Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-21, 09:33   #2161
Peri86
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Tak, dostajesz certyfikat przypięty do paragonu
Jak pojde do domu to sprawdze, ale zdaje mi sie, ze ja nic poza paragonem nie dostaje :S
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:33   #2162
kluczymordka
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Tinka i inne dziewczyny, napiszcie proszę, które jeszcze pandorowe koraliki strasznie się przekręcają? Ze swojej strony mogę dodać buddę - non stop wisi głową w dół
A jak sprawuje się aniołek, bo mam na niego ochotę?
Aniołek też się przekręca , ale mi to nie przeszkadza
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:33   #2163
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
co napisali? ja nie dostałam

ja wczoraj ogladalam zdjecia i tak mi sie wydalo ze nowa kolekcja sie przewija
Dajcie jakieś zdjęcia, co myślicie, że jest nowe?

Aliena, może jeszcze spróbujesz wstawić? Albo prześlesz mi na mail?

Co do Pandory z Krosna, to ja się wycofałam już tydzień temu - liczyłam na szybką akcję i szybkie koraliki, a tak, to nie wiadomo, czy do końca lutego się sprawa rozwiąże...
Dobrze, że nie utopiłam tych pieniędzy, to wydam na nową kolekcję Trollbeads

Edytowane przez dagienka
Czas edycji: 2011-01-21 o 09:36
dagienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:38   #2164
kluczymordka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Jak pojde do domu to sprawdze, ale zdaje mi sie, ze ja nic poza paragonem nie dostaje :S
To chyba zalezy od salonu . Jak kupowałam coś w Yes w Bydgoszczy , to tam zawsze ładnie zapakują i certyfikat i szmatkę do czyszczenia , a w Poznaniu nie dostałam certyfikatu .
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:42   #2165
ilios
PIP.

GG do ilios

MJ tzn na 10000 km bije w oczy podroba, ale alez inspiracje

za egzamin

ja wlasnie kombinuje skad jak i kiedy kupic pieska sobie
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:51   #2166
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Dajcie jakieś zdjęcia, co myślicie, że jest nowe?
myslałam o tym koraliku na przykład
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=18461

ale potem doczytałam ze to unika chyba
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:53   #2167
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
mi kumpela mowila, ze aniolek sie obkreca i glownie widuje jego stopy
uuumarlam no mysle, ze idealna zawieszka na pandore z oscmi Załącznik 3683331

mi sie podobaja te pies tu wyglada dziwnie, ale na zywo jest ladniejszy
Załącznik 3683327Załącznik 3683328Załącznik 3683329Załącznik 3683330
To niedobrze, bo chciałam go do naszyjnika, między dwa koraliki i wydawało mi się, że powinien się utrzymać, ale jeszcze to sprawdzę.

A ości są genialne, tyle, że z kolorowymi kamykami, a ja uznaję tylko cyrkonie, czerń, biel i ewentualnie czerwony.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:55   #2168
magbag72
Raczkowanie

MJ - ciekawe "inspiracje" na stronie chicochica znalazłaś . A najciekawsze jest to zdanie w opisie "zainspirowanych" koralików:
"Zachwyca swoją oryginalną niepowtarzalną formą oraz wspaniałym misternym wzorem"
Stary 2011-01-21, 09:58   #2169
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Może to jakaś epidemia w Gdańsku, bo ja już 3 tydzień jestem chora. Na leki wydałam grubo ponad 150zł i ciągle chora. Pomysleć jaki ładny koralik bym za to miała....
Zdrowiej

Tak w ogole dostalam karte YES
16 listopada zrobiłam zakup na 400zł aby dopiero dziś otrzymać kartę. Ale żenada.. A napis na liście "nadano 14 stycznia". Ładne 3 tygodnie. Więc te wizażanki które też czekają na kartę, uważnie wypatrujcie bo pewnie otrzymacie niedługo również
Ja tam nie wiem, ale to jest masakra jakaś, od pon. się zaczęłam czuć dziwnie (gardło bolało), a wczoraj po wykładzie po prostu padłam w domu z 38 stopniami Kupiłam leki, biorę wszystko i nic, a wieczorem miałam prawie 39 stopni W nocy się budziłam bo dosłownie płynęłam w łóżku A dziś od rana mam równe 38...
Mam nadzieję że wrócę jeszcze dziś do żywych, bo w pon. mam egzamin, muszę być w stanie się uczyć a zależy mi na jak najlepszej ocenie
Tylko Wy mnie tu jeszcze przy życiu trzymacie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
z
Też wczoraj dostałam kartę z Yes po 2 miesiącach miały być 2 tygodnie... co tam tydzień/ miesiąc jak liczba się zgadza
Hmm, to do mnie też wreszcie powinna przyjść nowa karta, póki co mam jeszcze starą
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:08   #2170
melczak0
Rozeznanie

Cytat:

chcę również pieska trochę nie podobny do tego domowego ale może być taki - jest super - choć zdjęcia tego nie oddają

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja tam nie wiem, ale to jest masakra jakaś, od pon. się zaczęłam czuć dziwnie (gardło bolało), a wczoraj po wykładzie po prostu padłam w domu z 38 stopniami Kupiłam leki, biorę wszystko i nic, a wieczorem miałam prawie 39 stopni W nocy się budziłam bo dosłownie płynęłam w łóżku A dziś od rana mam równe 38...
Mam nadzieję że wrócę jeszcze dziś do żywych, bo w pon. mam egzamin, muszę być w stanie się uczyć a zależy mi na jak najlepszej ocenie

w chorobie egzamin to ciężka sprawa - ale dasz rade
melczak0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:09   #2171
Veaa
Rozeznanie

Zrobiłam symulacje mojej wymarzonej bransoletki ( musiałam podrasowac koralik zen bo w kratorze jest tylko pomarańczowy ) narazie mam konieczynke i ZEN nie wiem czy to sie ładnie będzie komponować na podwójnej skórce. Mam nadzieje ze jak wyjdzie akcja z domcia to bede posiadac rowniez muffinke Jak myslicie moze tak być, fiolet nie zaburza kompozycji?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MY DREAM.jpg (17,0 KB, 91 załadowań)

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 10:10   #2172
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
MJ tzn na 10000 km bije w oczy podroba, ale alez inspiracje

za egzamin

ja wlasnie kombinuje skad jak i kiedy kupic pieska sobie
Na zdjęciach tak, ciekawe jak na żywo Bo np. ten łańcuszek zabezpieczający, który ma Tinka też nie jest oryginalny, a wygląda jakby był Dziewczyny chwaliły jakość chicochica więc być może i te koraliki na żywo wyglądają bardziej jak oryginał a mniej jak podróbki Niemniej denerwujące jest takie chamskie pożyczanie wzorów

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

A na pieska zawsze jest dobry moment Ja bym chciała takiego bardziej cocker spanielowatego ewentualnie jakiegoś ładnego kotka, ale żaden mi się jeszcze nie spodobał

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
MJ - ciekawe "inspiracje" na stronie chicochica znalazłaś . A najciekawsze jest to zdanie w opisie "zainspirowanych" koralików:
"Zachwyca swoją oryginalną niepowtarzalną formą oraz wspaniałym misternym wzorem"
Prawda?
Po prostu śmiech na sali

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:14   #2173
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melczak0 Pokaż wiadomość
w chorobie egzamin to ciężka sprawa - ale dasz rade
Mam nadzieję ...
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:27   #2174
dagienka
Zadomowienie

A, Mirell, dzięki za ślinienie się do mojej skórki
I w ogóle wszystkim dziękuję, ja już powoli nie nadążam za wątkiem i klubem

Chciałabym już coś wiedzieć o nowej kolekcji, bo nie wiem, czy sobie chomikować na nią pieniądze...
Stary 2011-01-21, 10:41   #2175
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Wypisz wymaluj jak u mnie!
Najpierw gardło. Bardzo mnie bolało. Potem jakiś dziwny katar. Pojawiał się i znikał. A po 3 dniach gorączka 38*C niestety mój żołądek nie przyjmował żadnych leków już i "oddawał" mi każdą porcje leków. Więc cierpiałam jeden wieczór z gorączką.. sam na sam
Wyleczyłam się... i od kilku dni mam nawrót choroby ale teraz mam chore zatoki i straszny katar. O losie... kiedy to się skończy dziś idę do lekarza.

Cytat:

Jeszcze nawiązując do naszej póki co do tej potencjalnej Pandory z konkursu, to patrząc teraz na te wszechobecne podróbki, ja na 100% rezygnuję, jeśli nie będzie na nią certyfikatu. Za duże ryzyko No chyba, że kupimy to po takiej cenie, jak ww elementy z chicochica
Kurde, teraz piszesz że rezygnujesz.... Ale wiesz, jak ty rezygnujesz my też musimy... nikogo nie znajdziemy na twoje miejsce. Bez certyfikatu miała być wysyłka na koszt sprzedającego.. ale widzę że nie kwapi się by nam wysłać za free. Więc czekamy... z tego co widzę to czas działa na jego niekorzyść. Trudno....

