|
|
#2161 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Oj jak miło nie pozostałam dłużna okradłam <33* * *
'All things are possible if you believe.' Wszystko jest możliwe, jeśli uwierzysz. 'Nie, wcale mi na Tobie nie zależy.! Tylko moje serce lepi się do Twojego.'
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za każde dobre słowo, ja wszystko widzę, choć jestem rzadko i niestety, ale już nie jestem ruda nie da się zmienić nicku tutaj chyba, więc już taki zostanie ; ) ___
patrzmy sobie w oczy, zobaczymy kto pierwszy będzie topił się w kłamstwach mogę się zapić miłością i nigdy nie wytrzeźwieć topię się w własnych myślach, mam duszności, uspokój mnie. bez Ciebie bledną we mnie kolory
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Bo chwytasz w dłonie wiatr, kiedy wierzysz mężczyźnie.
Czasem mam wrażenie, że oddycham tylko po to, by móc Cię kochać. Każdy facet to szatan, który nam, aniołom, niszczy szczęście.
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
PsychicKid - nie ładnie tak kraść awatar
![]() ___________ słońce rysowało na osmarkanych nosach piegi. moje życie w skrócie : nic oczywistego w balecie poranku wirują myśli, chca uwolnić się od snu. powiedz że zostaniesz, pozwól mi znów czekać. chwile które minęły, odeszły w zapomnienie, składam je głęboko w szufladzie, nie posłużą mi za wspomnienia, odeszły, umarły, suche od uczuć ,niesmaczne są. mogilnie przedzierają się przez serce - wprost do oczu, albowiem są po to by ranić. stare wspomnienia, są jak wczorajsze papiery. proszę, daj mi uśmiech z tamtego wieczoru. czas - który pomaga zrozumieć życie - nie gra tutaj roli, obsadzony został jedynie jako podrzędne tło
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za życzenia urodzinowe
Mam marzenia,o których nawet nie wiem. Rysujesz palcem na szkle moje imię. Chyba się zapomniałeś, bo wczoraj mówiłeś, że nie znaczę dla ciebie już nic.
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki- ach nawet nie wiesz jakie to uczucie być okradzioną przez Ciebie
hah .`Bo myślisz kochanie, że jak wypowiesz moje imię zdrobniale i słodko się uśmiechniesz to się podniecę`
.Tak na mnie działasz, że kiedy pojawia się komunikant na gadu ze jesteś dostępny, patrze czy masz jakiś opis. zawsze chciałam abyś to we mnie się zakochał ; 3
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93. !
happyend. ! neversaynever. ! ZDOLNIACHY .! wielbię Was. ![]() _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Masz lukrowe oczy. Wiesz .? ; * Czasem wstydzę się sama przed sobą.. Dwie zupełnie nadzwyczajne, najważniejsze na świecie istoty. ; ) Bo nasze serducha biją w rytmie dance. ; D Te kropki na sukience mają kolor jego oczu. ; * Starczyłam Ci na miesiąc. to chyba był Twój rekord.. Byłeś tylko chwilą. nie tą wybraną. Tą jedyną .! Paranoje we dwoje. < 3 Są chwile warte zapamiętania . ; * Nie chciała od niego nic. prócz bycia z Nim . Ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkminił . Naucz mnie szanować wszystko co dziś mam . poprostu mam już dość .! to wszystko się już chyba rozpadnie, bo przecież nie można utrzymać miłości głupim " przepraszam skarbie ".
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
ogarniam swój jednoosobowy świat.
suszone banany. czekolada na drzewach. świat zwariował. nie wiem o co ci chodzi, ale już mi się to nie podoba.
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
'Nie pokazuj ludziom, że na czymś Ci zależy,
bo dajesz im wtedy broń do ręki' Majtki wiele mówią o kobietach...
'[...] bo są pociągi , na które nie należy się spóźniać ... ' Można bez pewnych osób żyć, z innymi uprawić seks, a z kimś innym robić tylko naleśniki `Łatwiej jest się jej przyznać do zdrady męża, niż ujawnić stan swej garderoby.` Świat jest mały, ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. Miłość to gówno. Liczy się szpan. a jeżeli nie piłeś ze mną wódki to nic o mnie nie wiesz. Uczucia odróżniaj od żarówek i... papierosy od gum nikotynowych. Nie było dnia, w którym nie myślałabym, co by było gdyby. ten średnik i gwiazdkę to se w dupę wsadź. ja potrzebuję prawdziwej miłości. Mieliśmy więcej marzeń niż pomysłów jak je spełnić. . |
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
happyend - <3.
