|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Model - część II
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jej chudość może nie być wynikiem odchudzania, tylko problemów ze zdrowiem, stresów i miliona innych rzeczy. Może i jest za chuda, ale skoro jeszcze biorą ją do pokazów tzn. że nie przekroczyła jakiejśtam granicy jak bodajże Kate Moss(?)...To tak jakby się ciągle dogryzało grubym osobom "Kupię Ci aqua-slim." etc. ![]() A Michalina też mi bardziej na faceta pasuje.
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa co by zrobili, gdyby 2-3 dziewczyny odmówiły udziału w tej nagiej sesji.
Cytat:
![]() Te zdjęcia sprawiają, że wierzę, że dla każdego grubasa jest jakaś nadzieja .
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama kiedys bylam dość chuda, mimo ze 'tylko' na pol roku odstawilam ff, slodycze, cole, bulki wyzej wspomniane i tego typu rzeczy. Chcialam byc chudsza po prostu, a ile sie nasluchalam ze wygladam jak dziecko z afryki... i to przy naprawde normalnym jedzeniu. |
|
|
|
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
brała brała, mówili gdzieś. Bo po operacji musiały sie jej wytworzyć żeńskie rzeczy jakieś tam ;p a mnie docinki o chudych nie rażą. Kwestia dystansu do siebie. To jest logiczne że ją stać na bułke i jest zabiegana milion sesji ciągłe zmiany miejsc i stref czasowych. To wyniszcza organizm. Osoby piszące o bułce ironicznie mówią że Anja jest za chuda i brzydko wygląda w takim wizerunku.
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
wywaliliby a na ich miejsce wzięli inne. Pewnie mają listę rezerwową - jak w pierwszej edycji "odpadła" Nicole to na jej miejsce weszła inna dziewczyna.
|
|
#2168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"....ale również szefowa agencji D’Vision, Lucyna Szymańska. To właśnie pod jej skrzydłami będzie się rozwijała Magda. W środę odbyła się pierwsza sesja zdjęciowa – tzw. testy. Fotografie trafią do portfolio modelki." nie ma się co dziwić że podjęła decyzję o odejściu, lub nawet samo jury o tym wiedziało i dlatego ją out! Ma juz agencje w Mediolanie, Next tez ją chce. Wydaje mi się że każda by wybrała tak jak ona, prace od razu niż głupi wyścig szczurów w TM ;]
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczupłej modelce.potem ttaki model utrwala się w młodych kobietach z ulicy,a to prowadzi do kompleksów,anoreksji i braku pewności siebie. nie wierzę,że Rubik jest taka z natury,bo widziałam jej wczesniejsze fotki,to swiat mody stworzył taką kobietę |
|
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
no i czasem mam głupie myśli że jury wzięło sobie Anke do tego wszystkiego bo nadaje się na modelke ale tez po to by mieszała w tv ;p i robiła poruszenie zwiększając oglądalność, czyli że jest podstawiona przez tvn
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet rubik jest powiedziała,że nie jesteśmy w szkole. fakt ,potrafi się bronić i może nie zginie,ale ja nie cierpię takich hien |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
Odcinek bardzo fajny,choć trochę za bardzo zakręcony.Pokazują migawki.
Najbardziej podobał mi się casting z Anią Rubik. Nie wiem jak Wy ale ja nie mogę znieść Ani,która jest rozchwiana emocjonalnie.Przy tym jest lisicą,która po trupach dojdzie do celu brrr.... Jej dziecinność wychodzi z uszu,nosa......ludzie jakie dziecko.Nie idzie jej oglądać.Ona tak bardzo uwierzyła,że się nadaje na modelkę,że nic jej nie przeszkadza ,nawet niechęć koleżanek.wydaje mi się,że ona choruje na bulimię.Najpierw pochłania górę jedzenia,a potem to wszystko z siebie wyrzuca.Dlatego jest taka szczupła. Chciałabym,aby wygrała Wiera.Jest normalna,ma super emocje,nie jest boginią piękna jak Oliwia,ale ma to coś. Oliwia jest idealna,ale nie ma tego czegoś,blysku w oku,ona zachowuje się jak zagubiona owieczka.Ma takie ciało,a nie umie tego zobaczyć i docenić. Dorota super ma ciało po urodzeniu dziecka.Tak trzymać.Niepotrzebnie mówiła do kamery,że ona ma najgorsze ciało itd.Jest bardzo zgrabna i tak jak powiedział Woliński wyszła bardzo erotycznie i zmysłowo na sesji. Stawiam na Wierę
|
|
|
|
#2175 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Uff, nadrobiłam zaległe posty
Mnie się Anja Rubik nie podoba, jest strasznie wychudzona, wręcz obsesyjnie, ma końską twarz i ciągle niedomkniętą buzię Ale mnie się podoba zupełnie inny typ modelki, jak te z lat 90tych, Cindy Crawford, Linda, Naomi...Michalina też mi się nie podoba, w moim bloku mieszkają ładniejsze i bardziej charakterystyczne dziewczyny, poza innością, nie ma nic w sobie... Zobaczymy, co będzie dalej
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2177 |
|
catch me if I fall.
|
Mnie sie Rubik podobala jak byla grubsza, tak z 5 lat temu powiedzmy. Duze oczy, dobre proporcje, wszystko super, szkoda tylko, ze swiat mody doprowadzil ja do takiego wygladu, jaki prezentuje teraz i jeszcze z tego co zaobserwowalam, utwierdzil w przekonaniu, ze tak wyglada ideal.
No ale tak czy siak bardzo ją cenie za podejscie, bo widac, ze dziewczynie nie przewrocilo sie w glowie mimo ogromnego sukcesu, jaki odniosla.
|
|
#2178 |
|
BAN stały
|
Ania ma klimat, robi podchody, żeby wygryźć inne na poziomie numerów, które wycinałyśmy sobie z koleżankami w podstawówce, w klasach 1-3. Ja zastanawiam się, czy jej zachowanie jest wyreżyserowane. Szczerze to gdybym spotkała na żywo dziewczynę, która zachowuje się i mówi w ten sposób, pomyślałabym, że jest opóźniona umysłowo.
|
|
|
|
#2179 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Wybieg to inna bajka ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 |
|
Raczkowanie
|
Ja uważam, że przytyki do Anji są głupie. Żadna z nas nie wie dokładnie jakimi prawami rządzi się świat mody, żadna nie musi w ciągu tygodnia odbyć kilku sesji w różnych miejscach na ziemi, ani też żadna nie odniosła takiego sukcesu. Naprawdę uważam, że ludzie trochę za bardzo sobie pozwalają z pojazdami po osobach chudych. Dla mnie dużo bardziej obrzydliwe są osoby grube, ale nie mówię, że mi się nie podobają, albo że ktoś wygląda jak pasztet, a jego twarz jest jakaś świńska, mimo że mam takie odczucia co do grubych. Niektóre przemyślenia czasem po prostu lepiej zachować dla siebie.
Anja odniosła sukces i nie poprzewracało się jej w głowie, takich ludzi powinno się doceniać, a u nas znajduje się tylko sposób żeby dowalić. Jest chuda no i co? Dużo jest osób chudych i po każdej z nich jeździcie? Rozumiem, że komuś się może nie podobać, ale opisywanie czyjeś twarzy i porównywanie do konia, czy szczurka to już lekka przesada. I dla mnie objaw zazdrości, ale nie co do figury, ale co do odniesionego sukcesu.
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2011-10-21 o 11:26 |
|
|
|
#2181 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to zwykłe chamstwo.
|
|
|
|
|
#2184 |
|
|
Porównanie do uposledzonego dziecka jest faktycznie nietrafione
Niestety, taki jest show biznes, musisz być gotowy na krytykę. Może kiedyś będę dbała o PR jakiejś top modelki to ją uczulę na pewne sprawy... Na razie wizerunkowo, przynajmniej odpłatnie, nie doradzam żadnej modelce Choć chętnie doradzałabym Oliwii i Oldze
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
Widziałam na Pudlu kiedyś zdjęcia Rubik troszkę grubszej ( nie grubej)w ciemnych włosach i wtedy według mnie wyglądała zdrowiej, lepiej i ładniej.
Michalinę znów zrobili na chłopaka , nie wiem po co???? W ogóle mam głupie myśli na temat nagiej sesji tylko się nie śmiejcie i nie myślcie, że jakaś dziwna jestem.Bo na sesji one tak dokładną depilację miały ( wiadomo gdzie) i mnie ciekawi czy wszystkie tak od siebie, czy np. gdyby przyszła taka na sesję i miała by włosy, to czy by ją depilowali??? jakoś tak mnie naszlo... |
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będąc modelką musi się dostoswać,ale można przełamać ten trend przez bunt.jesli godzi się na taki reżim to jej sprawa,ja nie musze zgadzac się na budowanie takich wartości u młodych kobiet.mam prawo wyrazać swoje oburzenie ,bo nie zgadzam się na takie traktowanie kobiet. |
|
|
|
|
#2187 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Sposób wypowiedzi i komentarzy świadczy tylko o osobie, która je wygłasza także nie ma co dyskutować bo to bez sensu... niestety ![]() Cytat:
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-10-21 o 11:56 |
||
|
|
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Puntodivista;300751 19]Też o tym pomyślałam
Oj to dobrze, nie jestem sama
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc Ania rubik jest dla mnie za chuda i patrząc na nią mam ochote ją dożywić ,bo wygląda,jakby się głodowała. te same zdanie napisałam co wczesniej. uważam jednak,że życie jest jedno i szkoda czasu na smętne i wyważone wypowiedzi ,więc wklejam podsmiewne teksty.taka jestem i nie zmienię się dla kogoś,kto uwaza,że moje wypowiedzi uraziły kogoś innego.jeśli kgoś razi moja osoba to jest przycisk IGNORUJ i po sprawie
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-10-21 o 12:01 |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

A jej chudość może nie być wynikiem odchudzania, tylko problemów ze zdrowiem, stresów i miliona innych rzeczy. Może i jest za chuda, ale skoro jeszcze biorą ją do pokazów tzn. że nie przekroczyła jakiejśtam granicy jak bodajże Kate Moss(?)...

.