etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne torebek! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 10:10   #2161
di4ska
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Ja zmykam do szkoły

Miłego dnia
powodzenia w szkole
Stary 2010-10-28, 10:10   #2162
szafiarka
Zadomowienie

Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
kurcze strasznie te torebki są wadliwe dzięki temu na amen sie z niej wyleczyłam
ale śliczne

szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:10   #2163
singermarla87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
pudeł nie daje
trzeba mieć już naszykowaną, zabezpieczoną przesyłkę, on ją tylko odbiera
Dziękuję Ci ślicznie!

Czyli ją jakoś muszę zapakować Mam nadzieję, że oni już nie mają wymogu - żadnych reklam na kartonach.

Ekhm... czarna czy beżowa Flavia? Niby reklamuję czarną Simon, więc czarna za czarną - rozsądne podejście, ale beżowa też by mi się przydała, a dwie takie same torebki to przegięcie

P.S.
Fajnie sobie wymyśliłaś ten podpis. Jest całuśny!

Edytowane przez singermarla87
Czas edycji: 2010-10-28 o 10:11
singermarla87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:12   #2164
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
ale śliczne
A co po śliczności jak nie ma jakości ?
Mój DJ nosi ciężary codziennie i się nie rozpada
Na Jacky nie było jeszcze narzekań to może się skuszę jakbym uzbierała kilka rabacikowych groszy

Idę robić angielski

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:14   #2165
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Od wczoraj od 11ej nie zaksięgowali mojej wpłaty ;/
Myślę, że zaksięgowali, ale nie dali Ci jeszcze znać. Jedna wizażanka skorzystała wczoraj (o 15;47) z mojego kodu i dziś rano miałam już zasilenie, co oznacza, że jej pieniążki wpłynęły.
Myślę, że Twoje tez (o ile to ten sam bank) tylko nie zaznaczyli tego

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-10-28 o 10:21
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:14   #2166
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A nie pomyslałam o tym Chyba trzeba być zameldowanym
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie sądzę żeby zameldowanie było wymagane, zresztą dzisiaj czytałam w gazecie że nie ma chętnych do tych komisji, że trzeba będzie siedzieć do 2 w nocy i nikomu się nie chce i pisali że będą urzędników zmuszać więc myślę że spokojnie znajdą się jeszcze miejsca
Zadzwoniłam do sąsiadki, dla mnie miejscówa jest Natomiast szwagra siostra też chętna jest, ale ona zameldowana w sąsiednim mieście jest, więc zobaczymy czy nie będzie przeszkód. [Ale jednak sąsiednie miasto, a miasto oddalone 45km to różnica ] Zobaczymy co mi powie, ma oddzwonić Nigdy bym nie powiedziała, że mało chętnych, myślałam że taka fucha ma branie.

Moja siostra dobra, kazała mi iść, żebym kontaktów dobrych nałapała, bo różni ludzie tam chodzą i może łatwiej pracę będzie znaleźć po tych nędznych studiach

A żeby nie było nietorebkowo, to Wam powiem jaka jest najlepsza metoda na nieprzyjemny zapach w torebce. Kupić paczkę gum do żucia Orbit dla dzieci i cała torebka wonieje

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:19   #2167
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
jakiś czas temu kupiłam bon do fryzjera na GroupOn'ie i jakoś się też zebrać nie mogę...

ja kocham długie włosy, dlatego zbyt często fryzjera nie odwiedzam, ale czasami końcówki podciąć trzeba eh
też ciągle zapuszczam i tylko podcinam tylko niestety prostuję dlatego też czesto podcinam ale po keratynie jak mi urosły
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A co po śliczności jak nie ma jakości ?
Mój DJ nosi ciężary codziennie i się nie rozpada
Na Jacky nie było jeszcze narzekań to może się skuszę jakbym uzbierała kilka rabacikowych groszy

Idę robić angielski
no właśnie nie chciałabym po tygodniu zostać bez torebki ale na szczęście jacky karmelowa teraz jest moim no1 i czekam na jeszcze mał jakiś rabacik + 4tyg i będzie moja
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 10:20   #2168
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:
jednak same pisalyscie ze te reklamacje nie zawsze są przyjmowane ..
wziełam juz te łancuszki zaczepiłam o to co jest na koncu zamkow co niby ma hamowac zamek,żeby się nie wyślizgnął, i juz to sie rozwaliło
Boję się że jak coś juz sama kombinowalam to mi reklamacje nie przyjma a tylko na kuriera strace kase
Zrób zdjęcia i im wyślij z pytaniem czy przyjmą do reklamacji

