Twister!!!!! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 09:44   #2161
malakas
Raczkowanie

Dot.: Twister!!!!!

Dzięki) Udało sie naoliwiłam twister i wyjęłam baterie. Okazało sie ze moja śroba jest schwana pod taka ozdobna nakładka)) w zyciu bym sie nie domyśliła ze coś takiego tam jest)
malakas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 10:13   #2162
Magdzia94
Zakorzenienie

Nowy rok się zaczął więc wracam do kręcenia. W ciągu dnia mogę sobie pozwolić max na 20-30 min ze względu na brak czasu, ale w dni wolne chce więcej. Mam nadzieję że tym razem się nie poddam.!!

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 11:19   #2163
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Basiu, wydaje mi się, że gdy będziesz ćwiczyć bez żadnego opierania się o ścianę, to będziesz musiała "blokować" obroty rękami (nie wiem czy wiesz o co chodzi, ciężko to wytłumaczyć, łatwiej pokazać )to wtedy będą plecki i ramiona pracowały
Dla Ciebie i oczywiście dla innych zakręconych na twisterze dziewuszek prezent http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1bcF_ro Wiele sposobów na ćwiczenie.

Dziękuję za info To ja może zwykłe albo skośne brzuszki będę robić Niby robię tą A6W ale widzę, że mi się masakrycznie mięśnie rozrastają. A chcę po prostu tej oponki się pozbyć
ani A6W, ani brzuszkami nie spalisz tkanki tłuszczowej. Przy tych ćwiczeniach wyrabiasz sobie tylko mięśnie pod tłuszczykiem niestety, chyba, że ćwiczysz brzuch siłowo - czyli długo i nie tylko brzuch.

na spalenie tkanki tłuszczowej to najlepiej na przemian
aeroby+ ćwiczenia siłowe z interwałami

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Nowy rok się zaczął więc wracam do kręcenia. W ciągu dnia mogę sobie pozwolić max na 20-30 min ze względu na brak czasu, ale w dni wolne chce więcej. Mam nadzieję że tym razem się nie poddam.!!
mnie po 10 min juz sie nudzi, a co dopiero wytrzymac 30 min
Wczoraj przy serialu wykreciłam 20 min i to był dla mnie sukces :p
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 11:34   #2164
Brazylijka
Zakorzenienie

hej dziewczyny, zafascynowana Waszymi opisami, postanowiłam "poprawić" sobie talię i wczoraj nabyłam twistera. najzwyklejszy, bez linek kosztował mnie 19,90 w tesco, więc z ceny jestem zadowolona
powiem od razu że należę do szczupłych, jednak występuje u mnie brak talii i boczki, ponieważ mam siedzący tryb życia... w sumie nie stosuję żadnej diety, ale postanowiłam coś zmienić, więc zamieniam słodkie napoje gazowane na wodę z cytrynką poza tym od 6ciu lat nałogowo piję herbatę zieloną (oczywiście bez cukru) więc to chyba na plus co do minusów, to to że jestem nałogową zjadaczką pizzy, kebabów i McDonalds'a i nie umiem się powstrzymać pewnie dlatego też gromadzi mi się tłuszczyk na brzuszku- dosyć dziwną mam figurę: szczupłe nogi, zgrabna pupa, niewielki biust, szczupłe ramiona i... dosyć spory brzuszek i boczki muszę się tego pozbyć i mam nadzieję że twister ze zmianą nawyków żywieniowych pomoże mi w tym
może macie jakieś rady dla mnie?
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 11:41   #2165
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
na spalenie tkanki tłuszczowej to najlepiej na przemian aeroby+ ćwiczenia siłowe z interwałami
No to które to są te aeroby? Tylko nie pisz, że jakiś rowerek, bieganie, bo to totalnie odpada. Nawet stepper odpada, bo tak skrzypi, że sąsiedzi z dołu przychodzą (tak, był już oliwiony nie raz). Kupiłam twister, bo jest mobilny, cichy, i malutki (mieszkam w jednym pokoju, drugi wynajmuję, nie mogę sobie pozwolić na rowerek czy orbitrek).
Stary 2011-01-09, 11:43   #2166
ada_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brazylijka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, zafascynowana Waszymi opisami, postanowiłam "poprawić" sobie talię i wczoraj nabyłam twistera. najzwyklejszy, bez linek kosztował mnie 19,90 w tesco, więc z ceny jestem zadowolona
powiem od razu że należę do szczupłych, jednak występuje u mnie brak talii i boczki, ponieważ mam siedzący tryb życia... w sumie nie stosuję żadnej diety, ale postanowiłam coś zmienić, więc zamieniam słodkie napoje gazowane na wodę z cytrynką poza tym od 6ciu lat nałogowo piję herbatę zieloną (oczywiście bez cukru) więc to chyba na plus co do minusów, to to że jestem nałogową zjadaczką pizzy, kebabów i McDonalds'a i nie umiem się powstrzymać pewnie dlatego też gromadzi mi się tłuszczyk na brzuszku- dosyć dziwną mam figurę: szczupłe nogi, zgrabna pupa, niewielki biust, szczupłe ramiona i... dosyć spory brzuszek i boczki muszę się tego pozbyć i mam nadzieję że twister ze zmianą nawyków żywieniowych pomoże mi w tym
może macie jakieś rady dla mnie?
jeśli masz problemy z brzuszkiem to dobrze zrobią Ci typowe "brzuszki" - wybierz się najlepiej raz na zajęcia fitness, na których ćwiczą na matach i zobacz, jakie wykonują ćwiczenia na brzuch, tak żebyś już w domku potrafiła je robić najefektywniej i bez obciążania kręgosłupa
ada_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 11:59   #2167
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
No to które to są te aeroby? Tylko nie pisz, że jakiś rowerek, bieganie, bo to totalnie odpada. Nawet stepper odpada, bo tak skrzypi, że sąsiedzi z dołu przychodzą (tak, był już oliwiony nie raz). Kupiłam twister, bo jest mobilny, cichy, i malutki (mieszkam w jednym pokoju, drugi wynajmuję, nie mogę sobie pozwolić na rowerek czy orbitrek).
niestety muszę Cię zmartwic, bo to co wymieniałs to są ćwiczenia aerobowe: bieganie, skakanie, rowerek, marsze, orbitrek... I pomimo tego, że A6W ma w nazwie aeroby, to nie ma nic wspólnego z aerobami
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 12:29   #2168
Brazylijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada_85 Pokaż wiadomość
jeśli masz problemy z brzuszkiem to dobrze zrobią Ci typowe "brzuszki" - wybierz się najlepiej raz na zajęcia fitness, na których ćwiczą na matach i zobacz, jakie wykonują ćwiczenia na brzuch, tak żebyś już w domku potrafiła je robić najefektywniej i bez obciążania kręgosłupa
ok, myślę że na dniach wybiorę się zobaczyć jak to w ogóle wygląda (nigdy nie chodziłam na fitness)
a jakieś rady odnośnie odżywiania?

wish
Stary 2011-01-09, 12:32   #2169
Magdzia94
Zakorzenienie

Jak myślicie czy kręcenie ciągiem po 30 min da lepsze efekty niż 2x15min ?

To właśnie a propos kwestii nudzenia się, wolę sobie rozłożyć na 2 razy i zorbić to dokładnie niż 30 min ale od połowy byle jak ?

Stary 2011-01-09, 12:58   #2170
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
niestety muszę Cię zmartwic, bo to co wymieniałs to są ćwiczenia aerobowe: bieganie, skakanie, rowerek, marsze, orbitrek... I pomimo tego, że A6W ma w nazwie aeroby, to nie ma nic wspólnego z aerobami
Ale ja wcale nie napisałam że A6W to aeroby. Będę ćwiczyć na twisterze i tym sposobem jakoś zgubię brzuszek, a raczej to co z niego zostało, bo jak "wbijam" palec to może 0,5cm tej tłuszczowej oponki tam jest, dalej już czuję mięśnie i chyba to co nazywamy trzewną albo otrzewną
Stary 2011-01-09, 13:40   #2171
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja wcale nie napisałam że A6W to aeroby. Będę ćwiczyć na twisterze i tym sposobem jakoś zgubię brzuszek, a raczej to co z niego zostało, bo jak "wbijam" palec to może 0,5cm tej tłuszczowej oponki tam jest, dalej już czuję mięśnie i chyba to co nazywamy trzewną albo otrzewną
wiem, wiem, że tak nie powiedziałaś, ale wiele osób myśli, ze to sa aeroby
To chyba nei masz za dużo tej tkanki tłuszczowej, ajak zaraz czujesz mięśnie Na pewno twister daje jakies efekty

Narysuj mi coś

23/6

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 15:54   #2172
_basia
Zadomowienie

Cytat:
Basiu, wydaje mi się, że gdy będziesz ćwiczyć bez żadnego opierania się o ścianę, to będziesz musiała "blokować" obroty rękami (nie wiem czy wiesz o co chodzi, ciężko to wytłumaczyć, łatwiej pokazać )to wtedy będą plecki i ramiona pracowały
Dla Ciebie i oczywiście dla innych zakręconych na twisterze dziewuszek prezent http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1bcF_ro Wiele sposobów na ćwiczenie.

Ja właśnie ruszam rękami tak jakbym biegała- o takie coś chodzi ?
_basia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 18:03   #2173
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
Ja właśnie ruszam rękami tak jakbym biegała- o takie coś chodzi ?
No, no! Właśnie o coś takiego! Ja się na początku opierałam o ścianę ale teraz nabrałam wprawy i już właśnie tak "biegam" I naprawdę czuć jak mięśnie pracują.

A moja mama, oprócz tego że gubi oponkę to jeszcze sobie bardzo chwali twister na bóle kręgosłupa i szyi. Powiedziała że dosłownie po paru dniach wszystko zniknęło jak ręką odjął
Stary 2011-01-09, 18:19   #2174
_basia
Zadomowienie

Cytat:
No, no! Właśnie o coś takiego! Ja się na początku opierałam o ścianę ale teraz nabrałam wprawy i już właśnie tak "biegam" I naprawdę czuć jak mięśnie pracują.

A moja mama, oprócz tego że gubi oponkę to jeszcze sobie bardzo chwali twister na bóle kręgosłupa i szyi. Powiedziała że dosłownie po paru dniach wszystko zniknęło jak ręką odjął
A stosuje jakąś dietę? Ile minut dziennie ćwiczy?
Ja za pierwszym razem poćwiczyłam 3minuty i więcej nie dałam rady bo dostałam tak jakby kolki tylko zaraz pod piersiami, a teraz spokojnie 5minut bez przerwy daję radę
_basia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 22:17   #2175
Brazylijka
Zakorzenienie

hej dziewczyny, chciałam zdać relację z dzisiejszych ćwiczeń: otóż cały dzień miałam wolne i przesiedziałam w domu, ale co pół godziny-godzinę kręciłam się na twisterku kilka minut całkiem przyjemny dzień z tym że teraz wyraźnie odczuwam zakwasy, ale na... pupie dziwne to trochę, bo myślałam że pracują moje mięśnie brzucha i że mogę mieć zakwasy właśnie tu, a nie na pośladkach... czy to możliwe że twister działa też na pośladki? jeśli tak to znalazłam urządzenie idealne: tanie, zwalczające brzuch i modelujące pośladki o właśnie! żeby tylko mi pupa nie zmalała przez to! ja czuję ból w górnej części pośladków więc mam nadzieję że efekt będzie taki podnoszący... mam rację? czy sobie wmawiam i tylko bardzo bym chciała żeby tak było?
pozdrawiam wszystkie twisterki
Stary 2011-01-10, 10:19   #2176
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny, chciałam zdać relację z dzisiejszych ćwiczeń: otóż cały dzień miałam wolne i przesiedziałam w domu, ale co pół godziny-godzinę kręciłam się na twisterku kilka minut całkiem przyjemny dzień z tym że teraz wyraźnie odczuwam zakwasy, ale na... pupie dziwne to trochę, bo myślałam że pracują moje mięśnie brzucha i że mogę mieć zakwasy właśnie tu, a nie na pośladkach... czy to możliwe że twister działa też na pośladki? jeśli tak to znalazłam urządzenie idealne: tanie, zwalczające brzuch i modelujące pośladki o właśnie! żeby tylko mi pupa nie zmalała przez to! ja czuję ból w górnej części pośladków więc mam nadzieję że efekt będzie taki podnoszący... mam rację? czy sobie wmawiam i tylko bardzo bym chciała żeby tak było?
pozdrawiam wszystkie twisterki
lilak pisała, że właśnie dzięki ćwiczeniom na twisterku wymodelowała tyłek, talię i uda. Także to urządzonko chyba naprawdę działa cuda Jej, też bym chciała mieć taki wolny dzień, żeby sobie dłużej i częściej poćwiczyć. A niestety z powodu braku wolnego czasu odstawiłam A6W gdyż pochłaniała mi wraz z 20min rozgrzewką ponad godzinę :/ Teraz robię 15min twister, 50 brzuszków - tak dwa razy. Mam niewielką oponkę, więc pewnie po prostu dłużej będę ją gubić takim systemem.
A wczoraj TŻ mnie na kebaba namówił, to zjadłam o 21 wegetariańskiego i miałam wyrzuty sumienia. Ale uczyłam się do 2 w nocy więc może jeszcze nie ma tragedii
Stary 2011-01-10, 15:59   #2177
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Wita chciałabym kupić sobie twister tylko czy jest jakaś różnica między takim najzwyklejszym za 19 zł a takim po 40? czy te tanie nie są dużo gorszej jakości? Jak możecie, to proszę o odpowiedź. Jak na razie drepczę na stepperze i kręcę kołem hh
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 20:04   #2178
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzia13m Pokaż wiadomość
Wita chciałabym kupić sobie twister tylko czy jest jakaś różnica między takim najzwyklejszym za 19 zł a takim po 40? czy te tanie nie są dużo gorszej jakości? Jak możecie, to proszę o odpowiedź. Jak na razie drepczę na stepperze i kręcę kołem hh
Ja mam najzwyklejszy za 12zł I jestem bardzo zadowolona. Jednego tylko żałuję. Że nie zapłaciłam więcej i nie kupiłam takiego z licznikiem Także jak będziesz zawsze miała zegarek pod ręką i będziesz pamiętać o liczeniu czasu to bierz najzwyklejszy. A jak nie to licznik jest chyba przydatnym bajerem w takim urządzonku.

PS. Na Vitalii dziewczyna pisała że ma swój zwykły twister za 15zł już trzy lata i nic mu się nie dzieje a ćwiczy codziennie
Stary 2011-01-10, 20:50   #2179
Brazylijka
Zakorzenienie

dzaga1989
a jak długo już ćwiczysz? i ogólnie jaką masz figurę? ja tak już wcześniej mówiłam- figura ogólnie ok, bo szczupła jestem, ale niestety mam boczki, wystający brzuszek no i niestety cellulit na pupie mimo że pupe też mam szczupłą... no ale tym bardziej cieszę się z tego działania twistera, które wczoraj zauważyłam- działania na pośladki nie wiem czy to możliwe, czy nie, ale dziś czuję że mam pupę jakby bardziej jędrną ale może to siła autosugestii...
ja zaczęłam ćwiczyć wczoraj- z tym że wczoraj prawie cały dzień... a dziś tylko chwilkę po pracy, na więcej nie dam rady bo padam z nóg... ciężko to pogodzić... praca na pełny etat, weekendami studia... a tu jeszcze chcę dbać o ciało i ćwiczyć w zeszłym roku na wiosne też miałam plany, miałam ułożone zestawy ćwiczeń które miały mi pomóc osiągnąć super figurę na lato... ale plany legły w gruzach... niby było to ćwiczenia na 20minut dziennie, ale teraz widzę że mało interesujące twister przy tym to cudo! jak dla mnie te kręcenie to zabawa i mam nadzieję że do lata mi się nie znudzi (a wyjeżdzam na plaże, więc muszę mieć co pokazać)
życzę wytrwałości

wish
Stary 2011-01-10, 21:23   #2180
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
dzaga1989
a jak długo już ćwiczysz? i ogólnie jaką masz figurę? ja tak już wcześniej mówiłam- figura ogólnie ok, bo szczupła jestem, ale niestety mam boczki, wystający brzuszek no i niestety cellulit na pupie mimo że pupe też mam szczupłą... no ale tym bardziej cieszę się z tego działania twistera, które wczoraj zauważyłam- działania na pośladki nie wiem czy to możliwe, czy nie, ale dziś czuję że mam pupę jakby bardziej jędrną ale może to siła autosugestii...
ja zaczęłam ćwiczyć wczoraj- z tym że wczoraj prawie cały dzień... a dziś tylko chwilkę po pracy, na więcej nie dam rady bo padam z nóg... ciężko to pogodzić... praca na pełny etat, weekendami studia... a tu jeszcze chcę dbać o ciało i ćwiczyć w zeszłym roku na wiosne też miałam plany, miałam ułożone zestawy ćwiczeń które miały mi pomóc osiągnąć super figurę na lato... ale plany legły w gruzach... niby było to ćwiczenia na 20minut dziennie, ale teraz widzę że mało interesujące twister przy tym to cudo! jak dla mnie te kręcenie to zabawa i mam nadzieję że do lata mi się nie znudzi (a wyjeżdzam na plaże, więc muszę mieć co pokazać)
życzę wytrwałości
Ćwiczę chyba już ponad 3 tygodnie i robiłam szóstkę dodatkowo. Na początku zauważyłam że brzuszek mi się jakby ujędrnił, ale później dziwnie się rozrastał. To pewnie przez mięśnie, na które tak działa szóstka, dlatego daje sobie z nią spokój. Ogólnie też jestem szczupła. Ważę 49kg przy 170cm wzrostu, noszę małe s/xs, ale ten brzuszek i uda mi się nie podobają. Brzuszek odstaje a uda jakieś bułowate są. Ale im dłużej ćwiczę tym lepiej widać efekty - uda i pupa są jędrniejsze.
Stary 2011-01-10, 21:27   #2181
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
Ja mam najzwyklejszy za 12zł I jestem bardzo zadowolona. Jednego tylko żałuję. Że nie zapłaciłam więcej i nie kupiłam takiego z licznikiem Także jak będziesz zawsze miała zegarek pod ręką i będziesz pamiętać o liczeniu czasu to bierz najzwyklejszy. A jak nie to licznik jest chyba przydatnym bajerem w takim urządzonku.

PS. Na Vitalii dziewczyna pisała że ma swój zwykły twister za 15zł już trzy lata i nic mu się nie dzieje a ćwiczy codziennie

Dzięki za odpowiedź, na licznik w stepperze nigdy nie patrzę (na początku tylko zerkałam) więc w takim razie sprawię sobie najzwyklejszy. Zegarek mam zawsze pod ręką
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 21:13   #2182
Brazylijka
Zakorzenienie

ehhh dziewczyny moje postanowienie szlag trafił
dziś pokłóciłam się z TŻtem, kupiłam sobie 1l Pepsi i cały wypiłam... na dodatek nic nie kręciłam na twisterku bo jakoś nie mam ochoty...
to chyba nie będzie takie łatwe jak myślałam
mam nadzieję że u Was lepiej

wish
Stary 2011-01-11, 21:32   #2183
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja dzisiaj 15 min pokręciłam, czas goni niestety. W weekend będzie więcej

Stary 2011-01-12, 14:06   #2184
lilak
Raczkowanie

Ciężko jest się czasem zabrać za ćwiczenia. Czasem nastrój nie ten, coś się wydarzy..., czasem się po prostu nie chce. Ale nie zniechęcajmy się! Warto podobać się sobie, czuć się dobrze ze swoją figurą.
Wczoraj wybrałam się na lodowisko (pierwszy raz), postanowiłam nauczyć się jeździć na łyżwach - cóż, nigdy nie jest za późno. Byłam w ciągłym ruchu i wysiłek utrzymania równowagi nieźle mnie zmęczył. Spędziłam tam 1,5 godziny, bez przerwy na tafli lodu. Myślę, że taki ruch to dobry sposób na pozbycie się kalorii zimą. Do tego przyjemna atmosfera, fajni ludzie- w każdym wieku, młodzież, rodzice jeżdżący ze swoimi maluchami, osoby nieco starsze, jedni wysportowani, inni chcą właśnie co nieco zgubić, wygłupy na lodowisku, a do umilenia jazdy muzyka. Byłam tak wieczorem, lodowisko jest oświetlone więc można jeździć. Postanowiłam bywać tam i pomóc sobie zrzucić co nieco.
Wypiję herbatę, odpocznę i na krążek idę.
Ruszajmy tyłeczki...
lilak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 15:51   #2185
confused women
Zakorzenienie

I ja wracam pokornie do ,,kręcenia"

Przedwczoraj: 10min
Wczoraj: 10min
Dziś: w planie 15min, zobaczymy
Stary 2011-01-12, 19:44   #2186
lilak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
I ja wracam pokornie do ,,kręcenia"

Przedwczoraj: 10min
Wczoraj: 10min
Dziś: w planie 15min, zobaczymy
to obie wróciłyśmy...

Mój twister zaczął dziś mocno hałasować, dostał więc zasłużony przegląd. Przy okazji zajrzałam jak wygląda w środku. 5 kuleczek bliżej środka, 10 kuleczek dalej rozstawionych. Oczyszczony, nasmarowany, wszystkie kuleczki naoliwione- gotowe.
lilak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 21:47   #2187
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzisiaj udało mi się 20 min pokręcić
Udało mi się zabić ten czas, włączając muzykę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 22:40   #2188
dzaga1989
Zakorzenienie

U mnie 15min. bo później sąsiadka zaczęła walić w sufit No ale o 21 ćwiczyłam. Może babcie powinny już smacznie spać o tej porze Jutro nadrobię
Stary 2011-01-13, 07:35   #2189
kurakowa
Raczkowanie

dołączam się po pół roku wreszcie wyciągnęłam swój twister z szafy myślę, że to już jest dobra motywacja, jak on tak leży i na mnie patrzy - zaraz idę poćwiczyć, chociaż na 15 min.
Stary 2011-01-13, 09:45   #2190
olka372
BAN stały

A widziałyście już najnowszą wersję oryginalnego twistera z 2011 r?
http://allegro.pl/spam.html

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-13 o 12:14
olka372 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości