|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
A nieeee
Tymek po prostu kaszle od kataru -którym niestety w końcu się ode mnie zaraził ma zwiększone leki na astmę, flavamed i coś jeszcze ale tego dowiem się jak mi tz wykupi recepte
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
echh a mi teraz TZ dzwonil, ze Piotrek po drzemce znow jakis nieswoj.. zas lezy i ma dosyc..
jak rano mial apetyt tak teraz znow jesc nie chce.. juz byly dwie rzadkie kupy.. ![]() nie wiem co o tym myslec? czy to zle dobrany lek? czy co?
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka
mam pytanie , czy Olutkowa przeprowadza sie do swojego pokoju, czy jakoś upchniecie w Waszym salonie łóżko ? moim zdaniem lepsze łóżko niz sofa my mamy niestety sofę w pokoiku Mikiego , miała być taka awaryjna jakby trzeba było kogoś przenocować , ale rozkładanie codzienne dla mnie to byłaby masakra, a tak łóżko ładnie przykryjesz jakąś narzutą i git wygląd, no i nie trzeba składać ![]() ale Miki śpi nadal w łóżeczku, mieści się jeszcze, ale trzeba będzie go przyzwyczajać do innego legowiska , w końcu w czerwcu eksmisja i tak nastąpi
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
moze to teraz od antybiotyku, nawet przy oslonie sie zdaza
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
wracając do gier, to ostatni raz grałam chyba w 4tej klasie podstawówki namiętnie w prince of persia
tż często grywa w fifę i stąd mamy ps3.Kasiulko w eyepeta można grać tym dżojstikiem, ale kamerę trzeba dokupić a niech sobie babina chodzi do solara, a dzieciak w przedszkolu i cóż to ![]() zosine łóżko robione na zamówienie jest docelowe; 120szer. i długie 200 |
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
w działaniach niepożądanych pisze, ze mogą wystapic nudności i biegunka..
![]() ale widze, ze lek dziala, dzis nie ma goraczki juz, przesypia ladnie noce.. echh wroce do domu to zobacze jak on się ma, moze to chwilowy zjazd w dol, w koncu oslabiony jest, bo prawie mi nie je.. ale jak wczoraj nie zjadl nic, tak dzisiaj zjadl sniadanie i jogurcik, wiec jest postep. Z zupki chcial tylko czysty rosoł pic, bo makaron powodowal odruch wymiotny. Ziemniaków w ogole nie chcial jesc
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przedyskutowaliśmy z małżem i jednak sofka zakupiona- już kliknęłam, ja tam mogę składać i tak składam nasze wyro to i Olgierdziane posprzątam
U nas spokojnie się zmieści, kosztem jednego fotela Teraz idę nabyć jakąś poduszkę, kołdrę + pościel
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Wy spicie w jednym pokoju?
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Iga ma posiedzieć w domu
babka przepisała Elofen, Zyrtec, wapno,wit. C.mam nadzieję,że do środy się to wyciszy ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Kasiulka przecież nawet nie chce słyszeć o oddzielnym pokoju dla Olci ![]() edit. na twoim miejcu Kasia też bym wzięła tę sofę bo byś się łóżkiem zagraciła. Kasiu znasz Yvresse YSL ?
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-24 o 17:58 |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
hm
no własnie dlatego się pytałam czy to nowe łożko to do salonu ![]() bo łóżeczko to już więcej miejsca zajmuje, a sofę to jak fotel można w kącie postawić ![]() może Kasiulka nie ma więcej lokali na stanie , żeby zrobić oddzielny pokoik dla Olgierdy ![]() jak jutro nie będzie tłoku u dermatologa, to muszę zajść z Mikim , zyrtec na wykończeniu, a wczoraj jakoś znowu suszki koło oczu się pojawiły, szlag mnie trafia, bo tylko kilka dni wyglądał jak okaz zdrowia, a nic nowego nie testował do jedzenie , cholera wie co za czort uczuleniowy Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-24 o 18:21 |
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka, mialam ci pisac co mi sie podoba, ale widze juz wybraliscie
![]() Wersta faktycznie, pamietam Commodore u nas ale mialam chyba wtedy z 6 lat
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Baby bije sie w piersi, nie jestemw stanie juz nadrabiac tego, co piszecie, gaduly z Was i tyle!
mojemu mlodemu pomieszaly sie znowu godziny snu i znowu spi w dzien, a w nocy chodzi.. czyzby lunatykowal??? ![]() Ja nie mam czasu isc do fryzjera i przypominam znowu miotle.. poza tym tu tak zle robia wlosy.. tesnie za polskim fryzjerem. |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki aktualnie śpimy w jednym pokoju, mamy jeden duży - nasz
Olgierdzia jak wiecie jest moim maxi cyckiem, w nocy ją non stop przykrywam, poprawiam, bo albo zleci, non stop wykopana... więc się drze "śchowaj" (nogi ), ja tu myślę jak ją teraz nauczyć spać osobno więc droga do osobnego pokoju jest daleka Kupiłam sofkę, jak pisałam, zestaw kołdra + poduszka antyalergiczne w rozmiarze 140x200 i poduszka 70x90, do tego posciel Kubusiowa, o taka : http://allegro.pl/show_item.php?item=1421527477 Jestem lżejsza o 830 zł
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka
w Jysku są jakieś promocje na pościele http://www.jysk.dk/pl/4/58/657/ag/catalog/ ale nie wiem jak z jakością może jakaś z księżniczkami przyda Ci się na zmianę
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula - ale się wycyckałaś z kasy
ale najważniejsze, że zakupki udane, a pościel kubusiowa jest słodka szczerze powiem, że też jakoś sobie nie wyobrażam żeby dziecko miało spać w pokoju na piętrze, z dala ode mnie w osobnym pokoju - jak najbardziej (bo moje śpi od urodzenia prawie ![]() moja różowa landryna już śpi od pół godz ubrałam jej dziś pościel-różową w serduszka, kupiłam ostatnio na all 2 komplety. w różowej piżamce mało co ją tam widać ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ja już bym drapnęła tą z hello kitty ja mam chyba większego fioła niż Majka, hehe durna, stara baba ![]() tylko czemu ona w takim dużym rozmiarze mi bym pasiła 135x100
|
|
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (w sumie to są nianie elektroniczne...... hmm.. o tym nie pomyślałam) |
||
|
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
witam , mam pytanie do mam chlopcow, ja wysadzacie dzieciaczki do nocnika na siedzaco ??? to samo na dworze czy trzeba przytrzymac ptaszka czy nie , bede opiekowac sie dzieckiem a z malymi chlopczykami doczynienia nie mialam
prosze o rade
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
![]() pamiętam jak się wprowadziliśmy do tego mieszkania, to Miki od razu w swoim pokoiku wylądował a moja ciotka (Joanna) tak biadoliła, że jak mogę takiego maluszka samego na pastwę ciemności zostawiać, a jak nie usłyszę go jak płacze a tu w mieszkaniu ciemności takie że mogę odczytać nazwy smarowideł Mikiego i kolory rozróżnić ![]() nie to co w moim rodzinnym domu, gdzie ciemności były iście egipskie ![]() ja z wyrodnych nieco matek ![]() ale dzieciaka na piętrze bym nie umieszczała do spania na szczęście, piętro mi nie grozi ,bo raczej parterowy dom mam w planach
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-24 o 20:56 |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - no u mnie to samo
w nocy ciemności egispkich nie uświadczysz takie są uroki mieszkania w centrum miasta ![]() z wizją własnego domu u mnie też podobnie jeśli kiedykolwiek mielibyśmy mieć to tylko parterówka ). no i nie podobają mi się pietrowe domy
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
jestem. dziś u orto jeszcze szybko bo tylko mi pierścienie przykleiły
boszzz,zaczynam czuć w co się wpakowałam Idźka padnięta,bo bez drzemki, nawet kaszel nie zdążył się rozchulać i padła
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, jestem użytkowniczką również innego forum i od jakiegoś czasu jakieś matoły włamują się na konta użytkowników, przejmują hasła, spamują - no szok
kolejne próby zabezpieczeń są zaraz łamane, użytkownicy co chwilę muszą zmieniać hasła z obawy przed przejęciem ich danych osobowych )już ograniczyłam ilość danych do minimum, hasło zmieniłam na takiego łamańca, że musiałam je zapisać ![]() w pale mi się nie mieści takie hobby
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej , ale naskrobałyście, pewnie połowe zapomnę co chciałam napisac
![]() to moze od konca ![]() my mieszkamy w piętrowym domu i nieraz mam dosc jak musze latac w gorę i w dół bo czegos zapomniałam ale są i plusy, z takiego biegania po schodach pięknie się pupa kształtuje mam nadzieje ze za rok będzie na tyle duza ze zabawki wyemigrują na stałe z pokoju dziennego Wiki śpi u siebie w pokoju od chyba 7 miesiąca, trochę po tym jak do pracy wróciłam, i powiem Wam ze duzo lepiej sypia oddzielnie bo przynajmniej ją nic nie wybudza....jakies chrapanie czy moje lunatykowanie a jak chce to i tak przychodzi, słodko wyglada jak lezie taka zaspana tez miałam commodore 64 byla jazdaKasiulka posćiel cudna co do łóżka to my tez myslimy intensywnie jakie kupic ja bym chciała normalne wygodne łóżko, nawet juz takie dorosłe, bez barierek i tych ram drewnianych bo kiedys na takim miałam okazje sypiac na wakacjach i myslałam ze umrę jak co raz sie waliłam w piszczele przy wchodzeniu na łóżko wszystkim chorowitką duzo zdrówka!!!!!!!!!!!!!! i racja zwolnienia na dziecko przysługuje tylko 60 dni, ale sama sie ostatnio zastanawiałam czy to dotyczy tylko tego rodzica ktory opiekę bierze, czy i na jednego i na drugiego przypada 60 dni i co potem jak sie to wykorzysta? Wersta ja mam tylko zele, nigdy nie miałam tipsów wiec co to ów kieszonki zielonego pojęcia nie mam
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak ja nie cierpię zapamiętywać nowych nicków, haseł
potem mi sie wszystko miesza i dostępu brak jak nie zapiszę Mała mi też malż zafundował wysokości mieszkaniowe, 3 piętro, masakra, szczególnie jak trzeba z piwnicy wejść, to mi się miesza i chcę otwierać drzwi piętro niżej, dziwnym trafem klucz nie pasuje M się zdrzemnął dwugodzinnie po południu , więc teraz jeszcze miśki i królika układa do snu, plus uskutecznia wąchanie swojej tetrowej przyjaciółki pieluszki
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu super muszą być te pościele z Jyska tylko że mi się obrazki nie wyświetlają
nie wiem czemu, ale dziękuję Ci Cieszę się babeczki, ze kubusiowa pościel się Wam podoba. Taki wybór że nie wiedziałam co brać i przyznam się szczerze, że Hello Kitty mnie też zabija. Dla siebie bym nabyła serio co jest najgorsze Maluśna brrrrrrrr aż strach myśleć. Mam nadzieję, że Wizażowi to faktycznie nigdy nie grozi. Jowiszkowa już Ci współczuję ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- A i co do schodów
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym w życiu nei dała dzieciaka do pokoju gdzieś daleko ode mnie, chyba że miałabym kasę na porządnie nianie z kamerami i ten czujnik oddechu który kupię drugiemu bobasowi kiedyś. Pozatym Tymek do dzisiaj nie przesypia całych nocy, często conajmniej raz się obudzi i woła, trzeba go przytulić, to znów zaśnie. Nie wyobrażam sobie latać tak do dzieciaka-góra dół w środku nocy
mnie tak łepetyna boli że słów brak, podejrzewam antybiotyk... koszmar |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
dżisssssss mam letki odruch wymiotny od tych wystających elementów,które widać dotykają język z boku w niefortunnym miejscu. no i posmaku metalu. mówię wam, schudnę ze 2 kilo akurat na wiosnę
Jola weź procha i weź kąpiel. |
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa a jak myślissz czemu idę usunąć ósemkę w lutym...???
![]() : jak nic schudnę z 5 kilo tyle schudłam poprzednim razem bo miałam taki szczękościsk że przez tydzień nic nie jadłam, dało sie tylko pić pozatym już ucho mnie pobolewa od zęba więc najwyższy czas go usunąć... Idę sie walnąć w łózio, dobrej nocki
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nocnik wysadzam raczej na siedząco ale jak chce na stojąco to na stojąco na dworze to niestety trzeba przytrzymać ptaszka by nie posiurał spodni Mali chłopcy mają radochę jak mogą posikać jakąś rzecz //wyznaczasz jakiś cel i................ np. kwiatek albo drzewko // Nadrobiłam was gaduły jedne, ale już nic nie pamiętam wiem tylko że ja jestem przeciwnikiem takich sof składanych bo to niedobre na kręgosłup zdrówka dla chorowitków czyli Igi Piterka Tymka no i mamusiom chorym też życze szybkiego powrotu do zdrowia Ja wróciłam ok 22 w domu zimno jak diabli //tz pierwsze to szedł do pieca zrobić ogień |
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Baby ale z Was hardkorowce odnośnie metod odchudania
Co do pokoju to na dole też jest, ale mama go sobie wyremontowała i ma tam pełen wypasik (jako taki gościnny) więc jeśli bym chciała to musiałabym na górze, ale to właśnie przyszłościowo jak Ola zażąda swojego pokoju Dostałam mnóstwo jedynek w konkursie bez względu na wynik to cieszę się, że dziś już ostatni dzień głosowania
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Tymek po prostu kaszle od kataru -którym niestety w końcu się ode mnie zaraził
ma zwiększone leki na astmę, flavamed i coś jeszcze ale tego dowiem się jak mi tz wykupi recepte

był w 2013r
kolejne próby zabezpieczeń są zaraz łamane, użytkownicy co chwilę muszą zmieniać hasła z obawy przed przejęciem ich danych osobowych
i co potem jak sie to wykorzysta?
serio co jest najgorsze