|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Hej Kochane..ja ca³y dzieñ w biegu i nie mia³am czasu zajrzeæ do Was
![]() U mnie dzisiaj nie¼le, ale te¿ nie najlepiej...: ¦: p³atki, musli, b³onniki, mleko 2% 2¦: jogobella light, batonik musli 120kcal O: sa³atka z grilowanym kurczakiem w Mc Donald's. T¿ wcina³ nuggetsy, shaki...ajj..a ja wcina³am t± sa³atê ![]() Podwieczorek: 1,5 pomidora z cebulk± w jogurcie naturalnym z 2kanapkami ze s³onecznikiem- takie malutkie.. K: bojê siê, bo szykuje siê grill ![]() I dzi¶ wchodzê na wagê, a tak znowu 53...nie wiem czy p³akaæ czy ¶miaæ siê.. ![]() A tak poza tym kupi³am sobie koloryzuj±ce soczewki, teraz mam czarne oczy, takie o jakich zawsze marzy³am i jestem strrrasznie zadowolona ![]()
#2162 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Bo¿e jak mi jest ¼le
![]() ![]() ![]()
#2163 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
meeedzik spróbuj zaj±æ siê czym¶, co odwróci Twoj± uwagê od my¶li o T¿. to nie jest proste, ale najgorsze to siedzieæ i rozmy¶laæ, a on na pewno nie chce ¿eby¶ by³a smutna - wykorzystaj te 3 miesi±ce, wychod¼ ze znajomymi, æwicz, cokolwiek tylko nie my¶l o tym ¿e siê nie zobaczycie. szybko zleci zobaczysz
![]() a tak z innej beczki to jesz tego kalafiora samego, bez niczego? Baletnico ojj jak ja mam ochotê na boczek z grilla, albo karkówkê .. ![]() do dzisiejszego menu dodajê 2 lody z biedronki Arietta, jutro mam nadziejê ¿e bêdzie w lodówce tatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Meeedzik wspó³czujê ;( ale teraz jak przyjdzie lato to wiêkszo¶æ czasu bêdziesz spêdza³a na dworze wiêc szybko zlec± te 3 miesi±ce
![]() Baletnico mi te¿ waga skacze.... raz jest 60,7 a nieraz 61,7 ! Mo¿e te wagi elektroniczne s± jakie¶ niedok³adne ;/ A co do soczewek to ja mia³am kiedy¶ fioletowe i zielone ![]() ![]() ![]() A ja dzi¶ ca³y dzieñ na dworze ![]() ![]() A ja dzi¶ nie zgrzeszy³am mimo ¿e piêknie pachnia³o na tym festynie przeró¿nym jedzonkiem.... ¶niadanie - p³atki Just Fit z owocami + mleko obiad- 2 pieczone ziemniaki i dwa maleñkie pieczone skrzyde³ka z kurczaka kolacja - 3 kromki chrupkiego pieczywa ( jak te z Wasa - 1 kromka ma 27 kcal) ka¿da z ¶mietankowym Almette+ kilka plasterków ogórka+ 1 rzodkiewka+ szczypiorek + zielona herbata z cytryn± Liptona. Pyszne by³y te kanapki! Te chrupkie pieczywo zamiast chleba jest super! I najad³am siê do syta ![]() Tak wiêc znowu mi wysz³y 3 dania w ci±gu dnia. Na wiêcej nie mia³am czasu i ochoty ;p idê siê k±paæ ![]()
#2165 |
Zadomowienie
|
Monia,a z jakiej strony zamawiasz soczewki?..kupi³am u optyka, bo by³a wielka okazja..za parê soczewek ciemnobr±zowych, p³ynu do soczewek i pude³eczka na soczewki zap³aci³am 59z³..wiêc chyba niedu¿o, prawda?