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:21   #2169
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AngelOfNight Pokaż wiadomość
To ja Flavie oczywiscie

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez AngelOfNight Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie dotyczące Flavi bo chcę ja dziś kupić ale dopiero teraz zauważyłam, że ten długi pasek do noszenia na ramieniu przypina się przy rączkach . Da się go przypiąć gdzieś indziej? A może ktoś ma zdjęcie jak to wygląda tak przypięte przy rączkach i na ramieniu, bo chciałabym się zorientować :P. A i jeszcze jak długo idą torebki kurierem gdybym np dziś zamówiła
Da sie go przyczepic gdzie indziej
Ja osobiście mam przyczepione do kóleczek kolo rączek i jest mi wygodnie zapewne w piątek bedzie u ciebie torebka

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:33   #2170
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
jednak same pisalyscie ze te reklamacje nie zawsze są przyjmowane ..
wziełam juz te łancuszki zaczepiłam o to co jest na koncu zamkow co niby ma hamowac zamek,żeby się nie wyślizgnął, i juz to sie rozwaliło
Boję się że jak coś juz sama kombinowalam to mi reklamacje nie przyjma a tylko na kuriera strace kase
nic nie kombinuj, tylko zrób zdjęcia, wyślij im i sprawdź, co zaproponują - zwrot pieniędzy, czy nową sztukę. Mi nie chcieli wymienić na nowy egzemplarz, tylko zwrócić pieniądze. Nie poszłam na to rozwiązanie, ale moja torebka nie rozpada się w rękach. Na 100% Tobie uwzględnią reklamację.

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci ślicznie!

Czyli ją jakoś muszę zapakować Mam nadzieję, że oni już nie mają wymogu - żadnych reklam na kartonach.
Ja wysyłałam DHL pudła w całości pozaklejane taśmą firmową, choć wysyłałam jako osoba prywatna. Nie było problemu

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
P.S.
Fajnie sobie wymyśliłaś ten podpis. Jest całuśny!

trochę za duży jeszcze, muszę zmniejszyć.
to tak naprzeciw pogodzie za oknem

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
(...)
A żeby nie było nietorebkowo, to Wam powiem jaka jest najlepsza metoda na nieprzyjemny zapach w torebce. Kupić paczkę gum do żucia Orbit dla dzieci i cała torebka wonieje
o tego jeszcze nie próbowałam fajny patent
ja tylko kostką Dove zapach eliminowałam

Cytat:
też ciągle zapuszczam i tylko podcinam tylko niestety prostuję dlatego też czesto podcinam ale po keratynie jak mi urosły
zazdroszczę, ja kreatynę robiłam jakoś w lipcu, to teraz mam masakrę na włosach.
Jakoś specjalnie nie urosły, a dół jest strasznie przesuszony Być może też wpływ miały miesięczne kąpiele w mega słonej wodzie w Chorwacji... Mimo wszystko miałam co do kreatyny nieco większe oczekiwania.
Jeszcze mi zostało na jeden zabieg, ale teraz jest tak zimno, że nie otworzę okien robiąc włosy, a w nieklimatyzowanym pomieszczeniu można umrzeć od zapachu tej kreatyny. Na wiosnę powtórzę sobie z ciekawości, ale najpierw mocno obetnę włosy, żeby nie zostały żadne zniszczone końcówki

Teraz przeprowadzam zabieg przeciw wypadaniu włosów i właśnie muszę trochę podciąć

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-10-28 o 10:37
mourie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:35   #2171
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Od kilku dni mam juz swoja Flavie
Moja mama gdy ja odebrala miala watpliwosci odnosnie koloru, przyznam, ze sama nie wiem czy w koncu dostalam bezowa czy tez nowa szaro-bezowa, poniewaz synesthesia wkleila przed momentem zdjecie szarej i wyglada podobnie do mojej
No ale nie marwie sie, poniewaz bardzo mi sie jej odcien podoba
A Wy jak myslicie to bezowa czy szaro-bezowa?
Niestety podszewka troche smierdziala wiec od razu wypralam ja, teraz jest juz duzo lepiej, no ale moze wypiore jeszcze raz dla pewnosci
Jestem bardzo zadowlona, torebka jest sliczna i niebanalna, nie ma uszkodzen.

Wklejam tez zdjecie mojej jak dotad jedynej etorebki ale ulubionej - szara Andi Jest niesamowicie pojemna, sprawdzila seie doskonale na wakacjach gdy nosilam wielkie ilosci przeroznych szpargalow

No i gratis dla torebkomaniaczek moj pudrowy kuferek Atmosphere
Prawda, ze podobny jest do Emili?
To jest ta bezowa kolorek kawa z mlekiem
A co do zapachu to tez prałam a później kupiłam w rossmanie saszetki do torebki
Kuferek jest sliczny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 10:38   #2172
szafiarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

Zrób zdjęcia i im wyślij z pytaniem czy przyjmą do reklamacji
ooo,dzieki za info

szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:40   #2173
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
A co do zapachu to tez prałam a później kupiłam w rossmanie saszetki do torebki
te torebki pachną tylko jakiś czas, a później robią się strasznie tłuste
Stary 2010-10-28, 10:41   #2174
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No dobra ... zrobiłam na szybko kilka fotek Jacky

Jacky

Jak na razie nie widzę żadnych minusów ... jest absolutnie piękna - i czarna i karmelkowa .
Zdecydowanie lepiej prezentują się na żywo .
To co mi się podoba to:
+ fason - prosty, a zarazem elegancki
+ skórka - bardzo fajna - według mnie nie jest "gumowata"
+ podział torebki na " dwie komory" - super sprawa

Cieszę się, że zamówiłam dwie
twoje zdjecia nie przekonanych do tej torebki zapewne przekonają

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
kuferek Atmo najładniejszy szkoda że jakość ich torebek jest słaba

ale jaja, miesiąc po dodaniu nowej kolekcji już zaczynają ją przeceniać szara Flavia -10zł; czarna Pei w promocji tygodni, coś im chyba kolekcja jednak nie wyszła
Nom troche słabo udana bo bardzo szybko krycha zniknęła

Stary 2010-10-28, 10:45   #2175
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
o tego jeszcze nie próbowałam fajny patent
ja tylko kostką Dove zapach eliminowałam
Nie wiem jak to się może mieć przy śmierdzącej torebce, bo moja Emili już dawno nie śmierdzi, ale zapach tych gum przeszedł tak całą torebkę, że przyjemnie mi się do niej zagląda Można wypróbować, w końcu patent tani i smakowity

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
te torebki pachną tylko jakiś czas, a później robią się strasznie tłuste
Jak dla mnie to te saszetki są o d... rozbić
Pachnie jak się nos przyłoży, a w torebce praktycznie wcale. Kupiłam sobie ostatnio też tą większą - do auta. Nic nie czuć :/

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 10:46   #2176
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O Kamilki. Musze zajrzeć do katalogu

Jakcy nie specjalnie mi się podoba, ale Kamila tak

A i kupiłam komin w H&M. Granatowy, bo tylko takie niestety były Babka która stała za mną w kolejce dziwnie się patrzyła, bo trzymałam kupon -25 % Mało osób wie o tej promocji bo była duża kolejka, ale nikt nie trzymał kuponu
aha bo na wizaz nie zagladają i do tego wątku

Stary 2010-10-28, 10:52   #2177
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
A mówicie na mnie, że to mi się śni Kali
Jestem waszym nocnym koszmarem

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Kali to ma w pokoju takie półki jak w sklepie i rzczywiście stoją tam torebki
Pamiętasz
Stary 2010-10-28, 11:00   #2178
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadia07 Pokaż wiadomość
Myślę, że zaksięgowali, ale nie dali Ci jeszcze znać. Jedna wizażanka skorzystała wczoraj (o 15;47) z mojego kodu i dziś rano miałam już zasilenie, co oznacza, że jej pieniążki wpłynęły.
Myślę, że Twoje tez (o ile to ten sam bank) tylko nie zaznaczyli tego
właśnie nie mam konta w żadnym banku z wymienionych przez etorebkę
Stary 2010-10-28, 11:11   #2179
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
właśnie nie mam konta w żadnym banku z wymienionych przez etorebkę
to skoro przelałaś im o 11 wczoraj, to powinni je mieć albo po 18 tego samego dnia albo następnego dnia do kolo 14.
Tak chyba w bankach jest.. takie dwie główne pory księgowania (choć przyznam, że sugeruję się mbankiem)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 11:11   #2180
charal
Zakorzenienie

