|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
|
|
|
|
#2162 |
|
Piers do przodu
|
Doroto - to jam jest podobna Tobie - wolę mieć to uciekanie kontrolowane
![]() godzę się na głębszy sen Dziecia czasami
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doroto. Jak tylko jedna lekcja lub dwie w szkole mają być, a z reszty zwolnienie, to pozwalam do szkoły nie iść. A powód mam taki, że droga do szkoły strasznie dużo czasu zabiera. Moje dziecko, żeby na 8:15 dotrzeć, musi wyjść z domu o 6:50 Korki są tak straszne, a do szkoły tylko 10 km jednym autobusem, 12 przystanków. Auobus po drodze niestety wszystkie budowy i przebudowy dróg w Gdańsku zalicza. Kolega z Wejherowa krócej na lekcje jedzie ![]() I mnie zwyczajnie szkoda jak Łobuz na stojąco, w ścisku, w tych korkach tyle czasu spędza i stwierdzam, że wtedy pójście na jedną, czy dwie lekcje się nie kalkuluje. Bardzo zła ze mnie matka
Edytowane przez homyk Czas edycji: 2010-10-07 o 09:08 |
|
|
|
|
#2164 |
|
Piers do przodu
|
Normalnie klan złych matek się nam tu robi
Ja tylko jednej rzeczy w takich przypadkach nie toleruję u Mojego - ściemy z chorobami (a tu jestem w stanie rozpoznać w 100% łgarstwo ) i wtedy jestem twardą suczą z kamiennym sercem przez najbliższy tydzień więc Młody wie, że takie rzeczy się po prostu nie opłacają i zarzucił próby
|
#2165 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
zawsze wolalam wiedziec ![]() Agoo najlepszego Ves sliczny av lece kaczki liczyc ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- yyyyy o jakim strusiu piszecie? moze czas łokularki zmienic?
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Wy, niedobre matki wy, a fuj
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu, cofnij sie do posta nr 2156, tam Tymcia wrzuciła klik do stronki i tam jest ten struś
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Strus jest bardzo teatralny
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopuszczam sciemy, dopuszczam tez ucieczke, o ktorej nie wiem
wszystko w granicach rozsadku jednak nigdy nie usprawiedliwiam takich nieobecnosci, o ktorych nie wiem nigdy nie pisze lewych zwolnien nawet wowczas kiedy stawalam przed wyborem - albo usprawiedliwie mu nieobecnosci albo obnizone zostanie sprawowanie w ten sposob dzieciak uczy sie odpowiedzialnosci za swoje ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- a w ogole, to sie chyba wymadrzam to lete |
|
|
|
#2170 |
|
Piers do przodu
|
Ale nisko leć Kochana i bezpiecznie
![]() I mądrz się tak dalej
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest tak, że ja nie toleruję żadnych ściem, zero kłamstwa, przemilczania, tylko prawdę. I moje dzieci wiedzą, że jak powiedzą prawdę to spoko a jak skłamią to nie mają życia, za ściemy się wkurzam, długo je wypominam i ogólnie kaszana w domu a nie życie I tak je nauczyłam, że nie pamiętam kiedy moje dziecko ostatnio mi naściemniało, sa szczere do bólu I zwalniam z lekcji, piszę usprawiedliwienia jak się zdarzy lekcji nie odrobić czy cuś, no taka jestem. Tylko mamy umowę, raz na semestr można z lenistwa, żeby nie przeginać ![]() Ja ogólnie na dużo moim dzieciom pozwalam i się coraz cześciej zastanawiam czy to dobrze. Pozwalam, bo do tej pory mnie nie zawiedli i dobrze się dogadujemy i im ufam. I ostatnio słyszę coraz cześciej, że koledzy i koleżanki mówią moim dzieciakom: ale ty masz super mamę... I ja wcale nie wiem czy to dobrze! No bo jak oni mnie chwalą, to znaczy że sami maja rodziców bardziej ostrych i nie wiem czy ja nie jestem zbyt pobłażliwa... Ale tez z drugiej strony, tak z ni z gruchy ni z pietruchy mam być bardziej ostra? I dlaczego, choroba, jak naprawdę mam fajne dzieci i one nie zasługują na bardziej ostrą mamę ![]() Nie wiem sama. Bo tak serio, to ja się boję ich zepsuć (na co się nie zanosi ale może zdarzyć, no nie?)
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-10-07 o 10:32 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() Lubcia, powiedz Ty mnie - co to za wagary kiedy wiedza o nich rodzice ... Jak pisalam wczesniej - wszystko w granicach rozsadku, mojemu synowi takie wagary w gimnazjum zdarzyly sie "na palcach jednej reki" w ciagu calego roku ale sie zdarzyly ja ich nie usprawiedliwilam, zanizone mial z tego powodu zachowanie i wzial to na swoje bary ale cos jeszcze powiem - moze nie jest to moje myslenie wychowawcze, ale uwazam, ze to dobrze, ze sobie zwagarowal te kilka razy w przyrodzie musi byc rownowaga ja nie chce aby moje dziecko mnie oszukiwalo, ale tez nie chcialabym aby bylo ze mna szczere do bolu ja juz wiem! ja wychowuje mojego syna podobnie jako i mnie wychowywali rodzice i bez to ja nie wiem do konca, czy to dobre jest czy zle tylko Ty sie Lubosia mnie tu nie obrazaj za inne zdanie, chociaz ... toc Ty nie z tych co sie naburmusza, co nie? |
|
|
|
#2174 |
|
Piers do przodu
|
Lubcia - opisałaś i moje spostrzeżenia
siedzisz w mojej głowie?? ![]() Ja Ci powiem Doroto - ja wychowuję swego Syna tak, jak bym chciała, żeby mnie wychowywali rodzice więc walczę, żeby nie powielać wyuczonych zachowań ......
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
masz racje, Kasio
i we wzwiazku z tym mysleniem, to uwazam, ze moi rodzice mnie dobrze wychowali i bez to a teraz to sie biere do roboty ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- i zeby nie bylo - mam mnostow uciazliwych wad, z nimi nie dali sobie rady
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Piers do przodu
|
Jak bardzo uciążliwych
![]() I tak nie wierzę
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotto, a co ja taka niby obrażalska jestem czy cuś?
![]() A poza tym u nas z wagarami to się tak nie uda jak w Polsce. Jeśli dziecka nie ma w szkole do 8.30 to dzwonią do domu/pracy/na komórkę, tak długo wydzwaniają (a jak się nie dodzwonią to policja rodzica szuka) aż rodzica znajdą i go o tym powiadomią i wtedy musisz powiedziec co się z dzieckiem dzieje. Jak mówisz, nie mam pojęcia, do szkoły wyszedł jak zwykle to już znaczy, że coś sie dzeicku mogło stać i go normalnie policja szuka, a jesli zwagarował to potem są duzo gorsze konsekwencje niż tylko obniżenie zachowania. Jesli dziecię nie przychodzi do szkoły to do 8.00 musisz o tym powiadomić szkołę. Wprowadzili cos takiego pare lat temu jak w drodze do szkoły zaginęła dziewczyna i wszyscy sie zorientowali dopiero jak ze szkoly nie wróciła i poszukiwania były opóźnione o kilka godzin. Podobno gdyby od razu zaczęli szukac to by ją uratowali a tak znaleźli ją zgwałaconą i zabitą. Ja wolę szczerość do bólu, co nie oznacza że dziecko ma mi wszytsko mówić jak na spowiedzi, wiele spraw mnie nie dotyczy i ja nie musze o nich wiedzieć. Mogą se miec swoje tajemnice itd. ja nie muszę wiedzieć o wszystkim ale muszę wiedzieć o tym co jest ważne (a już moje dzieci dobrze wiedzą co jest ważne dla mnie a co mogą sobie przemilczeć )Katty
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-10-07 o 12:13 |
|
|
|
#2179 |
|
Piers do przodu
|
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
melduje się kolejna niewychowawcza była bo teraz to se mogę pofikać ![]() poza tem wyprowadzam się najchętniej do Rawitowej Macedonii albo gdziebądź aby było ciepło z fal szumami i wpatrywaniem się w słońce, aż zamieni się w żółtą podskakującą plamę pompującą upał bo kto to słyszał żeby na początku października skrobać szyby w furmance! pół dnia kombinować muszę jak tamtego pognać żeby we wozowni odgruzował do KasiSan gdzieżbym tam, wzorem pana Makłowicza, z naleśnikami się bawić śmiała na wietrze tuż za rogiem naleśnikarnię mamy serwującą różniasto nadziewane placuszki takie np z twarożkiem ![]() polane bitą śmietaną na to od niechcenia rzucono garścio świeżych malin albo jagódek albo brzoskwinką miszczostwo świata albo wegetariański albo z mięskiem no jak ich nie lubić? jak na dokładkę rozsiewają fale i można korzystać ile dusza zapragnie ![]() i do Fenrisy jakieś dwa roki będzie, jak zanabyłam ipoda toucha po kolejnej awarii kolejnej mp3 i powiem, że lepszego zaplecza muzyczno-technicznego w rencach nie miałam napakować można osiem gigów różności zepsucie go graniczy z cudem jedynie do wypaskudzonego paluchami wyświetlacza nie mogę przywyknąć ![]() coś jeszcze miałam ![]() ale głodnością pamięć porażon
|
#2181 |
|
|
w sprawach wychowawczych ,to czytam Was i sie usmiecham ,dobrze sie usmiecham i nie dzialalam wychowawczo,teraz to se mogie ,jak AniaLipcowa ,bo to juz dorosle pannice ..
Zawsze przypominalam sobie , co bylo dla mnie wazne jak mialam 15-18-20 i wiecej lat? i takie tam ... sie teraz zastanawiam czy dobrze?,bo czasem ,to juz mnie sie nie chce ich sluchac ,ze wszystkim przylaza ,bo wiedza,ze zawsze czy to w dobrej czy zlej sytuacji moga na mnie liczyc
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-10-07 o 17:03 Powód: lit:) |
|
|
|
#2182 |
|
Rozeznanie
|
już wiem
![]() miałam napisać, że zaległości nie nadrobiłam, co jest do mnie zupełnie niepodobne ale ni mom gdzie w domu jeszcze odciętam tu cały czas ktoś zawraca gitarę wybaczyta?
|
#2183 |
|
Piers do przodu
|
Anio Ode Lipca - masz już ten net nie kradziony???
Masz ode mnie COŚ MIŁEGO DO IPODA mnie ta muza już się chyba wryła na stałe w mózgownicę
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-10-07 o 15:39 |
|
|
|
#2184 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tyż nie jestem na bieżąco,ale na pewno wszystko macie ładne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
domowo jeszcze nie mam sygnała
musi jakaś większa awaria w orange się okazało Kasio żem rozagarnięta jak liście w parku też mi nowość ![]() i bez to flaszkie przegrałam z miesiąc będzie kiedy zwiększyli mi zakres obowiązków i jak orangutany embargo na net w domu założyli, zaczęłam jęczeć żeby mi choć zwierzchniki wizaża udostępnili jedynie do poczytania no i się okazało, że ja już mam i nawet mogę pisać choć się trochę bojam, że się zaraz zaczną bawić w odbieranie kości głodnemu psu ![]() na youtuba włazić nie mogę, ale będę pamiętać żeby się cofnąć Tessa lubię ten stan kiedy nie muszę już trzymać ręki na edukacyjnym pulsie ![]() się trzymcie ludziki fajrant prawie odrąbili
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi napisali pawiany "Nie jest on dostępny w Twoim kraju" Dobrze wiedzieć ![]() Też masz wszytsko ładne Winterro, też
|
|
#2187 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wniosek taki,że jednak nie żyję w tym samym państwie co Katty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Halo, tu Jewonka macha
Tygrysie, dziękuję Moje dziecię jeszcze młode, nie kombinuje. Ale tak sobie myślę, że jeśli kiedyś będzie miał ochotę dłużej pospać, pozwolę ![]() A ja to jestem tak wychowana, że obecność w szkole to rzecz święta. Tylko choroba zwalniała mnie z tego obowiązku. I tak mi zostało do dziś. Przez 14 lat mojej kariery zawodowej na zwolnieniu lekarskim byłam raz Takiego dziwoląga rodzice wychowali ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Przede mną jeszcze dłuuuga droga to takich czasów, ale już dzisiaj mogę powiedzieć, że lubię ten stan
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-07 o 16:41 |
|
|
|
|
#2189 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Kasio-san ,a w jakim Ty kraju zyjesz? ,zes ten film łogladasz?![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
ooo tak ten stan jest swietny ![]() Jewonko znaczy sie wszystko przed Toba ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Dziewczyny i Chłopaku napisze Wam tylko cobysta sie nie martwili o Nasturcje ,teraz ma czas bycia sama ze soba ,jak sie skonczy ,to wroci........to tyle chcialam powiedziec na ten temat.....
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
O matulu
Od godziny nalewki doprawiam ![]() Ale mam gupawke Moje dziecie jeszcze male. Dostaje nagrody za 100%towa frekwencje. Wiem, ze to kwestia czasu Sie okaze jak do tego podejde za x lat.Ja bylam potworna wagarowiczka i nie malo klopotow mamie przyspozylam. Teraz dla odmiany zrobilam sie niesamowicie sumienna. Tak bardzo, ze jak rylam nosem w zeszlym roku u lekarza, to mnie przyjac nie chcieli, bo ksiazeczka ponoc niewazna byla, sprzed 8miu lat Pierwszy raz poszłam wtedy na zwolnienie, 3 dni. A wypominaja mi do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Terress |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

) i wtedy jestem twardą suczą z kamiennym sercem przez najbliższy tydzień
więc Młody wie, że takie rzeczy się po prostu nie opłacają i zarzucił próby
moze czas łokularki zmienic?

napisze Wam tylko cobysta sie nie martwili o Nasturcje ,teraz ma czas bycia sama ze soba ,jak sie skonczy ,to wroci........to tyle chcialam powiedziec na ten temat.....