|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
|
#2162 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cześć
![]() Dziękuję mamuśki Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za odp. kupię je na próbę.ale Wam fajnie, udanej wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
angy mądrze prawisz ![]() Svi wasz związek od początku nie był typowym ze względu na Eryka, ale z tego co opisywałaś świetnie się z Tż dogadywali, a teraz sam został ojcem i może to jakoś go rozbiło nie wiem, faceci są dziwni czasem tylko chwila oddechu i rozmowa może coś tu pomóc.Zimno dzisiaj, siedzimy w domu, a potem jedziemy na wieś do teściów ![]() Nie mogłam wczoraj usnąć...padłam chyba koło 2, a dzisiaj ![]() Obiad mam więc biorę się za łazienkę do później
|
|
#2163 | |||||
|
Zadomowienie
|
Waga jest dla mnie drugorzędną sprawą.
Cytat:
Ja nie wożę na przednim. Ale to chyba jest najbardziej niebezpieczne miejsce z tego, co pamiętam? Cytat:
Ja też wolę "na resorach". Ciężka sprawa z tą spacerówką. Jeszcze chciałabym, aby była w miarę tania, bo to nieplanowany wydatek ![]() Cytat:
.
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przeczytałam całego tylko początek i koniec i faktycznie trzeba pogratulować dziewczynie, ze wie czego chce i jest bardzo konsekwentna ale ja mam inne zdanie na temat zdrady ![]() ale oczywiście każdy robi jak mu serce dyktuje, bo to jego życie
|
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie
Widzę że smutki i smuteczki panują na wątku. Mam nadzieje że szybko się rozjaśni i rozgnomi ![]() Jestem na siebie wsciekla bo nie upilnowałam Tomaszka i walnął się w policzek o szufladę i juz siniak rośnie -posmarowałam bialkiem moze coś zdziała. A w sobotę jedziemy nad morze -Tomal bedzie wyglądał jak ofiara przemocy w rodzinie z tym sincem
|
|
#2166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem dziecko nigdy/rzadko jest rzeczywistym powodem kryzysu, może jedynie pogłębić juz istniejący Jak jest naprawde dobrze między ludźmi przed i dają sobie wsparcie, to dziecko nie może zagrozić ich związkowi.Cytat:
![]() Moim zdaniem X-lander nie nadaje się na trudne tereny, właśnie ze względu na brak amortyzatorów. I do najtańszych tez nie należy
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może Altacetem spróbuj?
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
uważam, ze takie jednorazowe skoki to nie jest zdrada - myslę (aczkolwiek nigdy nie mów nigdy, być moze nie byłabym w stanie patrzeć na niego), ze byłabym w stanie to wybaczyć
ale podwójnego życia i zdrady emocjonalnej bym nie zniosła Cytat:
![]() gorsze byłoby dla mnie jak dowiedziałabym się, ze z inną chodzi na obiad, innej kupuje kwiaty, o innej myśli jak się budzi, z inną spędza wolny czas... tego bym nie zniosła nawet bez ich fizycznego kontaktu ale oczywiście nikogo nie oceniam i nie namawiam z żadnej sytuacji - akurat ta decyzja musi byc podjęta samodzielnie
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo możliwe że to wina @ Wtedy organizm zatrzymuje mase wody ![]() Za kilka dni powinnaś widziec już jakiś efekt ![]() A na rozruszanie spadków polecam kostkę chudego twarogu na kolację
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to jest Twoim zdaniem? Urozmaicenie? A ja bardziej potrafiłabym zrozumieć to drugie, bo wtedy wchodziłoby w grę uczucie, a takie bzykanie bez żadnych emocji jest dla mnie dużo gorsze. Oczywiście w obydwu przypadkach oznaczałoby to koniec. Dla mnie zdrada (jednorazowa, czy nie, bez znaczenia) = utrata zaufania = koniec związku
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-26 o 13:55 |
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bądź cyniczna - napisałam tylko swoje zdanie - nikomu nie każę przechodzić nad tym do porządku dziennego dla mnie ma zasadnicze znaczenie czy jednorazowa czy nie koniec tematu ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- i jeszcze dodam tylko, ze uważam za bzdurę, ze jeśli ktoś zdradził raz zrobi to po raz drugi
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-26 o 13:57 |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem cyniczna, nie dopowiedziałaś i byłam ciekawa. Wcale tak nie uważam, wiem tylko, że nie umiałabym poradzić sobie sama ze sobą, zaczęły by sie rozliczanki z każdego spóźnienia, korciło by mnie, żeby zajrzeć do telefonu itp. W efekcie zatrułabym życie i sobie i jemu. KONIEC
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
Wpadłam tylko na chwile. ![]() U nas zimno i wieje. Byłam na małych zakupkach w tym lumpkowych i kupiłam 3 super kurteczki na jesien dla Kuby, kilka łaszków dla siebie ![]() Musze kupic małemu cieplejsze ubranka i jakies buty na jesien. Co myslicie o tej fryzurce? Ciekawe czy by mi pasowała? ![]() Chciałabym cos zmienic w wygldzie. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
I uwazam, ze jedna zdrada prędzej czy pozniej doprowadzi do drugiej.
|
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny dziekujemy za kciuki! wiec bylismy u tego chirurga, lekarka ogladala, ale stwierdzila, ze nie jest to nic co by ja moglo zaniepokoic. ze skoro nic sie z tym nie dzieje, nie rosnie itp to mamy obserwowac i za pol roku kontrola. bo owszem, mozna by sprawdzic dokladnie rezonansem co to jest, ale to trzeba dziecko usypiac a tego nie poleca. wiec tak sprawa wyglada
![]() od jakiegos tygodnia mala robi po 4 kupy dziennie. zastanawia mnie to, bo tak nie bylo nigdy. nie sa ta kupy jak przy biegunce, wiecie o co mi chodzi mowilam mojej lekarce, kazala zmienic diete, mniej owocow dawac surowych. dzis juz 4 byly macie takie problemy? dodam, ze kiedys miala problemy ale w druga strone, brak kupy byl, potem sie unormowalo, robila po 2 kupy max a teraz 4? ![]() co do zdrady hmmm nie wypowiem sie. czy bym wybaczyla? czy nie? nie wiem. nie bylam nigdy w takiej sytuacji wiec ciezko mi cokolowiek powiedziec. na chwile obecna mowie NIE
|
|
|
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Co do kup... A jakie one są? Normalne? Zośka tez jakiś czas temu przed tym wirusem robiła po kilka dziennie. Teraz znowu robi jedną. Ja bym poobserwowała. To pewnie nic takiego
|
|
#2177 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie to boli tylko przez sekundę przy zrywaniu ![]() Cytat:
lecę Cytat:
no właśnie pojęcia zielonego nie mam ![]() Cytat:
Też właśnie wiem że najniebezpieczniej z przodu więc będę się starała tego unikać ale nie wiem czy mi się uda ![]() Cytat:
|
|
#2178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic nowego nie je, nie mam pojecia po czym tak jest. zeby ida, ale to juz 13 zab, nie miala wczesniej porzy zebach takich problemow
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2182 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny masz ten kolor rudo-czerwony Cytat:
![]() U mnie nie ma różnicy w odrostach, bo kolor farby taki jak moje nat. włosy. Niestety u mnie odrost=siwe włosy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co ja bym podała, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi a może troszkę pomoże brzuszkowi. Jak Martynka była jeszcze maleństwem w szpitalu to pediatra mówiła, ze jakby kiedyś jakaś luźniejsza kupka się trafiła to spokojnie mogę zawsze właśnie dicoflor albo coś podobnego podać No chyba że wolisz poczekać i poobserwować, może teraz już tak będzie u nas standard to 3
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-26 o 14:58 |
|
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Svi bardzo mi przykro
![]() Tuli pytałaś kiedyś o mycie ząbków. Myję Maćkowi rano i wieczorem, tylko On zasypia przy mleku, więc za radą p4w Co do komentarza w albumie o albumie , to mam więcej stron, ale są złożone w pudle w szafie i czekają, aż Maciej pozwoli mi je dokończyć ![]() Naciesz się wiztą mamy
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-08-26 o 15:05 |
|
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 | |||
|
Zadomowienie
|
Miałam cień nadziei, że spróbujesz
![]() Cytat:
Nie no, jakieś wielkie nierówności to to nie są... Przeglądam spacerówki na all i mam mętlik jak na razie.
|
|
#2187 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() probowalam....a potem wybuchalam ![]() nieee no tak na serio to ostatnio nawet juz sie nie odzywam, bo nie ma sensu....jak slysze przykre rzeczy to zaczynam plakac i odwracam glowe, jakos nie mam mocy sie nawet klocic ale dzis TZ byl mily dla mnie zeby nie zapeszac bo dzien sie jeszcze nie skonczyltylko glowa mi peka, wstretna migrene mam dzis, ale TZ ma zaraz przyjechac zajac sie malym, wykapac dzieci.... aha jutro idziemy na tany tany chialam malego sprzedac tesciowej ale tesc wyjechal i ona przychodzi spac do nas ale dobre i to, przynajmniej wyjsc moge
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
HELOŁ
może później wpadne opwiedzieć jak było na spotkaniu, bo zaraz kąpiel a mam wyciągnęła mnie na kolacje do chińskiej restauracji W każdym razie Zu Chyba że Karo wleci i opowie wam przede mną to ciekawość wasza będzie zaspokojona
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2189 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajna fryzurka... Cytat:
![]() Cytat:
super to dalej dziewczyny trzymamy aby się polepszyło a te tany tany to napewno załagod![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() Nie mam na nic dziś czasu. Najpierw zakupy prawie 2 godz jak mała zasnęła później obiad i dalej gotowanie Teraz jeszcze fasolka po bretońsku się gotuje i idę pranie rozwiesić ![]() Byłyśmy dziś u fryzjerki, grzywka podcięta Mała trochę plakała ale chyba bardziej dlatego, że była już śpiąca bardzo. Zaraz postaram się wkleić fotki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

byłam wczoraj z małą u lekarza- pokasłuje dalej ale pediatra mówiła, że osłuchowo jest ok, to katar musi ją podrażniać. Chociaż z drugiej strony Martysia tak wyła podczas badania
że nie wiem czy coś tam było słychać...

kupię je na próbę.

nie wiem, faceci są dziwni czasem 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
ale dobre i to, przynajmniej wyjsc moge