Poradźcie mi kochane, odsyłam dziś moją uszkodzoną czarną Kamilę i zastanawiam się czy nie wymienić jej na tą jasną(ktoś tu miał wrzucić zdjęcia tej jasnej i nadal nie ma) a może wymienić na inną czarną, bo w zasadzie to czarnej torby potrzebuję, już sama nie wiem
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:12   #2181
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

zazdroszczę, ja kreatynę robiłam jakoś w lipcu, to teraz mam masakrę na włosach.
Jakoś specjalnie nie urosły, a dół jest strasznie przesuszony Być może też wpływ miały miesięczne kąpiele w mega słonej wodzie w Chorwacji... Mimo wszystko miałam co do kreatyny nieco większe oczekiwania.
Jeszcze mi zostało na jeden zabieg, ale teraz jest tak zimno, że nie otworzę okien robiąc włosy, a w nieklimatyzowanym pomieszczeniu można umrzeć od zapachu tej kreatyny. Na wiosnę powtórzę sobie z ciekawości, ale najpierw mocno obetnę włosy, żeby nie zostały żadne zniszczone końcówki

Teraz przeprowadzam zabieg przeciw wypadaniu włosów i właśnie muszę trochę podciąć
miesiąc w Chorwacji
ja też się odrobinę zawiodłam ale tylko tym że zamiast trzymać się na włosach 3-6m-cy utrzymała się niecałe 2
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:17   #2182
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Poradźcie mi kochane, odsyłam dziś moją uszkodzoną czarną Kamilę i zastanawiam się czy nie wymienić jej na tą jasną(ktoś tu miał wrzucić zdjęcia tej jasnej i nadal nie ma) a może wymienić na inną czarną, bo w zasadzie to czarnej torby potrzebuję, już sama nie wiem
Kochana jeśli ta czarna przypadła CI do gustu.. jeśli Ci się po prostu podoba, a i czarnej potrzebujesz to wymień na czarną, ale niewadliwą .
A jeśli nie jesteś do niej do końca przekonana i coś Ci w niej nie gra..to kombinuj i poszukuj czegoś innego.. więc albo wymień na jasną, albo na inną czarną - co najwyżej ją oddasz (tylko tyle, że stracisz na wysyłkach)

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-10-28 o 11:19
Stary 2010-10-28, 11:20   #2183
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
miesiąc w Chorwacji
ja też się odrobinę zawiodłam ale tylko tym że zamiast trzymać się na włosach 3-6m-cy utrzymała się niecałe 2
wierz mi, to i tak długo
To co jeszcze na minus, to teraz bardzo widać, że mam jaśniejsze włosy niż jak przed kreatyną. A że nie farbuje to jest to dość uciążliwe
no, ale spróbowałam i wiem czego można się spodziewać

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
aha bo na wizaz nie zagladają i do tego wątku
powiecie mi jak dostać taki rabat -25%?
ostatnio nie miałam kiedy zaglądać na wątek i jestem nie w temacie
trzeba zapisać się na newsletter?

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-10-28 o 11:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 11:21   #2184
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jeśli ta czarna przypadła CI do gustu.. jeśli Ci się po prostu podoba, a i czarnej potrzebujesz to wymień na czarną, ale niewadliwą .
A jeśli nie jesteś do niej do końca przekonana i coś Ci w niej nie gra..to kombinuj i poszukuj czegoś innego.. więc albo wymień na jasną, albo na inną czarną - co najwyżej ją oddasz (tylko tyle, że stracisz na wysyłkach)
Otóż właśnie nie jestem do niej przekonana, nie zachwyciła mnie, a napewno nie tak jak inne etorebki- od pierwszego wejrzenia, wymieniłabym na inną czarną, tylko dylemacik, którą?
Stary 2010-10-28, 11:25   #2185
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Otóż właśnie nie jestem do niej przekonana, nie zachwyciła mnie, a napewno nie tak jak inne etorebki- od pierwszego wejrzenia, wymieniłabym na inną czarną, tylko dylemacik, którą?
To zależy czego potrzebujesz i na jakich cechach CI zależy Wielkość, skórka, kolor-rozumiem,że w pierwszej potrzebie czarny, przegródki, kształt
Stary 2010-10-28, 11:30   #2186
charal
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy czego potrzebujesz i na jakich cechach CI zależy Wielkość, skórka, kolor-rozumiem,że w pierwszej potrzebie czarny, przegródki, kształt
Dzwoniłam przed chwilą i dowiedziałam się że nie mogę wymienić torebki na inną, mogę ją zwrócić, oni mi odeślą kasę natomiast ja muszę złożyć nowe zamówienie i oczywiście zapłacić za kolejną dostawę, gdybym wymieniała uszkodzoną na dobrą wtedy koszty pokryliby oni, jeszcze się chwilę zastanwię, ale ta Jacky tak mnie kusi
Stary 2010-10-28, 11:32   #2187
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
wierz mi, to i tak długo
To co jeszcze na minus, to teraz bardzo widać, że mam jaśniejsze włosy niż jak przed kreatyną. A że nie farbuje to jest to dość uciążliwe

Jakiś bon jest na mydziewczyny.pl

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Dzwoniłam przed chwilą i dowiedziałam się że nie mogę wymienić torebki na inną, mogę ją zwrócić, oni mi odeślą kasę natomiast ja muszę złożyć nowe zamówienie i oczywiście zapłacić za kolejną dostawę, gdybym wymieniała uszkodzoną na dobrą wtedy koszty pokryliby oni, jeszcze się chwilę zastanwię, ale ta Jacky tak mnie kusi
Ale jak jest uszkodzona to raczej reklamacja nie zwrot nie

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:32   #2188
aja23
Rozeznanie

Cytat:
wierz mi, to i tak długo

na maila wysyłali z mydziewczyny (czy jakoś tak) ten kupon, trzeba go wydrukować i w sklepie okazać
spróbuję go dołączyć bo mam na pulpicie akurat zapisany....
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:37   #2189
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Kochana, ale skoro reklamujesz wadliwą..to oni Ci zwracają za koszt wysyłki, który pokryłaś najpierw i ten który pokrywasz później odsyłając ją?
Jeśli tak..to ja na Twoim miejscu oddałabym (zwrot) tą Kamilę do której nie jesteś przekonana. I złożyła nowe zamówienie na Jacky, skoro ona Cię kusi (dodatkowo będziesz mieć kolejny rabat).
Dziewczyny tu ją (jacky) bardzo chwalą.. jest jednocześnie prosta i elegancka..a mimo wszystko bardzo uniwersalna i będzie do wszystkiego pasować

Powiem Ci, że ja bym nawet dopłaciła do nowego zamówienia (kolejna wysyłka te 10zł) by mieć torebkę z której będę zadowolona na 99% (zawsze jest ten procent niepewności ) niż mieć taką samą do której nie jestem przekonana

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-10-28 o 11:39
Stary 2010-10-28, 11:41   #2190
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale skoro reklamujesz wadliwą..to oni Ci zwracają za koszt wysyłki, który pokryłaś najpierw i ten który pokrywasz później odsyłając ją?
Jeśli tak..to ja na Twoim miejscu oddałabym (zwrot) tą Kamilę do której nie jesteś przekonana. I złożyła nowe zamówienie na Jacky, skoro ona Cię kusi (dodatkowo będziesz mieć kolejny rabat).
Dziewczyny tu ją (jacky) bardzo chwalą.. jest jednocześnie prosta i elegancka..a mimo wszystko bardzo uniwersalna i będzie do wszystkiego pasować

Powiem Ci, że ja bym nawet dopłaciła do nowego zamówienia (kolejna wysyłka te 10zł) by mieć torebkę z której będę zadowolona na 99% (zawsze jest ten procent niepewności ) niż mieć taką samą do której nie jestem przekonana
Masz rację, tak zrobię, a czy dziewczyna której kodu użyłam nie straci rabatu dlatego że zwróciłam uszkodzoną torebkę? bo nie chciałabym tego
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości