Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 18:38   #2161
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

fuksja, wow, szybko się ze wszystkim uwinęłaś, gratuluję! A na kiedy planujesz obronę?
Stary 2011-05-23, 18:38   #2162
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

kochanie, gratuluję i życzę dużo szczęścia.

Jutro mam ostatni egzamin nie licząc obrony, więc w zasadzie nie powinno mnie tu być..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:41   #2163
Estella
Zakorzenienie

Przechodziłam obok Parfois i na pewno na wystawie mieli kapelusze

Iza a powiedz coś o weselu - gdzie robiliście itp.?
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
oo, też chciałam na to iść dobrze że jest czas do sierpnia, może w końcu się zbiorę
chyba tylko w soboty

co do wyjścia ostatnią za mąż, to chyba ja
Ty chociaż masz z kim

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Możesz napisać coś więcej o tych fontannach? Gdzie są i o co chodzi? Za trzy tygodnie jadę na Sonisphere Festival do Warszawy i zastanawiam się co przy okazji zobaczyć.
Nina już wkleiła link; dodam, że najpierw był jeden pokaz i jakieś pięć minut później drugi - niemal identyczne, więc godzinne oglądanie trochę mnie znudziło fontanny i światło super, lasery ujdą, muzyka średnia - raz klasyczna a raz techno i lady gaga, które średnio pasowały. Warto zobaczyć, szkoda, że pokaz jest tylko w soboty, była masa ludzi.

A ja odwyk kontynuuję, chyba dlatego, że nie mam czasu na blogowanie, więc nic mnie nie kusi za bardzo ogólnie nie chce mi się za bardzo malować, zużywam nadmiar kosmetyków pielęgnacyjnych. Otworzyłam krem na pierwsze zmarszczki Biodermy, ale jest strasznie lekki - resztę sensownych kremów rozdałam i zostały mi same zwykłe nawilżacze :/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:04   #2164
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Iza wyglądała cudownie!!! Kto nie był i nie widział niech żałuje!
O tak, zgadzam się
Poza tym bardzo mi się podobała msza

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Pogoda była idealna, po prostu lepszej być nie mogło

dziekuję Baaaardzo mi było milo, że przyszłyście, nawet nie wiecie jak! Jak któraś będzie mieć ślub, to też muszę przyjść

A na paznokciach miałam lakier OPI Big Apple Red. Myślałam, że muszę mieć jasne paznokcie, ale mama i pani od paznokci mi to wybiły z głowy, więc mogłam mieć takie paznokcie jak sama chciałam
A w ogóle to podobny lakier ma Bell, mam go w domu, jak sprawdzę numer, to Wam napiszę
To prawda, pogodę mieliście jak na zamówienie

Trzymam za słowo

Jeśli z GW to chyba wiem jaki i nawet mam Właśnie mówiłam Estelli, że fajnie, że nie masz nudnego frencha

Cytat:
A my z Karo poszłyśmy na kawę do Kultury naprzeciwko i przegadałyśmy chyba ze dwie godziny; widziałyśmy jak Iza odjeżdżała spod kościoła.
Ja potem jeszcze byłam na podzamczu obejrzeć fontanny, fajne widowisko - chociaż powinni trochę zmienić muzykę, bo techno i lady gaga średnio pasują; lasery fajne, ale podświetlone fontanny rulez

Ekhmmm podejrzewam, że jeśli w ogóle to będę ostatnią z nk, która weźmie ślub ale zamarzyła mi się taka suknia, jezuuuu
Aż tak się zagadałyśmy, że TŻ mi rzucił focha, bo mnie nie było o czasie tam gdzie miałam być i musiał po mnie przyjechać

Też chcę iść na te fontanny, tylko jakoś brak mi ostatnio wolnych sobotnich wieczorów :/

Jaasne

Cytat:

A ja przebieram nogami na sobotę, bo wylatujemy! Tylko chciałam kupić kapelusz.... wiecie w jakim sklepie sa jakieś ładne z szerokim rondem? Podobały mi się w Nine West, ale wszystko wykupili
Ja oprócz tych proponowanych przez Dziewczyny widziałam fajne jeszcze w Reserved

Skończyłam ten elixir Caudalie dziś rano i jutro muszę wyruszyć na poszukiwania, bo stał się moim niezbędnikiem. A tak na niego narzekałam
Poza tym skusiłam się na kremowy róż z MACa wokół którego chodziłam od m-ca lub dwóch i jestem zakochana

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:45   #2165
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem niesamowicie szczęśliwa
I oby tak było zawsze
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Jutro mam ostatni egzamin nie licząc obrony, więc w zasadzie nie powinno mnie tu być..
Ojtam, nikt nie widział
Cytat:
A ja odwyk kontynuuję, chyba dlatego, że nie mam czasu na blogowanie, więc nic mnie nie kusi za bardzo ogólnie nie chce mi się za bardzo malować, zużywam nadmiar kosmetyków pielęgnacyjnych. Otworzyłam krem na pierwsze zmarszczki Biodermy, ale jest strasznie lekki - resztę sensownych kremów rozdałam i zostały mi same zwykłe nawilżacze :/
Ja jeszcze zapomniałam się przyznac do zakupu mleczka do opalania garniera- faktycznei to mleczko, lekkie i nietłuste, chociaż taki filmik pozostawia. No ale mi się podoba i nie lepi się SPF 20.

Zrobiłam muffiny rabarbarowe i znów jazda na rowerze poszła się...

Na uczelni fajnie, jak ja bym chciała tak pracować
W ogóle to oprócz myszek i szczurków dowieźli teraz stadko króliczek do jakichś badań, słodkie są
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:58   #2166
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam buty na fitness
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=sh...95/pgid-326342

Wypatrzyłam je w piątek w sklepie, ale cena 299 zl mnie powaliła Kupiłam dziś na allegro za 179 zł Tylko ze z rożowymi elemenatmi (to byla ostatnia para 36,5 u tego sprzedawcy).
Już nie moge się doczekać jak je dostanę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 06:10   #2167
isa666
Zakorzenienie

Te fontanny to tak zrobione chyba na wzór Dancing Fountains koło Burj Khalifa w Dubaju

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze zapomniałam się przyznac do zakupu mleczka do opalania garniera- faktycznei to mleczko, lekkie i nietłuste, chociaż taki filmik pozostawia. No ale mi się podoba i nie lepi się SPF 20.
A ja nawet jestem jednak zadowolona z mojego "mleczka" Bielendy. Dobrze chroni i jednocześnie delikatnie skóra się opala.

Poszłabym dziś chętnie na zakupy ciuchowe, kasa ze zwrotu podatku wciąż nie ruszona i kusi żeby ją wydać. Jak dziś po pracy się będę dobre czuła to idę do Bonarki. Wczoraj cały wieczór przeleżałam grzejąc się pod kocem, bo zawiało mi kark i rękę (znów przez otwartą szybę w aucie ).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 08:43   #2168
iceflower
Przyjaciółka KWC

Napisałam całego posta i przez problemy z netem mi się skasował.

Zaniosłam wczoraj - po prawie dwóch tygodniach klepania w komputer dniami i nocami - moją magisterkę do sprawdzenia, promotor nie miał zastrzeżeń. Mam dopisać jeszcze dwa podrozdziały, których nie zdążyłam na wczoraj i chyba mam szansę skończyć jednak jakieś studia w tym roku.

Mam w końcu czas posprzątać mieszkanie, może przejdę się też po małych sklepikach w okolicy w poszukiwaniu sukienki na wesele.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:50   #2169
kochanie
Wtajemniczenie

Dziękuję wszystkim za propozycje sklepów Muszę się wybrać dziś lub jutro

Cytat:
Sukienkę bym kupiła, tylko co z nią zrobić a Ty będziesz swoją sprzedawać czy zostawiasz na pamiątkę?
Powiesić i podziwiać
Ja chyba swojej nie będę sprzedawać, szkoda mi, zwłaszcza, że trudno sprzedać sukienkę i by poszła za kilka stów... To już wolę mieć pamiątkę
Cytat:
zazdroszczę wyjazdu zwłaszcza w okresie sesji i też czekam na zdjęcia, chociaż jedno, zanim będziesz miała te "właściwe"
Ale potem Ty będziesz mieć tyyyle wolnego a ja ciągle będę siedzieć w pracy
Cytat:
kochanie, gratulacje!!! Byłoby świetnie zobaczyć choć jedno zdjęcie, na pewno wyglądałaś przepięknie.
Cytat:
kochanie, gratuluję i życzę dużo szczęścia.
bardzo Wam dziękuję
Postaram się zdobyć jakieś zdjęcie zdobyć
Cytat:
Iza a powiedz coś o weselu - gdzie robiliście itp.?
to może później na PW, dobra? bo tam gdzie robiliśmy są tylko dwie sale
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
O tak, zgadzam się
Poza tym bardzo mi się podobała msza
[...]
Jeśli z GW to chyba wiem jaki i nawet mam Właśnie mówiłam Estelli, że fajnie, że nie masz nudnego frencha
Ksiądz to przyjaciel rodziców, mi się dobrze słuchało kazania, choć miałam nadzieję, że będzie trwało dłuugo, bo jednak mówienie przysięgi samemu jest lekko stresujące Myślałam, że się rozpłaczę, bo u mnie strasznie łatwo o łzy, ale byłam tak przejęta, żeby się nie pomylić, że nie miałam jak płakać

A frencha nie lubię na swoich paznokciach, ble
Cytat:
I oby tak było zawsze

Na uczelni fajnie, jak ja bym chciała tak pracować
W ogóle to oprócz myszek i szczurków dowieźli teraz stadko króliczek do jakichś badań, słodkie są
dziękuję

Fajnie, że tak Ci się podoba, może uda się potem jakoś zostać na uczelni?
Bieeedne króliki
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ładne I rzeczywiście okazja!
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zaniosłam wczoraj - po prawie dwóch tygodniach klepania w komputer dniami i nocami - moją magisterkę do sprawdzenia, promotor nie miał zastrzeżeń. Mam dopisać jeszcze dwa podrozdziały, których nie zdążyłam na wczoraj i chyba mam szansę skończyć jednak jakieś studia w tym roku.
gratulacje!

A ja się wczoraj przeprowadzalam... Siostra, szwagier i TŻ patrzyli jak pakuję kosmetyki do pudła - strasznie się ze mnie śmiali. Nic nie mówili, tylko próbowali tłumić śmiech A to była 1/3, resztę wcześniej spakowałam, więc nie widzieli całości Ale jeszcze i tak duuużo mi zostało - już ubrań i innych rzeczy, nie miałam pojęcia, że tyle tego mam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 13:17   #2170
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się wczoraj przeprowadzalam... Siostra, szwagier i TŻ patrzyli jak pakuję kosmetyki do pudła - strasznie się ze mnie śmiali. Nic nie mówili, tylko próbowali tłumić śmiech A to była 1/3, resztę wcześniej spakowałam, więc nie widzieli całości Ale jeszcze i tak duuużo mi zostało - już ubrań i innych rzeczy, nie miałam pojęcia, że tyle tego mam

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-05-24, 17:31   #2171
fuksjaa

Cytat:
fuksja, wow, szybko się ze wszystkim uwinęłaś, gratuluję! A na kiedy planujesz obronę?
Obrona niestety narzucona odgórnie, 27 czerwca.
Stary 2011-05-24, 18:25   #2172
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze słyszeć na pewno mu się przyjrzę, bo nie znoszę jak filtr się na mnie lepi
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
super! świetna wiadomość
Cytat:
ich miny pewnie bezcenne

a gdzie się przeprowadziłaś? w sensie do męża, czy razem coś kupiliście/wynajęliście?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 21:22   #2173
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja nawet jestem jednak zadowolona z mojego "mleczka" Bielendy. Dobrze chroni i jednocześnie delikatnie skóra się opala.
Mnie dziś nie spaliło, a miałam trochę chodzenia po mieście ok 15
Cytat:
Fajnie, że tak Ci się podoba, może uda się potem jakoś zostać na uczelni?
Bieeedne króliki

Sama nie wiem czy bym chciała... Jedna pani dr co się mną zajmuje się ostatnio cieszyła, ja się pytam z czego a ona na to że po 5ciu latach pracy na uczelni dostała umowę- szczena mi opadła. Wolałabym coś pewniejszego najpierw, potem się pomyśli o rozwoju...
A króliczyce były dziś golone (maszynką elektryczną a potem jednorazówkami na żelu do golenia ) w szczytnym celu, będą na nich testowane jakieś "gałki dopochwowe" a na skórze sprawdzane czy wykazują działanie drażniące.

Mój cały dobytek bez mebli powinien się zmieścić w moim uno bez problemu- ja też chcem siem wyprowadzić
Cytat:
Moja miała być niby przed Bożym Ciałem, ale z tego co słyszę to raczej w połowie lipca. Póki co nadal mam to jedno zdanie Dostałam 2 dni wolnego na opracownaie statystyczne dotychczasowych wyników, to może coś posunę naprzód
Cytat:
dobrze słyszeć na pewno mu się przyjrzę, bo nie znoszę jak filtr się na mnie lepi
Ja też nie znoszę. I dodatkowo ładnie pachnie bardzo delikatnie- trzeba przyłożyć kończynę do nosa żeby poczuć

Uzywam już tej nowej kulki garniera jasnozielonej w wersji Cool- odpukać, na razie nic nie swędzi i dobrze chroni.

Ja chcę kogoś do przytulania
Stary 2011-05-25, 05:51   #2174
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy trzymać

Cytat:
A króliczyce były dziś golone (maszynką elektryczną a potem jednorazówkami na żelu do golenia ) w szczytnym celu, będą na nich testowane jakieś "gałki dopochwowe" a na skórze sprawdzane czy wykazują działanie drażniące.

Biedne zwierzaczki No, ale skoro to dla dobra nauki...

rzyrafko

Mama kupiła wczoraj szampon Joanny z apteczki babuni. Całkiem fajny po pierwszym użyciu, pięknie pachnie miodem i mlekiem
Mam też balsam brązujący Ziaja Sopot, posmarowałam cielsko na noc i delikatnie faktycznie mi przybrązowił skórę, choć smrodek samoopalacza pojawił się już kilka minut po posmarowaniu. Ale i tak czekam jeszcze na mój samoopalacz z Avonu. Muszę zadzwonić do koleżanki czy już jest moje zamówienie
Stary 2011-05-25, 09:30   #2175
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
ich miny pewnie bezcenne

a gdzie się przeprowadziłaś? w sensie do męża, czy razem coś kupiliście/wynajęliście?
haha Nawet nie było strasznie, myślałam, że może być gorzej

A wyprowadziłam się do męża On wcześniej kupił Więc mieszkamy sami
Cytat:
Sama nie wiem czy bym chciała... Jedna pani dr co się mną zajmuje się ostatnio cieszyła, ja się pytam z czego a ona na to że po 5ciu latach pracy na uczelni dostała umowę- szczena mi opadła. Wolałabym coś pewniejszego najpierw, potem się pomyśli o rozwoju...

Mój cały dobytek bez mebli powinien się zmieścić w moim uno bez problemu- ja też chcem siem wyprowadzić
O rety, to faktycznie nieciekawie! Na pewno coś znajdziesz pewniejszego I przeprowadzisz się też w swoim czasie
W życiu nie mogłabym robić takich rzeczy jak golenie królików! One przecież musiały umierać ze strachu No ale rozumiem, że to dla wyższego dobra...
Cytat:
niestety, w życiu każdego jest czas, kiedy nie ma się do kogo przytulić Ale potem docenia się bardziej to co się ma

odliczam dni Przychodzą rano do pracy i od razu myślę o sobocie
A tak wracając do kosmetyków Przeczuwam czas wielkiego zużywania u mnie - TŻ pomaga dzielnie przy żelach, szamponach i mydłach Chociaż tych zapasów nie mam tak dużo jak kolorówki, której mu nie dam na pewno (zresztą sam by nie chciał)

Też muszę kupić filtr do ciała, chyba wybiorę tego Garniera rzyrafki, on jest jakiś specjalny czy ze zwykłej słonecznej serii? W ogóle nie mam pojęcia jakie teraz są filtry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 11:47   #2176
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
O rety, to faktycznie nieciekawie! Na pewno coś znajdziesz pewniejszego I przeprowadzisz się też w swoim czasie
W życiu nie mogłabym robić takich rzeczy jak golenie królików! One przecież musiały umierać ze strachu No ale rozumiem, że to dla wyższego dobra...

niestety, w życiu każdego jest czas, kiedy nie ma się do kogo przytulić Ale potem docenia się bardziej to co się ma

Też muszę kupić filtr do ciała, chyba wybiorę tego Garniera rzyrafki, on jest jakiś specjalny czy ze zwykłej słonecznej serii? W ogóle nie mam pojęcia jakie teraz są filtry
No wiem wiem, tak tylko sobie pojękuję

Właśnie się zdziwiłam, bo wcale się nie wyrywały, nie piszczały, nic. Z resztą pracownicy którzy to robią kochają zwierzątka i sa na prawdę delikatni

Taką mam nadzieję

Ambre Solaire, biała butelka z pomarańczową zakrętką, ze standardowej. Ja mam 20stkę, były chyba jeszcze 15stki, 30stki i może 10tki? Nie pamiętam. W Carrefourze był za 23,99 w rossmannie widziałam po ok 30 o ile mnie pamięć nie myli
Cytat:
Biedne zwierzaczki No, ale skoro to dla dobra nauki...

rzyrafko
A bo ja wiem dla czyjego dobra? Teoretycznie dla pacjentek, ale jak to jest na prawdę to nie wiem

dzięki

Wolne skrzętnie wykorzystuję- zrobiłam już maseczkę i depilację nóg depilatorem, zaraz będa pazurki. Chciałam Black Taga użyć, ale najwyraźniej się skończył, wychodzi na to, ze starczył tylko na wizażowe testy + 2 użycia przez siostrę

Zużyłam też 2 baaardzo oporne kosmetyki- wielgachny balsam z pompką Eveline i krem Avonu do stóp i łokci z kwasami. I jeszcze poszedł olejek do włosów Avonu i mogę zacząć odzywkę Pantene Skończyłam też próbkę filtra Aknicare 30 i drugi dzień mam na sobie 50tkę tej marki (już nie dla cery trądzikowej, tylko z regularnej linii słonecznej) i o dziwo wcale nie jest tłuściejsza ani lepciejsza, nawet nie bieli bardziej. Konsystencję ma szybciej zasychającą więc trzeba w miarę sprawnie rozprowadzić, ale najfajniejsze jest to, że mimo braku obietnic matowania zachowuje się tak samo jak brat do cery tłustej!
Stary 2011-05-25, 12:01   #2177
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: gratuluję zużyć. Mi idzie dosyć opornie, ostatnio zużyłam czarną kredkę do oczu, kulkę Senses i odżywkę do długich włosów - wszystko z Avonu.

Na wykończeniu: krem do rąk Dove (niezbyt lubię, głównie przez "zapach" stęchlizny i wilgotnej piwnicy), żel pod prysznic Dove, krem do rąk kozie mleko Eveline, krem do twarzy z wit E z Superdrug i coś tam jeszcze by się znalazło.

Instagram

Stary 2011-05-25, 12:11   #2178
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A wyprowadziłam się do męża On wcześniej kupił Więc mieszkamy sami
o, no to świetnie

mnie chwilowo przeraża perspektywa mieszkaniowa w przyszłości

Warszawianki, właściciel Biedronki otworzył wczoraj w Al. Jerozolimskich drogerię Hebe (wydaje mi się, że coś na kształt Natury) ciekawa jestem, co to za miejsce, i jakie marki kolorówki mają
tu gazetka: http://www.drogeriahebe.pl/att/H01-M...et_ok.indd.pdf
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:28   #2179
Estella
Zakorzenienie

Nina właśnie widziałam, wybieram się tam dzisiaj, więc dam znać co i jak

Siegfried Obermeier
Stary 2011-05-25, 12:47   #2180
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
o, no to świetnie

Warszawianki, właściciel Biedronki otworzył wczoraj w Al. Jerozolimskich drogerię Hebe (wydaje mi się, że coś na kształt Natury) ciekawa jestem, co to za miejsce, i jakie marki kolorówki mają
tu gazetka: http://www.drogeriahebe.pl/att/H01-M...et_ok.indd.pdf
Czytałam ostatnio o planach otwarcia drogerii, a tu proszę Juz ruszają Fajnie

Co do nazwy: u mnie w mieście jest duże centrum ogrodnicze o tej nazwie (nie wiem czy to sieć, ale raczej nie).

Instagram

Stary 2011-05-25, 13:45   #2181
fuksjaa

Cytat:
Moja miała być niby przed Bożym Ciałem, ale z tego co słyszę to raczej w połowie lipca. Póki co nadal mam to jedno zdanie Dostałam 2 dni wolnego na opracownaie statystyczne dotychczasowych wyników, to może coś posunę naprzód
Mnie zostały już tylko drobne kosmetyczne poprawki i mogę oddawać.
Cytat:
Będziemy trzymać
Dzięki.

Udało mi się zdobyć dziś 3 wpisy, w tym żeby zdobyć jeden musiałam stawać na głowie niemal Egzamin też zdany, jeszcze jutro będzie koszmarne, proszę o kciuki..
Poza tym żyję już wyjazdem, bo jak wszystko dobrze pójdzie to za tydzień o tej porze będę już u TŻa.

No nic, zamiast się stresować jutrem idę zrobić kawkę i pooglądam sobie nową ofertę YR.
Stary 2011-05-25, 14:22   #2182
Hosenka*
Zakorzenienie

Jutro jedziemy z 2 koleżankami z pracy (i z TŻ) na strzelnicę
Nie dziwię się, jeśli spotkam tam ExExEx (sławetnego "Kosza" ), bo będą to zawody organizowane przez SG na terenie placówki, w której pracuje. A zaprosił nas komendat tejże placówki, który przyszedł do biura w jakiejś sprawie.

Natomiast za 2,5 tyg jedziemy z TŻ do Sopotu ode mnie z pracy, całkowicie za darmo. Ale minus taki, że tylko sobota wypada nad morzem, bo wyjazd jest w piątek wieczorem, a powrót w niedziele. Dobre i to jako odskocznia, a może akurat pogoda dopisze i sobotę spędzimy na plaży.

Instagram

Stary 2011-05-25, 15:48   #2183
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa ja trzymam dalej

Hosenko, strzelnica to chyba fajna sprawa. Zawsze chciałam sobie postrzelać, sama bym chętnie sie wybrała na takie coś

Udało mi się dziś wypaść na zakupy. Ile się namierzyłam sandałków w CCC Chyba wszystkie pary, gdzie tylko był rozmiar 36. Niestety przy moich chudych kostkach wszystkie gladiatorki mi odstają i brzydko w nich jakby człapię przy chodzeniu Koniec końców wzięłam jakieś zwykłe ciemnoszare płaskie niby japonki, ale mają z przodu jeszcze dodatkowy pasek z ćwiekami i są zapinane na cienki pasek na kostce.
Wpadłam tez do H&M i kupiłam 2 bokserki (granatową i jasnoszarą) i tę sukienko-tuniczkę z załącznika. Droga, bo aż 129 zł, ale przyjemny materiał, będzie chyba dobra na upały. Jutro ją zakładam do pracy do legginsów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (95,4 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-05-25, 17:48   #2184
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Natomiast za 2,5 tyg jedziemy z TŻ do Sopotu ode mnie z pracy, całkowicie za darmo. Ale minus taki, że tylko sobota wypada nad morzem, bo wyjazd jest w piątek wieczorem, a powrót w niedziele. Dobre i to jako odskocznia, a może akurat pogoda dopisze i sobotę spędzimy na plaży.
To daj znać to może się spotkamy

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 06:57   #2185
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ambre Solaire, biała butelka z pomarańczową zakrętką, ze standardowej. Ja mam 20stkę, były chyba jeszcze 15stki, 30stki i może 10tki? Nie pamiętam. W Carrefourze był za 23,99 w rossmannie widziałam po ok 30 o ile mnie pamięć nie myli
W rossmannie kosztował ten filtr ok. 25 zl u mnie wczoraj Poskąpiłam i kupiłam rossmannowy za 7 zł Jeszcze tylko muszę dorwać coś po opalaniu...

A ja swoje pękacze oddałam siostrze - jej się bardziej podobają
Cytat:
o, no to świetnie

My musimy spłacić kredyt więc też nie jest tak różowo, ale na pewno damy sobie radę Wy też dacie radę w swoim czasie
Cytat:
Udało mi się dziś wypaść na zakupy.
Mi też wczoraj Nie dotarłam do Parfois, ale kupiłam kapelusz, biało granatowy, lepiej wyglądam jednak w trochę ciemniejszych niż w białych... I króciutką sukienkę i japonki na plażę w housie Chciałam jeszcze krótkie szorty, ale wszędzie wykupili mój rozmiar! Zostały tylko albo zbyt obcisłe, albo które mogła zdjąć bez rozpinania
Ale i tak jestem zadowolona Przygotowałam ubrania na wyjazd, tylko kosmetyki mi dziś zostały (ale listę już mam, uwielbiam robić listy na wyjazd, takie małe zboczenie)... i jutro w nocy jedziemy Strasznie się cieszę!

i wrzuciłam zdjęcia Koleżanka mi kilka wysłała

Stary 2011-05-26, 07:15   #2186
isa666
Zakorzenienie

kochanie pięknie wyglądałaś Suknia cudowna i fajne miałaś czerwone pazurki
Mam nadzieję, że podróż poślubna będzie niezapomniana.

Ja po dzisiejszym poranku mam ochotę rzucić wszystko w diabły i wyjechać jak najdalej...wracam do pracy, miłego dnia
Stary 2011-05-26, 07:29   #2187
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie pięknie wyglądałaś Suknia cudowna i fajne miałaś czerwone pazurki
Mam nadzieję, że podróż poślubna będzie niezapomniana.

Ja po dzisiejszym poranku mam ochotę rzucić wszystko w diabły i wyjechać jak najdalej...wracam do pracy, miłego dnia
dziękuję Nie lubię jasnych paznokci, a jak się dowiedziałam, że wcale nie muszę mieć takich, to wybór był prosty

Weź sobie jutro urlop na żądanie i już Pamiętaj, że nic się nie zawali

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 07:44   #2188
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie: pięknie wyglądałaś

Pewnie że nie trzeba mieć jasnych Kto tak powiedział, że trzeba? Ja też nie bedę miała jasnych

Instagram

Stary 2011-05-26, 09:35   #2189
Estella
Zakorzenienie

Iza dzieki za fotki, wszystkim pokazałam czekam na więcej!

Wczoraj byłam w tej nowej drogerii Hebe, jest szafa Bell, Essence, spory wybór kosmetyków. Kupiłam tylko pilnik do paznokci, bo wszystkie mi sie stępiły i dostałam świeczkę w prezencie.

Siegfried Obermeier
Stary 2011-05-26, 18:45   #2190
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko: gratuluję zużyć. Mi idzie dosyć opornie, ostatnio zużyłam czarną kredkę do oczu, kulkę Senses i odżywkę do długich włosów - wszystko z Avonu.

Na wykończeniu: krem do rąk Dove (niezbyt lubię, głównie przez "zapach" stęchlizny i wilgotnej piwnicy), żel pod prysznic Dove, krem do rąk kozie mleko Eveline, krem do twarzy z wit E z Superdrug i coś tam jeszcze by się znalazło.
Nie wygląda, że opornie u Ciebie wczoraj poszła jeszcze woda brzozowa
Cytat:
Jutro jedziemy z 2 koleżankami z pracy (i z TŻ) na strzelnicę
Nie dziwię się, jeśli spotkam tam ExExEx (sławetnego "Kosza" ), bo będą to zawody organizowane przez SG na terenie placówki, w której pracuje. A zaprosił nas komendat tejże placówki, który przyszedł do biura w jakiejś sprawie.

A ja swoje pękacze oddałam siostrze - jej się bardziej podobają

Ale i tak jestem zadowolona Przygotowałam ubrania na wyjazd, tylko kosmetyki mi dziś zostały (ale listę już mam, uwielbiam robić listy na wyjazd, takie małe zboczenie)... i jutro w nocy jedziemy Strasznie się cieszę!

i wrzuciłam zdjęcia Koleżanka mi kilka wysłała[/QUOTE]
Mi się nadal podobają, muszę dokupić czarny- myślę o Viperze albo jak zobaczę kompleciki Bell to moż emi któryś bazowy przypadnie do gustu też

Ja też lubię listy Udanego szaleństwa!

Ślicznie!

Dokończyłam wczoraj ostatni sezon CSI, dziś House'a i już nic nie mam do oglądania.
No to zabieram się za wykresy na jutro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości