![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bukiety ślubne
Kodeino, bardzo dziękuję za propozycje
![]()
#2162 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Rozeznanie
|
ewalena dziękuję za fachową odpowiedź. Pierwszy bukiet bardzo mi się spodobał.
madziwnia twójbukiet też jest śliczny mimo iż nie jestem zbytnią zwolenniczką orchidei w bukietach w twoim w ogóle mi ona nie przeszkadza. Będę sie zastanawiała między tymi dwoma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. @ juz wysyłam
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny , licze na wasza rade bo im dluzej czytam to forum (3 dzien juz chyba) tym mniej wiem .doradzcie mi jakie powinnam wybrac kwiaty do tej sukienki , zaczelam zastanawiac sie nad gozdzikami bo koronka ma takie dziwne wzor . slub biore pod koniec kwietnia jezeli to ma jakies znaczenie. no i nie wiem jaki ksztalt bukietu wybrac sklaniala bym sie do niewielkiej kulki z przedluzona lodyga za pomaca takiej trawki jak kolwiek ona sie nazywa , co prawda nie widzialam takich bukietow z gozdzikow ale ufam ze macie jakies w swoich zbiorach
![]() a jezeli nie gozdziki to co? moze zakile bo je uwielbiam ? raczej nie chcialabym roz , a jak wy myslicie? no i jeszcze jeden mam problem nie wiem jaka powinna byc kolorystyka , suknia jest biala. no i moje pytanie do ewelenki jak sie nazywaja takie gozdziki ktore maja zolte srodki i czerwona obramowke platkow i czy sa w kwietniu ? licze na wasza pomoc bo ja juz zglupialam do reszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
nie jestem w stanie pomoc ale ja po prostu poszlam do kwiaciarni,mam tam zaufana Pania pokazalam jej zdjecie mojej sukni i tak oto wyczarowala taki bukiet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||
Przyczajenie
|
Bukiety ślubne
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-17 o 15:55 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
A to mój bukiecik
![]()
#2171 |
Raczkowanie
|
Szukam przykładów bukietów ślubnych wykonanych z tulipanów, albo z tulipanów i frezji. Prosze o pomoc, może macie parę interesujących zdjęc. Dziękuję z góry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
oto kilka moich małych "arcydzieł"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Buziaki! ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki bukiet pasuje to takiej sukni ( fotka bez bukietu) , moja sukienka jest bardzo podobna - dekolt jest półokrągły no i dorysowałam kokardkę którą będę mieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Aby nie wyglądały jak zwiędłe polecam te :
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
tak ale czy będą pasować do futerka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Raczkowanie
|
W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś składam Wam życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby Wam się lepiej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło, Życia bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia... Marzena |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIM ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI W NOWYM 2008 ROKU ORAZ PIĘKNYCH BUKIETÓW ŚLUBNYCH Z CAŁEGO SERCA ŻYCZY EWALENA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
a oto moj bukiet. Byłam z niego strasznie zadowolona
![]()
![]() |
#2184 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
![]() ![]() a po drugie: 3 maja jest mój wielki dzień i mam duży problem z wyborem bukietu... chciałabym taką torebkę zrobioną z kwiatów i nawet widziałam gdzieś w internecie moją wymarzoną, ale teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć:/// przejrzałam CAŁY wątek, ale mojego bukietu nie ma ![]() torebka zrobiona z zielonych łodyżek a na grzbietach zakończona różowymi kwiatkami, oryginalny i śliczny!!! jak macie jakieś bukiety torebki to proszę pomóżcie mi!!!! i czy woglę taki bukiet będzie pasował do sukienki, którą zamieszczam poniże?? (tylko u mnie będzie gładki, skromny gorset i długaśny tren) POMÓŻCIE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
[quote=mandaryna169;618400 8]cześć dziewczyny! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
![]() ![]() a po drugie: 3 maja jest mój wielki dzień i mam duży problem z wyborem bukietu... chciałabym taką torebkę zrobioną z kwiatów i nawet widziałam gdzieś w internecie moją wymarzoną, ale teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć:/// przejrzałam CAŁY wątek, ale mojego bukietu nie ma ![]() torebka zrobiona z zielonych łodyżek a na grzbietach zakończona różowymi kwiatkami, oryginalny i śliczny!!! jak macie jakieś bukiety torebki to proszę pomóżcie mi!!!! i czy woglę taki bukiet będzie pasował do sukienki, którą zamieszczam poniże?? (tylko u mnie będzie gładki, skromny gorset i długaśny tren) POMÓŻCIE!!![/quot Mam wiele torebek w moich zdjęciowych zbiorach ale myślę że ta ostatnia jest najbardziej zblizona do opisu |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
kurcze to nie ta:/ moja wymarzona była prostokątna, bardziej torebkowa, łodyżki miała poziomo z kwiatki po rogach na końcu, coś takiego jakbyś związała ze sobą 2róże, łebki zostawiając na zewnątrz. Ona była cała taka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dwa zdjęcia bukietów-torebek, ale czy pasują lepiej doradzi ci ewalena.
#2188 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj dzwoniłam do dwóch kwiaciarni w moim mieście i Panie ze zdziwieniem zareagowały na pytanie o bukiet kulke na wstążce...albo takich wogóle nie robią albo będzie problem z postawieniem - czego do konca nie rozumię bo przecierz są bukiety np. z trawą niedźżwiedzią których też nie włożysz do wazony a taki na wstążce można przecierz na czymś zawiesić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszukaj lepszej kwiaciarni. Jeśli spotykasz się z takimi reakcjami kwiaciarzy omijaj ich szerokim kręgiem.Życzę powodzenia Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2008-01-11 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Przyczajenie
|
Ewaleno wszystkim dziewczynom udzielasz tylu wspaniałych porad, czy mogłabyś wyrazić swoje zdanie także co do mojego bukietu.
Sukienkę mam bardzo dziewczęcą, cała jest z koronki w pasie ma przewiązaną kokardę atłasową, od bioder jest lekko rozkloszowana. Wybrałam wiązankę z tulipanów kolor ekrii (suknia też jest ekri) bardzo mi się podoba i uważam, że do tak zdobionej sukienki nie nadaje się jakiś ekstrawagancki bukiet poza tym chciałam coś skromniutkiego. Pytałam juz w jednej z kwiaciarni ale pani powiedziała, że kształt tego bukietu jest niekorzystny i zaproponowała typową "kulkę" a mi się podoba dokładnie taki jaki jest na załączonym zdjęciu. Jakie masz zdanie na ten temat ? ?ślub mam w okresie wiosennym, więc uważam że tulipany bardzo pasują. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.