|
Notka |
|
W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
Poka¿ wyniki sondy: Jak uzy¶kaæ te piêkne loki? | |||
.. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 48,72% |
.. |
7 | 17,95% |
.. |
5 | 12,82% |
.. |
8 | 20,51% |
G³osuj±cy: 39. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 138
|
Dot.: fale , spiralki -jak uzyskac ³adny efekt
moge powiedziec tylko tyle ze tak podkrecone wloski fajnie wygladaja ale mialam kolezanke z takimi wlosami tzn prostymi, mieciutkimi itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 171
|
najlepsze loki wychodza po lokowce, bardziej pracochlonne, ale najlepszy efekt. zawsze po walkach lub papilotach wygladam jak pudel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 68
|
Hmm przyznam, ¿e kiedy¶ prze¿ywa³am ten sam problem. Mam w³osy proste jak drut i za nic nie chcia³y siê skrêcaæ. Co je krêci³am, to nawet je¶li uda³o mi siê je skrêciæ, to za pó³ dnia by³y ju¿ proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 120
|
Dot.: Jak zrobic takie loki-rulony jak na zdjêciu? Bardzo zale¿y mi na odpowiedzi.
Piêkne.. Niestety nie wiem jak wykonane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 198
|
tez mysle o trwa³ej, ale boje siê, ze dobije moje w³osy (czêst farbowanie, lakiery itp.). Chyba na poczatek kupie sobie termoloki spiralne, zobacze co z tego wyjdzie. dam znac. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ takie cudo? ^_^watek zbiorczy
Mam problem , chcê by moje w³osy na co dzieñ wygl±da³y tak na za³±czonym zdjêciu . Chodzi o skrêt , b³ysk itd . Jak uzyskaæ taki efekt , mo¿e na³o¿yæ jak±¶ specjaln± piankê czy mo¿e szampon , pomó¿cie bardzo mi zale¿y
![]() a jeszcze co¶ moje naturalne w³osy s± podatne . z góry dziêkujê i pozdrawiam . http://i363.photobucket.com/albums/o...a-swan-loo.jpg http://www4.picturepush.com/photo/a/...swan-smile.jpg http://images2.fanpop.com/images/pho...-2560-1703.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 209
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ takie cudo? ^_^watek zbiorczy
Dziewczyny, doradzicie mi jak± lokówk± uzyskam taki efekt?
![]() Za³±czam zdjêcie moich w³osów i zdjêcie, jak chcia³abym, ¿eby to wygl±da³o PO. Mam ochotê na ma³e szaleñstwo na g³owie ![]() Co prawda chcia³am kupiæ now± prostownicê, bo stara ju¿ powoli koñczy swój ¿ywot ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 63
|
Dot.: fryzura vanessy hudgens
Cytat:
![]() ![]() w³osy mam do po³owy pleców raczej proste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Lu¼ne, nieskrêpowane loki. Jak ?
Cze¶æ, mam pytanie odno¶nie fryzury, jak± widzê u wielu dziewczyn, jednak sama nie umiem jej zrobiæ. Mam d³ugie, proste, lekkie, raczej cienkie w³osy. Codziennie chc±c je u³o¿yæ spêdzam przed lustrem zbyt wiele czasu. Podoba mi siê fryzura w stylu lu¼nych loków, fal, wygl±daj±ca na trochê niedba³±, nie wymagaj±ca godzinnego czesania w³osów przed wyj¶ciem. Czy wiecie jak uzyskaæ taki efekt ? Krêciæ w³osy czy wgniataæ w nie piankê ? Tapirowaæ ? Nie chcê, aby wygl±da³y na mokre i postawione, ale na lu¼ne i objêto¶ciowe. Co¶ w stylu jak na za³±czonych zdjêciach. Pomocy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 294
|
Dot.: Lu¼ne, nieskrêpowane loki. Jak ?
fajne maja te fryzurki na fotkach ktore zalaczylas. tez bym chciala wiedziec jak zrobic tak ze swoimi wloskami.
ale niestety nie pomoge, bo sama nie mam wprawy w robieniu lokow, nigdy mi nie wychodzi tak jakbym chciala... ale napewno sa juz jakies watki o lokach, mzoe tak znajdziesz jakies porady.
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 867
|
Bardzo mi sie podobaj± te zdjecia ktore wstawilas. Ja mam wlosy dlugosci jak ta druga Pani ze zdjecia i musze Ci powiedziec ze po umyciu wlosow wcieram w nie pianke i ugniatam, wychodz± wtedy troche slabsze fale niz u tej pani na 2 fotce. Probowalam termoloki ale wyszly ogromne wielkie loki mialam 3 razy wiecej wlosow, wygladalo strasznie nienaturlanie. Probowalam lokowka to trzyma sie bardzo krotko i tez jakos srednio mi sie podobalo ale lepiej niz termoloki.
pozdrawiam, Sprobuj piankê ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
mi takie fajne loki wychodz± zwyk³ymi wa³kami z pianki, ale trzeba je odpowiednio nawin±æ, mi pomaga siostra
![]() niestety na moich w³osach wszystko bardzo krótko siê trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 681
|
A ja nie umiem nawin±æ wa³ków :/ NO nie chc± mi siê trzymaæ. Mam takie jakby hmm ... ¿e tak siê trochê 'lepi±' do w³osów.
Jak wy to robicie? ¶picie na nich czy co ? ![]()
![]() |
#2174 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]()
mnie te¿ bardzo interesuje jak uzyskaæ takie fale ;]
Edytowane przez Malaga005 Czas edycji: 2009-07-09 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 242
|
Cytat:
![]() ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narz±dy nie bêd± Ci ju¿ potrzebne.... Dziêki mojemu TAK kto¶ prze¿yje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 pa¼dziernik studentka U£ 3 wrze¶nia chyba ¶ci±gamy aparacik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz spowiadaj siê, jak tego dokona³a¶ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2177 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
*jest to guma do usztywniania w³osów (byæ mo¿e z firmy "GOLDWELL MOVE CONTROL DWÓJKA curl" ale nie jestem pewna czy to pude³ko jest w³asnie od tej gumy czy od czego¶ innego) *jej kolor to niebieski przechodz±cy w szarymetaliczny ![]() ![]() *w dotyku jest jak plastelina (nie jaka¶ lej±ca siê) *no i kurczê ciê¿ko tak bez nazwy ale j± mozna kupiæ chyba tylko u fryzjera, wiec jak siê zapytacie, powiedzie opis to mo¿e bêdzie wiedzieæ o co chodzi ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narz±dy nie bêd± Ci ju¿ potrzebne.... Dziêki mojemu TAK kto¶ prze¿yje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 pa¼dziernik studentka U£ 3 wrze¶nia chyba ¶ci±gamy aparacik ![]() Edytowane przez Licealistka18 Czas edycji: 2009-07-09 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
A robi³a¶ to na suche, mokre, wilgotne w³osy ?
![]() mam gumê do w³osów w domu z got2be i spróbujê wieczorem ![]()
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narz±dy nie bêd± Ci ju¿ potrzebne.... Dziêki mojemu TAK kto¶ prze¿yje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 pa¼dziernik studentka U£ 3 wrze¶nia chyba ¶ci±gamy aparacik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
![]()
hej hej ostatnio wymarzylam sobie takie loczki hmm nie wiem czy mi beda pasowac i czy tak dokladnie wyjda-ocZywiscie pojde do fryzjera. Zamieszczam moje zdjecie oraz link do zdjecia loczkow
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mallflower Czas edycji: 2009-07-12 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Dot.: Ja chcê takie loczki!!:)
za krótkie masz w³osy do tego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
nie no tak to one nie wyjda przez ugniatanie hehhe
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- http://www.next.co.uk/shopping/women...outoccasion/14 podaje link jeszcze raz bo chyba cos z tamtym nie tak bo wyswietlaja sie inne zdjecia dlatego Paulineczka myslala ze to fale sorrki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
hmmmm z tych zdjêæ te¿ mi to wygl±da na fale, ja mam NIESTETY takie wlosy jak umyje, i same mi wyschn± :/ nie nawidze ich
![]() ![]() Edytowane przez neverstop Czas edycji: 2009-07-12 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
na zdjeciu o ktore mi chodzi jest panii z wlosami do szyji z bardzo mocnym skretem takie male loczki.ja nie wiem ktore zdjecia wam sie pokazuja hehehe nie ta pani w kapeluszu mam nadzieje:P
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- http://www.next.co.uk/shopping/women/lingerie/7 ok a jednak nie to zdjecie co trzeba sie pokazywalo wiec znalazlam inne tej samej pani choc na poprzednich qwygladalo to lepiej.a wiec-takie loczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 93
|
wydaje mi siê ¿e to raczej jaka¶ trwa³a, chocia¿ mo¿na zrobic tak mocny skrêt za pomoc± cienkich wa³ków do trwa³ej ondulacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 206
|
Popieram....to zas³uga trwa³ej.Ale trzeba zwróciæ tez uwage,ze nie kazdemu dokladnie takie cos wyjdzie.Wiec lepiej sie dobrze zastanowic bo potem szybko sie tego nie odwróci
![]() Edytowane przez kinia8906 Czas edycji: 2009-07-14 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
ja proponuje Ci spróbowaæ zakrêcic w³oski na papiloty, powinny wyjsc dokladnie takie loczki, ewentualnie jesli chcesz szybciej uzyskac efekt u¿yj lokowki.
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 206
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
nie trzeba siêgaæ do trwa³ej (zreszt± nie wygl±da³yby ciekawie) lecz do specjalnej lokówki o ma³ym obrysie (rowkowanej), dodatkowo umocniæ specjalnym ¿elem po³o¿onym przed zabiegiem. Stosowali¶my ten zabieg przy pokazach mody, wychodzi bajecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Dot.: Piêkne grube dorodne loki... tylko jak je zrobiæ?:P
jakie hydrowa³ki do w³osów s± najlepsze ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.