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 10:54   #2176
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Kurde, teraz piszesz że rezygnujesz.... Ale wiesz, jak ty rezygnujesz my też musimy... nikogo nie znajdziemy na twoje miejsce. Bez certyfikatu miała być wysyłka na koszt sprzedającego.. ale widzę że nie kwapi się by nam wysłać za free. Więc czekamy... z tego co widzę to czas działa na jego niekorzyść. Trudno....
Na waszym miejscu już dawno dałabym sobie spokój z tą Pandorą. Tyle zachodu i kombinowania, a teraz jeszcze czekania... Nie lepiej zamówić z nami z USA? przynajmniej będzie na 100% wiadomo, że to oryginał
Nie zdziwiłabym się gdybyśmy wcześniej dostały swoje zamówienie z USA niż wy z tego Krosna
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:57   #2177
Tinka*
Wtajemniczenie

A w ogole zastanawiam się ile dziewczyn odpadnie z tego zamówienia gdy wezmą ze Stanów koraliki. Bo do dziś miały czas.
Już chyba nic mnie nie zaskoczy. Chciałyśmy kupić już tydzień temu od niego tą bransoletkę... ale on się ciągle zastanawiał. Szkoda mi że nie będę mieć tego co chciałam (chociaż torebeczka ma adhd ) ale na spokojnie kupię sobie w lutym. A to tuż tuż

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Nie zdziwiłabym się cynnamon jakby to była prawda z tą dostawą...ale ja już wtedy rezygnuje bo mi zbrzydło to na co czekałam...

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:59   #2178
onikka
Raczkowanie

Dziewczyny, to strata tego kolesia. Nie Wasza. Bo i tak sobie kupicie to co chcecie, albo w Stanach albo u nas. A facet niech się zastanawia co zrobić z bizuterią potem skoro marudzi teraz jak ma klientki. Ja zamowilabym sobie ze Stanów teraz gdybym miała kasę.
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:08   #2179
Veaa
Rozeznanie

chyba nie ma co czekać na to Krosno... tym bardziej ze snowprincess pisała że się wybiera na ferie na USA wiec pewnie da sie troche wykorzystać

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 11:10   #2180
cynnamon
Zadomowienie

Dokładnie, on ma mały wybór koralików, szału nie ma, a ze Stanów można zamówić takie, których u nas nie ma
Ja po dostawie z USA pasuje!!! Muszę teraz skupić się na nowej kolekcji Trollbeads
Dziewczyny doradźcie mi, mam nadgarstek 15 cm, bransoletkę 17 cm i z 7 koralikami już ledwo zapinam
lepiej będzie kupić:
1) bransoletkę 18 cm z dużym zapięciem
2) bransoletkę 19 cm z normalnym zapięciem
3) jakąś inną?
POMOCY!!!
Stary 2011-01-21, 11:19   #2181
ktsw
Zakorzenienie

Cynnamon mam ten sam problem ja bym brala 19 stke z małym zapieciem, wiecej koralikow zmiescisz
Stary 2011-01-21, 11:29   #2182
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
Cynnamon mam ten sam problem ja bym brala 19 stke z małym zapieciem, wiecej koralikow zmiescisz
no właśnie ja już sama nie wiem a może 19 cm z dużym zapięciem? na razie zrobiłabym 17 cm + duże zapięcie, później 19 cm + zwykłe a na samym końcu 19 cm + duże zapięcie?
tak to jest jak nie można po przymierzać na żywo w salonie różnych kombinacji
Stary 2011-01-21, 11:33   #2183
ktsw
Zakorzenienie

19stka z dużym moze byc za duza ja mam teraz 18ske z małym zapełnioną w całości. Na prawąręke nie dopnę, ale okazalo sie ze lewa jest chudsza i na niej nosze. Tez nie wiem jaką brans teraz kupic bo duze zapiecie juz mam

Edytowane przez ktsw
Czas edycji: 2011-01-21 o 11:35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 11:36   #2184
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
Zrobiłam symulacje mojej wymarzonej bransoletki ( musiałam podrasowac koralik zen bo w kratorze jest tylko pomarańczowy ) narazie mam konieczynke i ZEN nie wiem czy to sie ładnie będzie komponować na podwójnej skórce. Mam nadzieje ze jak wyjdzie akcja z domcia to bede posiadac rowniez muffinke Jak myslicie moze tak być, fiolet nie zaburza kompozycji?
moim zdaniem ten kolorowy koralik rozruszał tę kompozycję bez koloru byłoby chyba mdło

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:45   #2185
melczak0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
Na waszym miejscu już dawno dałabym sobie spokój z tą Pandorą. Tyle zachodu i kombinowania, a teraz jeszcze czekania... Nie lepiej zamówić z nami z USA? przynajmniej będzie na 100% wiadomo, że to oryginał
Nie zdziwiłabym się gdybyśmy wcześniej dostały swoje zamówienie z USA niż wy z tego Krosna
czy ktoś poza klubowy może sie dołączyć do Waszego zamówienia z USA

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
jak dla mnie - kolor ubarwia kompozycję
melczak0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:02   #2186
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyny a widziałyście jakieś ładne beadsy ze złota u zwykłych jubilerów? chciałabym jakieś ze dwa i w normalnej cenie
Ze swojego starego złota na zamówienie proponuję ,dobry jubiler powinien wykonać

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:

Tak mój anioł też mi ciągle pokazuje co ma pod kiecką

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Kochane dziewczyny czy jak zamawiałyście ze strony yesa pandorkę to dostajecie szmatki do pucowania? Ja zamawiałam dwukrotnie i raz z bransoletką nie dostałam nic ( tylko rachunek i certyfikat). dopiero Ania jak mi kupiła w beatrixie to mi wysłała szmatkę do każdego koralika

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:06   #2187
ilios
PIP.

GG do ilios

ja jak kupowalam w yes, ale stacjonarnym, to dostalam szmatke wtedy
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:32   #2188
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Nareszcie dziekuje za rady! Takia kompozycje murano ma moja kolezanka i z tego wzgledu nie chcialabym "odgapiac". Kupilam to murano przed swietami w yes ale bylo brzydkie, takie wyblakle - oto fota :/ i wymienilam!
snowprincess, ja bym proponowała szare lub fioletowe sedruszka z USA i jakieś srebro ze złotem.
Co to za koralik z prawej strony obok murana w kwiatki, to Pandora? Nie mogę go znależć w kalalogu

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-21 o 12:48
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:40   #2189
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
To ta torebeczka jest z "tych" co się przekręcają jak np. pszczółka. Troche mnie to wkurza, ale ten owad żyje swoim życiem i musze się z tym pogodzić
Nie wiem natomiast co z tą torebeczką, pewnie też wala się jak popadnie.. i wiekszość czasu leży "głową" w dół. Musze się chyba zastanowić poważnie czy ją kupić...

Co do karty, witaj w klubie.. ja tez czekałam 2 miesiace

Wstawiam fotkę mojej bransoletki, ale robiona na szybko.
Jeden separator wziełam dla spróbowania, pozłacany. Tak wstawiłam kilka dni temu na bransoletkę i go noszę.. pewnie za jakiś czas go zdejmę..
śliczna jest, tak bardzo w moich kolorach i muffinek cudny

Cytat:
nareszcie piatek
ooo tak jeszcze tylko 3 godziny i weekend

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Tinka i inne dziewczyny, napiszcie proszę, które jeszcze pandorowe koraliki strasznie się przekręcają? Ze swojej strony mogę dodać buddę - non stop wisi głową w dół
A jak sprawuje się aniołek, bo mam na niego ochotę?
ADHD ma jeszcze krówka wciąż pokazuje mi swoje nóżki. ale mam już taki nawyk, że ją nawet nieświadmie poprawiam

Cytat:
Dzień dobry
Ja dzisiaj wyjątkowo na nogach od wczesnych godzin rannych, ale uczę się jeszcze do egzaminu, który mam o 14

Wczoraj przed snem przeglądałam stronę chicochica i nie wiem, czy to już zauważyłyście, bo wydaje mi się, że większość tych wzorów pojawiło się ostatnio, ale ja byłam w niemałym szoku :
http://www.chicochica.pl/koralik-hg034-p-576.html
http://www.chicochica.pl/koralik-fs03-p-738.html
http://www.chicochica.pl/koralik-hg039-oxyda-p-1839.html
http://www.chicochica.pl/koralik-hg152-oxyda-b-p-2221.html
http://www.chicochica.pl/koralik-hg103-p-769.html
http://www.chicochica.pl/koralik-stoper-hcl35-shine-p-646.html

A to tylko kilka przykładów
I niech mi teraz ktoś teraz powie, że oni się tylko inspirują

Jeszcze nawiązując do naszej póki co do tej potencjalnej Pandory z konkursu, to patrząc teraz na te wszechobecne podróbki, ja na 100% rezygnuję, jeśli nie będzie na nią certyfikatu. Za duże ryzyko No chyba, że kupimy to po takiej cenie, jak ww elementy z chicochica
powodzenia na egzaminie!
inspiracja - śmiechu warte ale różnicę w wykonaniu widać...

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
ja albo nic nie dostaję, albo szmatkę+certyfikat (certyfikat chyba zawsze dostałam w yes, bo w sumie jak kupujesz w Pandorze to wiadomo że oryginał ... tak tłumaczę sobie że mi tam nigdy nie dali )

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
oj biedulko zdrówka życzę

Cytat:
ładnie myślę, że fiolet w tej centralnej części nic nie zaburza, a wręcz nadaje charakteru

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Tak mój anioł też mi ciągle pokazuje co ma pod kiecką
to ci diabelski aniołek

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-01-21 o 12:42
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:46   #2190
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wrzucam foty (jutro zrobię lepsze )
Spaza, śliczności masz na bransoletce, gratuluję

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:27
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości