![]() |
#2161 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Martwię się o tatuaż. Dokładnie widać fakturę, że pod każdą linią jest lekko wypukły, a dziś rano odkryłam, że w jednym miejscu jest gładki. W kolorze różnicy nie widać, ale wygląda, jakbym zdrapała sobie stamtąd coś. Axa, naskórek z tatuażu się łuszczy przy gojeniu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21538195]Martwię się o tatuaż. Dokładnie widać fakturę, że pod każdą linią jest lekko wypukły, a dziś rano odkryłam, że w jednym miejscu jest gładki. W kolorze różnicy nie widać, ale wygląda, jakbym zdrapała sobie stamtąd coś. Axa, naskórek z tatuażu się łuszczy przy gojeniu?
![]() będzie dobrze Orli, nie pEkaj, goi się... ![]()
#2163 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21538195]Martwię się o tatuaż. Dokładnie widać fakturę, że pod każdą linią jest lekko wypukły, a dziś rano odkryłam, że w jednym miejscu jest gładki. W kolorze różnicy nie widać, ale wygląda, jakbym zdrapała sobie stamtąd coś. Axa, naskórek z tatuażu się łuszczy przy gojeniu?
![]() OK, już doczytałam, że tak. Czyli to pewnie to. Za 2h przyjdzie BS to go poproszę, żeby mi to obadał, bo sama średnio widzę w tym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
BAN stały
|
![]() Wszystko jest ok, tak się dzieje ponieważ skóra wypiera tusz. Za tydzień powinno być już wszystko ok. Jeśli do 3 tygodni po zrobienu nadal bedzie coś nie tak to wtedy mozesz zaczac się martwic. Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-22 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Axaa Ty masz boski avatar
![]() Kiedy mejkapy? ![]() Labi przez Ciebie napadnę niedługo na jakaś drogerię i aż boję się o mój portfel... kusisz tymi nudziakami, oj mocno. ![]()
#2166 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Labi, mam chyba dokładnie ten sam błyszczyk i ten sam odcień co na zdjęciu ![]() ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-08-22 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
proszę:
#2168 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21538861]Labi, mam chyba dokładnie ten sam błyszczyk i ten sam odcień co na zdjęciu
![]() a jaki to odcień/nr? Śliczny jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21538861]Labi, mam chyba dokładnie ten sam błyszczyk i ten sam odcień co na zdjęciu ![]() ![]() Mam go- micela. Fajny jest i ślicvzny jak wszystko burżuja ![]() Na Słowacji były jeszcze jego żele pod prysznic i do hi, ale kasy nie było ![]() ![]()
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21538861]Labi, mam chyba dokładnie ten sam błyszczyk i ten sam odcień co na zdjęciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Noramalnie jutro specjalnie dla Was pójde do Ross i posprawdzam te numery i kolory ![]()
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Rozeznanie
|
Ja byłam wczoraj w Super Pharm i założyłam sobie kartę, z nią ten Merz o którym Labi pisałaś jest za 30zł..także zaraz po wypłacie go kupuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Rozeznanie
|
napisałam coś o czym nie chcę pisać a nie mogę usunąć postu więc nie zwracajcie po prostu uwagi
![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-08-22 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
BAN stały
|
Tak jak obiecałam - nadszedł czas na wyjaśnienia.
Co do zerwania: Miałam dość pretensji, walenia focha, wysłuchiwania jaka to jestem beznadziejna, jak to ciągle o wszystko mam pretensje itd. Szale przelał fakt, że mój kochaś jawnie i bez zbędnego gadania powiedział mi, że nie zasługuję na żaden szacunek z jego strony, ponieważ nie lubię jego mamy. Fakt, że bywam złośliwa, puszczam złośliwe uwagi, ale tylko wtedy kiedy nikt nie słyszy. Już nie raz od mojego faceta usłyszałam, że jestem szmatą, a ostatnio się to nasiliło. Powiedziałam dość. Nie tego chcę od związku. Dałam mu jasno do zrozumienia, że nie chcę faceta, który mnie nie szanuje. Uważam, że przez 5 lat zasłuzyłam na szacunek. Jeśli jego zdaniem nie, to nie chce mieć z nim nic do czynienia. Powiedział mi: nie będę z laską, która nie chce naprawiać układów z moją mamą. Więc pomachałam mu na pożeganie i życzyłam powodzenia w znalezieniu nowej laski. Cały dzień ani ja ani on się do siebie nie odezwaliśmy. Mieliśmy isć razem na Coke Festival tego samego wieczoru. Postanowiłam, że pójdę sama, bo nie mialam ochoty nikomu tlumaczyć dlaczego ja jestem a jego nie ma. Przyjechał pod mój dom samochodem, przepraszał, kupił kwiaty, obiecal poprawę i sensowne rozwiązanie - pójdzie do psychologa spróbować rozwiązać problem ze swoją agresją. Był bardzo konstruktywny - jak nigdy. Zabrał mnie na koncert i było bosko, cudnie i fenomenalnie. Został u mnie na noc. Nasze relacje bardzo się poprawiły, zrobił się czuly i kochany. I póki co nadal tak jest. Powiedział, że zorientował się co może stracić. Wczoraj był extra dzień, pobujaliśmy się nowym samochodem a w nocy... mmm... opowiem może poźniej. Teraz jestem u BSa w domu, bo jego rodzice pojechali na wakacje i mamy calą chatę dla siebie. Makijaże bedą obiecuję, ale jak znajdę chwilkę na zrobienie ich i modelkę ![]() Kupiłam sobie dzisiaj stację dokującą JBL do iPhona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
To w sumie tak jak z moim BSem - brak szacunku był na porządku dziennym, aż doszło do kulminacji, o której Wam chyba nawet nie opowiadałam zbytnio. Rozstaliśmy się, ale on nie odpuszczał no i dostał drugą szansę. Fakt, że nie dotrzymuje wieluuu obietnic, np dotyczących alkoholu, miałam go już nie zobaczyć pijanego, miał pić na imprezach tylko piwo, a zrobił tak chyba tylko ze dwa razy, w sumie można jeszcze wymieniac, ale ogólnie się poprawił i widzę, że tego chce, że się stara.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Axa no to super chruper, życzę całym małym sercem mym, aby tak już FOR EVER!!!!
