My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 21:28   #2161
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
na dołku siedziałam za wciąganie amfy na przystanku
no wygrał wszystkie konkursy
to musisz sobie kupić podkład pod lakier jak Ci żółkną, bo to pewnie od ciemnych lakierów bo przecież nie palisz

ja właśnie wyszłam z wanny, chciałam sobie głowę umyć ale coś woda leciała jak krew z nosaumyję rano przeczytałam w wannie fajny artykuł o buncie nastolatków w wakacje, uśmiałam się po pachy i przypomniały mi się moje wojaże

o kur Ty to ziółko jesteś przy Tobie to ja się czuję jak cnota niewydyma

no musze muszę

Twoje wojaże biją wszystko ja to jednak grzeczyne dziecko jestem

kupiłam dzisiaj sobię tę gąbkę syrenę zobaczymy jak działa i na komary spraj i zamierzam się w nim dzisiaj normalnei wykąpać,bo to co przeżyłam dzisiaj w nocy podchodzi pod horror
Stary 2010-07-05, 22:00   #2162
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
o kur Ty to ziółko jesteś przy Tobie to ja się czuję jak cnota niewydyma

no musze muszę

Twoje wojaże biją wszystko ja to jednak grzeczyne dziecko jestem

kupiłam dzisiaj sobię tę gąbkę syrenę zobaczymy jak działa i na komary spraj i zamierzam się w nim dzisiaj normalnei wykąpać,bo to co przeżyłam dzisiaj w nocy podchodzi pod horror
ogólnie to robiłam różne dziwne rzeczy
ta grzeczne wszystko przed Tobą
ta gąbka jest zaje.ista po niej mam gładziutkie nóżki i dupcie jak niemowle
ja po ciemku jak w jakiejś jaskini siedzę, żeby mi komarów nie nawaliło ale i tak jakieś tam wlatują bo lecą do telewizora i komputerów
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 22:16   #2163
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie to robiłam różne dziwne rzeczy
ta grzeczne wszystko przed Tobą
ta gąbka jest zaje.ista po niej mam gładziutkie nóżki i dupcie jak niemowle
ja po ciemku jak w jakiejś jaskini siedzę, żeby mi komarów nie nawaliło ale i tak jakieś tam wlatują bo lecą do telewizora i komputerów
no bardzo dziwne

eee to się dzisiaj wyszoruję

a ja wczoraj miałam zamknięte okno ale i tak pozniej jak pozgaszałam wszytsko wleciały mam koszmarnie rozgrapane ręce i łydki i kotki
Stary 2010-07-05, 22:27   #2164
kiniulkaaa
Rozeznanie

Heloł
Mogę wrócić?
W końcu wracam do życia od piątku mam już wakacje i mam spokój
Obroniłam się w piątek na 4 ale nie chciałabym przeżywać tego drugi raz znałam odpowiedzi na pytania które mi trafiły a przy odpowiedzi normalnie nie mogłam sklecić sensownego zdania na 5 w ogóle nigdy nie liczyłam ale po tej mojej odpowiedzi to bardziej chciało mi się płakać i dopiero teraz dociera do mnie ta radość że już po wszystkim No a teraz dołączyłam do grona bezrobotnych i czuję że pozostanę w tym gronie na dłużej

Anastazja właśnie przeczytałam, że tata Twojego Tż dziś zmarł bardzo mi przykro, ale trzymajcie się jakoś
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 22:31   #2165
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Heloł
Mogę wrócić?
Obroniłam się w piątek na 4 ale nie chciałabym przeżywać tego drugi raz znałam odpowiedzi na pytania które mi trafiły a przy odpowiedzi normalnie nie mogłam sklecić sensownego zdania na 5 w ogóle nigdy nie liczyłam ale po tej mojej odpowiedzi to bardziej chciało mi się płakać i dopiero teraz dociera do mnie ta radość że już po wszystkim No a teraz dołączyłam do grona bezrobotnych i czuję że pozostanę w tym gronie na dłużej

Anastazja właśnie przeczytałam, że tata Twojego Tż dziś zmarł bardzo mi przykro, ale trzymajcie się jakoś
no pewnie,że możesz!!!

Gratuluję zdolna bestia jesteś
Stary 2010-07-05, 22:38   #2166
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no bardzo dziwne

eee to się dzisiaj wyszoruję

a ja wczoraj miałam zamknięte okno ale i tak pozniej jak pozgaszałam wszytsko wleciały mam koszmarnie rozgrapane ręce i łydki i kotki
nie tylko dziwne ale też głupie pamiętam jak się nawaliliśmy na studiach na pierwszym roku w akademiku u kolegów i wyszliśmy na miasto w Szczecinie...idziemy i nagle wpadłam na pomysł żeby pokierować ruchem jak policjant, no ale myśle sobie że nie będę robiła z siebie idiotki no i namówiłam kolegę żeby stanął na środku skrzyżowania i zdjął spodnie, on się wypiął ja mu wsadziłam czerwonego markera w dupsko a on kierował ruchem
wyszoruj się, będziesz zadowolona
ja bym się chyba udusiła jakbym miała zamknięte okna wolę jednak siedzieć przy zgaszonym świetle

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Heloł
Mogę wrócić?

no pewnie że możesz
gratuluję obrony ja będę przeżywać w sobotę
Stary 2010-07-05, 22:47   #2167
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
no pewnie,że możesz!!!

Gratuluję zdolna bestia jesteś
Dziękuję gdzie ja tam zdolna

Cytat:
nie tylko dziwne ale też głupie pamiętam jak się nawaliliśmy na studiach na pierwszym roku w akademiku u kolegów i wyszliśmy na miasto w Szczecinie...idziemy i nagle wpadłam na pomysł żeby pokierować ruchem jak policjant, no ale myśle sobie że nie będę robiła z siebie idiotki no i namówiłam kolegę żeby stanął na środku skrzyżowania i zdjął spodnie, on się wypiął ja mu wsadziłam czerwonego markera w dupsko a on kierował ruchem
ja bym się chyba udusiła jakbym miała zamknięte okna wolę jednak siedzieć przy zgaszonym świetle

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

no pewnie że możesz
Dziękuję oj z 5 dni przed obroną to mam wyjęte z życiorysu uczyłam się na pamięć 23 pytań

Anastazja ja to Ci normalnie zazdroszczę takich przygód tyle wspomnień, aż żałuję że ja nie miałam takich pomysłów i tyle mnie ominęło
Stary 2010-07-05, 22:54   #2168
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

no pewnie że możesz
jesteś poje*ana

to my w wakacje w zeszyłym roku poszliśmy nad kładkę nad obwodnicę a ze byłyśmy nachlane to stanełysmy i tak stoimy i nagle cyk bluzki do góry no i się stukneli tak szybko to ja dawno nie spiep*załam
Cytat:

Dziękuję oj z 5 dni przed obroną to mam wyjęte z życiorysu uczyłam się na pamięć 23 pytań

Anastazja ja to Ci normalnie zazdroszczę takich przygód tyle wspomnień, aż żałuję że ja nie miałam takich pomysłów i tyle mnie ominęło
jesteś jesteś

ale teraz luzik i trza nadrobić
Stary 2010-07-05, 23:01   #2169
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam 50 pytań ale nie uczę się ich na pamięć po prostu czytam sobie
no to idź i baw się, masz moje błogosławieńtwo jeszcze się zabawisz

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
jesteś poje*ana

to my w wakacje w zeszyłym roku poszliśmy nad kładkę nad obwodnicę a ze byłyśmy nachlane to stanełysmy i tak stoimy i nagle cyk bluzki do góry no i się stukneli tak szybko to ja dawno nie spiep*załam

jesteś jesteś

ale teraz luzik i trza nadrobić
oj tam poje.ana może trochę
to też grubo ja kiedyś przytuliłam się gołą dupą kolesiowi do szyby ale był zdziwiony
Stary 2010-07-05, 23:06   #2170
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 50 pytań ale nie uczę się ich na pamięć po prostu czytam sobie
no to idź i baw się, masz moje błogosławieńtwo jeszcze się zabawisz

