 do Krynicy Zdrój bo tylko tam były terminy a mi sie marzyła Kudowa albo Lądek. No ale cóż za lenistwo sie płaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie chciałam sobie dokupic mniejsze kolczyki, ale wszędzie się dowiadywalam " taki odcień w Polsce nie jest jeszcze dostepny" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Przyczajenie
|
Flavienndo Polski to wszystko w zwolnionym tepie dociera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że MON to niestety tylko MON. Ale czasami już nie mam nerwów;/. Bardzo bym chciała do końca października mieć już swojego ukochanego w Polsce. MON jest gorszy od mojego uniwerku, do którego też już siły nie mam, z 4 egzaminów zrobiło mi się 6 jakimś cudem. Ja nie wiem o co chodzi ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja jednak czekam do połowy Czerwca na swojego TŻ ten MON powoli zaczyna mnie wkurzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Kontakt no to godzinka na gadu gadu, choc ostatnio coś internet nie chce chodzic zbyt dobrze no i smsy. Kilka razy tez dzwonil na te 4minutki, ale telefon mi sie zepsuł ![]() Trzeba cos z tym MONem zrobic! |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
No własnie nie mam domowego, miał załatwić tak, by na komórkę mieć 7 minut, ale i tak mi telefon nie działa. No masakra jakas. Jeszcze ten internet im tak choruje tam! ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak bys chciała pogadać to moje gadu 28298670. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zadomowienie
|
Matko znowu cała fuuura do czytania a ja rak mało czasu mam ![]() ![]() Cytat:
![]() A wycieczkę sobie całkiem ładną zrobiliście tylko kiedy będziecie zwiedzali nasze okolice ![]() Cytat:
Lovebird ja sobie tłumaczę, że już 2 dni minęły więc jest już ciut bliżej do powrotu. Kryzys pewnie będę miała w weekend bo będę sama z Ninką a do tego TŻ ma urodziny, nawet nie będę mogła mu prezentu dać...
Poza tym u nas mało nowości. No może tylko tyle, że Ninka dziś kończy 9 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.