Sharmila - podobasz mi się ;* ![]() _____ z czasem stanę się twarda, twarda jak galaretka.
|
|
#2171 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Trupom odcinałam głowy i nabijałam je na kije słoneczników.
Usiłowano wprowadzić mnie w stan hipnozy, lecz owinęłam głowę drutem kolczastym i zamknęłam obwód jaźni. Nie można było mnie pokonać. Sądzę, że to nie ja wszystko to wszystko piszę. Patrzę na tekst szklanymi oczami, nie widzę słów, nie czuję zdań, nie oddycham, nie cierpię. Nie przeklinam. Nie uśmiecham sie. Nie opowiadam. Samotność jest potęgą. Człowiek potężnieje jak słoje drzewa, upada pod jednym ciosem lub powoli obumiera od środka. Szatan zapładniał mnie co noc, nakazywał rodzić potworki. Usiłowałam je topić wkładając kamienie do wzdętych brzuszków, lecz woda wyrzucała je jak baloniki i fale gniewnie pluły mi w twarz.
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
Są chwile kiedy nie mamy już nic do stracenia.
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Mogłeś nie dzielić się z nią naszym szczęściem. cieszę się <3 |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - miło
;*** . dontgivemenames - miło to słyszeć od kogoś takiego. ;*** ! * * *
oczy Ci błyszczą wódką luksusową. niby nie chcę z Tobą być za to co mi zrobiłeś. ale gdybyś przyszedł, przytulił jak kiedyś i poprosił o jeszcze jedną szanse, zapewne bym Ci ją dała. 'mam zasady co do zdrady...' ![]() Ze wszystkim i wszystkimi sobie w życiu radzę. Cholera. Poza Tobą. Przyszedłeś do mnie i prosisz o spotkanie Sory, domofon mi trzeszczy i nic nie słyszę Zepsułam wszystko, wiem to moja wina. Największą karą jest to, że karzą mi wymazać dwa lata pięknej przyjaźni
|
|
#2176 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, dziękuję
![]() nieruda ruda? to się nie zgadza ruda powróciła do blondu? ![]() _____________ i wish i hadn't told you
chciałabym, żebym ci tego nigdy nie powiedziała it's easy if you try to proste jeśli spróbujesz feel the alcohol pumping in your vains poczuj alkohol pulsujący w twoich żyłach
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze piszę to na tym forum, ale.. to już lekkie przegięcie, a myślę, że zasługuje na nagłośnienie, może w tedy pewnej osobie zrobi się wstyd. Otóż wizażanka o nicku 'RozowaSkeyerka' wypisuje do dziewczyn z wątku wiadomości, iż nie są tu potrzebne i obraża je. tak się składa, ze wszelkie 'niemiłe traktowanie' jest tu karane w postaci bana. więc jeśli ktoś ma taki problem niech nie odpowiada na jej zaczepki, tylko od razu zgłasza sprawę do moderatora.
wszystko na temat. *** 'pesymizm to przywilej człowieka, który myśli.' |
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
It is exactly he, stole the entire world from her, lives meaning, breath, eyes glitter.
To właśnie on, skradł jej cały świat, życia sens, oddech, oczu blask. It is he, after all the guilty is of all quiet tears, which are hiding the soul of hurt women in themselves. To on, przecież winny jest wszystkich cichych łez, które skrywają w sobie duszę zranionych kobiet. At least a silence is gold she wants words. From his mouth they aren't heard. Choć milczenie złotem jest ona pragnie słów. Z jego ust nie słychać ich. Million questions, silence sound, he no longer will answer her what happened and why is a common coward. Milion pytań, ciszy dźwięk, on już nie odpowie jej co się stało i dlaczego zwykłym tchórzem jest. The shadow of the woman remained from it, bent in he cannot carry tails, that she is still living in hope. Cień kobiety został z niej, zgięta w pół nie może znieść, że nadzieją jeszcze żyje.
|
#2179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 2 ja odpowiedziałam tylko , ale nie zaczynałam kłótni! Po 3 Patrysiowa mnie wyzywała od k * * * * i wgl. Wiec przepraszam bardzo.
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() 'Piękne są powroty, szczególnie te bardzo wyczekiwane' Po chole*. znęcasz się nad moimi marzeniami ?! 'Jeśli nie ma rozłąki, nie ma słodyczy spotkania' Wracając w te przeklęte miejsce, gdzie pocałowałeś mnie tak namiętnie. Już nigdy nie doznam tej słodyczy .. Jestem zakochana w kimś, który już tak na prawdę nie istnieje Kiedy odchodzisz czuję się jak małe bezbronne dziecko, bo bardzo dobrze wiem, że już nic z tym zrobić nie potrafię Zakochuję się w Tobie na nowo każdego dnia 'Przychodzi w życiu moment, kiedy zaczyna do nas dochodzić, że zależy nam na kimś za bardzo. Stanowczo za bardzo ..' 'Według naszego serca, które jest marnym doradzą' ![]()
|
#2181 |
|
Raczkowanie
|
-Zabrałeś mi serce! -Nie, ja je tylko pożyczyłem Wskazówka w zegarze wciąż pokazuje czas, gdy nasze drogi rozłączył wiatr. 1 noc – „Nienawidzę Go!” 2noc – „ch*l.e *.a ja Go kocham!” 3noc –„ A kim On w ogóle jest?” Gdyby smutek można było wyleczyć tak jak niechciany ból głowy to moje życie byłoby weselsze. -Czemu jesteś taka postrzelona?! -Bo jak się urodziłam była burza i prawdopodobnie piorun mnie trzasnął xD Wiem o Tobie więcej niż Ona, znam te wszystkie drobnostki i te prawie nie zauważalne rzeczy a mimo to wolisz tą która nawet nie zauważy że coś jest nie tak. To smutne że nie wskoczyłbyś za mną w przepaść. -no nie znowu zaczęło padać… czemu się tak cieszysz? -Bo w deszczu się tańczy -Nie zatańczę z Tobą -Nie będziesz musiał, nie zdążysz. -Dlaczego? -Bo zaraz będzie burza a w czasie burzy ludzie się kochają. ______ talenciary me < 3
wiem że się powtórzę, ale uwielbiam was. !
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
łooo laseczki dziękuję Wam przepraszam że tak mało mnie ostatnio, ale nie mam wogóle czasu... miłość, praca, szkoła, prawo jazdy... Ogrzewam serce w promieniach Twojej miłości Zimno mi bez błękitu Twoich oczu i żaru Twego serca Zawieszona w czasie, ponad wszystkie sprawy
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Jejku . !
![]() Kocham te wasze opisy po prostu. ! Jesteście meeeega ![]() jestem tu nowa więc jak coś się powtórzy to nie wyzywajcie ![]() ________________________ I znów pojawiasz się Ty, a ja znów zaczynam pisać wiersze... on by z żalu świat podpalił, gdyby stracił cię. Nie rozumiałam, czemu tak rozpaczliwie pragnę tej miłości. Wiedziałam tylko, że była warta całego ryzyka i wszystkich cierpień, jakimi ją okupiłam. Była jeszcze wspanialsza niż myślałam. Była wszystkim.
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie się dzieci ku.rwa za naukę lepiej, dobra ?
![]() czasami seksowne kobiety zachowują się jak idiotki, bo to pomaga im osiągnąć to czego chcą. zuchwała kelnerka podająca mężczyznom w barze serca na srebrnej tacy. mam za skórą diabła. o tak. od pełnego prawa do siebie dzieli nas jedynie papier.
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób.
Fruń do księżyca, a jeśli Ci się nie uda, i tak znajdziesz się pośród gwiazd. 'Czasami upadamy tylko po to, aby sprawdzić kto nas złapie.' The time to be happy is now. The place to be happy is here. Czas na bycie szczęśliwym jest teraz. Miejsce na bycie szczęśliwym jest tutaj. Stomach, meet butterflies. Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year. Może i nie jest to mój weekend, ale to będzie mój rok. Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła. The rain is full of ghosts tonight. Czasami życie przeraża, nawet jeśli wokół wszystko gra. Szminkę z kołnierzyka męskiego należy usunąć wraz z mężczyzną. Ja bym musiała wziąć kurs samoobrony przed życiem. I need an escape. Take me far away from here. Potrzebuję ucieczki. Weź mnie daleko stąd. ... nie ma nic ważniejszego, niż przyjaźń która trwa, zwłaszcza w świecie, który domaga się zmian <3 ... i okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my sobie zbyt dużo wyobrażaliśmy. 'Dlatego właśnie ludzie śpią razem. Żeby ktoś mógł uratować ich przed złymi snami.' ![]() Weekendowa produktywność wynosi na razie piękne okrągłe zero.
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa okradam
![]() *** 'Człowiek pije, żeby utopić jakąś myśl, a ta przeradza się w obsesję. Podejrzenie, które chciało się odsunąć, pod wpływem alkoholu staje się żywsze, silniejsze, zajmuje coraz więcej miejsca.' |
|
|
|
#2187 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
myszka23101 <3 - Ale ja cierpię.. - To jak chcesz cierpieć to cierp przez kogoś innego, a nie przez niego, przez kogoś kto jest Ciebie wart. On nie jest. Czy to normalne, że gdy widzę jak on się uśmiecha , w najgorszym momencie mojego życia , jestem w stanie wykrzesać uśmiech również? wystarczy, że powiesz 3 razy "kocham" Za pierwszym razem nie uwierzę... nie chce byś mnie zranił. Za drugim razem uwierzę... ale nie przyznam się do tego. Za trzecim razem odpowiem Ci tym samym. wolna czy zajęta? -a co to ja?toaleta?! i uwierz, nie chciałam, aby tak wyszło. Każdego dnia zastanawiam się, ile jeszcze razy pomyślę, że Cię kocham. Dziś żeby Cię zobaczyć muszę zamknąć oczy.
' Możesz mówić,że Go nie ma,ale w Twoich smutnych oczach jest. ' Edytowane przez a_broken_heart Czas edycji: 2010-06-02 o 18:26 |
|
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
-Jestem w niebie
-Nie, tylko uderzyłaś się w głowę -Ale moim niebem jest to że trzymasz mnie teraz w swoich ramionach. --- Kiedyś polecę na swoich wyimaginowanych skrzydłach tylko po to by dotknąć nieba. --- -Czemu pokazujesz mi tą poduszkę? -Bo widzisz to nie jest zwykła poduszka. To są miliony łez... które uciekły z mych oczu po naszym rozstaniu. --- Ucieknę tam gdzie nikt mnie nie znajdzie, gdzie nie istnieje miłość, tam gdzie nikt mnie nie zrani. --- -Zamknij oczy. -Nie, ja nie lubię tych zabaw -Proszę zrób to a potem policz do 10 -Ok, ale nie ucieknij mi -Spokojnie nie ucieknę (tylko odejdę z Twojego życia jak ostatni tchórz) --- Widziała jak jej miłość stoi z inną, może ładniejszą a może nie. To nie miało znaczenia liczyło się tylko to że tamta miała coś czego nie miał nikt inny - miała jego. --- "Kocham Cie"- rozległ się jego głos z telefonu. -Ch**.era jak mam o nim zapomnieć skoro nawet tego głupiego budzika nie zmieniłam! --- Głupio mi, zakochałem się w niej mimo iż kocham Ciebie. Niestety dwóch osób nie mogę kochać. Obiecuję że prócz niej nie będzie nikogo więcej. ![]() (tekst z reala)
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
stała z parasolem w ręce, w który mocno uderzały krople ulewy. wyciągnęła dłoń przed siebie, tak, że woda moczyła jej palce, a później spływała na ziemię. przemoczone buty, ciążyły jej stopy. a ona, nie zwracając uwagi na nic, stała tak, przypominając sobie chwile, gdy to on trzymał parasol.
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
-Masz takie śliczne dołeczki
w policzkach kiedy się uśmiechasz ; D -Dzięki, ale pytałem się tylko czy jest Twój brat. Wszystko staje się kolorowe, gdy z oczu znikają łzy. -Czemu nie mówisz że mnie kochasz? -Bo zabroniłaś mi kłamać -Kocham Cie -Jesteś pijana -Nie, jestem tylko odurzona MIŁOŚCIĄ. -Widzisz te drzewo? wejdźmy na nie i pooglądajmy gwiazdy. -Zwariowałaś? to nie przedszkole, spontaniczność i nierozsądne rzeczy się skończyły. Naucz się wreszcie że nie jesteś już małą dziewczynką tylko kobietą. Kiedyś uwielbiała patrzeć na tęcze... To było dawno zanim jeszcze Go poznała, zanim runął jej cały świat. -Daj zapalić -Przecież Ty nie palisz -A co ty policja? daj mi szlugę i nie zadawaj już więcej pytań bo moje serce tego nie wytrzyma. A ja się rozbeczę rujnując doszczętnie pozostałości mej psychiki. -Co to za liścik? -Miłosny -Do kogo? -Do mej miłości -Aha, więc do tej sz**. ty -ymm to jest do Ciebie To On mieszkał w jej głowie To On nie dał jej zapomnieć pomimo że zostawił ją rzucając jej miłością w twarz. -Zawsze widzę Ciebie uśmiechniętą -To nie uśmiech tylko szczękościsk x D
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

nie pozostałam dłużna
okradłam <33

;*******
;*** ! 

), envious (
łooo laseczki dziękuję Wam