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

oj tam poje.ana może trochę
to też grubo ja kiedyś przytuliłam się gołą dupą kolesiowi do szyby ale był zdziwiony
ale miał widoki

właśnie gadalam z polakiem i kurde nawet juz dobrze szło i powiedziałam,żeby włączył kamerkę a on"nie bo ja brzydki" i se poszedł
Stary 2010-07-05, 23:11   #2171
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ale miał widoki

właśnie gadalam z polakiem i kurde nawet juz dobrze szło i powiedziałam,żeby włączył kamerkę a on"nie bo ja brzydki" i se poszedł
o kur.a:co za koleś za mocno jest na tych czatach
raz miałam taki przypadek że koleś mi pokazał wiadomo co no i piszę mu czemu nie jest ogolony, że mnie to podnieca jak jest na gładko no to on do mnie żebym poczekała..no i przyniósł miskę z wodą, piankę do golenia i maszynkę i zaczął się golić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 23:13   #2172
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
o kur.a:co za koleś za mocno jest na tych czatach
raz miałam taki przypadek że koleś mi pokazał wiadomo co no i piszę mu czemu nie jest ogolony, że mnie to podnieca jak jest na gładko no to on do mnie żebym poczekała..no i przyniósł miskę z wodą, piankę do golenia i maszynkę i zaczął się golić
no poprawił mi humor moja mina kiedy to napisał a pozniej

o kurna i długo siedział? przynajmniej zarobiłaś na tym
Stary 2010-07-05, 23:15   #2173
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no poprawił mi humor moja mina kiedy to napisał a pozniej

o kurna i długo siedział? przynajmniej zarobiłaś na tym
ja też bym zaczęła brechtać
no siedział ogólnie z godzinę bo golił się z 20 min a resztę gadaliśmy i później sobie walił
gdzie Sunset?
Stary 2010-07-05, 23:17   #2174
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ja też bym zaczęła brechtać
no siedział ogólnie z godzinę bo golił się z 20 min a resztę gadaliśmy i później sobie walił
gdzie Sunset?
boże godzine? o kurka

czyżby gdzies w polu zagineła?
Stary 2010-07-05, 23:33   #2175
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
boże godzine? o kurka

czyżby gdzies w polu zagineła?
no tak około to z godzina była
może faktycznie gdzieś zaginęła albo może D spotkała
Stary 2010-07-05, 23:42   #2176
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no tak około to z godzina była
może faktycznie gdzieś zaginęła albo może D spotkała
może może pewnie zaraz zjarzy do nas mam taką nadzieję

własnie coś mnie podkusiło i zobaczyłam sobei znaczenie imion i mam cos takiego:
Charakter: Kobiety te są nerwowymi choleryczkami, bardzo pobudliwe. Są wyniosłe, dumne i wyniosłe. Są inteligentne, wiedzą o tym i dają to odczuć innym. Ogólnie rzecz biorąc mają raczej rudny charakter, ale są pełne życia. Lubią zawody mające związek z prawem i medycyną Są doskonałymi masażystkami i kosmetyczkami. Mogą również być technikami, chemikami, laborantkami, gdyż są drobiazgowe i zorganizowane.

jak to przeczytałam to myślalam,że się wywinę na lewą stronę każde słowo się zgadza,może oprocz zaorganizowania
Stary 2010-07-05, 23:48   #2177
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
może może pewnie zaraz zjarzy do nas mam taką nadzieję

własnie coś mnie podkusiło i zobaczyłam sobei znaczenie imion i mam cos takiego:
Charakter: Kobiety te są nerwowymi choleryczkami, bardzo pobudliwe. Są wyniosłe, dumne i wyniosłe. Są inteligentne, wiedzą o tym i dają to odczuć innym. Ogólnie rzecz biorąc mają raczej rudny charakter, ale są pełne życia. Lubią zawody mające związek z prawem i medycyną Są doskonałymi masażystkami i kosmetyczkami. Mogą również być technikami, chemikami, laborantkami, gdyż są drobiazgowe i zorganizowane.

jak to przeczytałam to myślalam,że się wywinę na lewą stronę każde słowo się zgadza,może oprocz zaorganizowania
też mam taką nadzieję że zajrzy
a skąd wzięłaś te znaczenia imion? sprawdź moje
no tak, Ty na pewno jesteś nadpobudliwano i inteligentna też się zgadza ja bym dodała jeszcze że jesteś cierpliwa(wnioskuję to po tej cierpliwości do robienia tych kartek)
Stary 2010-07-05, 23:54   #2178
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
też mam taką nadzieję że zajrzy
a skąd wzięłaś te znaczenia imion? sprawdź moje
no tak, Ty na pewno jesteś nadpobudliwano i inteligentna też się zgadza ja bym dodała jeszcze że jesteś cierpliwa(wnioskuję to po tej cierpliwości do robienia tych kartek)

Imię wywodzące się z języka starogreckiego, a upowszechnione w świecie chrześcijańskim po narodzeniu Chrystusa. Oznacza powstanie lub zmartwychwstanie. Osobowość subtelna i kulturalna, choć dość często kapryśna i wrażliwa na zachowanie się w towarzystwie. W postanowieniach bywa stała i konserwatywna. Pracowita i lubiąca czytać książki. Bardzo sobie ceni piękno w życiu, dobry i modny ubiór, doborowe towarzystwo, jest zmienna w miłości. Dużą wagę przywiązuje do własnej inteligencji, wiedzy ogólnej, dlatego ceni podróże. Ubiera się gustownie i bogato. Dobra, troskliwa matka i miła przyjaciółka.

Trudno nudzić się przy Anastazji, bowiem każdy dzień może przynieść niespodzianki. By być szczęśliwą, potrzebuje wyzwań i ciągłych zmian. Jest odważna i zdecydowana - można z nią konie kraść. Jeśli powściągnie swoją zaborczość, może być idealną partnerką dla mężczyzny, który będzie potrafił docenić jej wszechstronność.

najbardziej rozsmieszyło mnie "subtelna i kulturalna" dopisując do tego kierowanie ruchem albo przyklejenie tyłka do szyby

no z tą moją inteligencja jest tak sobie

a coś TY! ja jestem strasznie niecierpliwa
Stary 2010-07-05, 23:58   #2179
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Imię wywodzące się z języka starogreckiego, a upowszechnione w świecie chrześcijańskim po narodzeniu Chrystusa. Oznacza powstanie lub zmartwychwstanie. Osobowość subtelna i kulturalna, choć dość często kapryśna i wrażliwa na zachowanie się w towarzystwie. W postanowieniach bywa stała i konserwatywna. Pracowita i lubiąca czytać książki. Bardzo sobie ceni piękno w życiu, dobry i modny ubiór, doborowe towarzystwo, jest zmienna w miłości. Dużą wagę przywiązuje do własnej inteligencji, wiedzy ogólnej, dlatego ceni podróże. Ubiera się gustownie i bogato. Dobra, troskliwa matka i miła przyjaciółka.

Trudno nudzić się przy Anastazji, bowiem każdy dzień może przynieść niespodzianki. By być szczęśliwą, potrzebuje wyzwań i ciągłych zmian. Jest odważna i zdecydowana - można z nią konie kraść. Jeśli powściągnie swoją zaborczość, może być idealną partnerką dla mężczyzny, który będzie potrafił docenić jej wszechstronność.

najbardziej rozsmieszyło mnie "subtelna i kulturalna" dopisując do tego kierowanie ruchem albo przyklejenie tyłka do szyby

no z tą moją inteligencja jest tak sobie

a coś TY! ja jestem strasznie niecierpliwa
zgadza się pół na pół
no oczywiście że jestem subtelna i kulturalna
a mi się wydaje że musisz być cierpliwa choćby przy tych kartkach, ja bym je chyba wszystkie rozdarła w pi.duno i masz ciepliwość przy paznokciach np przy frenchu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-06, 00:03   #2180
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
zgadza się pół na pół
no oczywiście że jestem subtelna i kulturalna
a mi się wydaje że musisz być cierpliwa choćby przy tych kartkach, ja bym je chyba wszystkie rozdarła w pi.duno i masz ciepliwość przy paznokciach np przy frenchu
powiem Ci ze rzadkie imię Anastazja Katarzyna znaczy "czysta,niewinna":hah aha: a i "Katarzyna lubi na jeźdzca i nie nosi stanika chociaż ma duże piersi"

oj nie,poki mi wychodzi jest ok,ale jak juz mi cos nie wyjdzie to rzucam wszytsko w pi*du!
Stary 2010-07-06, 00:13   #2181
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci ze rzadkie imię Anastazja Katarzyna znaczy "czysta,niewinna":hah aha: a i "Katarzyna lubi na jeźdzca i nie nosi stanika chociaż ma duże piersi"

oj nie,poki mi wychodzi jest ok,ale jak juz mi cos nie wyjdzie to rzucam wszytsko w pi*du!
oj tak czysta i niewinna ciekawe z której strony
a te śmieszne-zboczone znaczenia są za mocne kiedyś w liceum chłopaki z mojej klasy wszystkie te znaczenia wydrukowali i czytali nauczycielom co ich imiona znaczą
ja to w ogóle jak coś mi nie idzie to nie dość że ku.wami rzucam to jeszcze wyzywam każdego kto się napatoczy
Stary 2010-07-06, 00:15   #2182
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak czysta i niewinna ciekawe z której strony
a te śmieszne-zboczone znaczenia są za mocne kiedyś w liceum chłopaki z mojej klasy wszystkie te znaczenia wydrukowali i czytali nauczycielom co ich imiona znaczą
ja to w ogóle jak coś mi nie idzie to nie dość że ku.wami rzucam to jeszcze wyzywam każdego kto się napatoczy
no jak to z której?! z najlepszej

nooo niektóre są takei,że się kajałam ze śmiechu

a to samo i jeszcze trzaskam drzwiami,raz szybę stłukłam tak trzaskając
Stary 2010-07-06, 07:31   #2183
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Kinia gratuluję obrony ! No i życzę powodzenia w szukaniu ewentualnej pracy

Anastazja Twoje przygody mnie rozwaliły Ja też mam dość barwny życiorys , ale Twój to jest przegięcie

Nadziejko ten koleś z czatów to musiał mieć jakieś straszne kompleksy Takie coś mi się jeszcze nie zdarzyło

Wczoraj wróciłam do domu jakoś przed 23, zagadałyśmy się z koleżanką i tak nam zeszło Nie wchodziłam tutaj ,bo jakaś taka bez humoru byłam i zaraz położyłam się spać
A dzisiaj wstałam po szóstej , bo chciałam sobie jeszcze farbnąć włoski przed pracą I właśnie siedzę z farbą na głowie i zaraz idę zmyć

No to miłego dnia robaczki i do spisania później
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 12:07   #2184
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanie płatki z mlekiem
byłam na mieście i dopiero wróciłam
zamówiłam wieniec na pogrzeb, szukaliśmy z TŻ koszuli dla niego na pogrzeb ale dopiero na jutro koleś przywiezie czarne gładkie koszule, tak to były takie wieśniackie w prążki
muszę posprzątać chatę bo syf niemiłosierny
miłego dnia
Stary 2010-07-06, 14:52   #2185
kiniulkaaa
Rozeznanie

Dzień dobry
Właśnie wróciłam z miasta ale upał, masakra zbierało się na burzę ale na szczęście się rozeszło Tż chciał żebym mu kupiła spodenki bo on pracuję i nie zdąży, no i kupiłam już widzę jego zachwyt na ich widok na szczęście mogę je zwrócić
Widziałam ogłoszenie w reserved że poszukują do pracy, muszę sobie druknąć cv i zanieść
Stary 2010-07-06, 17:42   #2186
agusia814
Zadomowienie

Witam

Wróciłam z wczasów lżejsza o 0,6 kg! Niby nie tak dużo, ale się cieszę, bo byłam pewna, że przytyłam po tym obżarstwie

Niestety nie nadrobiłam nic, co napisałyście, bo chyba by mi życia nie starczyło na czytanie
I wygląda na to, że muszę się na jakiś czas pożegnać. Wiadomo, są wakacje, więc nie ma mnie za często w domu. Wstaję ok. 12, zjem coś, idę do koleżanki albo ona wpada do mnie, a wieczorem jakiś wypad w miasto. I tak leci... Nie mam kiedy tu zaglądać...
Ale jak tylko znajdę chwilkę czasu to się będę odzywać.

Buźka Piękne Chudnijcie!

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:50   #2187
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Właśnie wróciłam z miasta ale upał, masakra zbierało się na burzę ale na szczęście się rozeszło Tż chciał żebym mu kupiła spodenki bo on pracuję i nie zdąży, no i kupiłam już widzę jego zachwyt na ich widok na szczęście mogę je zwrócić
Widziałam ogłoszenie w reserved że poszukują do pracy, muszę sobie druknąć cv i zanieść
nie martw się na zapas, może akurat mu się spodobają ja jak kupuję TŻ ciuchy to zawsze jest zadowolony
no pewnie, zanoś CV powodzenia
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Witam

Wróciłam z wczasów lżejsza o 0,6 kg! Niby nie tak dużo, ale się cieszę, bo byłam pewna, że przytyłam po tym obżarstwie

Niestety nie nadrobiłam nic, co napisałyście, bo chyba by mi życia nie starczyło na czytanie
I wygląda na to, że muszę się na jakiś czas pożegnać. Wiadomo, są wakacje, więc nie ma mnie za często w domu. Wstaję ok. 12, zjem coś, idę do koleżanki albo ona wpada do mnie, a wieczorem jakiś wypad w miasto. I tak leci... Nie mam kiedy tu zaglądać...
Ale jak tylko znajdę chwilkę czasu to się będę odzywać.

Buźka Piękne Chudnijcie!
dobre i 0,6 kg
baw się dobrze

ja właśnie wróciłam z miasta
na obiad było to co wczoraj czyli gulasz
zaraz zjem kolację, czyli kanapeczki
u mnie dzisiaj tylko 23 stopnie więc nie jest gorąco jutro też jeszcze ma być chłodno ale od czwartku zapowiadają masakrę znowu a najlepsze jest to że na obronę czyli sobotę zapowiadają u mnie 35 stopni no przecież to będzie armagedon i znowu w pociągu chyba się rozpuszczę
w ogóle dzisiaj czytałam wątek o seksie analnym i nieźle się uśmiałam
Stary 2010-07-06, 18:59   #2188
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja a co tam pisali na tym wątku, że tak się uśmiałaś ? Ja też od czasu do czasu przeglądam dział 'seks' na wizażu, niekiedy ręce opadają

Ale jestem zmęczona Znajomi idą na rynek pod parasolki na mecz, miałam iść z nimi, ale chyba nie dam rady Strasznie bolą mnie nogi... W pracy 8 godzin stania, a po pracy wzięłam pieska na dłuższy spacer i sobie leżę i nie mogę się ruszyć...
W ogóle to coś się ochłodziło i chyba będzie padać... Zaraz wezmę się za składanie ubrań, a później załączę czaty

W ogóle to moja mama jedzie w sobotę na wczasy na 10 dni. Normalnie pewnie bym się cieszyła z 10 dni świętego spokoju, ale ona zaplanowała na ten czas remont kuchni Tzn będą kłuć nam podłogę i układać nowe płytki, wiadomo, jaki wtedy jest syf w domu. A ja teraz całe dnie spędzam w pracy i wszystko zostanie na mojej głowie Zła jestem straszliwie, nie wiem, kiedy ja będę miała czas aby cokolwiek zrobić... Najwyżej wróci i zastanie w domu pobojowisko...

A w ogóle to odkryłam taaakie zaje*iste lody Dzisiaj zjadłam już dwa

Aha i z nowości jeszcze dodam , że opadło mi libido W ogóle nie myślę o seksie ostatnio , po tych wojażach z K coś mi się odmieniło , od tamtej pory ani raz nie odpalałam żadnych loli, redów itd Aż się martwię o siebie :/ Patrzę sobie po redtube, ale nic mnie tam nie rusza Co jest

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-06 o 19:01
Stary 2010-07-06, 20:07   #2189
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Anastazja a co tam pisali na tym wątku, że tak się uśmiałaś ? Ja też od czasu do czasu przeglądam dział 'seks' na wizażu, niekiedy ręce opadają

Ale jestem zmęczona Znajomi idą na rynek pod parasolki na mecz, miałam iść z nimi, ale chyba nie dam rady Strasznie bolą mnie nogi... W pracy 8 godzin stania, a po pracy wzięłam pieska na dłuższy spacer i sobie leżę i nie mogę się ruszyć...
W ogóle to coś się ochłodziło i chyba będzie padać... Zaraz wezmę się za składanie ubrań, a później załączę czaty

W ogóle to moja mama jedzie w sobotę na wczasy na 10 dni. Normalnie pewnie bym się cieszyła z 10 dni świętego spokoju, ale ona zaplanowała na ten czas remont kuchni Tzn będą kłuć nam podłogę i układać nowe płytki, wiadomo, jaki wtedy jest syf w domu. A ja teraz całe dnie spędzam w pracy i wszystko zostanie na mojej głowie Zła jestem straszliwie, nie wiem, kiedy ja będę miała czas aby cokolwiek zrobić... Najwyżej wróci i zastanie w domu pobojowisko...

A w ogóle to odkryłam taaakie zaje*iste lody Dzisiaj zjadłam już dwa

Aha i z nowości jeszcze dodam , że opadło mi libido W ogóle nie myślę o seksie ostatnio , po tych wojażach z K coś mi się odmieniło , od tamtej pory ani raz nie odpalałam żadnych loli, redów itd Aż się martwię o siebie :/ Patrzę sobie po redtube, ale nic mnie tam nie rusza Co jest
w ogóle te wątki seks mnie rozbrajają a śmieszyło mnie głównie to jak się tam kłócą zwolenniczki seksu analnego z przeciwniczkami przejrzałam kilka stron
w sumie nie dziwie się że nie chce Ci się iść na ten rynek, po robocie też bym chyba wolała zostać w domu
a to Cię mama załatwiła wszystko na Twojej głowie zostaje
a co to za lody?
a mi się tak chce seksu że masakra może zaspokoił Cię na jakiś czas na pewno nie długo wszystko wróci do normy chyba że jakaś zimna się zrobiłaś co?
Stary 2010-07-06, 20:12   #2190
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle te wątki seks mnie rozbrajają a śmieszyło mnie głównie to jak się tam kłócą zwolenniczki seksu analnego z przeciwniczkami przejrzałam kilka stron
w sumie nie dziwie się że nie chce Ci się iść na ten rynek, po robocie też bym chyba wolała zostać w domu
a to Cię mama załatwiła wszystko na Twojej głowie zostaje
a co to za lody?
a mi się tak chce seksu że masakra może zaspokoił Cię na jakiś czas na pewno nie długo wszystko wróci do normy chyba że jakaś zimna się zrobiłaś co?
A Ty jesteś zwolenniczką czy przeciwniczką ?

Lody nazywają się Rockefeller i produkuje je firma Ice mastry Rewelacja !! Takie jak sandwich , tylko zamiast wafelka jest takie jakby czekoladowe ciacho.. No rewelacja !!

No Tobie to się nie dziwię, w końcu chwilę już pościsz, prawda?
Hmm zimna ? Ale wcześniej właśnie wszystko było okej , chciało mi się i jakoś tak rozmyślałam o tym , a teraz nic ! Kompletnie Może faktycznie mnie zaspokoił Jeśli tak , to jest pierwszym facetem , któremu się to udało na dłużej niż 2 godziny

Zrezygnowałam z rynku Siedzę sobie w domu, aktualnie zszywam sobie majtki Popruły mi się troszkę moje ulubione, a tak je strasznie lubię, że ku.wa nie podaruję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości