|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
o kur ![]() no musze muszę ![]() Twoje wojaże biją wszystko ![]() kupiłam dzisiaj sobię tę gąbkę syrenę zobaczymy jak działa i na komary spraj i zamierzam się w nim dzisiaj normalnei wykąpać,bo to co przeżyłam dzisiaj w nocy podchodzi pod horror![]()
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ta grzeczne wszystko przed Tobą![]() ta gąbka jest zaje.ista po niej mam gładziutkie nóżki i dupcie jak niemowle![]() ja po ciemku jak w jakiejś jaskini siedzę, żeby mi komarów nie nawaliło
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to się dzisiaj wyszoruję ![]() a ja wczoraj miałam zamknięte okno ale i tak pozniej jak pozgaszałam wszytsko wleciały mam koszmarnie rozgrapane ręce i łydki i kotki
|
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Mogę wrócić? ![]() W końcu wracam do życia od piątku mam już wakacje Obroniłam się w piątek na 4 ale nie chciałabym przeżywać tego drugi raz znałam odpowiedzi na pytania które mi trafiły a przy odpowiedzi normalnie nie mogłam sklecić sensownego zdania na 5 w ogóle nigdy nie liczyłam ale po tej mojej odpowiedzi to bardziej chciało mi się płakać i dopiero teraz dociera do mnie ta radość że już po wszystkim No a teraz dołączyłam do grona bezrobotnych i czuję że pozostanę w tym gronie na dłużejAnastazja właśnie przeczytałam, że tata Twojego Tż dziś zmarł bardzo mi przykro, ale trzymajcie się jakoś |
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() zdolna bestia jesteś![]()
|
|
|
#2166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i namówiłam kolegę żeby stanął na środku skrzyżowania i zdjął spodnie, on się wypiął ja mu wsadziłam czerwonego markera w dupsko a on kierował ruchemwyszoruj się, będziesz zadowolona ![]() ja bym się chyba udusiła jakbym miała zamknięte okna wolę jednak siedzieć przy zgaszonym świetle![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
gratuluję obrony ![]()
|
||
|
|
|
#2167 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
uczyłam się na pamięć 23 pytań Anastazja ja to Ci normalnie zazdroszczę takich przygód tyle wspomnień, aż żałuję że ja nie miałam takich pomysłów i tyle mnie ominęło |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to my w wakacje w zeszyłym roku poszliśmy nad kładkę nad obwodnicę a ze byłyśmy nachlane to stanełysmy i tak stoimy i nagle cyk bluzki do góry tak szybko to ja dawno nie spiep*załamCytat:
![]() ale teraz luzik i trza nadrobić
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu czytam sobie![]() no to idź i baw się, masz moje błogosławieńtwo jeszcze się zabawisz![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie gadalam z polakiem i kurde nawet juz dobrze szło i powiedziałam,żeby włączył kamerkę a on"nie bo ja brzydki" i se poszedł
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz miałam taki przypadek że koleś mi pokazał wiadomo co no i piszę mu czemu nie jest ogolony, że mnie to podnieca jak jest na gładko no to on do mnie żebym poczekała..no i przyniósł miskę z wodą, piankę do golenia i maszynkę i zaczął się golić |
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniejo kurna
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby gdzies w polu zagineła? ![]()
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zaraz zjarzy do nas![]() własnie coś mnie podkusiło i zobaczyłam sobei znaczenie imion i mam cos takiego: Charakter: Kobiety te są nerwowymi choleryczkami, bardzo pobudliwe. Są wyniosłe, dumne i wyniosłe. Są inteligentne, wiedzą o tym i dają to odczuć innym. Ogólnie rzecz biorąc mają raczej rudny charakter, ale są pełne życia. Lubią zawody mające związek z prawem i medycyną Są doskonałymi masażystkami i kosmetyczkami. Mogą również być technikami, chemikami, laborantkami, gdyż są drobiazgowe i zorganizowane. jak to przeczytałam to myślalam,że się wywinę na lewą stronę
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd wzięłaś te znaczenia imion? sprawdź moje![]() no tak, Ty na pewno jesteś nadpobudliwa ja bym dodała jeszcze że jesteś cierpliwa(wnioskuję to po tej cierpliwości do robienia tych kartek )
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imię wywodzące się z języka starogreckiego, a upowszechnione w świecie chrześcijańskim po narodzeniu Chrystusa. Oznacza powstanie lub zmartwychwstanie. Osobowość subtelna i kulturalna, choć dość często kapryśna i wrażliwa na zachowanie się w towarzystwie. W postanowieniach bywa stała i konserwatywna. Pracowita i lubiąca czytać książki. Bardzo sobie ceni piękno w życiu, dobry i modny ubiór, doborowe towarzystwo, jest zmienna w miłości. Dużą wagę przywiązuje do własnej inteligencji, wiedzy ogólnej, dlatego ceni podróże. Ubiera się gustownie i bogato. Dobra, troskliwa matka i miła przyjaciółka. Trudno nudzić się przy Anastazji, bowiem każdy dzień może przynieść niespodzianki. By być szczęśliwą, potrzebuje wyzwań i ciągłych zmian. Jest odważna i zdecydowana - można z nią konie kraść. Jeśli powściągnie swoją zaborczość, może być idealną partnerką dla mężczyzny, który będzie potrafił docenić jej wszechstronność. najbardziej rozsmieszyło mnie "subtelna i kulturalna" dopisując do tego kierowanie ruchem albo przyklejenie tyłka do szyby no z tą moją inteligencja jest tak sobie a coś TY! ja jestem strasznie niecierpliwa
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no oczywiście że jestem subtelna i kulturalna ![]() a mi się wydaje że musisz być cierpliwa choćby przy tych kartkach, ja bym je chyba wszystkie rozdarła w pi.du no i masz ciepliwość przy paznokciach np przy frenchu
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie,poki mi wychodzi jest ok,ale jak juz mi cos nie wyjdzie to rzucam wszytsko w pi*du!
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te śmieszne-zboczone znaczenia są za mocne ja to w ogóle jak coś mi nie idzie to nie dość że ku.wami rzucam to jeszcze wyzywam każdego kto się napatoczy
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo a to samo i jeszcze trzaskam drzwiami,raz szybę stłukłam tak trzaskając
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Kinia gratuluję obrony ! Anastazja Twoje przygody mnie rozwaliły Nadziejko ten koleś z czatów to musiał mieć jakieś straszne kompleksy ![]() Wczoraj wróciłam do domu jakoś przed 23, zagadałyśmy się z koleżanką i tak nam zeszło Nie wchodziłam tutaj ,bo jakaś taka bez humoru byłam i zaraz położyłam się spać ![]() A dzisiaj wstałam po szóstej , bo chciałam sobie jeszcze farbnąć włoski przed pracą I właśnie siedzę z farbą na głowie i zaraz idę zmyć ![]() No to miłego dnia robaczki i do spisania później |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem byłam na mieście i dopiero wróciłam ![]() zamówiłam wieniec na pogrzeb, szukaliśmy z TŻ koszuli dla niego na pogrzeb ale dopiero na jutro koleś przywiezie czarne gładkie koszule, tak to były takie wieśniackie w prążki ![]() muszę posprzątać chatę bo syf niemiłosierny ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Właśnie wróciłam z miasta ale upał, masakra zbierało się na burzę ale na szczęście się rozeszło Tż chciał żebym mu kupiła spodenki bo on pracuję i nie zdąży, no i kupiłam już widzę jego zachwyt na ich widok![]() Widziałam ogłoszenie w reserved że poszukują do pracy, muszę sobie druknąć cv i zanieść
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wróciłam z wczasów lżejsza o 0,6 kg! Niby nie tak dużo, ale się cieszę, bo byłam pewna, że przytyłam po tym obżarstwie Niestety nie nadrobiłam nic, co napisałyście, bo chyba by mi życia nie starczyło na czytanie ![]() ![]() I wygląda na to, że muszę się na jakiś czas pożegnać. Wiadomo, są wakacje, więc nie ma mnie za często w domu. Wstaję ok. 12, zjem coś, idę do koleżanki albo ona wpada do mnie, a wieczorem jakiś wypad w miasto. I tak leci... Nie mam kiedy tu zaglądać... ![]() Ale jak tylko znajdę chwilkę czasu to się będę odzywać. Buźka Piękne Chudnijcie!
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak kupuję TŻ ciuchy to zawsze jest zadowolony![]() no pewnie, zanoś CV powodzenia ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() ja właśnie wróciłam z miasta ![]() na obiad było to co wczoraj czyli gulasz zaraz zjem kolację, czyli kanapeczki ![]() u mnie dzisiaj tylko 23 stopnie więc nie jest gorąco jutro też jeszcze ma być chłodno ale od czwartku zapowiadają masakrę znowu a najlepsze jest to że na obronę czyli sobotę zapowiadają u mnie 35 stopni no przecież to będzie armagedon i znowu w pociągu chyba się rozpuszczę![]() w ogóle dzisiaj czytałam wątek o seksie analnym i nieźle się uśmiałam
|
||
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja a co tam pisali na tym wątku, że tak się uśmiałaś ?
Ja też od czasu do czasu przeglądam dział 'seks' na wizażu, niekiedy ręce opadają Ale jestem zmęczona Znajomi idą na rynek pod parasolki na mecz, miałam iść z nimi, ale chyba nie dam rady Strasznie bolą mnie nogi... W pracy 8 godzin stania, a po pracy wzięłam pieska na dłuższy spacer i sobie leżę i nie mogę się ruszyć... W ogóle to coś się ochłodziło i chyba będzie padać... Zaraz wezmę się za składanie ubrań, a później załączę czaty ![]() W ogóle to moja mama jedzie w sobotę na wczasy na 10 dni. Normalnie pewnie bym się cieszyła z 10 dni świętego spokoju, ale ona zaplanowała na ten czas remont kuchni Tzn będą kłuć nam podłogę i układać nowe płytki, wiadomo, jaki wtedy jest syf w domu. A ja teraz całe dnie spędzam w pracy i wszystko zostanie na mojej głowie Zła jestem straszliwie, nie wiem, kiedy ja będę miała czas aby cokolwiek zrobić... Najwyżej wróci i zastanie w domu pobojowisko... A w ogóle to odkryłam taaakie zaje*iste lody Aha i z nowości jeszcze dodam , że opadło mi libido W ogóle nie myślę o seksie ostatnio , po tych wojażach z K coś mi się odmieniło , od tamtej pory ani raz nie odpalałam żadnych loli, redów itd Aż się martwię o siebie :/ Patrzę sobie po redtube, ale nic mnie tam nie rusza Co jest
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-06 o 19:01 |
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrzałam kilka stron![]() w sumie nie dziwie się że nie chce Ci się iść na ten rynek, po robocie też bym chyba wolała zostać w domu a to Cię mama załatwiła wszystko na Twojej głowie zostaje![]() a co to za lody? ![]() a mi się tak chce seksu że masakra może zaspokoił Cię na jakiś czas na pewno nie długo wszystko wróci do normy
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lody nazywają się Rockefeller i produkuje je firma Ice mastry Rewelacja !! Takie jak sandwich , tylko zamiast wafelka jest takie jakby czekoladowe ciacho.. No rewelacja !! No Tobie to się nie dziwię, w końcu chwilę już pościsz, prawda? Hmm zimna ? Ale wcześniej właśnie wszystko było okej , chciało mi się i jakoś tak rozmyślałam o tym , a teraz nic ! Kompletnie Może faktycznie mnie zaspokoił Jeśli tak , to jest pierwszym facetem , któremu się to udało na dłużej niż 2 godziny Zrezygnowałam z rynku Siedzę sobie w domu, aktualnie zszywam sobie majtki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

umyję rano

znałam odpowiedzi na pytania które mi trafiły a przy odpowiedzi normalnie nie mogłam sklecić sensownego zdania

tak szybko to ja dawno nie spiep*załam

a pozniej
ja bym dodała jeszcze że jesteś cierpliwa(wnioskuję to po tej cierpliwości do robienia tych kartek

Tzn będą kłuć nam podłogę i układać nowe płytki, wiadomo, jaki wtedy jest syf w domu. A ja teraz całe dnie spędzam w pracy i wszystko zostanie na mojej głowie