Co do wagi to nawet nie chce Mi siê mówiæ...nastêpny raz stanê na wadzê za 2tyg! Koniec! ![]()
#2166 |
Zakorzenienie
|
Dziêkujê Wam kochane
![]() ![]() T¯ prosi³, ¿ebym mu nie pisa³a, ¿e jest mi smutno itp bo wtedy i on jest smutny i ¿e mam nie p³akaæ ale to nie jest takie proste ![]() Dobrze, ¿e jest ciep³o ca³e dnie bêdê spêdzaæ na podwórku i spacerach z psink± to nie bêdê tak my¶leæ ( mam tak± nadziejê ) Jak siê z nim ¿egna³am, to nie mog³am wydusiæ z siebie s³owa ![]() Czemu to jest takie trudne? ![]() Mureczko kalafiora jad³am z ³y¿eczk± roztopionego mas³a i ³y¿eczk± bu³ki tartej ![]()
#2167 |
Zadomowienie
|
meeedzik a szkoda, my¶la³am ¿e jako¶ inaczej i siê przekonam dziêki magicznemu przepisowi do kalafiora, ale niestety nie prze³knê go po prostu go nie cierpiê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Baletnico ja zamawiam zawsze tam gdzie najtaniej ale u wiarygodnych sprzedaj±cych którzy maj± masê pozytywów i ¿adnych negatywów. Zazwyczaj p³acê 48 z³ + 8 z³ przesy³ka i te¿ daj± gratis p³yn
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
JA gotujê kalafiora w s³onawej wodzie i pó¼niej jeszcze go posypujê Veget± troszeczkê , dodajê równie¿ ser który pod wp³ywem ciep³a siê roztapia i wychodzi rewelacyjne danie ![]()
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Hello!
Ja dzi¶ oprócz ¶niadania zjad³am tylko tosta z d¿emem... W ogóle nie mam apetytu i nie wiem co robiæ... Przecie¿ na si³ê nie bêdê jad³a... Z kolei 2 dania dziennie to ma³o... O ile to co zjad³am mo¿na nazwaæ daniami... W ogóle pisa³am, ¿e jutro bêdê siê wa¿yæ, a to dzi¶ jest sobota!! Zakrêcona jestem strasznie... No nic w takim razie poczekam i przeniosê sobie dzieñ wa¿enia na poniedzia³ek. Skoñczy³ mi siê dzienniczek diety, wiêc w poniedzia³ek jak zakupiê nowy zeszyt od razu zacznê od wagi ![]() Meeedzik Kochana wiem co czujesz! Ja pozna³am T¿ta tutaj w Irlandii. I po dwóch namiêtnych tygodniach mojego pobytu tutaj okaza³o siê, ¿e T¿ leci ze mn±. Niestety po czasie spêdzonym w Irlandii, Polsce i na S³owacji razem (bo T¿ ze S³owacji jest) przyszed³ czas roz³±ki... Powiem Ci z w³asnego do¶wiadczenia, ¿e pocz±tek jest najgorszy.... Ja nie mog³am my¶leæ o niczym innym.... By³am za³amana. Ale z czasem zobaczy³am, ¿e czym wiêcej rzeczy robiê, tym szybciej leci czas i tym mniej my¶lê o têsknocie. Zobaczysz, ¿e za chwilê bêdzie lepiej. No i gdy zobaczycie siê po tej roz³±ce, bêdziecie cieszyæ siê sob± bardziej ni¿ zwykle ![]() ![]() ![]() Murka A T¿ w³a¶nie mnie namawia na taki chleb w jajku ![]() ![]() Baletnica Ja kiedy¶ bardzo chcia³am niebieskie soczewki wypróbowaæ ![]() ![]() Monika A ja jutro lecê na festyn ![]() ![]() Resztê pozdrawiam cieplutko ![]()
#2170 |
Zadomowienie
|
cze¶æ dziewczyny,
pogoda dzi¶ trochê gorsza ale na razie nie pada, mam nadziejê ¿e tak zostanie. zaraz idê zje¶æ jakie¶ ¶niadanko i co¶ czujê ¿e skuszê siê na ciasto, niedziela w koñcu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Idiotka
Wiadomo¶ci: 12 864
|
Hej laseczki
![]() ![]() dzisiaj na ¶niadanie zjad³am: pó³ bu³ki razowej + 2 plasterki szynki + pomidor i 2 rzodkiewki 2 herbatniki pe³noziarniste... Baletnica a co do soczewek to nie zap³aci³a¶ du¿o. Ja u siebie za soczewki (bezbarwne) miesiêczne z p³ynem zap³aci³am prawie 90 z³... Normalnie tragedia. Teraz zgada³am siê z s±siadem bo on zamawia przez neta dla kilku osób, wiêc bêdzie o wiele taniej ![]() Pozdrawiam ![]()
#2172 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 376
|
hejj , czy mo¿na tutaj do was do³±czyæ ?