![]() ![]() ![]() A ja dziś z BS pokłóciłam się o Jolke Rutowicz, bo on uważa, że każdy facet chciałby ją przelecieć, a ja mam inne zdanie.... whatever mam kilka fot z wypadku.... dam zara do albumu ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-22 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
nooo ja mu to też mówię, że faceci raczej jej nie lubią, aon twierdzi, że kłamią, albo tylko tak gadają, pozują, a ja do niego, że dziwi mnie jego aprobata dla tejj laski, i przekonanie, że jest aż tak "nie do odrzucenia"
#2179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Axa no i ok że dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
tylko poproś o sszczerość, choćby bolesna była
#2181 |
Wtajemniczenie
|
ok dziewczynki. Jestem juz na stale choc przyszly tydzien i tak sie zapowiada dosc wariacko.
Łeba piękna, plaże super, ratownicy ![]() ![]() Przyznaje sie bez bicia ze nie mam czasu nadrabiac ponad 60stron wiec jakos poczytam obecne posty i sie wkrece. Axa - dobrze, ze sie wyjasnilo, widac moment przeomowy ![]() Orli - czemu nie masz w albumie focisza Twojego tatoo?! ![]() Poza tym wszystkim Nimfom na dziendobry (dobrywieczor) ![]()
![]() |
#2182 |
Konto usunięte
|
Nie muszę się nawet Swojego pytać, bo wiem, że przeraża Go nawet jej widok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21547112]Nie muszę się nawet Swojego pytać, bo wiem, że przeraża Go nawet jej widok
![]() ![]() musimy zignorować drwala, trudno się mówi... tylko czekać aż mu się taka Jola nawinie i se pójdzie do takiej... heh
#2184 | |
Zakorzenienie
|
mówi, że "ma morde jak jakiś paszkwil" i żebym mu nie mówiła, bo po nocy będzie się śniła
![]() Ja po kolacji i zaraz do wanny ![]() ![]() Labi ale foooty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, axa miazga z tym Bs, ale ciesze się bardzo, że wszystko się ułożyło
![]() ja mam taki zawrót głowy że w mieszkaniu moim tylko sypiam, w pracy jest masakra, to nie jest chyba praca dla mnie, mamy super znanych i ważnych klientów, ale pracujemy do bólu, ostatnio ludzie w tej robocie spali!! no sorry, a do mnie sie wydzwania po pracy żebym w domu przygotowała jeszcze to i to, ja robie robie a ostatnio sie dowiaduje o 4 rano że mam podrasować strone internetową która robie bo jedzie ona rano na prezentacje do warszawy! zero życia prywatnego, dobrze, że mam trochę wolnego we wrześniu to nadrobię wątek ![]()
#2186 |
Konto usunięte
|
Od trzech dni boli mnie brzuch, a okresu nie ma... Powinien być najpóźniej wczoraj...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21547499]Od trzech dni boli mnie brzuch, a okresu nie ma... Powinien być najpóźniej wczoraj...[/QUOTE]
oj, Orli, bo to ze stresu ![]() buzia do góry, mnie od tygodnia kuleczki bolą, sutki znaczy się ![]()
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Witam Panie!
Orli wymocz nóżki w ciepłej wodzie, załóż jasną bieliznę i może babcinymi sposobami przyciągniesz to zło konieczne. Axa również się cieszę, że sprawa się wyjaśniła i wszystko dobre, co się dobrze kończy. Tak więc teraz pozostaje życzyć, by miłe chwile nie mijały. Kiedy Iwa ma ślub? Wczoraj?
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Chai z wypadu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.