|
|
#2161 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym jakieś pojedyncze egzemplarze innych modeli, ale to zazwyczaj w rozmiarze L lub XL ![]() Cytat:
Źle się z nimi czułam i nie najlepiej też wyglądałam Chociaż sama w sobie, dla mnie bardziej narzutka, bo mierzyłam wersję w kolorze brązowym, naprawdę bardzo ładna ![]() I mam pytanie do warszawianek: jak wygląda sprawa z tymi grubszymi legginsami, które są aktualnie po 39 zł? ![]() Czy jest szansa jeszcze, że dostanę gdzieś czarne w rozmiarze S/M? ![]() Akurat wyjechałam na kilka dni i zastanawiam się, czy po powrocie będę jeszcze miała czego szukać
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie miałam tak samo. Zastanawiałam się nad jej zakupem, ale poduszki mnie zniechęciły
Źle się z nimi czułam i nie najlepiej też wyglądałam Chociaż sama w sobie, dla mnie bardziej narzutka, bo mierzyłam wersję w kolorze brązowym, naprawdę bardzo ładna ![]() m.jeanne czy ten brazowy to taki karmelowy czy taki kawa z mlekiem? |
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
w Krakowie czarnych legginsów w małych rozmiarach było pełno w każdej Zarze, którą odwiedziłam, a byłam we trzech, ominęłam tylko Krakowską, ale po weekendzie może to się zmienić, bo cena wyjątkowo okazyjna
szortów pudrowych z basic nie widziałam nigdzie, w Plazie były rybaczki S w tym kolorze ale poszukuję klasycznych czarnych spodni w prążek do skompletowania z marynarką, rozmiar spodni 34 ewentualnie 36 - kupiłam takie portki w styczniu, byłam pewna, że to ten sam materiał i będą pasować, więc się posępiłam i kupiłam tylko szorty - a tu zonk, prążek nieco się różni gdyby któraś z Was widziała te spodnie proszę o zakup, wszystkie koszty oczywiście zwracam
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
Ma ktoś zdjęcia tych legginsów?
![]() I ponawiam swoje pytanie o dostępność tej torby |
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Specjalistki od Zary :P Powiedzcie mi ile kosztowały te słynne brązowe koturny (camelowe) z okrągłym noskim, wiązane.
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam wczoraj jedną w złotych tarasach. Wisiała z innymi torebkami za kasą.
|
|
|
|
#2168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pracuje w zarze i wczoraj na zamknięciu układałam chyba 3/4 te torby (: Edytowane przez Apali Czas edycji: 2010-07-24 o 10:57 |
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, powiem Ci, że trudno mi jego jednoznacznie określić, ale bardziej kawa z mlekiem z dodatkiem orzecha laskowego
![]() Cytat:
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mademoiselle jeanne;20891012]Oj, powiem Ci, że trudno mi jego jednoznacznie określić, ale bardziej kawa z mlekiem z dodatkiem orzecha laskowego
![]() aha no nic musze zadowolic sie moim lazurkiem
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2174 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja widziałam mnóstwo, akurat w tym rozmiarze, w Arkadii w piatek wiec jeszcze powinny być. |
|
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, masz rację 359zł przeceniona na 59. szkoda, ze nie wszystko przeceniają o tyle % ![]() Cytat:
![]() a brązowych w ogóle nigdzie nie widziałam
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
co do biedaczek, którym tak jak mi strona Zary nie działa, wchodźcie przez: mobi.zara.com -> wersja mobilna, jednak smiga na kazdym laptopie w moim domu.
swoja droga, mozecie mi powiedziec, czy widzialyscie w jakiej cenie obecnie sa te rzeczy albo czy wogole sa gdzies dostepne? (mam mala nadzieje, ze moze zalapie sie na jakies wyprzedaze) ze zdjec katologowych interesuja mnie: spodnie, spodnie, spodnica, sweterek |
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją mierzyłam jak jeszcze była po 99,90zł, ogólnie zdziwił mnie jej widok, bo nigdy wcześniej jej w Zarze nie widziałam, stwierdziłam nawet, że to jakaś stara kolekcja i wyciągnęli W ogóle była jakoś dziwnie przyszyta poduszkami do wieszaka ![]() Najbardziej mi się spodobał w niej kolor, przymierzyłm ją więc mimo tego nieszczęsnego rozmiaru M, ale jest ooogromna, a szkoda bo bardzo fajnie by wyglądała, nawet z tymi poduszkami ![]() Poza tym w 2 z 3 dostępnych egzemplarzy naderwane były te malutkie guziczki do zapinania, wiec obawiam się, że mogłaby sie rwać Chociaż jeśli jeszcze je przecenią, to nie pogardzę do poeksperymentowania
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
hej czy jest juz - 70% w zarze?
|
|
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
jeanne, bądź inna warszawska zaromaniaczka, widzialyście czarne marynarki z bufkami z Woman gdziekolwiek?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w poznańskich zarach - asortyment w dużej mierze inny niż w łódzkich. kupiłam min sukienkę na jedno ramię, którą szukałam już jak tylko weszła i nigdzie znaleźc nie mogłam
mierzyłam też śliczną bombkę z trf w pięknym pudrowym kolorze ale jrótka że ho ho no i kupiłam jeszcze z woman studio brązową ale nie wiem czy jej nie oddam bo jak teraz na zdjęcia patrzę to mi się nie widzi a w przymierzalni bardzo
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2010-07-25 o 17:29 |
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj dorwalam smietankową marynarkę z bufkami za 129
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałaś szczęście |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ta z TRF mi się nie podoba, raczej nie ma czego żałować ![]()
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Wyglądasz w niej zjawiskowo
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj mialam mialam. strasznie mi sie podobala, ale nawet jej nie szukalam w PL. jedynie w pradze w ubieglym tygodniu specjalnie poszlam do zary, ale niestety wisialy tylko majtkowe w pelnej rozmiarowce, a po bufkowej ani sladu
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyżby pierwsza to ten model, o którym kiedyś pisałyśmy w kolorze khaki (były wklejane zdjęcia na którejś z naszych polskich celebrytek, ale nie mogę sobie przypomnieć ani na kim, ani kiedy )?Brązową sama bym chętnie kupiła, ale niestety u siebie już ich nie widziałam.. Nie mogłam się jednak powstrzymać i pojechałam dzisiaj na małe zakupy Udało mi się trafić jeszcze na legginsy w swoim rozmiarze, wzięłam też czarny kardigan z wywijanym kołnierzem, zapinane na dwa rzeędy małych guziczków z Woman Przeceniony z 169 na 39 zł
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam ją w browarze (tam jak zwykle maaaasa rzeczy min ceglaste marynarki z bufkami, czarne z bufkami tę co mam śmietankową, w paski, naprawdę baaardzo duży wybór jeśli mogę porównac z łódzkimi. A wzrostu mam 171cm---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- [QUOTE=mademoiselle jeanne;20916773]Tak ![]() Widziałam jakoś na początku tego tygodnia jedną M w ZT ![]() Pierwsza i trzecia są śliczne! ![]() Czyżby pierwsza to ten model, o którym kiedyś pisałyśmy w kolorze khaki (były wklejane zdjęcia na którejś z naszych polskich celebrytek, ale nie mogę sobie przypomnieć ani na kim, ani kiedy )?Brązową sama bym chętnie kupiła, ale niestety u siebie już ich nie widziałam.. tak, to ta
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

jak zniżą na 39,90 to moze się skusze i ją jakoś zwężę 

Źle się z nimi czułam i nie najlepiej też wyglądałam