![]()
#2173 |
Zadomowienie
|
zjad³am tatar z kromk± chleba, ale twardo odmówi³am sobie ciasta. muszê przestaæ w¿eraæ te s³odycze, bo nic dziwnego ¿e efektów a6w nie widaæ jak siê nimi tak objadam
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- pewnie, witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 63
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
dziêkujê bardzo
![]()
#2176 |
Zadomowienie
|
artemise w³a¶nie s³ysza³am o tych tabletkach, dziewczyny te¿ o nich tu kiedy¶ pisa³y. ale ja jestem tak± osob± ¿e muszê wszystko sama zrobiæ, nie chcê pomagaæ sobie tabletkami. kiedy¶ by³am silna i nie rusza³am s³odyczy w tygodniu, muszê do tego wróciæ. dla w³asnego dobrego samopoczucia
![]() amadziaz a napisz co¶ o sobie, ile chcesz zrzuciæ i w jaki sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ kobitki kochane
![]() Dzi¶ ju¿ jest trochê lepiej, wiem ¿e trzy miesi±ce zlec± i bêdziemy razem ![]() T¯ jeszcze nie dojecha³ na miejsce, jest z³y, bo je¿d¿± po ca³ej Holandii a nawet Belgii ![]() ![]() Ostatnio pisa³am, ¿e ju¿ mam do¶æ itp, ale teraz widzê, ¿e to jest moja prawdziwa mi³o¶æ i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niego. Wiem, ¿e chcê byæ z nim ju¿ do koñca ¿ycia i jeden dzieñ d³u¿ej ![]() Brakuje mi go na ka¿dym kroku. Ja dzi¶ na ¶niadanie tradycyjnie p³atki z mlekiem 0,5% A na obiad roso³ek jak zawsze i ziemniaki z ma³ym udkiem bez skóry (dzi¶ pierwszy raz w tym roku m³ode ziemniaczki z koperkiem - mniam ) ![]() Wczoraj do pó¼na siedzia³am na necie i znalaz³am fajny w±tek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=galeria Na razie przegl±dam zdjêcia a jak co¶ mnie zaciekawi to czytam ![]()
#2178 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 107
|
Hej
To mo¿e i ja siê do³±cze je¶li mo¿na ![]() Ju¿ sama nie wiem co mam robiæ :/ Od 2 lat probujê zrzuciæ tylko/a¿ 5-6kg W tamtym roku uda³o mi siê pozbyæ 4kg po czym w trakcie zimy przybralam + 6kg ![]() Staram siê je¶æ zdrowo, chocia¿ w ci±gu tygonia prawie nie jadam ¶niadañ ![]() Dosyæ du¿o æwiczê - body pump 2 razy w tygodniu, zumba raz w tygodniu + czasem si³onia i basen. Do pracy maszerujê ok 20min w jedn± i w drug± stronê. Owszem nie mogê narzekaæ na moje nogi - ³ydki i uda piêknie siê "wyrze¼bi³y" ale nie wiem co zrobiæ z boczkami i z brzuchem. W³a¶nie zauwa¿y³a, ¿e obwody powiekszy³y siê i to znacznie ![]() Podejrzewam, co mi tu napiszecie :/ ja jednak chcia³am sie podzielic swoimi "bolaczkami" i poszukaæ wsparcia, bo mo¿e w "rupie razniej". W ogole nie mam pomyslow na swoj jadlospis .... jesetem z tych "leniwych krowek" ktorym to wszytsko trzeba wytlumaczyc albo napisac :/ a dodam jeszcze, ze moja zguba sa pewnie kolacje jedzone na miescie ( nie czesciej jak 2 razy w tyg) + weekendowe wyjscia ( zazwyczaj piatek albo sobota ale regularnie raz na tydzien, gdzie kilka drinkow, pewnie robi swoje) mam 31lat 168cm wzrostu i waze ( na wadze w domu 68 a na wadze w silowni 66 ![]() ufffff to tyle wypisalam sie ..... mam nadzieje, ze moze tutaj podczytujac wasze zmagania z kilogramami sama zmobilizuje sie do tego aby byc systematyczna i konswkwentna ![]() dziêkuje ![]()
#2179 |
Zadomowienie
|
A wiêc : Nazywam sie Magda, mam 16 lat. Przy wzro¶cie 166 cm wa¿ê 59 kg. Chcia³abym wa¿yæ ok 50 kg. Chcia³abym schudn±æ w ten sposób, aby mniej, ale czê¶ciej je¶æ, bd æwiczyæ np. na hula-hop, zero slodyczy, s³odkich napojów, bia³ego pieczywa , sma¿onych potraw
![]()
#2180 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 63
|
murka04 podziwiam Ciê za taka postawê
![]() ![]() ![]()
#2181 |
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki
![]() U mnie dzi¶ lepiej... brzuch przesta³ boleæ i zmala³ trochê...ale nie du¿o, waga rano by³a 61,1 ;/ jutro ju¿ na pewno bêdzie mniej i wróci do normy czyli 60,7 ;p Ja jak nie bra³am tabletek anty to zawsze dni p³odne mia³am takie bol±ce jak okres... lekarz powiedzia³ ¿e to normalka ;/ A wiêc ja dzi¶ zaczê³am przepysznym ¶niadankiem: jajecznica z dwóch jajek ze szczypiorkiem sma¿ona na teflonie wiêc bez t³uszczu, i do tego dwie kromki chrupkiego razowego pieczywa Just Fit posmarowane ¶mietankowym topionym serkiem Hohland z sa³at±, szynk± i rzodkiewk± + kawa rozpuszczalna z mlekiem i s³odzikiem ![]() Pycha!!!! I choæ tego ma³o to siê najad³am ![]() ![]() ![]() A u mnie pogoda do dupy! Pada deszcz ;((((((((((((((
#2182 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe forumowiczki
![]() ![]() Razem na pewno bêdzie nam ra¼niej i damy radê zrzuciæ tyle ile chcemy ![]()
#2183 |
Zadomowienie
|
amadziaz je¶li bêdziesz siê trzymaæ tych postanowieñ to na pewno Ci siê uda schudn±æ tyle, ile chcesz
![]() monia jajecznica ze szczypiorkiem, pycha! jak ja j± uwielbiam ![]() zrobi³am przed chwil± a6w i pokrêci³am hh 40min. zaraz zjem obiad, mam nadziejê na rosó³ bo meeedzik narobi³a mi ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny Monia, ja te¿ mam dni p³odne, baardzo intensywne w tym miesi±cu ![]() ![]() ![]() Przez ca³y dzieñ zgrzeszy³am ³ykiem shake, 2gryzami hamburgera i 2jajeczkami malutkimi, czekoladowymi. Czy¿by od tego waga skoczy³a pó³ kg? Mam do¶æ. Nadszed³ krytyczny moment z moj± wag±. Co do pogody, to u Nas standardowo. W tygodniu gor±co, a dzisiaj we ¶wiêta deszcz i zimno..a mieli¶my jechaæ na ryby z T¿. Monia, a u¿ywa³a¶ soczewek powiêkszaj±cych oko? Meedzik, wspó³czujê Ci szczerze z T¿. Mój kiedy¶ wyje¿d¿a³ w delegacjê do Czech i Pary¿a, wraca³ co 2tyg..To by³a masakra, p³acz i szloch..I jeszcze krótkie rozmowy przez tel. bo wiadomo, ¿e drogie po³±czenia..ale te Jego wyjazdy zbli¿y³y Nas mocno do siebie, od tamtego czasu jeste¶my bardzo mocno z¿yci ze sob±.
#2185 |
Zakorzenienie
|
Mureczko oj to ja te¿ mam nadziejê, ¿e zjad³a¶ roso³ek skoro narobi³am Ci ochoty
![]() Baletnica ja naprawdê nie wiem jak tak d³ugo wytrzymam ![]() ![]() Teraz z niecierpliwo¶ci± czekam na telefon od T¯ ![]() A co do Twojego jedzonka to my¶lê, ¿e to nie od tego waga skoczy³a, wiesz jak to jest z t± wag± mi te¿ codziennie siê waha, dzi¶ by³o 50,1kg wiêc krótko nacieszy³am siê t± 4 z przodu ![]() Ja dzi¶ mam ju¿ za sob± 20 minut brzuszków na ³aweczce z foli± na brzuchu i 100 przysiadów a pó¼niej jeszcze bêdzie ci±g dalszy ![]() ![]()
#2186 |
Zadomowienie
|
No w³a¶nie mam nadziejê, ¿e siê uda... bo jak patrzê na swoje nogi to a¿ siê ¿yæ odechciewa ;x
#2187 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Witam wszystkie nowe wiza¿ystki na naszym w±tku
![]() U mnie dzisiaj te¿ deszczowo, nocka jaka¶ niespokojna.. a dzi¶ sobie jak to przy niedzieli troszkê pofolgowa³am i ¶niadanie: kanapka chleba razowego z serem bia³ym i szyneczk± + pomidor obiad: rosó³ z kury z makaronem a na drugie kaczka z ga³eczk± ziemniaków bez mas³a i ogórkiem kiszonym - po prostu poezja - ju¿ dawno nie jad³am normalnego obiadku ![]() no i puki co jestem tak najedzona, ¿e nie mam ochoty siê ruszaæ... a do tego ta pogoda za oknem nie nastraja pozytywnie ![]() nie wa¿y³am siê rano bo zapomnia³am... zobaczê jutro mam nadziejê, ¿e mimo grzeszków waga nadal bêdzie pokazywaæ magiczn± 6 z przodu ![]() a kolejny tydzieñ to ju¿ ostre ciêcia bo wakacje tu¿ tu¿ .... ![]()
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
U mnie siê wypogodzi³o na szczê¶cie
![]() ![]() Obiad - 3 ziemniaki z koperkiem i bardzo ma³e udko + surówka z czerwonej kapusty ![]() Ale fajnie, ¿e jest nas coraz wiêcej ![]() Kubiowo obieca³a, ¿e do nas wróci i bêdzie czê¶ciej zagl±daæ a tu nic, ani widu ani s³ychu ![]() ![]() ![]() amadziaz moje uda te¿ s± okropne ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-05-01 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
My¶lê, ¿eby kupiæ taki przyrz±d do æwiczeñ - agrafka czy tam motylek , podobno dobre na uda. S³ysza³y¶cie co¶ mo¿e o tym ?
![]()
#2190 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 107
|
Hej
Dziekuje za przywitanie ![]() To i ja moze pochwale sie co dzis jad³am i co cwiczy³am sniadanie: 2 kromki zytniego chleba. Jedna z jajecznica druga z twrozkiem + 2 szklanki wody i kawa obiad: Paella z krewetkami i z warzywami w miedzy czasie by³am na si³owni bieznia,orbitrek i rowerek jakies 45min ponad 300kcl spalone + 6 basenow zrobilam po czym zadzwonila do mnie kolezanka z zapytaniem czy wieczorem wybieram sie na zumbe ...... i co..... no nie moglam odmowic ![]() oki lece odpoczac bo ....sie ruszac na tej zumbie nie bede mogla ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.