|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Bry
Milego dnia Szczerze mowiac to nie spodziewalam sie, ze tych cwiczacych inaczej jest az tyle na wewatku. Ja sie zawsze wstydze, gdy o tym pomysle, chociaz to nie do konca moja wina, moje szmery w sercu powoduja, ze mecze sie szybciej podczas wysilku, a wada wrodzona stopy powoduje, ze nigdy nie bede biegac bardzo szybko i jestem nieco zawalata , czyt potrafie sie przewrocic na prostej drodze. I to wszystko mi zdiagnozowano jak bylam dorosla , a tyle lat sie martwilam. Teraz to uprawiam baby jogging i lubie rower oraz gimnastyle. W grach zespolowych nigdy nie bylam dobra i ich nie cierpialam, bo bylam slabsza niz inni. Gra w dwa ognie np tez dostawalam zawsze po bolacych cyckach.![]() Za to lubilam sie uczyc i czytac i tak mi zostalo
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Sasiu,
|
#2163 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
to jesteśmy dwie ![]() Ahoj drużyno
|
|
#2164 |
|
rude jest piękne:)
|
czeeee
wszystkim potrzebującym zostawiam
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, że nie było lekko, oj nie było ![]() Sasiu, a na problemy z palcem polecam moczenie w szarym mydle - koleżanka wyleczyła tak poważne zakażenie po ugryzieniu przez szczura |
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do klubu ćwiczących inaczej
Paradoksalnie, jestem córką sportowców. Mój ojciec odnosił duże sukcesy jako lekkoatleta. Zdolność do skoków i generalną gibkość po nim odziedziczyłam.wf był dla mnie jednak wielką traumą, po pierwsze dlatego, że nienawidzę gier zespołowych. Za nic nie potrafię się zgrać z grupą. Żadną. Jest to chyba sprzeczne z moją naturą. A poza tym, i to był największy problem, miałam wuefistę obleśnego obmacywacza i w którymś momencie powiedziałam, że więcej na ten wf nie pójdę za żadne skarby. Uparłam się jak nie wiem co. Jakimś cudem rodzice zmusili mnie, żebym pojawiła się na tych lekcjach chociaż na końcowych sprawdzianach. Efektem były piątkowe świadectwa z tróją z wfu za notoryczne, nieusprawiedliwione nieobecności
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ilez oni się nawymyslali żeby mi się jakas dyscyplina sportowa spodobała, a ja z kolei ileż się nie nawymyślałam, żeby przestali Do dziś jestem jedyną w bliższej i dalszej rodzinie osobą, która żadnego sportu nie uprawiała/uprawia. Ku nieutulonemu żalowi tejże rodziny, która twierdziła zgodnie, że miałam niebywały talent narciarski Oczywiscie zaprzepaszczony, bo nart tez nie lubiłam.
|
|
#2169 |
|
Piers do przodu
|
A ja lubiłam wf, szczególnie salę ze sprzętem - kozłem, równoważnią, poręczami
i pomimo mojej ogólnej krągłości byłam bardziej sprawna od wielu super lasek
|
#2170 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nienawidziłam wuefu jako dziecko, kiedy tylko mogłam, to się wymigałam, i tak mi zostało. Być moze mogłabym się zmusić do jakiejkolwiek aktywności fizycznej, ale musiałby ktoś nade mną stać (najlepiej z ![]() A, Beniaminek dziękuje za pozdrowienia i odmach.uje listkami
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie polubiłam sport, ale już po skończeniu szkoły. Wycieczki rowerowe, łyżwy, rolki, jazda konna i pływanie są super. Zasada jest jedna: żaden nauczyciel nie może się na mnie gapić
Kiedyś, na studiach coś mi odbiło i zapisałam się do sekcji lekkoatletycznej. Na krótko. Strasznie mnie frustrowało, że wiecznie coś robię źle i trener mnie musi poprawiać. Wymiksowałam się błyskawicznie.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zadomowienie
|
cześć
Cooo? Anastazjo, pierwszy raz słyszę o liczeniu obrotów - ja mierzę zegarkiem - podobno dopiero po 20 minutach zaczyna sie spalać tkanka tłuszczowa Cytat:
w szkole podstawowej zamiast WF-u najbardziej lubiłam grać w gumę a w średniej preferowałam gimnastykę dyskotekową
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
hej
leje
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie test osobowości i wyszło mi, że mam dokładnie taki sam typ charakteru jak Józef Stalin
|
|
|
|
#2175 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ to była zajefajna gra ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- A to nie któryś z tych? Trzy_Ryby założyła taki wątek i wkleiła linki:" Pierwszy to popularny enneagram http://www.enneagram.pl/ , test dostępny w języku polskim, nie wymaga rejestracji. Drugie narzędzie to oparty na typologii Junga czteroczynnikowy test osobowości http://www.mypersonality.info/personality-types/ . Strona jest w języku angielskim, test dostępny jest po bezpłatnej rejestracji". |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z enneagramu wyszło mi 6w5
|
|
#2178 |
|
Piers do przodu
|
Daff a taki to zrobiłam polski i mnie wyszło, żem Marzycielka 1W9
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Najpierw leciałam po kilka minut dziennie, potem pół godziny podczas oglądania jakiegoś czegoś w TV, a jak juz miałam talię osy to profilaktycznie doliczałam do tysiąca, co by efekt podtrzymać A potem już mi sie nie chcialo ...ale się mi wydaje ,ze nawet krótsze kręcenie daje efekt, byle regularnie. wczoraj z przerwami zmęczyłam 15 minut, a dziś spodni nie moglam nałozyc, tak mnie boczki bolę od obijania ![]() A siatkowkę lubiłam w szkole ![]() Ale tylko dlatego,że mialam mocny serw i jak ktos dostał taką piłeczką ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-06-02 o 11:31 |
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to właśnie ten test
Ja jestem typem szefa, ale dość paskudnym (8w7), bo ze skłonnością do stania się krwawym dyktatorem w razie niepowodzenia uzależniającym się od alkoholu i narkotyków.
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2011-04-12 o 12:06 |
|
|
|
#2183 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie wyszła siódemka bez nijakich skrzydełek i nie wiem - moze cos nie tak zrobiłam?
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
No nawet nie wiem czy się przyznać.
![]() Mnie wyszło 5w6
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2186 |
|
rude jest piękne:)
|
ja ćwiczyc lubie ale nie w grupie .
Dawno,dawno temu biegalam na 100m,gdzies w domu rodzinnym są moje trofea w siate i inne cuda nie gralam z racji swojego mikrego wzrostu .....rozne aerobiki niestety nie dla mnie za duzo ludzi![]() zrobilam test i wyszło mi 5w4 ![]() Magdulenko nie smutaj u mnie rano zapowiadala sie ladna pogoda ,a teraz leeeeje
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-04-12 o 12:30 |
|
|
|
#2187 |
|
Piers do przodu
|
O kochana Twój Alfred Hitchcock przy mojej Katherine Hepburn to jest coś
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-04-12 o 12:33 |
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy mają takie fajne charaktery, tylko ja taki wstrętny. Nie bawię się już w te testy. Specjalnie zrobiłam jeszcze raz, w sposób bardziej przemyślany. I znów jak byk. Stalin
|
|
|
|
#2189 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
poczytaj sobie o tym moim 1W9
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Daff, nie czujesz się troche jak dziecko z autyzmem?
![]() Bo ja się zaczynam poważnie nad soba zastanawiać ![]() Cytat:
Nie wiem jednak czy ten autyzm mi odpowiada tak do konca ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

, czyt potrafie sie przewrocic na prostej drodze. I to wszystko mi zdiagnozowano jak bylam dorosla
, a tyle lat sie martwilam. 

. Sąsiad lekarz powiedział, że mi nie odpadnie. Ale on jest ginekologiem... Nie wiem, czy mu wierzyć...

Paradoksalnie, jestem córką sportowców. Mój ojciec odnosił duże sukcesy jako lekkoatleta. Zdolność do skoków i generalną gibkość po nim odziedziczyłam.

, ale zawsze od wuefu wolalam ksiazki, takie fizyczne lelum polelum 

u mnie rano zapowiadala sie ladna pogoda ,a teraz leeeeje
wszyscy mają takie fajne charaktery, tylko ja taki wstrętny. Nie bawię się już w te testy. Specjalnie zrobiłam jeszcze raz, w sposób bardziej przemyślany. I znów jak byk. Stalin
poczytaj sobie o tym moim 1W9