|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Nie wiem, tygrysku, ja mam dzisiaj problem z nerwami i niemyślącymi ludźmi :/
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to opuchlizna, ostatni Core robiłam tydzień temu...
Jutro zrobie zdjęcia i wstawię, bo to dla mnie paranoja. Złapię rękami i pełno sadła jest, a jeszcze tydzień temu było super ;| Jutro ostatni dzień pierwszego miesiąca Ale prawdziwe 4 tygodnie miną dopiero po tygodniu drugiego miesiąca, gdyż po pierwszym tygodniu pierwszego miałam przerwę tygodniową. |
|
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak trzymaj.. to jest najlepszy pomysł.. wiem coś o tym ![]() jeśli o kondyche chodzi ja już po tygodniu odczułam .. wszędzie biegałam z radości ![]() ha wiedziałam
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-05 o 09:09 |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może przyjrzyj mu się np. rano kiedy jest "wypoczęty" i przed posiłkiem ?W ogóle coś tutaj ostatnio taki mały ruch się zrobił Wczoraj robiłam bum buma i myślałam że nie zrobię do końca, coś mi Leoś działał na nerwy
|
|
|
#2165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A u tego dentysty to tylko się zdołowałam. Powiedział że mam za mało zęba (tzn została tylko jego część, ściana policzkowa, wcześniej inny dentysta mi tam to narobił) że nie założy normalnej plomby tylko trzeba będzię koronkę porcelanową, czyli inaczej cały ząb porcelanowy. Koszt 1000zł z leczeniem. Masakra. ciekawe co jeszcze mi wyskoczy z wydatków na tym "błogim" bezrobociu. A za miesiąc mamy na dodatek komunię mojej chrześnicy ![]() Za godzinkę HIIT 20
|
|
#2166 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś zrobiłam hiit 15
Rzeczywiście coś cicho tu Ciepło się zrobiło, to powychodziły wszystkie z domów A ja muszę ślęczeć nad pracą lic
|
|
#2168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() HIIT 20 i stretch 10 już za mną . A zaraz zjem kawałek pysznej chałki mojej mamusi .
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Fire30 i Sculpt. A na wfie też miałam ręce :/ w ogóle, niedobry mam dzisiaj dzień
|
|
|
|
#2170 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A obecnie ślęczę nad notatkami i mam dość Cytat:
ja zjadłam sobie dwa omleciki orkiszowe z owockami na kolację i mam wrażenie, że ciężko będzie mi się ćwiczyć dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po kolei proszę
|
|
|
#2172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi z tej porcji wychodzą dwa omlety na małej patelni Czyli akurat porcja dla mnie ![]() Uwagi: - Do tego przygotowujesz owocki, jakie chcesz. Możesz jabłuszka sobie rozgotować, albo banany rozgnieść, itp. U mnie dzisiaj był sosik z owoców leśnych i biały serek ![]() - Możesz też pokroić owoce w małe kawałeczki i dorzucić do omleta razem z mąką i wtedy wymieszać i tak smażyć. - Albo możesz zrobić na słono omlet zrobić i wtedy razem z mąką dodać jakieś przyprawy, szyneczkę, warzywka, itp.
|
|
|
#2173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jest omlet taki biszkoptowy, takie trochę ciastowate to jest, więc to nie jest w smaku takie jak jajecznica, jajek nie czuć tak intensywnie. No nie wiem, mi się te owoce nie gryzą z tym ,sporo osób je tak na słodko omleciki, więc jest okej. Ale wiadomo, że to już rzecz gustu smakowego jakiś hardcorowych połączeń smakowych nie robiłam jeszcze
|
|
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę wypróbować z tymi owocami
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A że ja ubóstwiam zielone oliwki to pewnie je dodam do ciasta, pokrojone w paseczki Dzięki za przepis
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
W związku z tym moim kolkopodobnym bólem (który dzisiaj mnie naszedł w stopniu umiarkowanym w szkole, gdzie nie ćwiczyłem) postanwiłem zmodyfikować mój program: zamiast długaśnych fireów robię hiity.
Dzisiaj: HiiT 15 i Lower 20. A właśnie, wiedzą może drogie panie jakieś szczegóły na temat tych typów treningów? |
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszy Fire 45 zaliczony.
Od jutra Fire'owy miesiąc. Nie wiem co się dzieje, czy to wina zbliżającego się okresu, ale po 3 tygodniach ciągłych treningów zmierzyłam się. Nigdzie, w żadnym miejscu nie zleciało nawet cholerne 0,5cm. Jestem taka wściekła, w trakcie ćwiczeń pot z łzami już się mieszał, mam ochotę to wszystko rzucic w cholerę, jest mi tak źle z moim ciałem. ostatimi czasy moja samoocena gigantycznie spada. I właśnie zobaczyłam, że jutro znów czeka mnie Fire 55, ledwo co wczoraj go robiłam... Edytowane przez Jedwabna Czas edycji: 2011-04-05 o 20:56 |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna, nie martw się, słońce. Ja podejrzewam, że niewiele mi zeszło i że z kilogramów też nic nie spadło. Jutro się dowiem, mam nadzieję, że nie będę miała powodów do wściekłości... Może masz jakąś złą dietę, czy coś? Jesz czegoś za dużo/za mało? Albo masz za mało witamin w swej diecie? A może to przez okres? Albo zastój wody? Albo jednak może za mało pijesz wody? Nie przejmuj się tym, przecież odchudzanie to nie wyścig, robimy to dla nas. Ja cieszę się po każdym treningu, że dałam z siebie wszystko - a efekty i nagroda za ten wysiłek przyjdą z czasem. Również nie jestem zadowolona z własnego ciała, a dobra samoocena - nigdy nie było w moim życiu czegoś takiego, ale u mnie.. to już jest "inna bajka".
Ja lubię bardzo Fire55 i cieszę się, że go tyle jest w tym drugim miesiącu. Jestem po wfie, po fire30 i sculpt30. Jutro wooooolne. Współlokatorka ma urodziny, będzie cały dzień na zajęciach, a ja zamierzam przygotować jakieś ciacho z moich przepisów, udekorować pokój, kupić piwko i inne bajery mam nadzieję, że się ucieszy :-]Czy TO jest to: http://allegro.pl/tasma-fitness-stre...533553610.html ? Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-04-05 o 21:43 |
|
|
|
#2180 | |
|
Wtajemniczenie
|
ćwiczenia na dzisiaj zrobione
Leoś mnie wkufia ![]() Cytat:
![]() Co do efektów, to nie wiem ... tak sobie myślę, że jestem mało wiarygodna bo efekty miałam, i jak mówię że trzeba czekać to chyba dziwnie brzmię Cóż mogę dodać: walczyć babki, walczyć, nie poddawać się, ja trzymam za Was kciuki ![]() edit: tak, ten link to jest taka taśma jak oni mają te różowe
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-05 o 22:04 |
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie, wreszcie. Zamówię sobie, gdy tylko tata mi wyśle trochę grosiwa
![]() Aktualnie ćwiczę z butelkami wody po dwa kilogramy na rękę. Z tym że, gdy się spocę, to bardzo ciężko mi je utrzymać, bo się "ślizgają" i dzisiaj myślałam, że się wścieknę. Idę spać. Jutro mam na ósmą, boże! Dobranocka. |
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez tak miewam! To jest okropne, do niczego, paskudne i w ogole. Jedyny skuteczny jak dla mnie byl taki sposob: Cwiczyc dla siebie, dla ciala, nie dla centymetrow. One i tak spadna, a kiedy najwazniejsze bedzie dobre samopoczucie i kondycja, to i samopoczucie bedzie lepsze. Mi jeszcze nigdy sie nie udalo schudnac, kiedy za duza wage przykladalam do... wagi i centymetrow. Za to dodam, ze ja nie cwiczylam prawie tydzien! Przez tydzien cwiczylam tylko jeden dzien. I coz, zdarza sie, za kazdym razem jak dostaje okres, to mam taki caly tydzien zwalony. Dodatkowo zaczelam z tabletkami hormonalnymi, aby nie miec takich okropnych bolow i innych dolegliwosci, i cialo troche wariuje. Dzisiaj juz czuje sie dosyc normalnie i zaczynam 15HIITem i Lowerem. Mam serdecznie dosyc, za akzdym razem jak trenuje to okres rujnuje mi treningi, dostaje takiego bolu przez pare dni, plus to, ze jestem oslabiona i kreci mi sie w glowie... Ach! Musialam wylac frustracje. Program trzy miesiace, potrzeba specjalne tasmy fitnessowe i taka druga ''sport tube''. Dziennie trening od 25 min do tak troche powyzej godzinki... |
||
|
|
|
#2184 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyszły pyszne omleciki. Jutro zrobię z roztartymi bananami i wieśniakiem Cytat:
Ja te ćwiczenia co trzeba z tymi taśmami wykonywać to robię z hantelkami po 1 kg (mąż mi w pracy zrobił, wyglądają jak ze sklepu )Dziś HIIT 20 i Sculpt 30 zaliczone! Wieczorkiem zrobię jeszcze h&t.
|
|
#2185 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tymi centymetrami to być może w Twoim przypadku jest tak, że osiągnęłaś pewien optymalny dla Twojego organizmu poziom i teraz już będzie ciężko o każdy kolejny centymetr i będzie to wymagać większego wysiłku i większej ilości czasu tak sobie myślę, bo przecież po zdjęciach widać, że masz bardzo fajną wyrobioną sylwetkę ![]() Cytat:
Ja tak często ich nie jadam bo mi się znudzą ![]() Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-06 o 11:19 |
|||
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, hm. Mierzenie było. Cieszę się.
![]() izabelka, dziękuję Ci za tenże komplement! Ale nie dodawaj już mi tak tej boskości
|
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też chcemy się pocieszyć
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
A o to i moje wyniki:
było - jest biodra 103 - 102 udo 62 - 61 talia 84 - 78,5 boczki (tzw. oponka) 102 - 100 łydka 39 -39 biust 97 - 96 pod biustem 86 -86. Z tymi biodrami jest tak, że w miejscu, gdzie mierzyłam się miesiąc temu, gdzie miałam 103, dzisiaj mam 100, ale jednak zmierzyłam się w połowie tyłka, gdzie mam 102 i taki wynik sobie zapisałam, i kolejne już będę mierzyła w połowie pośladków. A waga: 71,5 kg, a dwa tygodnie temu ważyłam 74,6 i dlatego przestałam się ważyć, bo wkurzałam się strasznie. Może nie spadło mi dużo centymetrów, ale i tak się cieszę, i te kilogramy.. to już w ogóle, rano skakałam z radości nastawiałam się na brak wyników i mile się zaskoczyłam ![]() Postanowiłam, że po trzech miesiącach TF zacznę Insanity
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-04-06 o 13:54 |
|
|
|
#2189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak jęczałaś, że nic ci pewnie nie spadło, a jakie lamenty tu były ![]() Cytat:
ale może kiedyś
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś dziewczyna na Insanity wątku pisała, że po miesiącu z bioder i boczków jej sporo spadło (jeśli to prawda).. i to mnie tak jakoś przekonało ciut do Insanity
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

może przyjrzyj mu się np. rano kiedy jest "wypoczęty" i przed posiłkiem ?
.
Ciepło się zrobiło, to powychodziły wszystkie z domów

i tak jęczałaś, że nic ci pewnie nie spadło, a jakie lamenty tu były